poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
ολα ειναι μια χαρα θα τα φτιαξει ο μητσοτακης...εχουμε κανα νημα με ειδικους εδω μεσα να μας προβλεψουν το μελλον ;;![]()
ολα ειναι μια χαρα θα τα φτιαξει ο μητσοτακης...εχουμε κανα νημα με ειδικους εδω μεσα να μας προβλεψουν το μελλον ;;![]()
οι πιο πολλές από αυτές μου χρωστάνε πιστώσεις αλλά δεν συμψηφίζουν είναι όπως το δημόσιοΝα μην ψάχνεις πρατήριο τότε, να απευθυνθείς στις εταιρείες εμπορίας.
Αυτοί θα σε στείλουν εκεί που πρέπει και μετά θα σου στείλουν ότι ΣΟΥ πρέπει.
Πιστεύω κατάλαβες![]()
Τυπε και εσυ δηλωσες εισοδημα εως 8 χιλιαρικα;οι πιο πολλές από αυτές μου χρωστάνε πιστώσεις αλλά δεν συμψηφίζουν είναι όπως το δημόσιο
εγώ ψάχνω μια πιο προσωπική συνεργασία δε θέλω τιμολόγια και μαλακίες θέλω να βλέπω εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες μου![]()
τη βδομάδαΤυπε και εσυ δηλωσες εισοδημα εως 8 χιλιαρικα;![]()
Είπες να γράψεις τις καθημερινές σου μαλακιες ε???... ΧαχαχαχαΤυπε και εσυ δηλωσες εισοδημα εως 8 χιλιαρικα;![]()
οι πιο πολλές από αυτές μου χρωστάνε πιστώσεις αλλά δεν συμψηφίζουν είναι όπως το δημόσιο
εγώ ψάχνω μια πιο προσωπική συνεργασία δε θέλω τιμολόγια και μαλακίες θέλω να βλέπω εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες μου![]()
μου πέφτει λίγο μακριά το κέντρο αλλιώς θα το είχα δοκιμάσει με την πρώτη ευκαιρίαΤώρα που λες για εμπιστοσύνη … υπάρχει τεφαρικι πρατήριο τέρμα Λιοσίων … καύσιμο εγγυημένο
Τα χουν πει σε ένα νήμα προσφάτως
ΙΗΣΟΥΣ Κούλης Νικά, και όλα τα Κακά Σκορπά.Τετοια ταξη τετοια αλφαδια δεν εχει ξαναγινει!!!Μονο στο Ελλαντα 2.0 του αυτιστικου γουρλοματη!!!
![]()
ΑΧΕΠΑ: Προσπαθούν να ψύξουν ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα με… ανεμιστήρα
Χάλασε ο κλιματισμός σε νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και προσπαθούν να ψύξουν ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα με ανεμιστήρα, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Τι απαντά το ΑΧΕΠΑ.www.news247.gr
θα αρχισω να φεσωνω την αγορα , δεν βλεπω αλλη λυση ..ολα ειναι μια χαρα θα τα φτιαξει ο μητσοτακης...τι να κανει και αυτος που παρελαβε καμενη γη απο την προηγουμενη τετραετια;
δεν ειναι φεσωμα απλα θα εχουν να λαμβανουν απολυτως λογικο... τους λες και ενα μην ανχωνεσαι στο τελος και ολα κομπλεθα αρχισω να φεσωνω την αγορα , δεν βλεπω αλλη λυση ..
Οπως λεει και ο Κουλης , δεν μπορω να σας δωσω , γιατι εχει πολεμους και εξεγέρσεις κτλ
δεν ειναι φεσωμα απλα θα εχουν να λαμβανουν απολυτως λογικο... τους λες και ενα μην ανχωνεσαι στο τελος και ολα κομπλε
χαμοςς θαγιει φετος ,θα χεστουν στο χρημα ..μπροστα μου στο ταμειο κατι οπιτσιρικαδες γυρω στα 20-25 ,τουριστες υωηλοτατου εισοδηματος ειχαν παρει ενα ψωμι τοστ λευκο τεραστια συσκευασια ,ειναι πιο οικονομικη, και ξαφνικα ερχετε ενας και του λεει του αλλου μαλακακς εισαι? και του δινει ενα βιταμ μαρκας φθηνης γιατι το αλλο που ειχε παρει ο αλλος ηταν φιρμα και ηταν πιο ακριβο ..α και 3 μπυρες πηραν οχι μαρκα κατι παραξενες πιο φθηνες που εχει ο Σκλαβενιτης ,ψωμι βιταμ και μπυρα κατω απο τον καταγαλανο Ελληνικο ουρανο ,λιγο ψωμι λιγο κρασι και το αγορι μου οπως τραγουδουσε η θεα του τραγουδιοιυ ΜαρινελλαΤα πολλα ρεκορ και ρεκορ και ρεκορ που μας ειχαν ζαλισει τ αρχιδια περσι εχουν γινει "πολυ τουρισμος" φέτος ..
Τωρα θα φταινε οι πολεμοι και οι Ολυμπιακοι αγωνες που δεν ηρθαν οι τουριστες![]()
και ο αθηναιος το τραγουδουσε αυτο προχθες στον Σκλαβενιτηχαμοςς θαγιει φετος ,θα χεστουν στο χρημα ..μπροστα μου στο ταμειο κατι οπιτσιρικαδες γυρω στα 20-25 ,τουριστες υωηλοτατου εισοδηματος ειχαν παρει ενα ψωμι τοστ λευκο τεραστια συσκευασια ,ειναι πιο οικονομικη, και ξαφνικα ερχετε ενας και του λεει του αλλου μαλακακς εισαι? και του δινει ενα βιταμ μαρκας φθηνης γιατι το αλλο που ειχε παρει ο αλλος ηταν φιρμα και ηταν πιο ακριβο ..α και 3 μπυρες πηραν οχι μαρκα κατι παραξενες πιο φθηνες που εχει ο Σκλαβενιτης ,ψωμι βιταμ και μπυρα κατω απο τον καταγαλανο Ελληνικο ουρανο ,λιγο ψωμι λιγο κρασι και το αγορι μου οπως τραγουδουσε η θεα του τραγουδιοιυ Μαρινελλα
Σε εχει παει αιμα?εχουμε κανα νημα με ειδικους εδω μεσα να μας προβλεψουν το μελλον ;;![]()
θα σου πει τωρα εγω αθωωθηκα,καθαρισα,εχω κανει την μπαζα μου,ενα τριημερο του ενας ετησιος μισθος μου κλπΣε εχει παει αιμα?
σε εχει παει αιμα λοιπον.
ψαχνω για ευκαιρίες