Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Ελλαδα ρε!

Η χωρα της Δημοκρατιας!

Η μουσικη δεν γνωριζει συνορα και απο προπαγανδα,φασιστα:confused:
Εκείνη τη στιγμή σύλληψη της τραγουδίστριας κ του υπεύθυνου..στον εισαγγελέα για εξηγήσεις

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.209
Πόντοι
1.056
Εκείνη τη στιγμή σύλληψη της τραγουδίστριας κ του υπεύθυνου..στον εισαγγελέα για εξηγήσεις
Που νομιζεις πως βρισκεσαι τυπε;

Εδω συλλαμβανουν μονο τις γιαγιες καστανουδες τον χειμωνα και τους παπουδες καλαμποκαδες φοροφυγαδες το καλοκαιρι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Τι λες μωρε και συ!

Και τετοιο τοιχιο π φτιαξε,τι τζαμπα το κανε;

Το διαφημιζε κ σε προεκλογικο σποτ γεματος καμαρι περυσι
Το πλάσμα είναι αυτιστικό, στον κόσμο του. Χωρίς αισθήματα, ενσυναίσθηση, αντίληψη.
Τον τοίχο τον έφτιαξε για τις μίζες του Σογιού.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.209
Πόντοι
1.056
Το πλάσμα είναι αυτιστικό, στον κόσμο του. Χωρίς αισθήματα, ενσυναίσθηση, αντίληψη.
Τον τοίχο τον έφτιαξε για τις μίζες του Σογιού.
Κοιτα μην μας φουσκωσουν καναν Κασελ το '27 να δεις πως θα τον ψαχνουμε μετα τον Κουλη :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Κοιτα μην μας φουσκωσουν καναν Κασελ το '27 να δεις πως θα τον ψαχνουμε μετα τον Κουλη :confused:
Δεν ανησυχώ καθόλου. Τα Ελληνικά ΖΩΑ θα φροντίσουν να βγουν τα μαλακιστήρια που υποστηρίζουν και που τυρρανούν τον τόπο .

• Like
Αντιδράσεις: riding

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Που νομιζεις πως βρισκεσαι τυπε;

Εδω συλλαμβανουν μονο τις γιαγιες καστανουδες τον χειμωνα και τους παπουδες καλαμποκαδες φοροφυγαδες το καλοκαιρι.
Nai re πουστη μου ..πριν χρόνια ήμουν σε δικαστήριο κ ξαφνικά φέρνουν έναν ρακένδυτο δουκάτα σαν κατηγορούμενο διότι πουλούσε στην πλατεία ρίγανη
Όλη η πραγματικά του όπως είπαν οι μπάτσοι 45 ευρώ

Ντράπηκε κ η ντροπή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
danaimparka.png

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Nai re πουστη μου ..πριν χρόνια ήμουν σε δικαστήριο κ ξαφνικά φέρνουν έναν ρακένδυτο δουκάτα σαν κατηγορούμενο διότι πουλούσε στην πλατεία ρίγανη

Ντράπηκε κ η ντροπή
Γιατί τυπε;
Αν θυμασε από τη διαφήμιση και ο ιδιοκτήτης με τις πίπες Άλφα έτσι ξεκίνησε και έχτισε αυτοκρατορία

Μη τους λυπάστε ρε τους πουστηδες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756

Ντράπηκε κ η ντροπή
χασισι θα ειχε μαν και τους κοροιδεψε , καλα του βγηκε , να λεει και ευχαριστω

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
χασισι θα ειχε μαν και τους κοροιδεψε , καλα του βγηκε , να λεει και ευχαριστω
Και βγήκε τύπος βολκανο να το παίξει φιλεύσπλαχνος και να κατακρίνει δήθεν την κοινωνική αδικία...:coffee:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Τελικα τι εξελίξεις εχουμε με αυτο? Εχουν περάσει δυο χρονια. Να υποθεσω οτι μπηκε στο αρχειο μαζι με το τρυπημενο CD? Να ρωτησω το ΣΚΑΙ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Και βγήκε τύπος βολκανο να το παίξει φιλεύσπλαχνος και να κατακρίνει δήθεν την κοινωνική αδικία...:coffee:
Εν τω μεταξύ ο φουκαρας ήταν στο ίδιο δικαστήριο με την κομπίνα των εκατομμυρίων στα σιτηρά του Βόλου ( να μην πω όνομα αλλά όλοι καταλάβατε) κ είχαν διευθύνων σύμβουλο έναν αυτιστικό ( αυτοφορακια) κοτζαμ κολοσσός εταιρία ....12 εκατομμύρια φέσι στο ίδιο δικαστήριο με τον άλλο με τη ρίγανη των 45 ευρώ :confused:

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ ο φουκαρας ήταν στο ίδιο δικαστήριο με την κομπίνα των εκατομμυρίων στα σιτηρά του Βόλου ( να μην πω όνομα αλλά όλοι καταλάβατε) κ είχαν διευθύνων σύμβουλο έναν αυτιστικό ( αυτοφορακια) κοτζαμ κολοσσός εταιρία ....12 εκατομμύρια φέσι στο ίδιο δικαστήριο με τον άλλο με τη ρίγανη των 45 ευρώ :confused:
Δεν συγκινουμαι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Να πάτε στα χωριά σας πληβιοι

Κ σε ρωτώ ...όταν εγω λέω ότι χρειάζεται ένας αντίστοιχος κουφοντινας για τέτοιους πολιτικούς με θεωρείτε ακραίο .......έχω δίκαιο ή άδικο;
Αν ήμουν νησιώτης πραγματικά θα πήγαινα να την φτύσω ......

Ηγουμενίτσα Brindisi εννιά ώρες ταξιδι αμάξι με καμπίνα τwo persons one way ticket 650 euro

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Να πάτε στα χωριά σας πληβιοι

Η αντίστοιχη Φωτίου με τα γεμιστά.
ΝΤΡΟΠΗ στην ξεφτιλισμενη ΝΔ, ειρωνεύεται τον λαό.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456
Κ σε ρωτώ ...όταν εγω λέω ότι χρειάζεται ένας αντίστοιχος κουφοντινας για τέτοιους πολιτικούς με θεωρείτε ακραίο .......έχω δίκαιο ή άδικο;
Αν ήμουν νησιώτης πραγματικά θα πήγαινα να την φτύσω ......

Ηγουμενίτσα Brindisi εννιά ώρες ταξιδι αμάξι με καμπίνα τwo persons one way ticket 650 euro
41% τους εδωσαν και τωρα την πληρωνουμε ολοι, θυμαμαι ενα γλοιωδη τυπο εμπορο εδω στη πολη μου που οταν ειχε ερθει ο Μητσοτακης να μιλησει ,του ελεγε τους επαγγαλματιες να φροντισιες προεδρε ,ε τους φροντισε καλα ,τετοια μουνοπανα μας κατεστρεψαν ολους αι σχτιρι για λαος ραγιαδες βολεμενοπι απατεωνες κατντηασαμε να μας εχουν παρει χαμπαρι ολοι ,βλεπουν τον αυτιστικο, καισου λενε πως τον ψηφισαν αυτον.. ,βρε παιδια συγνωμην δηλαδη , εχει πιασει καταρρακτωδεις βροση στη τελετυη εναρξης των Ολυμπιακων και ενω ολοι τα εχουν παρει και προσπαθουν να φανουν καπως πως ε δεν τρεχει και τιποτα ,αυτος ειναι μες στη τρελη χαρα ,μιλαμε για επιπεδο νοητικης στερησης ,δεν υπηρχε διπλα του καποιος συμβουλος να του πει τωρα ε ας κανουμε πως μας ψιλοπειραζει που γινεται χαμος ,μην τρελαθουμε και απο τη χαρα μας ελεος πια

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946

Stories

Νέο!