SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Η θεία μου η Γιαννης?Έχει καταλάβει κανένας αν η Γιάννη είναι η ίδια με μια παλιά μελαχρινή που τα έχει βάψει τώρα;
Η θεία μου η Γιαννης?Έχει καταλάβει κανένας αν η Γιάννη είναι η ίδια με μια παλιά μελαχρινή που τα έχει βάψει τώρα;
Τόσο μεγάλη είναι; Η άλλη η Γιάννα που δούλευε εκεί πριν ένα χρόνο ήταν μικρότερη;Η θεία μου η Γιαννης?
η ιδια ειναι το μελαχροινο νομιζω της πηγαινε καλητερα για μενα καλη επιλογηΤόσο μεγάλη είναι; Η άλλη η Γιάννα που δούλευε εκεί πριν ένα χρόνο ήταν μικρότερη;
Καλημέρα σας.....Η Χαλάρωση η απόλαυση και η ευεξία ξεκινούν απ την κυψέλη.Τα κορίτσια μας Σήμερα μέχρι της 21:00 θα είναι....
Άννα 11:00-16:00
Ρόζα
Ρωξάνη
Άντζελα
Καθριν
Lela's massage Λέλας Καραγιάννη 35
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
11:00-21:00
Τηλ:211-4093967
Η Άντζελα....
Και φαίνεται και είναι, πολύ θερμή και τίμια στον αγωνιστικό χώρο.έχει περάσει κανένας με ρόζα?φαίνεται δυνατό μίλφ
Αν την δεις την Ρόζα σαν γυναίκα και όχι σαν μηχάνημα του σεξ, είναι άψογη.Και φαίνεται και είναι, πολύ θερμή και τίμια στον αγωνιστικό χώρο.
Πήρα Έρρικα, εξαιρετική σεξεργάτρια, καλό μασαζάκι, gfe εμπειρίαΈρρικα και Νίκη έχει πάρει κανείς εδώ ?
Παρεξηγήθηκε που έφυγες παρά το γεγονός ότι δεν σου σύστησαν τα κορίτσια και δεν σου επιβεβαίωσαν τις 2 θεραπευτριες που στόχευες ?? Καλά .., στον κόσμο τουςτι ώρα πήγες φίλε;
Πήγα την εβδομάδα γύρω στις 3 μ.μ., ήλπιζα να βρω τον Miki ή την Errika μετά από καλές κριτικές.
Εκεί γνώρισα 3 κορίτσια που κάθισαν στον καναπέ, όχι γεια χωρίς όνομα. Τους ζήτησα να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπήρχε Μίκι ή Έρρικα. Μετά είπα καλησπέρα και έφυγα. Ακολούθησε κρύος αέρας από τον τσάτσα που χτύπησε την πόρτα. Ήταν η πρώτη μου φορά που επισκέφτηκα το μαγαζί, ελπίζω για καλύτερα την επόμενη φορά.
Αυτο που δεν λενε τα ονοματα των κοριτσιων σε αυτο το μαγαζι γινεται συνεχεια....Παρεξηγήθηκε που έφυγες παρά το γεγονός ότι δεν σου σύστησαν τα κορίτσια και δεν σου επιβεβαίωσαν τις 2 θεραπευτριες που στόχευες ?? Καλά .., στον κόσμο τους
Βλακεία κάνουν ! Δεν είναι και κρατικό μυστικό.Αυτο που δεν λενε τα ονοματα των κοριτσιων σε αυτο το μαγαζι γινεται συνεχεια....
ετσι κανω....χαχαχαχα!!! αλλα οταν φυγω, για να δω ποιες ειχα απεναντι μου. εξαιρειται η Γιαννα που ειναι το πυροβολικο του μαγαζιου και η Μικυ που ειναι μινιον. Αυτες τις καταλαβαινειςΒλακεία κάνουν ! Δεν είναι και κρατικό μυστικό.
Μια λύση να κατεβάσεις στο κινητό τις φωτογραφίες τους και όταν στηθούν στον καναπέ να ανοίξεις το κινητο και να κοιτάς … μια το κινητό , μια κάθε κορίτσι !!χαχα
Αυτό πρέπει να γίνεται μπροστά τους live ! Έτσι θα καταλάβουν ότι είναι βλακείαετσι κανω....χαχαχαχα!!! αλλα οταν φυγω, για να δω ποιες ειχα απεναντι μου. εξαιρειται η Γιαννα που ειναι το πυροβολικο του μαγαζιου και η Μικυ που ειναι μινιον. Αυτες τις καταλαβαινεις