Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.882
- Πόντοι
- 3.656
Προφανώς δεν έχει ιδέα από τις τιμές γιατί αν είχε θα έλεγε τιμές όχι γενικόλογαΒλεπω λατρεύεις το ξεβρακωμα. Κι επανέρχεσαι. Μάλλον για να μη χάνουν χρονο οι γαμιαδες σου, όταν σου σηκώνουν την ουρά του νυφικού και να σε μερεμετιζουν απευθείας.
Ο διάλογος ηταν ο παρακάτω
Εγώ λέω, γιατί εσύ νυφουλα μου αμολας αητό και λες αερολογιες, ότι η φέτα, το λάδι, το κοτόπουλο, το ψωμί, τα μακαρόνια το 2018 είχαν 12-13 ευρώ στο σ/μ. Όλα μαζί. Και μπορώ να το αποδείξω.
Μας περισσεύουν και 37-38 ευρώ.
Κι αφού αυτά "φτάνουν για 2-3 μέρες το πολύ" αντε να βάλουμε κι άλλα 12-13 να πάμε στα 25€, να κλείσουμε και την υπόλοιπη βδομάδα.
Που η Μέλισσα γράφει στα πακέτα της ότι είναι 6 μερίδες το ένα κι η κατά κεφαλή κατανάλωση φετας στην Ελλάδα είναι 12 κιλά το χρόνο.
Αλλά για χάρη σου νυφουλα μου, να υποθεσουμε οτι κάποιος τρώει ενα κιλο φέτα τη βδομάδα και 6 μερίδες μακαρόνια τη μέρα.
Έχουμε κι ένα 25ευρω ρέστα.
Από το 50αρι.
Οπότε ο Saul μια χαρά τα λεει κι εσύ εξακολουθείς να λες γενικολογες μαλακίες.
Είναι που αυτά τα νούμερα έπαιζαν προ ευρώ.
Η χώρα έφτασε σε αυτά τα χάλια, γιατί πουτσογλείφτρες σαν εσενα καταπίνουν με χαρά το καυλί του κάθε Μητσοτάκη, που κοιτάει το συμφέρον του και αυτό των 5-6 οικονομικών ολιγαρχων που τον στηρίζουν κι ο απλός κοσμακης ας πάει να γαμηθεί.
λογικά δεν τον αφήνει η γυναίκα του να πάει σούπερ μάρκετ οπότε δεν έχει δει τις τιμές