Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Ολοι αυτοι οι αμορφωτοι πειναλες στανταρ ψηφιζουν Κουλη δαγκωτο!!!Μιντλ κλας
Ολοι αυτοι οι αμορφωτοι πειναλες στανταρ ψηφιζουν Κουλη δαγκωτο!!!Μιντλ κλας
Μαλακα θα πρεπε να ντρεπεστε για τους ουγκανους στα κωλοχωρια που τους επιτρεπετε και αναπνεουν....Του χρόνου πάλι, αφού ο τύπος από εδώ κατάγεται.
Αν τώρα θα τις ξαναφάει και του χρόνου...............
Δεν κατάγομαι από κάποιο μεγάλο σόι ή κάποιο κεφαλοχώρι για να υπερασπιστώ ούγκανους.Μαλακα θα πρεπε να ντρεπεστε για τους ουγκανους στα κωλοχωρια που τους επιτρεπετε και αναπνεουν....
Τραχειοστομια,στραπατσαρισμενη μουρη και οπως το κοβω απο τη φωτογραφια απωλεια ορασεως απο τον αριστερο οφθαλμο.....
Koμματα ειναι πως θα λειτουργησουν;Δημοκρατία εχουμε,μήπως θα ηθελες κάποιο αλλο καθεστως,που δεν θα εδινε επιχορηγησεις σε κομματα γιατι απλά δεν θα υπήρχαν κομματα;
Αφού του ξέρεις τόσο καλά πες μας γιατί όταν έρχονται Αθήνα κάθονται σαν τις κότες...Δεν κατάγομαι από κάποιο μεγάλο σόι ή κάποιο κεφαλοχώρι για να υπερασπιστώ ούγκανους.
Συνεπώς δεν έχω λόγο για να ντραπώ όπως και πολλοί άλλοι στο νησί.
Αν νομίζεις πως αυτό το περιστατικό έγινε για μια κάφτρα κάνεις λάθος.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πως ζουν/λειτουργούν αυτοί οι τύποι.
Λεπτομέρεια και αν θέλεις κράτα την.
Οι γιατροί του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία μόλις είδαν τι του είχαν κάνει εκείνο το βράδυ.
Μονο απο τη φωτογραφια που βλεπω χωρις να εχω τον ιατρικο του φακελο οι τυποι δεν τον δειρανε απλα πηγανε να του λιωσουν το κεφαλι.Κανονικη αποπειρα δολοφονιας....και δεν ειναι η πρωτη φορα που γινονται αυτα στο νησακι σας.Δεν κατάγομαι από κάποιο μεγάλο σόι ή κάποιο κεφαλοχώρι για να υπερασπιστώ ούγκανους.
Συνεπώς δεν έχω λόγο για να ντραπώ όπως και πολλοί άλλοι στο νησί.
Αν νομίζεις πως αυτό το περιστατικό έγινε για μια κάφτρα κάνεις λάθος.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πως ζουν/λειτουργούν αυτοί οι τύποι.
Λεπτομέρεια και αν θέλεις κράτα την.
Οι γιατροί του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία μόλις είδαν τι του είχαν κάνει εκείνο το βράδυ.
Αυτά είναι γραμμένα στο ανάλογο θρεντ από την πρώτη ημέρα.Μονο απο τη φωτογραφια που βλεπω χωρις να εχω τον ιατρικο του φακελο οι τυποι δεν τον δειρανε απλα πηγανε να του λιωσουν το κεφαλι.Κανονικη αποπειρα δολοφονιας....και δεν ειναι η πρωτη φορα που γινονται αυτα στο νησακι σας.
Προφανως και οι γιατροι καλεσαν την αστυνομια μετα απο τετοιο ξυλοδαρμο ειναι και υποχρεωμενοι βασει νομου στη τελικη....
Το θεμα ειναι εσεις γιατι ανεχεστε αυτους τους κωλοβλαχους να σας λερωνουν το νησι;
Τα πολλα ρεκορ και ρεκορ και ρεκορ που μας ειχαν ζαλισει τ αρχιδια περσι εχουν γινει "πολυ τουρισμος" φέτος ..
Τωρα θα φταινε οι πολεμοι και οι Ολυμπιακοι αγωνες που δεν ηρθαν οι τουριστες
Μόνο τα πουσταριά που δεν ήρθαν φέτο και πήγαν Ολυμπιακούς φτάνει … βούλιαξε η βαριά βιομηχανία μας
Άκουσα άρχισαν οι προσφορές Μύκονο ; Πληρώνεις δυο ξαπλώστρες και δώρο το σκαμπό ;
ο αγαπημενος δημος τους Αλεξ πηγε σε αγαπημένο του Ραμα
μα ηδη το λενε πολεμοι γιουρο ολυμπιακοι και ακριβα εισητηριαΤα πολλα ρεκορ και ρεκορ και ρεκορ που μας ειχαν ζαλισει τ αρχιδια περσι εχουν γινει "πολυ τουρισμος" φέτος ..
Τωρα θα φταινε οι πολεμοι και οι Ολυμπιακοι αγωνες που δεν ηρθαν οι τουριστες
μαύρη μέρα για τα παγκόσμια χρηματιστήρια
ετοιμαστείτε για 2,90/λτ την απλή αμόλυβδη
παλι καλα αυτα δεν μας νοιαζουν οσο εχουμε το στανταρακι μας στη βεικου...μαύρη μέρα για τα παγκόσμια χρηματιστήρια
ετοιμαστείτε για 2,90/λτ την απλή αμόλυβδη
Και αυτά δεν είναι τα γαμησιάτικα της μέσης ανατολής είναι τα γαμησιάτικα των επιτοκίωνγαμηθηκαμε
ψάχνω στανταράκι να βάζω καύσιμα σε όλα τα οχήματα με πίστωσηπαλι καλα αυτα δεν μας νοιαζουν οσο εχουμε το στανταρακι μας στη βεικου...
εχουμε κανα νημα με ειδικους εδω μεσα να μας προβλεψουν το μελλον ;;Και αυτά δεν είναι τα γαμησιάτικα της μέσης ανατολής είναι τα γαμησιάτικα των επιτοκίων
πήρε η μπάλα και τα κρύπτο θα πεθάνουμε όλοι
Να μην ψάχνεις πρατήριο τότε, να απευθυνθείς στις εταιρείες εμπορίας.ψάχνω στανταράκι να βάζω καύσιμα σε όλα τα οχήματα με πίστωση
αναμένω προσφορές θα τους κάνω χρυσούς με την κίνηση που θα κάνω
δε χρειάζεται θα στο προβλέψω εγώ που δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε απέξω δεν έχω περάσειεχουμε κανα νημα με ειδικους εδω μεσα να μας προβλεψουν το μελλον ;;