Καλησπέρα στην παρέα, για μια ακόμη φορά!
Εχθές, μιας και είχα ενα ραντεβού στο κέντρο, πριν επιστρέψω στο γραφείο, είπα να πεταχτω για κανα μασαζάκι. Ήμουν κοντά στο Lelas, οπότε λεω "ας πάμε εκει". Παρκάρω απ΄ έξω, ανεβαίνω, βλέπω ωραιο χώρο, χτυπάω κουδούνι. Μου ανοιγει μια ξανθια, ομορφούλα, οπότε σκεφτομαι πως το ροστερ θα ναι πολυ καλό.
Περνάω σε ένα χώρο, μαζι της, οπου κάθεται και σιγα σιγα αρχίζει μια παρέλαση απο μασαζοκοριτσα (πριν χρονια). Περνανε μια-μια και ελπιζω η επομενη να ειναι πιο καλη, διαφορετικα μου κανουν πλάκα. Παιδια, δεν ξερω τι μ.ο. ηλιακο είχαν, αλλά ήταν όλες ΣΙΓΟΥΡΑ πανω απο 45+. Οπότε, βρίσκομαι σε μια φαση που τις εχω απεναντι μου και τις 3, και απο την άλλη εχω την σερίφισσα και πρεπει να αποφασισω. Εκεινη τη στιγμή δεν μπορουσα να πω "δεν ψηνομαι για καμια, αντιο", αλλά τουλαχιστον επελεξα το μισαωρο (50ευρω), αν και ημουν προετοιμασμενος και ετοιμος για ωρίτσα καλή.
Επιλέγω την λιγοτερο κακη, η οποια ήταν η Ρόζα. Δεν θέλω να κανω μεγάλη περιγραφή... Κυριολεκτικα, για να διαλεξα τη συγκεκριμενη, φανταστείτε οι άλλες, φρίκη! Περναω στο δωματιο, βγαζω τα ρουχα μου και με ρωτάει η σερίφισσα αν θελω να πιω κατι. Της λεω οτι θελω ενα ποτηρακι νερο (γιατι έβραζε ο τοπος εξω), αλλά όσο το είδατε εσεις, άλλο τόσο το είδα και εγώ... Κάνω το ντουζάκι μου, παρατηρώντας το δωματιο, το οποιο ήταν παρα πολύ ωραιο. Ψηλοτάβανο, με παρκέ και γενικά όμορφο, κλασικό.
Περνάει η Ροζα στο δωμάτιο, με ρωτάει αν θέλω να βγαλει τα ρουχα της... Της λεω "Ναι αμέ..." αλλά μεσα μου ελεγα "Τι τα βγαλεις, τι τα αφήσεις, ενα και το αυτό". Ξεκιναει να μου κανει μασαζ... Οκ, τα πολύ βασικά και έδινε πόνο γύρω απο κώλο, του οποιου δεν ειμαι πολύ φαν, αλλά λεω "ασε μην της πεις τιποτα". Καποια στιγμή με γυρνάει, αρχιζει να παιζει λιγο, φοράει σκουφί και μου κανει ενα ψιλο-αδιαφορο καλαμάκι. Εγω προσπαθουσα να την κοιταξω και απο τον καθρευτη αριστερα μου, όπως ημουν ξαπλα, μπας και βρω καποιο σημείο του σωματος της που να με αναψει λιγο, να γινει κατασταση... Καποια στιγμη ξεκινάμε τη μπριζολιτσα, 1,2,3 στάσεις, με καμια δεν μπορουσα να τελειωσω, οπότε της ειπα να συνεχίσουμε ξανα με καλαμάκι. Αρχίζει τα δικά της, σκέφτομαι και εγω κατι κοπέλες που βγαίνω, μπας και... Ε, μετά από λίγη προσπάθεια, κατάφερα να τελειώσω.
Έκανα ντουζάκι, ευχαρίστησα, αποχώρησα.
Συνοπτικα:
Χώρος: 8.5/10
Ρόστερ: 2/10
Ευγένεια: 8/10
Υπηρεσίες: 7/10 (Με την εννοια οτι αμα εκανα τα ιδια με μια κοπελα που με αναβε, θα ημουν αρκετα χαρούμενος)
Θα ξαναπηγαινα? Με το υπάρχον ρόστερ, ουτε απ΄έξω. Με διαφορετικό, μπορει να το έκανα και στέκι.