Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Λιάγκας προς εργαζόμενους παρουσία Άδωνι.

"Θυμάστε παιδιά τι τραβήξαμε το '15 με κλείστες τράπεζες και με τα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες μας και τις αποζημειώσεις "
Εν τω μεταξύ η NOS INSURANCE SERVICES ιδρύθηκε το 2021
Απλά γελοίοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
https://www.defence-point.gr/news/c...-ti-prodidei-i-statistiki-gia-tin-epicheirisi

Δλδ η κόμμα το κ η επιχείρηση που ζήλευαν ακόμη κ οι Ισραηλινοί κομμάτι ήταν μούφα;;:confused::confused:

Λιγοψυχια από το άρθρο αλλά αν είναι αλήθεια μια ακόμα προπαγάνδα καναλιών της κυβέρνησης
Θα ξεπεράσουμε κ τη βόρεια Κορέα αν αληθεύουν αυτα:cry::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.714
Πόντοι
2.356
Μητσοτάκης, ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επέλεξε την αποχή, στην ψηφοφορία για την είσοδο του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ευτυχώς την τιμή του Ελληνισμού έσωσε η Κύπρος που καταψήφισε. Ο τύπος όταν ξαναβγεί θα ξεπουλήσει τα πάντα. Θα πάει η συνεκμετάλλευση φουλ. Μας το 'πε κι η Ντόρα φόρα παρτίδα πριν λιιγο καιρό. Δεν είναι ταμπού το μοίρασμα των υδρογονανθράκων μας με την Τουρκία. Χώρια τι άλλο παζαρεύει στις μυστικές συνομιλίες που κανει απουσία του Δένδια. Ο οποίος βγήκε χθες και μας είπε ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η ΑΟΖ, σε εντιθεση με τον Κυριάκο που θεωρεί ότι είναι οι θαλάσσιες ζώνες. Μάλλον τυχαίο θα'ναι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Μητσοτάκης, ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επέλεξε την αποχή, στην ψηφοφορία για την είσοδο του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ευτυχώς την τιμή του Ελληνισμού έσωσε η Κύπρος που καταψήφισε. Ο τύπος όταν ξαναβγεί θα ξεπουλήσει τα πάντα. Θα πάει η συνεκμετάλλευση φουλ. Μας το 'πε κι η Ντόρα φόρα παρτίδα πριν λιιγο καιρό. Δεν είναι ταμπού το μοίρασμα των υδρογονανθράκων μας με την Τουρκία. Χώρια τι άλλο παζαρεύει στις μυστικές συνομιλίες που κανει απουσία του Δένδια. Ο οποίος βγήκε χθες και μας είπε ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η ΑΟΖ, σε εντιθεση με τον Κυριάκο που θεωρεί ότι είναι οι θαλάσσιες ζώνες. Μάλλον τυχαίο θα'ναι.
Η ελληνική κυβέρνηση κ η Ουκρανία σφύριξαν αδιάφορα για την ένταξη στο συμβούλιο.της ΕΕ του Κοσσόβου
Ο Ούγγρος πχ γιατί να ενδιαφερθει για τα κατεχόμενα αύριο μεθαύριο;;;αν ζητήσουν κ τα κατεχόμενα ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.714
Πόντοι
2.356
Η ελληνική κυβέρνηση κ η Ουκρανία σφύριξαν αδιάφορα για την ένταξη στο συμβούλιο.της ΕΕ του Κοσσόβου
Ο Ούγγρος πχ γιατί να ενδιαφερθει για τα κατεχόμενα αύριο μεθαύριο;;;αν ζητήσουν κ τα κατεχόμενα ;
Oι χώρες με θέματα κατοχής ψήφισαν κατά. Οι μαλακες οι Ουκρανοί μια κατηγορία μόνοι τους.
Ενα σκαλί από κατω τους οι Μολδαβοί. Ρουμάνοι κατά και πολύ λογικό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Oι χώρες με θέματα κατοχής ψήφισαν κατά. Οι μαλακες οι Ουκρανοί μια κατηγορία μόνοι τους.
Ενα σκαλί από κατω τους οι Μολδαβοί. Ρουμάνοι κατά και πολύ λογικό.
Πυγμή η Έλληνικη κυβέρνησης ομως:confused:

• Like
Αντιδράσεις: resp

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
αρχισες να κεκεδιζεις απο την λαχταρα σου να πας το βράδυ να γλειψεις τρυπες στο τοιχο!!
Παλιοσαπιοπουστρα τρυπογλειφτη
Μαλακά μου ,μου βγάλες τον καφέ από τη μύτη....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Λιάγκας προς εργαζόμενους παρουσία Άδωνι.

"Θυμάστε παιδιά τι τραβήξαμε το '15 με κλείστες τράπεζες και με τα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες μας και τις αποζημειώσεις "
Εν τω μεταξύ η NOS INSURANCE SERVICES ιδρύθηκε το 2021
Απλά γελοίοι
Ναι ρε τυπε... ιδρύθηκε το 21,αλλά μπορεί να έμπαιναν ως επισκέπτες από το 12.....μην είσαι απόλυτος...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ναι ρε τυπε... ιδρύθηκε το 21,αλλά μπορεί να έμπαιναν ως επισκέπτες από το 12.....μην είσαι απόλυτος...
Μα πώς δεν το σκέφτηκα. Έχεις δίκιο.:hi::hi:

Μάθαμε και το όνομα τις εταιρίας.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
μου κάνει εντύπωση που ασχολείσθε με την επιχείρηση,
ο εργοδότης φυσικά έγλυφε τον άδωνι
και επιπλέον είπε το αυτονόητο: "εδώ τρώτε ψωμί, αν βουλιάξει η κρατικοδίαιτη επιχείρηση μου, χάνετε τη δουλειά σας"...
δεν είναι παράξενο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
και επιπλέον είπε το αυτονόητο: "εδώ τρώτε ψωμί, αν βουλιάξει η κρατικοδίαιτη επιχείρηση μου, χάνετε τη δουλειά σας"...
δεν είναι παράξενο.
Το ηθικό και το νόμιμο συζητάμε παρουσία πολιτικού προσώπου εν όψει εκλογών. Και το 15 τα ίδια γινόντουσαν απλά ήταν απλά καταγγελίες και όχι οπτικό υλικό.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
δεν είναι παράξενο.
Το παράξενο είναι ότι οι εργοδότης είπε επί λέξη ''εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός...αν κάποιοι θέλετε να επαναστατήσετε πρέπει να το συζητήσουμε''

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Το παράξενο είναι ότι οι εργοδότης είπε επί λέξη ''εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός...αν κάποιοι θέλετε να επαναστατήσετε πρέπει να το συζητήσουμε''
Ε ναι τυπε. Θα συζητήσουν το μέλλον τους στην εργασία τους. Πρόσεξε τις εκφράσεις όσων βρίσκονται εκεί. Ο μπουμπουκος έχει την έκφραση ωχ θα γίνει χαμός στο tweeter και οι εργαζόμενοι ανέκφραστοι εντελώς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Ε ναι τυπε. Θα συζητήσουν το μέλλον τους στην εργασία τους. Πρόσεξε τις εκφράσεις όσων βρίσκονται εκεί. Ο μπουμπουκος έχει την έκφραση ωχ θα γίνει χαμός στο tweeter και οι εργαζόμενοι ανέκφραστοι εντελώς.
Σκασε επιτελους μωρη μπουστρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Δεν εννοώ αυτό. Προφανώς ο καθένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα ψηφίσει ο άλλος πραγματικά. Μπορεί να ψηφίσουν όλοι κκε και να του πουν ότι ψήφισαν νδ.

Εννοώ το ότι προσπάθει ο επιχειρηματίας να αποσπάσει την ψήφο προς την νδ με μπούλινγκ. Δηλαδή αν δεν βγει η νδ θα έχετε οικονομικό πρόβλημα. Γιαυτο ο Γεωργιάδης μόλις το άκουσε άλλαξε ύφος και είπε ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει.

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά δείχνει ποσό γλύφτης και παπαρας είναι ο εργοδότης αυτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom