Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
@Saul δεν ειναι μουνοπανο
ενταξει Χαρτοπολεμος παει να το παιξει παλι και καλα οτι μετραει και μολις φαει καμμια κατραπακια παλι κλασσικα θα εξαφανιστει σε ΤΡΙΗΜΕΡΟ που αξιζει οσο ενας ετησιος μισθος μου
βεβαια ολημερις και ολονυχτις εδω ειναι και δεν βγαινει απο το σπιτι του ουτε για να παρει αερα αλλα δεν πειραζει:coffee:
Μα ξεχωρισα τα μουνοπανα απο σαουλ, μην τα μπερδευεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.448
Πόντοι
6.056
Tι θες να γινει
Ακαθάριστα οικοπεδα
Το ειπε ο σκαι
με το καλό να τα γεμίσει ανεμογεννήτριες ο :tooth:κύριος Γεραπετρίτης
ρε σεις γαμηθηκε το συμπαν...μεχρι εδω εχουν ερθει οι σταχτες
γαμω το σπιτι τους παλι εμπρησμοι
έφτασε Κύμη το νέφος..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.431
Πόντοι
12.756
με το καλό να τα γεμίσει ανεμογεννήτριες ο :tooth:κύριος Γεραπετρίτης

έφτασε Κύμη το νέφος..
μπουρδελο ολα εδω φιλε σταχτες εντονη μυρωδια καμμενου γαμησε τα
δεν βλεπω να σβηνει κιολας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ, σοβαρα τωρα; Εσυ που οπου βρεις «γαμιεται ο μητσοτακης» σερνεις το χορο και ξεκινας ενα ποσταρισμα απο την ανατολη τελειωνεις στη δυση και δε πα να σου λενε δεκα ανθρωποι «εισαι λαθος» εσυ συνεχιζεις μεχρι το πρωι να τους βγαλεις νοκ αουτ;;

Το θεμα ειναι ληξαν, πριν το 2021 ενας του βασικουμισθου οριακα την εβγαζε, ΑΝ την εβγαζε, με ενοικιο τωρα απλα ΔΕΝ τη βγαζει. Γαμησε με τωρα, μην αρχισεις παλι να ρωτας για τιμες της φετας, του ρυζιου και της μουσταρδας πριν και μετα σαν αλλος λακης και συ.

Ρε μλκ, ξεκολλα επιτελους, οτι και να εχει λς στο κεφαλι σου μην περιμενεις υποχρεωτικα να συμφωνουν ολοι μαζι σου. Ξεκινας ενα ποσταρισμα απο την ανατολη καταληγεις στη δυση και επιμενεις μεχρι να βγαλεις τους αλλους νοκ αουτ ακομακαι δεκα ατομα να σου εξηγουν πως εισαι λαθος.

Γαμησε το, η ουσια ειναι (και δεν το καταλαβες οτι ουσιαστικα συμφωνουμε) πως ενας του βασικου προ 2021 την εβγαζε οριακα, ΑΝ ΤΥΧΟΝ την εβγαζε μαζι με ενοικιο ενω πλεον ΔΕΝ τη βγαζει. Μη μου πρηζεις τα παπαρια ποσο εχει τωρα το λαδι, το κοτοπουλο, η φετα, τα μακαρονια και η μουσταρδα και ποσο ειχαν πριν σα το μαλακα το Λακη και συ.
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό

Μπαρόκ : ξεκίνησα μια συζήτηση που δεν μπορώ να τελειώσω υποστηρίζοντας ότι και το 2019 πάλι δε μπορούσες να ζήσεις με το βασικό...μετά υποστήριξα ότι ξέρω το κόστος ζωής τότε και τώρα και υποστήριξα ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά....και όταν δεν μπόρεσα να φέρω επιχειρήματα γιατί δεν μπορω (γιατί δεν έχω ιδέα) ξεκίνησα τις ''προσωπικές'' επιθέσεις και τις ''μαγκιές'' τύπου μη μου σκοτίζεις τα παπάρια και τέτοια.

Ε εκτός του ότι πρώτος εσύ ξεκίνησες την συζήτηση....μπορώ αν θες να σου κάνω copy paste αυτά που έγραψες για να καταλάβεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Επίσης την συζήτηση δεν την κάνω μόνος μου συμμετέχεις και εσύ οπότε όσο το τραβάω εγώ άλλο τόσο το τραβάς εσύ γιατί δεν θες να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις τι λες.

Άσε τους λάκιδες και τις τιμές στην άκρη...γενικά δεν ξέρεις τι λες....γιαυτό μιλάς με γενικότητες και αρλούμπες.

Σκέφτηκες και μια ωραία ατάκα ''από το πρωί μέχρι τη δύση και νοκ άουτ'' και την είπες 2-3 φορές να πιάσει τόπο.

Όπως πάντα ξεκινάς μια συζήτηση που δεν μπορείς να τελειώσεις και σου φταίω εγώ μετά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.334
Πόντοι
3.556
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό

Μπαρόκ : ξεκίνησα μια συζήτηση που δεν μπορώ να τελειώσω υποστηρίζοντας ότι και το 2019 πάλι δε μπορούσες να ζήσεις με το βασικό...μετά υποστήριξα ότι ξέρω το κόστος ζωής τότε και τώρα και υποστήριξα ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά....και όταν δεν μπόρεσα να φέρω επιχειρήματα γιατί δεν μπορω (γιατί δεν έχω ιδέα) ξεκίνησα τις ''προσωπικές'' επιθέσεις και τις ''μαγκιές'' τύπου μη μου σκοτίζεις τα παπάρια και τέτοια.

Ε εκτός του ότι πρώτος εσύ ξεκίνησες την συζήτηση....μπορώ αν θες να σου κάνω copy paste αυτά που έγραψες για να καταλάβεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Επίσης την συζήτηση δεν την κάνω μόνος μου συμμετέχεις και εσύ οπότε όσο το τραβάω εγώ άλλο τόσο το τραβάς εσύ γιατί δεν θες να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις τι λες.

Άσε τους λάκιδες και τις τιμές στην άκρη...γενικά δεν ξέρεις τι λες....γιαυτό μιλάς με γενικότητες και αρλούμπες.

Σκέφτηκες και μια ωραία ατάκα ''από το πρωί μέχρι τη δύση και νοκ άουτ'' και την είπες 2-3 φορές να πιάσει τόπο.

Όπως πάντα ξεκινάς μια συζήτηση που δεν μπορείς να τελειώσεις και σου φταίω εγώ μετά.

Μα γιατί σου φαίνεται παράξενο ? Ούτε ο Μπιλ Γκέϊτς ξέρει πόσο κάνουν ένα κιλό λεμόνια ... ο Βλαροκ γιατί να ξέρει ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
@Saul δεν ειναι μουνοπανο
ενταξει Χαρτοπολεμος παει να το παιξει παλι και καλα οτι μετραει και μολις φαει καμμια κατραπακια παλι κλασσικα θα εξαφανιστει σε ΤΡΙΗΜΕΡΟ που αξιζει οσο ενας ετησιος μισθος μου
βεβαια ολημερις και ολονυχτις εδω ειναι και δεν βγαινει απο το σπιτι του ουτε για να παρει αερα αλλα δεν πειραζει:coffee:
Με είπε μουνόπανο ε :undecided::undecided::undecided::undecided:

Δε φοβάμαι καμία κατραπακιά όσο υπάρχει το ΤΕΠΙΧ :alivedick:

δεν πάω σε ακριβούς προορισμούς αλλά και αν πήγαινα δε θα το έλεγα εδώ γιατί η εφορία παραμονεύει οι μισοί εφοριακοί είναι μέλη του σαιτ :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.431
Πόντοι
12.756

δεν πάω σε ακριβούς προορισμούς αλλά και αν πήγαινα δε θα το έλεγα εδώ γιατί η εφορία παραμονεύει οι μισοί εφοριακοί είναι μέλη του σαιτ :confused:
το ξεκαθαρισε ΔΕΝ εισαι μουνοπανο
περηφανος στα ματια ρε μουνη εισαι;:confused:

• Αγάπη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506

Δε σε ειπα μουνοπανο ρε μπινε, μην ξηγιεσαι χαρτοπολεμικα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
το ξεκαθαρισε ΔΕΝ εισαι μουνοπανο
περηφανος στα ματια ρε μουνη εισαι;:confused:
δε μπορώ να τα διαβάζω όλα παίζω και ντιάμπλο ταυτόχρονα :coffee:

έχω πάρει μαζί το alienware στην παραλία και κάνω level up πίνοντας μπελβεντέρε και βλέπντας κώλους :birdman:

• Αγάπη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.431
Πόντοι
12.756
δε μπορώ να τα διαβάζω όλα παίζω και ντιάμπλο ταυτόχρονα :coffee:

έχω πάρει μαζί το alienware στην παραλία και κάνω level up πίνοντας μπελβεντέρε και βλέπντας κώλους :birdman:
ΘΑ γαμηθεις:coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.431
Πόντοι
12.756
άμα κεράσω όλο το μαγαζί σίγουρα μια από αυτές θα μου κάτσει μη σου πω ότι θα τη βάλω να κάνει αυτή λέβελ απ ενώ εγώ κάνω καμιά άλλη δουλειά
κερνα και πες μας τι καταφερες:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
κερνα και πες μας τι καταφερες:coffee:
θα κεράσω μπουκάλι σιρόκ που είναι και πιο ελαφριά και θα νομίζουν αυτές ότι πάω να γαμήσω αλλά εγώ θα τους πω δε θέλω να μου κάτσεις θέλω να κάτσεις λίγο στο λαπτοπ να κερδίσεις ένα boss :confused::confused::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.854
Πόντοι
12.756
μαλακα το νημα εχει γινει επαιτείας... παει ο Κυριακος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.082
Πόντοι
3.656
το επίπεδο του θρεντ είναι ότι πρέπει για γαλάζιο νήμα :sunglasses:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.663
Πόντοι
1.106
19 εναερια μέσα λεει.
Απο όσα ειδα κατι μικρά ελικοπτερα και κατι ψεκαστικα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.854
Πόντοι
12.756
19 εναερια μέσα λεει.
Απο όσα ειδα κατι μικρά ελικοπτερα και κατι ψεκαστικα
παπατζα ειναι τα 19 μέσα ...
ηδη εχουν βγει και κραζει ο κοσμος
θα εχουν παει κανα 2 απο 9 φορες πχ και τους ειπαν οτι ειναι 19 , ΝΔκρατες ειναι ουτως η αλλως , εχουν χωνεψει και μεγαλυτερα ψεματα , στα ιπτάμενα μεσα θα κωλωσουν ; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom