Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Ναι, να χαμηλωσεις τις τιμες σου γιατι ο κοσμος πειναει, δε μπορει να ζησει με τη λαιλαπα μητσοτακη.
χαμήλωσε τες εσύ που νοικιάζετε το στάβλο του παππού σας για παλάτι, την ξαπλώστρα για για κρεβάτι κόκο ματ και το νερό για ακριβό κρασί. Και κόβετε 1 απόδειξη την εβδομάδα.

εγώ μια χαρά χαμηλά τις έχω τις τιμές.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
1. Φαινόμενα αισχροκέρδειας παρατηρούνται από όλους και από τους κυβερνητικούς φορείς, ήδη η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί υπερκέρδη τα οποία θα φορολογήσει...
Οποτε η κυβερνηση που σας καθεται στο λαιμο ασχολειται οπως πρεπει και τζαμπα κλαιτε.
2. Μην αναφέρεις κλίκες και τέτοια ο Άλεξ δεν διαβάζει....είτε είναι σε διακοπές είτε τα όργανα του έχουν μοιραστεί σε διάφορα καρτέλ της κολομβίας :confused::confused::confused:
Θεωρεις οτι χρειαζομαι οποιονδηποτε Αλεξ για να γραψω τα αυτονοητα; Τι ειμαι εγω, ουρα κανενος οπως εσεις;
σε κάθε περίπτωση....μην το ρίχνεις σε "επιθέσεις'' επειδή πιάστηκες αδιάβαστος και σταμάτα να γενικεύεις με καφειακά επιχειρήματα κάθε συζήτηση.
Αν θεωρεις καφενειακο επιχειρημα οτι υπαρχει ακριβεια και ο κοσμος ζοριζεται αλλα δεν πεθαινει στους δρομους οπως ισχυριζεστε οπως επισης υπαρχει και μεγαλη τεμπελια αλλα γκρινια πανω απ ολα δεν ειναι επιχειρηματα, η πραγματικοτητα ειναι.&-

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
χαμήλωσε τες εσύ που νοικιάζετε το στάβλο του παππού σας για παλάτι, την ξαπλώστρα για για κρεβάτι κόκο ματ και το νερό για ακριβό κρασί. Και κόβετε 1 απόδειξη την εβδομάδα.

εγώ μια χαρά χαμηλά τις έχω τις τιμές.
Σε προλαβα ηδη και αυτοι θα εξαφανιστουν απο τον χαρτη συντομα, η αγορα ξερναει απο μονη της.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.317
Πόντοι
12.756
εχουν παει η Μολδαβοι να σβησουν την φωτια στον Βαρναβα και ο Αθηναιος ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ και ΝΔ κανει διακοπες ..

Και μονο αυτο φτανει για να καταλαβει καποιος την καταντια του κρατους :coffee:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
εχουν παει η Μολδαβοι να σβησουν την φωτια στον Βαρναβα και ο Αθηναιος ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ και ΝΔ κανει διακοπες ..

IMG_0042.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Οποτε η κυβερνηση που σας καθεται στο λαιμο ασχολειται οπως πρεπει και τζαμπα κλαιτε.

Θεωρεις οτι χρειαζομαι οποιονδηποτε Αλεξ για να γραψω τα αυτονοητα; Τι ειμαι εγω, ουρα κανενος οπως εσεις;

Αν θεωρεις καφενειακο επιχειρημα οτι υπαρχει ακριβεια και ο κοσμος ζοριζεται αλλα δεν πεθαινει στους δρομους οπως ισχυριζεστε οπως επισης υπαρχει και μεγαλη τεμπελια αλλα γκρινια πανω απ ολα δεν ειναι επιχειρηματα, η πραγματικοτητα ειναι.&-
Το ότι ασχολείται όπως πρέπει δεν ξέρω πως το βγάζεις...και αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι βαφτίζεις ότι θες όπως θες χωρίς στοιχεία. Μαλακίες ασχολείται όπως πρέπει για τα μάτια του κόσμου γίνεται....αλλά για να το παραδέχεται και η γαλάζια μαφία σημαίνει ότι είναι υπαρκτό πρόβλημα. Αυτό είπα.

