Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (8 μέλη και 16 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ε αφου τοσα πηρε ο πατερας μου τοτε, τι να κανουμε δηλαδη
Είπα εγώ κάτι? Σε κράζω σε ενοχλεί. Λεω κάτι θετικό για σένα πάλι σε ενοχλεί. Μάλλον η Κολομβιανή σου κάνει νερά και έχεις νεύρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδή προτιμάς τόσα χρόνια να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, ΦΠΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ....

Παρά ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ .... να είχες πάρει μια 200E ;;;
Καινούρια !

Ψάχνω να βρω μήπως έχεις ψυχιατρικό θέμα, αν είναι να στην βγάλουμε αναπηρική τη μερσεντές, αν τη δικαιούσαι !
Δηλαδη αν ειχα παρει μια 200Ε καινουργια, δεν θα πληρωνα αυτα που λες? Συνελθεεεεεεεε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.195
Πόντοι
3.656
Δηλαδη αν ειχα παρει μια 200Ε καινουργια, δεν θα πληρωνα αυτα που λες? Συνελθεεεεεεεε

Αν δεν ήταν μπουρδέλο η ελλάς, να θέλει να διατηρήσει στους κρατικοδίαιτους τις παροχές της ΠΑΣΟΚάρας
να έχει βάλει όλα αυτά τα κερατιάτικα από το 2010 και μετά .....
ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ................

Αρκεί να μη διατηρούσαν τις τράπεζες, με τους μισθούς των τραπεζικών και τα 2500€ Χ 14 στους παλιούς ΔΕΗΤτζήδες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.542
Πόντοι
12.756
Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου.

ααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
παλι καλα που δεν ειπε οτι τον γαμησε και αυτον ο Γεωργουλης

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Αυτός πάει να φάει έξω οικογενειακά.

Όταν έβγαζε σε αναστολή όσους δεν ήθελαν να τσιμπήθουν το μουνόπανο δεν τους σκέφτηκε.

Ρε καλά σου έκαναν. Έτσι να μάθεις πως ζει και ο απλός ο κόσμος που δεν έχει την πολυτέλεια να βγει σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιαουρτοσαν τα παιδια του πλευρη....
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ!
Αυτός πάει να φάει έξω οικογενειακά.

Όταν έβγαζε σε αναστολή όσους δεν ήθελαν να τσιμπήθουν το μουνόπανο δεν τους σκέφτηκε.

Ρε καλά σου έκαναν. Έτσι να μάθεις πως ζει και ο απλός ο κόσμος που δεν έχει την πολυτέλεια να βγει σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.035
Πόντοι
5.506
παλι καλα που οι απλυτοι ειχαν γιαουρτια....κανονικα σκατα επρεπε να του ριξουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν δεν ήταν μπουρδέλο η ελλάς, να θέλει να διατηρήσει στους κρατικοδίαιτους τις παροχές της ΠΑΣΟΚάρας
να έχει βάλει όλα αυτά τα κερατιάτικα από το 2010 και μετά .....
ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ................

Αρκεί να μη διατηρούσαν τις τράπεζες, με τους μισθούς των τραπεζικών και τα 2500€ Χ 14 στους παλιούς ΔΕΗΤτζήδες.
Kαι αν αλλαξω αυτοκινητο, αυτα θα διορθωθουν? Κοιτα κατι πραγματα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.195
Πόντοι
3.656
Kαι αν αλλαξω αυτοκινητο, αυτα θα διορθωθουν? Κοιτα κατι πραγματα...

Μην κάνεις το χαζό ρε ! Με τα κερατιάτικα, θα είχες αλλάξει . Δεν αλλάζεις, επειδή δεν σε παίρνει. Δεν σε παίρνει , επειδή έφαγες ζόρια,
από τη γαμημένη κρίση από το 2010 που συνεχίζεται ακάθεκτη .

Το γιατί υποστηρίζεις αυτή την ξεφτίλα, χρήζει διερεύνησης !
Είναι ύποπτο .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην κάνεις το χαζό ρε ! Με τα κερατιάτικα, θα είχες αλλάξει . Δεν αλλάζεις, επειδή δεν σε παίρνει. Δεν σε παίρνει , επειδή έφαγες ζόρια,
από τη γαμημένη κρίση από το 2010 που συνεχίζεται ακάθεκτη .

Το γιατί υποστηρίζεις αυτή την ξεφτίλα, χρήζει διερεύνησης !
Είναι ύποπτο .
Εχεις κατι καημους κι εσυ...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.965
Πόντοι
6.256
Δεν εννοώ αυτό. Προφανώς ο καθένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα ψηφίσει ο άλλος πραγματικά. Μπορεί να ψηφίσουν όλοι κκε και να του πουν ότι ψήφισαν νδ.

Εννοώ το ότι προσπάθει ο επιχειρηματίας να αποσπάσει την ψήφο προς την νδ με μπούλινγκ. Δηλαδή αν δεν βγει η νδ θα έχετε οικονομικό πρόβλημα. Γιαυτο ο Γεωργιάδης μόλις το άκουσε άλλαξε ύφος και είπε ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει.

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά δείχνει ποσό γλύφτης και παπαρας είναι ο εργοδότης αυτός.
Και γι αυτο επιβιωνει εδω.
Αν ηταν φυσιολογικος θα χε φυγει και θα ρχοταν για διακοπες,

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Vitara είναι το τζιπ του Άλεξ ;
Άκουσα ότι είναι αρχαίο .... αλλά είχα μια ελπίδα ... μήπως είναι κανά ML , Land Cruiser .... Grand Cherokee .....

Vitara ;;;

Και μας λέει μίζερους όσους γκρινιάζουμε για τον ΕΝΦΙΑ .... ΕΦΚΑ ... ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ;;;;

Και δεν έχει και εισιτήρια να πάει .... Κολομβία ;;;;;;;;;;;

Πόσο Σουρεαλισμός ρε τελικά αυτοί οι γαλάζιοι ..........
Σκασε μπουσταρα με το λεον ντιζελ, ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Ξέρεις οτι βαριεμαι αφορητα αυτες τις εφηβικες μπούρδες περί κοινωνικου στατους που πρεπει να επικυρωνεται με ακριβο αυτοκινητο ε? Μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το αυτοκινητακι μου, δοξα τω θεω δεν με εχουν αγγιξει τα κομπλεξ οτι πρεπει να μοστραρω αυτοκινητάρα για να εντυπωσιαζω τον καθενα.
Ναι αλλα ο λακης που ειναι σα γαμω τον αντιθεο του και δε σταυρωνε γυναικα ουτε κατα λαθος πηρε αυτοκινηταρα. Τωρα με σεατ λεον ντιζελ και στατους εχει και παλι δε σταυρωνει γκομενα.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
273
Πόντοι
21
εφαγε γιαουρτι ο Πλευρης με τη γυναικα του και τα 2 παιδια του απο αριστεριστες. και αυτοι κυνηγανε τα δεξια κομματα.
σε λιγο απο τους αριστεριστες και τους αναρχικους που αλωνιζουν, θα ξεπεταχτει καμια νεα 17Ν και θα τρεχουμε ολοι.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου.

ααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
Μένουμε σπίτι,μένουμε ασφαλείς..... :cheesy:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.195
Πόντοι
3.656
Ξέρεις οτι βαριεμαι αφορητα αυτες τις εφηβικες μπούρδες περί κοινωνικου στατους που πρεπει να επικυρωνεται με ακριβο αυτοκινητο ε? Μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το αυτοκινητακι μου, δοξα τω θεω δεν με εχουν αγγιξει τα κομπλεξ οτι πρεπει να μοστραρω αυτοκινητάρα για να εντυπωσιαζω τον καθενα.

Τους φόρους γιατί τους υπερασπίζεσαι τύπε ;
Γουστάρεις να πληρώνεις αυτά τα λεφτά ;
Δεν ήξερες τι να τα κάνεις αν δεν στα έπαιρναν ;

Για ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ,
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
και τους εμπνευστές και υποστηρικτές τους

φαντάζεσαι τι εύχομαι προσωπικά και εγώ και πολλοί άλλοι ... .έτσι ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom