Το ότι ασχολείται
όπως πρέπει δεν ξέρω πως το βγάζεις...και αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι βαφτίζεις ότι θες όπως θες χωρίς στοιχεία. Μαλακίες ασχολείται όπως πρέπει για τα μάτια του κόσμου γίνεται....αλλά για να το παραδέχεται και η γαλάζια μαφία σημαίνει ότι είναι υπαρκτό πρόβλημα. Αυτό είπα.
Τα αυτονόητα ποια είναι? Τα αστοιχείωτα που γράφεις για τις τιμές που δεν ήξερες και για τα ενοίκια που δεν είχες ιδέα???? Τουλάχιστον αυτός για πράγματα που δεν κατέχει πετάει και ένα ''σου έχω ήδη απαντήσει'' εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι
Απλά το επισήμανα γιατί δεν τον κόβω να μπαίνει για υποστήριξη
Καφειανό είναι αυτό που κάνεις εσύ : Να ισχυρίζεσαι κάτι συγκεκριμένο - ότι το 2019 ο βασικός μισθός δεν έφτανε για να ζήσεις....το ίδιο με τώρα...και μάλιστα ότι πάντα έτσι ήταν- δικά σου λόγια
να σου παρουσιάζουν νούμερα και παραδείγματα απτά και συγκεκριμένα και να μην τα δέχεσαι ενώ δεν έχεις ιδέα...
και στο τέλος να πετάς ένα ''ο κόσμος ζορίζεται αλλά δεν πεθαίνει και στους δρόμους'' και ''η τεμπελιά και η γκρίνια δεν είναι...''
Δεν είναι δύσκολο...βάλε κάτω 2-3 τιμές και απέδειξε μου πως βγαίνει με τον βασικό κάποιος σήμερα και πως έβγαινε το 2019. - μην στεναχωριέσαι ούτε ο αρχηγός της δεξιάς στρατιάς τα πάει καλά με τους αριθμούς