Τα αυτονόητα ποια είναι? Τα αστοιχείωτα που γράφεις για τις τιμές που δεν ήξερες και για τα ενοίκια που δεν είχες ιδέα???? Τουλάχιστον αυτός για πράγματα που δεν κατέχει πετάει και ένα ''σου έχω ήδη απαντήσει'' εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι :confused: Απλά το επισήμανα γιατί δεν τον κόβω να μπαίνει για υποστήριξη :coffee:

Καφειανό είναι αυτό που κάνεις εσύ : Να ισχυρίζεσαι κάτι συγκεκριμένο - ότι το 2019 ο βασικός μισθός δεν έφτανε για να ζήσεις....το ίδιο με τώρα...και μάλιστα ότι πάντα έτσι ήταν- δικά σου λόγια

να σου παρουσιάζουν νούμερα και παραδείγματα απτά και συγκεκριμένα και να μην τα δέχεσαι ενώ δεν έχεις ιδέα...

και στο τέλος να πετάς ένα ''ο κόσμος ζορίζεται αλλά δεν πεθαίνει και στους δρόμους'' και ''η τεμπελιά και η γκρίνια δεν είναι...''

Δεν είναι δύσκολο...βάλε κάτω 2-3 τιμές και απέδειξε μου πως βγαίνει με τον βασικό κάποιος σήμερα και πως έβγαινε το 2019. - μην στεναχωριέσαι ούτε ο αρχηγός της δεξιάς στρατιάς τα πάει καλά με τους αριθμούς :coffee::coffee:

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206

Έχει χαθεί η ατομική ευθύνη, το κράτος κάνει ό,τι μπορεί...:confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.140
Πόντοι
3.656
αυτός χρωστάει στις τράπεζες ενώ έχει καταθέσεις και καμιά 20αριά ακίνητα ...
επομένως όλοι τα ίδια είναι στη μάσα,στη παπάτζα και όχι μόνον !!!
Αν δεν κάνω λάθος είναι και όλοι μαζί αγκαλίτσα με μικροκαυγαδάκια, στο λαθρομεταναστευτικό και στα woke νομοσχέδια ,
έτσι δεν είναι ?
Μάλλον

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
το κράτος είναι στα χέρια "περίεργων" κατσαπλιάδων που κοντρολάρουν αντιδημοκρατικά την Δικαιοσύνη
και όλο αυτό καλύπτεται
από τα κρατικοδίαιτα λαμόγια που ελέγχουν
τα επιδοτούμενα μμε,
αρπάζουν με αναθέσεις τα δημόσια έργα
και έχουν μοιραστεί την πίτα με το ληστρικά πανάκριβο ρεύμα ενώ ΔΕΝ έχουν επενδύσει σεντς
Νταβατζήδες τους έλεγαν οι δεξιοί με αρχίδια πριν η ΝΔ καταντήσει σε Κουλοσυμμορία -μικρό κόμμα με < 1 μύριο ψηφοφόρους
Στο ίδιο έργο θεατές

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.317
Πόντοι
12.756
Έχει χαθεί η ατομική ευθύνη, το κράτος κάνει ό,τι μπορεί...:confused::confused::confused:
στελνει το μουνι ο Κικιλιας τα αεροπλανο και γεμιζουν απο την λιμνη ναπουμε και θα βγει σε καμια εβδομαδα να μας πει λειψυδρία στην Αθηνα και αυξησεις τιμων ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΤΑ

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186

Πολυ σωστός ο συνταγματολόγος,γενικά οι Ελληνες για θεσμικά θεματα δεν ιδρωνει το αυτί τους.Για καμια ξαπλώστρα κανενα αρνακι το πασχα αν ακριβαινουν τα λάστιχα και τα αμορτισέρ ,τετοια ενδιαφεροντα εχουν

Ο Ακρίτας Καϊδατζής χαρακτηρίζει «θεσμική ηλιθιότητα» το σχόλιο του Γεωργιάδη «δεν έχω να κρύψω κάτι»​

Κρατικός λειτουργός που διακηρύσσει στεντορείως, και ηλιθιωδώς, ότι παραιτείται από την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών του, γιατί δήθεν «δεν έχει τίποτα να κρύψει», παραιτείται από κάτι που δεν του ανήκει.

Οι επικοινωνίες κρατικού λειτουργού δεν είναι μόνο με οικείους και φίλους για προσωπικές υποθέσεις του. Είναι επίσης επικοινωνίες για υποθέσεις της αρμοδιότητάς του και κατά την ενάσκησή της.

Κρατικός λειτουργός που δημοσίως παραιτείται από την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών του, μολονότι υπήρξε θύμα ή και επιβεβαιωμένος στόχος παράνομων παρακολουθήσεων, προσβάλλει τη θέση που η Πολιτεία τού εμπιστεύτηκε.

Είναι, απλούστατα, επίορκος και υπέχει πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες. Όσοι τον διατηρούν στη θέση του υπέχουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Σημείωση : Αθηναίε σε έιδα που έκανες λαικ στις μπαρούφες του να ξέρεις ότι εγώ για σένα δουλεύω για να μπορέσεις να πάρεις τελικά xbox βγαίνει το καινούριο GTA σε λίγο και εσεί συντάσεσαι με τον μπαρόκ που δεν τον νοιάζει αν θα τρως κονσέρβες αρκεί να ψηφίζεις κούλη :coffee:
Ρε συ, λες να ζει ο Αλεξ, έστω να το παλεύει να μη μπαρκάρει για τον Αχέροντα, να δει ότι γύρισε στο μαντρί και να δακρύσει συγκινημενος, γιατί ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει ότι ο άσωτος θα γυρίσει;
Μπα, σε καλό του! Συγκινήθηκα κι εγώ τώρα.
Βουρκωσα, να πάρει η ευχή!
:undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Το ότι ασχολείται όπως πρέπει δεν ξέρω πως το βγάζεις...και αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι βαφτίζεις ότι θες όπως θες χωρίς στοιχεία. Μαλακίες ασχολείται όπως πρέπει για τα μάτια του κόσμου γίνεται....αλλά για να το παραδέχεται και η γαλάζια μαφία σημαίνει ότι είναι υπαρκτό πρόβλημα. Αυτό είπα.

Τα αυτονόητα ποια είναι? Τα αστοιχείωτα που γράφεις για τις τιμές που δεν ήξερες και για τα ενοίκια που δεν είχες ιδέα???? Τουλάχιστον αυτός για πράγματα που δεν κατέχει πετάει και ένα ''σου έχω ήδη απαντήσει'' εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι :confused: Απλά το επισήμανα γιατί δεν τον κόβω να μπαίνει για υποστήριξη :coffee:

Καφειανό είναι αυτό που κάνεις εσύ : Να ισχυρίζεσαι κάτι συγκεκριμένο - ότι το 2019 ο βασικός μισθός δεν έφτανε για να ζήσεις....το ίδιο με τώρα...και μάλιστα ότι πάντα έτσι ήταν- δικά σου λόγια

να σου παρουσιάζουν νούμερα και παραδείγματα απτά και συγκεκριμένα και να μην τα δέχεσαι ενώ δεν έχεις ιδέα...

και στο τέλος να πετάς ένα ''ο κόσμος ζορίζεται αλλά δεν πεθαίνει και στους δρόμους'' και ''η τεμπελιά και η γκρίνια δεν είναι...''

Δεν είναι δύσκολο...βάλε κάτω 2-3 τιμές και απέδειξε μου πως βγαίνει με τον βασικό κάποιος σήμερα και πως έβγαινε το 2019. - μην στεναχωριέσαι ούτε ο αρχηγός της δεξιάς στρατιάς τα πάει καλά με τους αριθμούς :coffee::coffee:
Αμα λεω οτι δε διαβαζεις ουτε τι γραφεις ουτε τι απαντας εγω φταιω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom