CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δε φαντάζομαι να είναι η Σαρκοζίνα[size=18pt]Η όμορφη Carla[/size]
Συναγωνιστη Να Σου Κανω Μια Ερωτηση Κρισεως ?
Ποιο Προγραμμα Βλεπεις Για Το Εν Λογω Στουντιο ?
Γιατι Οποτε Παω Στο Προγραμμα Βλεπω Ερωτηματικα Μονιμα & Το
Κλασσικο << ΤΩΡΑ δουλεύει: [καμία/άγνωστο] >> ! ! !
Για Δωσε Μια Χειρα Βοηθειας...Παρακαλω Σε !!! Μπας & & Εμεις !!!
Αυτή είναι η σελίδα . Δεν βγάζει πρόγραμμα γιατί το έχουν αμελήσει . Συνήθως τα προγράμματα τα λέει η ιδιοκτήτρια εδώ στο φόρουμ.Κανεις Συναγωνιστης Που Να Ξερει Να Με Κατατοπισει Για Την Σελιδα Του Εν Λογω Ιδρυματος ? ? ?
Εγω Εχω Αυτην - - Δουλευει Μεν Αλλα Οσες Φορες & Αν Εχω Προσπαθησει Δεν Βγαζει Προγραμμα !!!
Ευχαριστω Εκ Των Προτερων !!!
Δε φαντάζομαι να είναι η Σαρκοζίνα
η ναταλι που ειναι;
Η Σαρκοζίνα είναι η γυναίκα του Σαρκοζί, προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Και εκείνη Κάρλα την λένεη λιντα σε δυο τρεις μερες βγαινει. η σαρκοζινα ποια ειναι ρε παιδια
Όταν λες σε δυο τρεις μέρες η Λίντα βγαίνει τί εννοείς ? Από πού βγαίνει ? Από το τρελάδικο ?
γενικα βγαινει.....μετα μπαινει αλλα παντα κλεινιι τη πορταΗ Σαρκοζίνα είναι η γυναίκα του Σαρκοζί, προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Και εκείνη Κάρλα την λένε
Όταν λες σε δυο τρεις μέρες η Λίντα βγαίνει τί εννοείς ? Από πού βγαίνει ? Από το τρελάδικο ?
Eνοουμε την Καρλα, με δοση καλοπροεραιτου χιουμορ φυσικα, και χωρις παρεξηγησηη λιντα σε δυο τρεις μερες βγαινει. η σαρκοζινα ποια ειναι ρε παιδια
Η Ναταλι εθεαθη σημερα Σαββατο 21/11 πρωινη βαρδια στο Κωνσταντινουπολεως 94.η ναταλι που ειναι;
Κυρα-Λέλα τί έγινε με τη Λίντα ? Είχες πει σε 3 μέρες θα έβγαινε ... Το πήρε το εξιτήριο ?
Δουλεύει πουθενά αυτόν τον καιρό?