You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 3.656
Περιμενα να μου πει "μαλακας εισαι,σε ειχα και για εξυπνο εγω εχω κανει τα κουμαντα μου 1 βδομαδα τωρα γιατι ηξερα τι θα γινει κτλ"θα σου πει τωρα εγω αθωωθηκα,καθαρισα,εχω κανει την μπαζα μου,ενα τριημερο του ενας ετησιος μισθος μου κλπ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
σε ποιο σημειο να μπω στο παιχνιδι περιμενωσε εχει παει αιμα λοιπον.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 3.656
Περιμενε λιγο ακομασε ποιο σημειο να μπω στο παιχνιδι περιμενω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.426
- Πόντοι
- 12.756
αφου ειναι κολοφωνας του επιχειρεινΠεριμενα να μου πει "μαλακας εισαι,σε ειχα και για εξυπνο εγω εχω κανει τα κουμαντα μου 1 βδομαδα τωρα γιατι ηξερα τι θα γινει κτλ"
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
τι να σου πει ρε μαλακα και εσυ , ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται και εσυ περιμένεις να σου πει και για κουμανταΠεριμενα να μου πει "μαλακας εισαι,σε ειχα και για εξυπνο εγω εχω κανει τα κουμαντα μου 1 βδομαδα τωρα γιατι ηξερα τι θα γινει κτλ"
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 3.656
Σου εχω κατι σιγουρακια οταν αποφασισεις να εισελθεις...Αν παρκαρεις μακροπροθεσμα πουθενατι να σου πει ρε μαλακα και εσυ , ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται και εσυ περιμένεις να σου πει και για κουμαντα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
Σου εχω κατι σιγουρακια οταν αποφασισεις να εισελθεις...Αν παρκαρεις μακροπροθεσμα πουθενα
Πουτσα του ρε!Τετοια ταξη τετοια αλφαδια δεν εχει ξαναγινει!!!Μονο στο Ελλαντα 2.0 του αυτιστικου γουρλοματη!!!
ΑΧΕΠΑ: Προσπαθούν να ψύξουν ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα με… ανεμιστήρα
Χάλασε ο κλιματισμός σε νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και προσπαθούν να ψύξουν ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα με ανεμιστήρα, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Τι απαντά το ΑΧΕΠΑ.www.news247.gr
Ας παν σ ενα ιδιωτικο,ποιος παει δημοσιο με τοσα φραγκα και τοσες αυξησεις μισθων που ελαβε;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946
Δε φτάνει που ζεις σε μια Δημοκρατία που στα παρέχει αυτά, γκρινιάζεις κιόλας. Πήγαινε καλύτερα σε δικτατορίες της Ασίας και πες τους εκεί να κάνουν καλή ψύξη στο ανύπαρκτο ακτινοθεραπευτικό τους.Πουτσα του ρε!
Ας παν σ ενα ιδιωτικο,ποιος παει δημοσιο με τοσα φραγκα και τοσες αυξησεις μισθων που ελαβε;
Δεν καταλαβες!Δε φτάνει που ζεις σε μια Δημοκρατία που στα παρέχει αυτά, γκρινιάζεις κιόλας. Πήγαινε καλύτερα σε δικτατορίες της Ασίας και πες τους εκεί να κάνουν καλή ψύξη στο ανύπαρκτο ακτινοθεραπευτικό τους.
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος που με γαμαει ο Κουλης ο παιδαρος,ο γοννος,ο φετοβιος αποφοιτος του Χαλβαρντ!
Ε αν του ξεφευγει και τιποτα ανθρωπος ειναι και οτι πιο κοντινο σε Μωυση
Αλλος γκρινιαζε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946
Μεγάλος ηγέτης ο βλακουλης.Δεν καταλαβες!
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος που με γαμαει ο Κουλης ο παιδαρος,ο γοννος,ο φετοβιος αποφοιτος του Χαλβαρντ!
Ε αν του ξεφευγει και τιποτα ανθρωπος ειναι και οτι πιο κοντινο σε Μωυση
Αλλος γκρινιαζε
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 3.656
ξερεις ποιος βασιλευει στους τυφλους...Μεγάλος ηγέτης ο βλακουλης.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946
Πώς ο Μητσοτάκης «νοικοκύρεψε» τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας… αυξάνοντάς τα κατά 118 εκατομμύρια €!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946
Ράμα: Θεαματική η νίκη στη Χειμάρρα, θα τη μετατρέψουμε σε περιζήτητο τουριστικό προορισμό
Την ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη του υποψήφιου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Βαγγέλη Τάβο, στις επαναληπτικές εκλογές του Δήμου Χειμάρρας εξέφρασε ο
www.naftemporiki.gr
Ράμα: Θεαματική η νίκη στη Χειμάρρα, θα τη μετατρέψουμε σε περιζήτητο τουριστικό προορισμό
Μα παντού να κερδάμε στην εξωτερική πολιτική με βλακούλη, ο ίδιος ο Θεός είναι με την Ελλάδα. #ΜπελέρηςΠίσωΑπόΤαΚάγκελα #ΜπελέρηςΕυρωβουλετής #ΚούληςΒυθίζειΕλλάδα #ΚούληςΡάμαΣυμμαχία.#ΜπελέρηςΠίσωΑπόΤαΚάγκελα#ΜπελέρηςΕυρωβουλετής#ΚούληςΒυθίζειΕλλάδα#ΚούληςΡάμαΣυμμαχία
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.533
- Πόντοι
- 506
Ασ πάρεϊ το FB κι ας φύγει αν θέλει απ την ελλαδα. Κι απ την ευρωπη ακόμα καλυτεραΣίφορντ για υποκλοπές: «Απόλυτη μπανανία» - Η οργισμένη αντίδραση για το πόρισμα του Άρειου Πάγου για τις υποκλοπές
«Ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη στην Ελλάδα» αναφέρει το πρώην στέλεχος της Facebook που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.newpost.grΣίφορντ για υποκλοπές: «Απόλυτη μπανανία» – Η οργισμένη αντίδραση για το πόρισμα του Άρειου Πάγου για τις υποκλοπές
«Ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη στην Ελλάδα» αναφέρει το πρώην στέλεχος της Facebook που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.
Ιησούς Κούλης Νικά, και όλα τα Κακά Σκορπά.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946
Να πάρει και βλακούλη μαζί.Ασ πάρεϊ το FB κι ας φύγει αν θέλει απ την ελλαδα. Κι απ την ευρωπη ακόμα καλυτερα
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Αναμένουμε με αγωνια να μπει η ευδαπ στο χρηματιστηριο για να πέσουν οι τιμές και να βρέξει.
Εύβοια: Ανοίγει ο δρόμος για το αιολικό – γίγας των 500 μεγαβάτ από «Motor Oil-EDPR»
Το δρόμο για την υλοποίηση της γιγαντιαίας επένδυσης της κοινοπραξίας Motor Oil με την Πορτογαλική EDPR για αιολικό πάρκο συνολικής ισχύος 500 MW στη Εύβοια, ανοίγει η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίπτονται όλες οι προσφυγές εναντίον …
psaxna.gr
Κάτσε τώρα έχουμε κλιματική αλλαγή το καλοκαίρι. Από χειμώνα βλέπουμε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.712
- Πόντοι
- 6.946