Νέα

LANCER EVO vs STi vs S3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapartinakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 794
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θα προτιμούσατε?

• mitsubishi lancer evo ix

Ψήφοι: 42 41,2%
  • subaru impreza sti

Ψήφοι: 17 16,7%
  • audi s3 tfsi

Ψήφοι: 43 42,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κοιτα, εγω δεν το παιζω σοφος ή ο,τιδηποτε παρομοιο
Ισως να το επαιζα αμα δεν ειχα καρφωθει να πω την ηλικια μου...Απλα δεν ειχα καταλαβει ακομα ποιοι κυκλοφορανε εδω μεσα, και ειπα να μιλησω σοβαρα
Παντως, οι οδηγοι αγωνων,που ολοι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτεροι απο μας, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Οχι επειδη θελουν να αποδειξουν κατι σε καποιον, αλλα επειδη τους φαινεται αστειο να πηγαινουν με 70 στη μεσσαια λωριδα, σαν τα ΖΩΑ
Και ειναι ΠΑΝΑΠΛΟ για αυτους να κανουν 500 μαλακειες ("μαλακειες" για μας, γι αυτους ρουτινα)
Οποτε μην μου το παιζεις σοφος,οσων χρονων και να εισαι. Καποτε ισως να σου αρεσε να τρεχεις, τωρα δεν σου αρεσει κι ειναι εμφανες. Εξ ου και τα διδαγματα, και τα κηρυγματα. Στον Yorgo αν καθεται χαλαρα και διαβαζει για τις πουταναρες, χωρις να τον απασχολει, επισης δεν του αρεσει-και τοσο- να γαμαει πλεον...Καποτε του αρεσε πολυ υποθετω
Ετσι ειναι η ζωη,παιδια... Εγω απλα ελπιζω να μπορεσω να βγαλω καμια 60αρα χιλιαρικα πριν φτασω σαν εσας, γιατι μετα την πουτσισα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αυτο που δεν εχει αναφερει κανενας ειναι οτι το EVO ειναι 2λιτρο... ;)
απο κει και περα για μενα αν καποιος θελει 1 αμαξι για ολες τις δουλειες,το αουντι πρεπει να προτιμηθει..
αν ομως καποιος εχει ενα αμαξι λειτουργικο και ενα για την καβλα του,με το EVO θα βρει ενα αμαξι αγωνιστικων προδιαγραφων
δαπανωντας κοντα στα 55 χιλιαρικα...

Σωστοτατος....

Απο Μιτσους ΜΟΝΟ αυτο για μενα.....

18913_2393_157_tommi1.jpg

Ειχα μια σχετικη γνωριμια με ενα τετοιο
  Πραγματικο εργαλειο,ηθελε χρονο προσαρμογης σε αυτα που απαιτουσε απο σενα σαν οδηγο του....
  Αναποφασιστα πραματα και ατολμιες τυπου με παιρνει-δεν με παιρνει,να αλλαξω ταχυτητα-να μην αλλαξω κτλ κτλ
  δεν επαιζε με αυτο το εργαλειο....

Στα χερια ενος φιλου που ηξερε την Τεχνη και το συγκεκριμενο μοντελο πολυ καλα,ενοιωσα οτι το οχημα αυτο
  κοροιδευει τους νομους της Φυσικης.....

Κουκλι απλα......αλλα για λιγους!!!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εγώ πάντως πήρα το Discovery κοψοχρονιά τώρα που αποσύρθηκε από την Nasa και πάει γαμιώντας. Θα του κάνω και μια μετατροπή σε battleship.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάντως πήρα το Discovery κοψοχρονιά τώρα που αποσύρθηκε από την Nasa και πάει γαμιώντας. Θα του κάνω και μια μετατροπή σε battleship.
είσαι πολύ λίγος.
έχω κλείσει το σταρ σιπ εντερπράιζ εδώ και καιρό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Σωστοτατος....

Απο Μιτσους ΜΟΝΟ αυτο για μενα.....

18913_2393_157_tommi1.jpg

Ειχα μια σχετικη γνωριμια με ενα τετοιο
  Πραγματικο εργαλειο,ηθελε χρονο προσαρμογης σε αυτα που απαιτουσε απο σενα σαν οδηγο του....
  Αναποφασιστα πραματα και ατολμιες τυπου με παιρνει-δεν με παιρνει,να αλλαξω ταχυτητα-να μην αλλαξω κτλ κτλ
  δεν επαιζε με αυτο το εργαλειο....

Στα χερια ενος φιλου που ηξερε την Τεχνη και το συγκεκριμενο μοντελο πολυ καλα,ενοιωσα οτι το οχημα αυτο
  κοροιδευει τους νομους της Φυσικης.....

Κουκλι απλα......αλλα για λιγους!!!!

το καλύτερο έβο που έχει κυκλοφορήσει είναι το 7.
κατά τη γνώμη μου πάντα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Παντως, οι οδηγοι αγωνων,που ολοι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτεροι απο μας, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Οχι επειδη θελουν να αποδειξουν κατι σε καποιον, αλλα επειδη τους φαινεται αστειο να πηγαινουν με 70 στη μεσσαια λωριδα, σαν τα ΖΩΑ

Εισαι ασχετος εκτος απο επικινδυνος
  Πετας καθε ασχετη μαλακια και εμεις πρεπει να τρεχουμε να σε διορθωνουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ετσι και σε πετυχει ο ιαβερης πουθενα θα σε παει αγωνιστικες καρπαζιες πριν καν δεσεις τη ζωνη σου  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(Μην μου πειτε τωρα οτι ειμαι καγκουρας, κι εσεις δεν τρεχετε και καλα στους δρομους, γιατι θα σας απαντησω οτι γερασατε και δεν σας σηκωνεται πλεον)

Εμένα πάντως όντως δεν μου σηκώνεται πλέον γιαυτό και έκοψα το γαμήσι και το έχω ρίξει στην φωτογραφία.

Τις κοιτάω και τις φωτογραφίζω.

Το ίδιο και ο περσόνας, γιαυτό και θυμάται ακόμη και ακέφαλα κορμιά όταν τα ποστάρω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
  Εισαι ασχετος εκτος απο επικινδυνος
  Πετας καθε ασχετη μαλακια και εμεις πρεπει να τρεχουμε να σε διορθωνουμε

Γεια σας...Καλη επιτυχια στο μπειμπι-σιτινγκ

Μην ασχολειστε με μενα!
(γενικα,ομως...ουτε εδω ουτε στους δρομους/
Γιατι θα σας τα πεινωσω στο τελος με το Φιεστα, και μετα θα γελαμε ολοι μαζι)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ετσι και σε πετυχει ο ιαβερης πουθενα θα σε παει αγωνιστικες καρπαζιες πριν καν δεσεις τη ζωνη σου  :2funny:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
ΟΧΙ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Περσόνα άμα μου κάνεις δώρο την λάμπο του βίντεο που μπήκε πριν θα σου κάνω εγώ δώρο το έβο.

Κι άμα λάχει κάθομαι να με περάσεις και βγαίνω κι από μέσα δυστυχισμένος και κλαίω κιόλας μπροστά σε γκόμενες και λέω πόσο γαμιάς είσαι.

Ψήσου......... :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
καλα αλλο εννοουσα εγω. πριν μπεις καν στο αυτοκινητο λεω τεσπα  :2funny:

Παντως, ο Ιαβερης δεν ξερω τωρα τι ορεξεις εχει, αλλα αμα παει ο καθε αμπαλος με μια Πορσε να του κανει μαλακειες- τουλαχιστον πριν καμια 10ετεια που ο ανθρωπος ηταν ακομα πιο νεος- δε νομιζω να καθοτανε...Εκτος αμα μετα απο τους αγωνες σιχαθηκε πια τελειως τα αυτοκινητα και πηρε κανα αργο οικογενειακο
Παντως, για να το πω κι αλλιως...Ο Φετελ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ

Γκεγκε? Αν το νομιζετε αυτο ειστε τελειως αφελεις και αστειοι
Ο Φετελ, ο Χαμιλτον κι ο Λεμπ πανε σαν πουτανες ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
Επειδη απλα τους αρεσει η ταχυτητα
Ξερω, δεν το πιανετε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως, ο Ιαβερης δεν ξερω τωρα τι ορεξεις εχει, αλλα αμα παει ο καθε αμπαλος με μια Πορσε να του κανει μαλακειες- τουλαχιστον πριν καμια 10ετεια που ο ανθρωπος ηταν ακομα πιο νεος- δε νομιζω να καθοτανε...Εκτος αμα μετα απο τους αγωνες σιχαθηκε πια τελειως τα αυτοκινητα και πηρε κανα αργο οικογενειακο
Παντως, για να το πω κι αλλιως...Ο Φετελ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ

Γκεγκε? Αν το νομιζετε αυτο ειστε τελειως αφελεις και αστειοι
Ο Φετελ, ο Χαμιλτον κι ο Λεμπ πανε σαν πουτανες ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
Επειδη απλα τους αρεσει η ταχυτητα
Ξερω, δεν το πιανετε

παιχτουρι, να στο κανω φλυδα για να το καταλαβεις. ο ιαβερης αν του μαρσαρεις στα φαναρια ειναι ικανος να κατεβει κατω να σε δειρει σα σχολιαροπαιδο και να σου βρισει ολες τις εκκλησιες. ειναι δασκαλος και σε χαρακτηρες ο ιαβερης, πριν μαθεις να τρεχεις θα μαθεις να σκεφτεσαι  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιχτουρι, να στο κανω φλυδα για να το καταλαβεις. ο ιαβερης αν του μαρσαρεις στα φαναρια ειναι ικανος να κατεβει κατω να σε δειρει σα σχολιαροπαιδο και να σου βρισει ολες τις εκκλησιες. ειναι δασκαλος και σε χαρακτηρες ο ιαβερης, πριν μαθεις να τρεχεις θα μαθεις να σκεφτεσαι  :grin:

το σαλιο σου χαλας
  δεν σκαμπαζει λεμε και ειναι κριμα...
  καλα εκανα και του ευχηθηκα καλη επιβιωση

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Φαίνεται και από τον Jr. άλλωστε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
παιχτουρι, να στο κανω φλυδα για να το καταλαβεις. ο ιαβερης αν του μαρσαρεις στα φαναρια ειναι ικανος να κατεβει κατω να σε δειρει σα σχολιαροπαιδο και να σου βρισει ολες τις εκκλησιες. ειναι δασκαλος και σε χαρακτηρες ο ιαβερης, πριν μαθεις να τρεχεις θα μαθεις να σκεφτεσαι  :grin:

Εγω ξερω οτι ο Ιαβερης πριν γινει "δασκαλος" τωρα που σιτεψε, εσπαγε κατι κιβωτια ταχυτητων
Και στους δρομους ηταν ιδιαιτερα ανησυχος....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
Γι αυτο ειπα να μιλησουμε καλυτερα για Φετελ, που ειναι και εν ενεργεια...
Αλλα και παλι δεν με πιανετε. Νομιζετε τα δικα σας

Δηλαδη... οτι ο Φετελ κι ο Χαμιλτον πανε σιγα-σιγα στην δεξια λωριδα με ενα Φιεστακι (ή με τις Φερραρι που τους χαριζουν οι ομαδες τους), και ακουνε χαλαρα ραδιοφωνο. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΝΕΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom