Η συζήτησ ήταν το κατά πόσο ο χαμηλόμισθος μπορούσε να επιβιώσει με τον βασικό μισθό το 2019 και κατά πόσο σήμερα.
Δεν έχεις ιδέα από τιμές...ούτε τότε ούτε τώρα. Φάνηκε από τις μπαρούφες που έγραψες...καθώς είναι πάγια τακτική σου όταν δεν ξέρεις κάτι να το γυρνάς σε γενικότητες και σε ''συνθηματάκια'' τύπου ''ναι είναι δύσκολα αλλά ο καθένας δίνει τον προσωπικό του αγώνα'' και άλλα τέτοια καφενειακά.
Το ότι αναφέρεις το 30% αύξηση του κόστους ζωής δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 2019 ο φτωχός ζούσε ενώ τώρα δε μπορεί να ζήσει. Αυτό πρέπει να το κατανοήσεις...δεν περιμένω να συμφωνήσεις μαζί μου για να ξέρω ότι αυτό που λέω είναι σωστό.
όταν άρχισε ο κόβιντ και οι έμποροι αισχροκερδούσαν στην τιμή της μάσκας και των απολυμαντικών μια χαρά ήρθε ο ηγέτης σου και έβαλε πλαφόν. και στα καύσιμα έχει βάλει και γενικότερα τα έχει δουλέψει (εικονικά) τα πλαφόν. Οπότε μη μου λες εμένα ότι δεν γίνεται.
Σου είπα μερικές προτάσεις...τις οποίες τις έχω ακούσει από ειδικούς πάνω στην οικονομία....τώρα αν εσύ τις απορρίπτεις σε ένα ποστ σου στο μπου.....προφανώς κάτι θα ξέρεις καλύτερα....να κάνουμε εσένα υπουργό....
Τώρα το τι κάνω εγώ και για ποιον ενδιαφέρομαι....άσε με να το ξέρω εγώ και να διατηρώ το δικαίωμα να ενδιαφέρομαι για ότι μου γουστάρει.
Σημείωση : Αθηναίε σε έιδα που έκανες λαικ στις μπαρούφες του να ξέρεις ότι εγώ για σένα δουλεύω για να μπορέσεις να πάρεις τελικά xbox βγαίνει το καινούριο GTA σε λίγο και εσεί συντάσεσαι με τον μπαρόκ που δεν τον νοιάζει αν θα τρως κονσέρβες αρκεί να ψηφίζεις κούλη