Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Aληθεύει οτι πηγε ο Κούλης Σαββατο πρωι στη Ναυπακτο και το βραδυ εγινε σεισμος?

Δεν έπιασε μια η συγκέντρωση του Κούλη μπροστά στον χαμό που έκαναν τα πάκια προχθές στα Χανιά! :confused:

87_n.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι κατά του γιαιουρτοματος μπροστά στα παιδιά του αλλά υπέρ του κοφοντινα με εξαίρεση την επιθεση στην οδο Καραγιώργη σερβιας

Οπότε είσαι και υπέρ του ακρωτηριασμού του ιατρού με σφαίρες ;

Commander_of_the_Diponegoro_Military_Region_Suharto.jpg

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.946
Πόντοι
6.166
Ταγιπ ελα να μας ελευθερωσεις τωρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.342
Πόντοι
22.266
Οπότε είσαι και υπέρ του ακρωτηριασμού του ιατρού με σφαίρες ;

Commander_of_the_Diponegoro_Military_Region_Suharto.jpg
Ο σουχαρτο ήταν ένας αμερικανοδουλος βάλτος δικτατορας των Αμερικανών ..
Εμείς είμαστε με τον πουτανιαρη σουκαρνο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Όταν έβγαζε σε αναστολή όσους δεν ήθελαν να τσιμπήθουν το μουνόπανο δεν τους σκέφτηκε.

Εντάξει ξέρουμε ότι για να είσαι ζαίος πρέπει να είσαι και ηλίθιος.

Screenshot_17.jpg

Αλλά πόσο χαμηλό iq να έχει κάποιος και παίζει ξανά το έργο των εμβολιασμών όταν ο Γεροτζιάφας που ήταν υπέρ του καθολικού εμβολιασμού για όλο τον πληθυσμό, είναι στα ψηφοδέλτια των ηλίθιων του Αλεκάρα;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μία μπροστά μία πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ
Βάζει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας πράγματι μερικούς άριστους
Αλλά θέλει να καταργήσει τη βάση
Εισαγωγής στα πανεπιστήμια έτσι ώστε να μπορούν να μπαίνουν υποψήφιοι με μέσον όρο τρία ή τέσσερα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τι έγινε έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ καμία παρέμβαση στον άρειο πάγο έστειλε υπόμνημα εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη
Όπως έκανε η Νέα Δημοκρατία

Ή όπως και εδώ οι συριζαίοι που δεν τσακώνονται με τους Κασιδιαραίους και τους χουντικούς έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να πολύ τσακώνεται με τους ψηφοφόρους του κόμματος Κασιδιάρη μήπως και αρπαξει μία ψήφο
Αν απαγορευτεί το ένα ή και τα δύο κόμματα του;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εντάξει ξέρουμε ότι για να είσαι ζαίος πρέπει να είσαι και ηλίθιος.

Screenshot_17.jpg

Αλλά πόσο χαμηλό iq να έχει κάποιος και παίζει ξανά το έργο των εμβολιασμών όταν ο Γεροτζιάφας που ήταν υπέρ του καθολικού εμβολιασμού για όλο τον πληθυσμό, είναι στα ψηφοδέλτια των ηλίθιων του Αλεκάρα;

Η αληθεια ειναι αυτη. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πλην ευτυχως του Πολακη, δεν αντεδρασε στην υποχρεωτικοτητα. Και ο Γεροτζιαφας, αλλα και ο Ξανθος, και ο Φιλης, παρειχαν πληρη καλυψη στη κυβερνηση.

Η Παγωνη, η Γκαγκα, δεν θα κατεβουν στις εκλογες με την ΝΔ; Αν οχι, αποτελει εκπληξη.
Εκανε τη δουλεια του ο Μητσοτακης και τωρα τις πεταει σαν στυμενη λεμονοκουπα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Kαθόλου δεν υπερασπιζομαι τους φορους, γι' αυτο στηριζω ΝΔ που μειωσε 50 φορους σε μια τετραετια.
μειωσε τα αρχιδια μας....με τους μαλακες εχουν εκτοξευτει κοστη πρωτων υλων και οι ανελαστικες δαπανες στον θεο.....πλακα μας κανεις ....ρε σεις εχετε επαφη με την αγορα?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 12-13 που θεωρω την πλεον μαυρη απο πλευρας τζιρων και καταστασης στην αγορα-ειδικα η ψυχολογια ολων ηταν τελειως γαμημενη-τετοιο σκληρο ροκ δεν επαιζε...προμηθευτες,ιδιοκτητες ,δεκο,δοσεις δανειων ,ολα ηταν σε πολυ ανεκτα πλαισια .......ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΞΟΔΩΝ.....Τωρα για να την παλεψεις πρεπει απο μηνα σε μηνα οι τζιροι σου να κανουν θετικο ρεκορ απο τους αντιστοιχους περσινους......ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!.......ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μειωσε τα αρχιδια μας....με τους μαλακες εχουν εκτοξευτει κοστη πρωτων υλων και οι ανελαστικες δαπανες στον θεο.....πλακα μας κανεις ....ρε σεις εχετε επαφη με την αγορα?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 12-13 που θεωρω την πλεον μαυρη απο πλευρας τζιρων και καταστασης στην αγορα-ειδικα η ψυχολογια ολων ηταν τελειως γαμημενη-τετοιο σκληρο ροκ δεν επαιζε...προμηθευτες,ιδιοκτητες ,δεκο,δοσεις δανειων ,ολα ηταν σε πολυ ανεκτα πλαισια .......ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΞΟΔΩΝ.....Τωρα για να την παλεψεις πρεπει απο μηνα σε μηνα οι τζιροι σου να κανουν θετικο ρεκορ απο τους αντιστοιχους περσινους......ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!.......ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ.....
Ναι ηλιθιε, μονο εσυ εχεις επιχειρηση στην Ελλαδα. Ορσε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.460
Πόντοι
12.756
Μηδενικό κατακάθι του ΣΥΡΙΖΑ
Ενώ εγώ καταδικάζω την επίθεση και στο Βαρουφάκη και στο Βίτσα
Εσύ χαίρεσαι για την επίθεση τον πλεύρη

Αυτή είναι η διαφορά και μεταξύ μας και μεταξύ των κομμάτων μας

Και η άλλη διαφορά οι βρισιές βρίσε και συκοφάντησε τώρα

ο επομενος εισαι εσυ πορνογερε των τσοντοσινεμάδων
ετοιμασε το αδιαβροχο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η αληθεια ειναι αυτη. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πλην ευτυχως του Πολακη, δεν αντεδρασε στην υποχρεωτικοτητα. Και ο Γεροτζιαφας, αλλα και ο Ξανθος, και ο Φιλης, παρειχαν πληρη καλυψη στη κυβερνηση.

Η Παγωνη, η Γκαγκα, δεν θα κατεβουν στις εκλογες με την ΝΔ; Αν οχι, αποτελει εκπληξη.
Εκανε τη δουλεια του ο Μητσοτακης και τωρα τις πεταει σαν στυμενη λεμονοκουπα;

Πολύ σωστά δεν της έβαλε. Στυμμένες λεμονόκουπες θα ήταν αν ο ΠΘ είχε υποσχεθεί οτιδήποτε και κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όσοι-όσες έγιναν τηλε-μαϊντανοί όχι για να εκφράσουν επιστημονικές απόψεις αλλά για αναγνωρισιμότητα, έχοντας πολιτικές βλέψεις, τον πούλο.
Με τέτοιο σκεπτικό πολιτεύεται ο Αλέκος, βάζοντας εκτός από τον Γεροτζιάφα και την Λινού.

Επιστήμονες άνθρωποι και κατεβαίνον μαζί με τα παράσιτα τύπου Ακρίτα, Ραλίας, Μιθριδάτη…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Βάζει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας πράγματι μερικούς άριστους

Έναν μόνο στις εκλόγιμες θέσεις.
Γιατί από εκεί και κάτω η αγάμητη, η Πόπη και ο χαζο-ναύαρχος βρωμίζουν την έννοια του Επικρατείας.

Τα ίδια σκατά και ο Κούλης που στην πρώτη θέση έβαλε το βλήμα. :angry: Ούστ κι αυτός.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ναι ηλιθιε, μονο εσυ εχεις επιχειρηση στην Ελλαδα. Ορσε.

Ο CLOSER είχε ηρεμήσει ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα που πλησιάζουν εκλογές επιδεινώθηκε και πάλι.

Έχουν παρανοήσει τελείως οι ζαίοι.

Σήμερα το μεσημέρι σε ταβέρνα πάω τουαλέτα κάποια στιγμή, και βγαίνοντας ένα ωραίο μουνάκι κατά τα άλλα, μου κάνει σκηνή γιατί είχα μπει στη γυναικεία λέει.

Τα σύμβολα ήταν αυτά:

Screenshot_18.jpg

Εγώ είχα μπει σε αυτή με το πρώτο αλλά η τύπισσα προσπαθούσε να με πείσει ότι η αντρική είναι με το δεύτερο σύμβολο. Το επιχείρημα ήταν ότι οι άντρες κατουράνε όρθιοι με ανοιχτά τα πόδια και αυτό δείχνει το δεύτερο σύμβολο.

Εν τω μεταξύ μπαίνει ακόμα μια κυρία και πάει κατευθείαν στην τουαλέτα με το δεύτερο σύμβολο. Βλέπω στο καθρέπτη το μουνάκι που την κοιτά με απορία.

Εγώ δεν έχω σχολιάσει τόση ώρα και καθώς έχω ολοκληρώσει το πλύσιμο των χεριών, λέω:

ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσεις σίγουρα!

Έχω γυρίσει πλέον και την κοιτώ κατάματα. Δείχνει λίγο σαστισμένη.

Έφυγα πριν συνέλθει για να απαντήσει!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.342
Πόντοι
22.266
Ο CLOSER είχε ηρεμήσει ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα που πλησιάζουν εκλογές επιδεινώθηκε και πάλι.

Έχουν παρανοήσει τελείως οι ζαίοι.

Σήμερα το μεσημέρι σε ταβέρνα πάω τουαλέτα κάποια στιγμή, και βγαίνοντας ένα ωραίο μουνάκι κατά τα άλλα, μου κάνει σκηνή γιατί είχα μπει στη γυναικεία λέει.

Τα σύμβολα ήταν αυτά:

Screenshot_18.jpg

Εγώ είχα μπει σε αυτή με το πρώτο αλλά η τύπισσα προσπαθούσε να με πείσει ότι η αντρική είναι με το δεύτερο σύμβολο. Το επιχείρημα ήταν ότι οι άντρες κατουράνε όρθιοι με ανοιχτά τα πόδια και αυτό δείχνει το δεύτερο σύμβολο.

Εν τω μεταξύ μπαίνει ακόμα μια κυρία και πάει κατευθείαν στην τουαλέτα με το δεύτερο σύμβολο. Βλέπω στο καθρέπτη το μουνάκι που την κοιτά με απορία.

Εγώ δεν έχω σχολιάσει τόση ώρα και καθώς έχω ολοκληρώσει το πλύσιμο των χεριών, λέω:

ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσεις σίγουρα!

Έχω γυρίσει πλέον και την κοιτώ κατάματα. Δείχνει λίγο σαστισμένη.

Έφυγα πριν συνέλθει για να απαντήσει!
Μαλάκια .....
Έπρεπε να τις βουτήξεις κ τις δύο κ μια γερή πίπα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Δεν είναι μίζεροι δηλαδή όσοι γκρινιάζουν για αυτά ; Και δεν σε κούρασαν ;
Γιατί κάτι τέτοια έγραφες. Πολλές φορές. Πολλές εκατοντάδες φορές.

Προσωπικά στους εμπνευστές και υποστηρικτές ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ ... και συνεχούς αύξησης εισφορών ....

εύχομαι καθημερινά να έχουν κακό ψόφο .
Eλλαδα, η μόνη χώρα στην ΕΕ που τα τελευταία χρονια το ΑΕΠ της ειναι σε καθίζηση
Βουλγαρια, Ρουμανια, Πολωνία το υπερδιπλασιασαν. Ειναι θεμα χρονου να πιασουμε απολυτο πατο. Αλλα εδω θα σου πούνε απ το 19 και μετα φτιαξανε τα πράγματα και πλα είναι ρολοι. Για να μη μπω ΤΡΕΝΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom