dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.552
- Πόντοι
- 3.936
Κάνε μια ψηφοφορία ρε τυπε να δούμε τι λέει η κοινότητα του bou Εγώ δεν ξέρω πως γίνεται![]()
![]()
MULTIVERSE η ΦΩΤΟΣΟΠ ;
![]()
![]()
Κάνε μια ψηφοφορία ρε τυπε να δούμε τι λέει η κοινότητα του bou Εγώ δεν ξέρω πως γίνεται![]()
![]()
MULTIVERSE η ΦΩΤΟΣΟΠ ;
![]()
![]()
Aληθεύει οτι πηγε ο Κούλης Σαββατο πρωι στη Ναυπακτο και το βραδυ εγινε σεισμος?
Σίγουρα ο μπατζανακης σου εκεί ασφαλίζει το saxo και το Vitara 25ετιας
Ναι έτσι είχε πει. Αυτό βγαίνει 3πορτο 1,6 και 5πορτο 2000κυβικα. Και οι 2 εκδόσεις είναι ρουφήχτρα σε καύσιμο.Vitara είναι το τζιπ του Άλεξ ;
Άκουσα ότι είναι αρχαίο .... αλλά είχα μια ελπίδα ... μήπως είναι κανά ML , Land Cruiser .... Grand Cherokee .....
Vitara ;;;
Και μας λέει μίζερους όσους γκρινιάζουμε για τον ΕΝΦΙΑ .... ΕΦΚΑ ... ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ;;;;
Και δεν έχει και εισιτήρια να πάει .... Κολομβία ;;;;;;;;;;;
Πόσο Σουρεαλισμός ρε τελικά αυτοί οι γαλάζιοι ..........
Ναι έτσι είχε πει. Αυτό βγαίνει 3πορτο 1,6 και 5πορτο 2000κυβικα. Και οι 2 εκδόσεις είναι ρουφήχτρα σε καύσιμο.
Είναι Large ο χασοδικης
Δεν το γνωρίζωΡε Άλεξ .... αν ήσουν γκαρσόνι τι λιγότερο θα είχες ; Ξέρω γκαρσόνια που έχουν RAV4 5ετίας .......
Μήπως το έχει κάνει .... αέριο ;;
Δεν έχουν καμμία σημασία όλα αυτά.αρκει που ψηφίζουν νδ και ανήκουν στην άρχουσα τάξηVitara είναι το τζιπ του Άλεξ ;
Άκουσα ότι είναι αρχαίο .... αλλά είχα μια ελπίδα ... μήπως είναι κανά ML , Land Cruiser .... Grand Cherokee .....
Vitara ;;;
Και μας λέει μίζερους όσους γκρινιάζουμε για τον ΕΝΦΙΑ .... ΕΦΚΑ ... ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ;;;;
Τα νομιμοποίησαν...ηδηγαλάζιες καλησπερες στο σιχαμενο πουστοκομμα και στους ψηφοφόρους του.
![]()
"Καθημερινή": Πως Μητσοτάκης – Σκρέκας μετατρέπουν πρόστιμο 22 εκατομμυρίων σε 500 ευρώ … για δύο γνωστά μαγαζιά στη Μύκονο!"
Προκλητική "φωτογραφική", νομοθετική διάταξη, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, βγάζει στα μανταλάκια η "Καθημερινή", η οποία απαλλάσσει από πρόστιμα - μαμούθ παραβάτες ολκής με παράνομες και αυθαίρετες κατασκευές πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στο νησί του Αιόλου. Σύμφωνα λοιπόνthefaq.gr
Πάλι με το αυτοκινητο μου ασχολεισαι τύπε ?Vitara είναι το τζιπ του Άλεξ ;
Vitara ;;;
Ε πόσο να ασχοληθεί με τις ανοησίες που μας λες? Κουράστηκε.Πάλι με το αυτοκινητο μου ασχολεισαι τύπε ?
Πάλι με το αυτοκινητο μου ασχολεισαι τύπε ?
Ξέρεις οτι βαριεμαι αφορητα αυτες τις εφηβικες μπούρδες περί κοινωνικου στατους που πρεπει να επικυρωνεται με ακριβο αυτοκινητο ε? Μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το αυτοκινητακι μου, δοξα τω θεω δεν με εχουν αγγιξει τα κομπλεξ οτι πρεπει να μοστραρω αυτοκινητάρα για να εντυπωσιαζω τον καθενα.Όσο αντιδράς σε μπινελίκια για
ΕΝΦΙΑ
ΕΦΚΑ
ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
θα είναι μόνιμη επωδός (το αμάξι σου) τύπε. Πάρτο απόφαση .
Άλλωστε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ , δείχνει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ...
(περισσότερο ίσως και απο άλλους που λες ότι γκρινιάζουν και είναι μίζεροι ΑΛΛΑ ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ)
Το ότι τα υπερασπίζεσαι , είναι ΥΠΟΠΤΟ .
Αφού είπε ο πατέρας του και ο καφετζής του πήρε επιστροφή από την ΔΕΗ 600 ευρώ. Είναι σε άλλο επίπεδο ο χασοδικηςΌσο αντιδράς σε μπινελίκια για
ΕΝΦΙΑ
ΕΦΚΑ
ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
θα είναι μόνιμη επωδός (το αμάξι σου) τύπε. Πάρτο απόφαση .
Άλλωστε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ , δείχνει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ...
(περισσότερο ίσως και απο άλλους που λες ότι γκρινιάζουν και είναι μίζεροι ΑΛΛΑ ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ)
Το ότι τα υπερασπίζεσαι , είναι ΥΠΟΠΤΟ .
γαλάζιες καλησπερες στο σιχαμενο πουστοκομμα και στους ψηφοφόρους του.
![]()
"Καθημερινή": Πως Μητσοτάκης – Σκρέκας μετατρέπουν πρόστιμο 22 εκατομμυρίων σε 500 ευρώ … για δύο γνωστά μαγαζιά στη Μύκονο!"
Προκλητική "φωτογραφική", νομοθετική διάταξη, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, βγάζει στα μανταλάκια η "Καθημερινή", η οποία απαλλάσσει από πρόστιμα - μαμούθ παραβάτες ολκής με παράνομες και αυθαίρετες κατασκευές πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στο νησί του Αιόλου. Σύμφωνα λοιπόνthefaq.gr
Ε αφου τοσα πηρε ο πατερας μου τοτε, τι να κανουμε δηλαδηΑφού είπε ο πατέρας του και ο καφετζής του πήρε επιστροφή από την ΔΕΗ 600 ευρώ. Είναι σε άλλο επίπεδο ο χασοδικης
Ξέρεις οτι βαριεμαι αφορητα αυτες τις εφηβικες μπούρδες περί κοινωνικου στατους που πρεπει να επικυρωνεται με ακριβο αυτοκινητο ε? Μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το αυτοκινητακι μου, δοξα τω θεω δεν με εχουν αγγιξει τα κομπλεξ οτι πρεπει να μοστραρω αυτοκινητάρα για να εντυπωσιαζω τον καθενα.
Το σαξο ειναι της γυναικας μου. Μοντελο 2001Έλα ρε αλήτη . Ψεκασμένε. Φασίστα. Φανατικέ.
Στο πρόστιμο των 22.000.000€ έγινε μία μικρή έκπτωση ... 21.999.500€ ....
Τι μίζεροι άνθρωποι είστε ρε .... πόσο ψιλικατζήδες ..........
Δεν βλέπεις τον Άλεξ , που είναι λάρτζ ;
Δεν τον χαλάει ο φόρος επιτηδευματία 650€ ....
ούτε τα επιπλέον 2000€ - 3000€ ΕΦΚΑ ....
Και κυκλοφορεί με saxo που κάνει 150€ ....
Αν είναι 1.6 τα τέλη κυκλοφορίας, είναι παραπάνω από το αμάξι .
Γίνεται και ανέκδοτο το αμάξι του !!!!!!!!
-Πως διπλασιάζουμε την αξία του αμαξιού του Άλεξ ;;
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!!!!!
-Πως πενταπλασιάζουμε την αξία του αμαξιού του Άλεξ ;;
Του κάνουμε μεικτή ετήσια ασφάλεια !
Φήμες..Aληθεύει οτι πηγε ο Κούλης Σαββατο πρωι στη Ναυπακτο και το βραδυ εγινε σεισμος?