Κανένας απλός χρήστης δεν θα πάει σε Linux. Όπως κανένας δεν θα πάει σε mac. Άπειρες συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα με φίλους ή σε αντίστοιχα φόρουμ. Ο απλός κόσμος θα μείνει σε Windows και καλά θα κάνει που θα μείνει εκεί. Για εμένα θα πας σε MAC ή Linux αν θες κάτι πιο εξειδικευμένο για τη δουλεία. Developers, video editing κλπ. Όχι ότι δε τα κάνεις αυτά σε Windows αλλά υπάρχουν υπέρ και κατά. Linux εμένα με βολεύει φουλ. Σκέφτομαι αργότερα να πάω σε MAC
Εκεί που είχα πάθει την πλάκα μου , επεξεργασία βίντεο fhd , όχι μεγάλο , σε σύστημα κάπου το 2017 , με i7 7700k dual boot.
Το handbreak και στις δύο περιπτώσεις , στα windows έκανε 10 λεπτά και στο ίδιο σύστημα στο λίνουξ με τα ίδια σέτινγκς , έκανε 7.5 λεπτά !
Μου έφυγε ο κώλος. Στο λίνουξ έτρωγε το 100% του επεξεργαστή , η αερόψυξη μούγκριζε .
Στα windows προσπαθούσε να κάνει το ίδιο ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ........
Με cd σε γραμμή εντολών , χωρίς να είσαι συνδεμένος πουθενά , βλέπεις τα windows να έχουν σύνδεση με κάπου 200 ip ....
φαντάσου τι μπουρδέλο γίνεται ........
Σε μακ είσαι ωραίος ...... μπορεί να είναι συνδεμένο με 1200 ip , αλλά δεν το βλέπεις και χαζεύεις τα βουνά της αμερικής σε γουλπέηπερ ...