sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Saxo???μα ποιος είναι; Ο ατηνεζος;Σίγουρα ο μπατζανακης σου εκεί ασφαλίζει το saxo και το Vitara 25ετιας
Saxo???μα ποιος είναι; Ο ατηνεζος;Σίγουρα ο μπατζανακης σου εκεί ασφαλίζει το saxo και το Vitara 25ετιας
Kαι αν αλλαξω αυτοκινητο, αυτα θα διορθωθουν? Κοιτα κατι πραγματα...
καλά ρε μπατζανακη είσαι παντρεμένος;;;;;κ πως θα πάμε Κολομβία;;σκαστοι;; Σαξο έχω κ εγώ κ ο @athinaios44Το σαξο ειναι της γυναικας μου. Μοντελο 2001
καλά ρε μπατζανακη είσαι παντρεμένος;;;;;κ πως θα πάνε Κολομβία;;σκαστοι;; Σαξο έχω κ εγώ κ ο @athinaios44
Όλα τα τα καλά δεξιά καμάκια έχει σαξο τελικα
Εγώ άμα οδηγώντας δεν ακούω την τρύπια εξάτμιση τότε δεν το εγκρινωΥπάρχει και χλίδας, γαλάζιος , που έφερε το 2009 σάπιο τουαρέγκ από γερμανία.
Με 50 κιλά εποξική κόλλα δύο συστατικών , έχει κλείσει όλες τις τρύπες. Γαμάει το όχημα λέμε.
Και είναι στην πένα. Το 2009 όταν το έφερε , είχε μόνο 350.000 χλμ , σήμερα έχει μόνο 950.000 χλμ.
Άστρωτο είναι ακόμη. Και είναι και οικονομικό , γιατί από τους 6 κυλίνδρους, έχουν κολλήσει οι 4 και είναι 2κύλινδρο πλέον .
Είναι 2 σε 1 . Και suv και harley v2. Λάδι καίει λίγο παραπάνω. 3 ντενεκέδες στα 500 χλμ , αλλά βάζει από λιανολιές του πεθερού,
που τον στέλνει και τις μαζεύει .
Για την ακριβεια, εγινε "παρεμβαση" απο τους αναρχικους στον Πλευρη. Ολα καλα. Εξ αλλου επιτρεπονται αυτα, επι Μητσοτακη ζουμε, Κεντρωου, θα πρεπει να προσαρμοστουν, ολοι.εφαγε γιαουρτι ο Πλευρης με τη γυναικα του και τα 2 παιδια του απο αριστεριστες. και αυτοι κυνηγανε τα δεξια κομματα.
σε λιγο απο τους αριστεριστες και τους αναρχικους που αλωνιζουν, θα ξεπεταχτει καμια νεα 17Ν και θα τρεχουμε ολοι.
Ποια εξάτμιση ; Το συγκεκριμένο έχασε την εξάτμιση το 2012. Μετά έχασε και την πολλαπλή. Τα καυσαέρια βγαίνουν κατευθείαν από το θάλαμο καύσης. Οι τρύπες στο πάνω μέρος του καπό , δίπλα στα πιτσιλιστήρια, βοηθάνε να αερίζεται από εκεί . Για την οδήγηση , για να βλέπει , έχει βάλει περισκόπιο.Εγώ άμα οδηγώντας δεν ακούω την τρύπια εξάτμιση τότε δεν το εγκρινω
Για την ακριβεια, εγινε "παρεμβαση" απο τους αναρχικους στον Πλευρη. Ολα καλα. Εξ αλλου επιτρεπονται αυτα, επι Μητσοτακη ζουμε, Κεντρωου, θα πρεπει να προσαρμοστουν, ολοι.
Ετσι μπραβο, θα σκουζεις για οτιδηποτε δε μπορεις να δεις ουτε στον υπνο σου ΤΕΝΕΚΕ.Υπάρχει και χλίδας, γαλάζιος , που έφερε το 2009 σάπιο τουαρέγκ από γερμανία.
Με 50 κιλά εποξική κόλλα δύο συστατικών , έχει κλείσει όλες τις τρύπες. Γαμάει το όχημα λέμε.
Και είναι στην πένα. Το 2009 όταν το έφερε , είχε μόνο 350.000 χλμ , σήμερα έχει μόνο 950.000 χλμ.
Άστρωτο είναι ακόμη. Και είναι και οικονομικό , γιατί από τους 6 κυλίνδρους, έχουν κολλήσει οι 4 και είναι 2κύλινδρο πλέον .
Είναι 2 σε 1 . Και suv και harley v2. Λάδι καίει λίγο παραπάνω. 3 ντενεκέδες στα 500 χλμ , αλλά βάζει από λιανολιές του πεθερού,
παρατα τη γυναικα σου και ζησε μαζι με 2 ρωσιδες.Kαι αν αλλαξω αυτοκινητο, αυτα θα διορθωθουν? Κοιτα κατι πραγματα...
Μλκ έχω δακρύσει..με λέει η γυναίκα πάει χαζεψες τελειωςΥπάρχει και χλίδας, γαλάζιος , που έφερε το 2009 σάπιο τουαρέγκ από γερμανία.
Διόρθωσε το με σε μού διότι θα δεχτείς μπουλιγκ από νότιουςΜλκ έχω δακρύσει..με λέει η γυναίκα πάει χαζεψες τελειως
Δε πειράζει δε μας παρεξηγούν γιαυτα οι κατωΔιόρθωσε το με σε μού διότι θα δεχτείς μπουλιγκ από νότιους
Προκειται για τεκνα λεει μεγάλης πλούσιας οικογένειας των ΒΠ.Για την ακριβεια, εγινε "παρεμβαση" απο τους αναρχικους στον Πλευρη. Ολα καλα. Εξ αλλου επιτρεπονται αυτα, επι Μητσοτακη ζουμε, Κεντρωου, θα πρεπει να προσαρμοστουν, ολοι.
Kαθόλου δεν υπερασπιζομαι τους φορους, γι' αυτο στηριζω ΝΔ που μειωσε 50 φορους σε μια τετραετια.Τους φόρους γιατί τους υπερασπίζεσαι τύπε ;
Γουστάρεις να πληρώνεις αυτά τα λεφτά ;
Δεν ήξερες τι να τα κάνεις αν δεν στα έπαιρναν ;
Για ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ,
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
και τους εμπνευστές και υποστηρικτές τους
φαντάζεσαι τι εύχομαι προσωπικά και εγώ και πολλοί άλλοι ... .έτσι ;;;
Μηδενικό κατακάθι του ΣΥΡΙΖΑΑυτός πάει να φάει έξω οικογενειακά.
Όταν έβγαζε σε αναστολή όσους δεν ήθελαν να τσιμπήθουν το μουνόπανο δεν τους σκέφτηκε.
Ρε καλά σου έκαναν. Έτσι να μάθεις πως ζει και ο απλός ο κόσμος που δεν έχει την πολυτέλεια να βγει σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.
Θάνος Πλεύρης: Καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια στα Πετράλωνα – «Πέτυχαν και τα παιδιά μου»
Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Θάνος Πλεύρης, οι «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο παιδιά του. «Μόλις τώρα Τρώγοντας...www.newsbeast.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ είμαι κατά του γιαιουρτοματος μπροστά στα παιδιά του αλλά υπέρ του κοφοντινα με εξαίρεση την επιθεση στην οδο Καραγιώργη σερβιαςΜηδενικό κατακάθι του ΣΥΡΙΖΑ
Ενώ εγώ καταδικάζω την επίθεση και στο Βαρουφάκη και στο Βίτσα
Εσύ χαίρεσαι για την επίθεση τον πλεύρη
Αυτή είναι η διαφορά και μεταξύ μας και μεταξύ των κομμάτων μας
Και η άλλη διαφορά οι βρισιές βρίσε και συκοφάντησε τώρα
Δεν είναι μίζεροι δηλαδή όσοι γκρινιάζουν για αυτά ; Και δεν σε κούρασαν ;Kαθόλου δεν υπερασπιζομαι τους φορους, γι' αυτο στηριζω ΝΔ που μειωσε 50 φορους σε μια τετραετια.