barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Μη βριζεις ρε γαμιοληαρχισες να κεκεδιζεις απο την λαχταρα σου να πας το βράδυ να γλειψεις τρυπες στο τοιχο!!
Παλιοσαπιοπουστρα τρυπογλειφτη
Μη βριζεις ρε γαμιοληαρχισες να κεκεδιζεις απο την λαχταρα σου να πας το βράδυ να γλειψεις τρυπες στο τοιχο!!
Πήρε προαγωγή σίγουραAναρωτιεμαι τι να έχει συμβεί σ αυτον που ανέβασε το βίντεο
Τι να συμβεί δλδ?? Θα πει στηρίζω Άδωνι. Θα πάρει καμία θέση συμβούλουAναρωτιεμαι τι να έχει συμβεί σ αυτον που ανέβασε το βίντεο
Η ελληνική κυβέρνηση κ η Ουκρανία σφύριξαν αδιάφορα για την ένταξη στο συμβούλιο.της ΕΕ του ΚοσσόβουΜητσοτάκης, ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επέλεξε την αποχή, στην ψηφοφορία για την είσοδο του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ευτυχώς την τιμή του Ελληνισμού έσωσε η Κύπρος που καταψήφισε. Ο τύπος όταν ξαναβγεί θα ξεπουλήσει τα πάντα. Θα πάει η συνεκμετάλλευση φουλ. Μας το 'πε κι η Ντόρα φόρα παρτίδα πριν λιιγο καιρό. Δεν είναι ταμπού το μοίρασμα των υδρογονανθράκων μας με την Τουρκία. Χώρια τι άλλο παζαρεύει στις μυστικές συνομιλίες που κανει απουσία του Δένδια. Ο οποίος βγήκε χθες και μας είπε ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η ΑΟΖ, σε εντιθεση με τον Κυριάκο που θεωρεί ότι είναι οι θαλάσσιες ζώνες. Μάλλον τυχαίο θα'ναι.
Oι χώρες με θέματα κατοχής ψήφισαν κατά. Οι μαλακες οι Ουκρανοί μια κατηγορία μόνοι τους.Η ελληνική κυβέρνηση κ η Ουκρανία σφύριξαν αδιάφορα για την ένταξη στο συμβούλιο.της ΕΕ του Κοσσόβου
Ο Ούγγρος πχ γιατί να ενδιαφερθει για τα κατεχόμενα αύριο μεθαύριο;;;αν ζητήσουν κ τα κατεχόμενα ;
Πυγμή η Έλληνικη κυβέρνησης ομωςOι χώρες με θέματα κατοχής ψήφισαν κατά. Οι μαλακες οι Ουκρανοί μια κατηγορία μόνοι τους.
Ενα σκαλί από κατω τους οι Μολδαβοί. Ρουμάνοι κατά και πολύ λογικό.
Μαλακά μου ,μου βγάλες τον καφέ από τη μύτη....αρχισες να κεκεδιζεις απο την λαχταρα σου να πας το βράδυ να γλειψεις τρυπες στο τοιχο!!
Κλασσική Φιλιππινέζας......Πυγμή η Έλληνικη κυβέρνησης ομως
Ναι ρε τυπε... ιδρύθηκε το 21,αλλά μπορεί να έμπαιναν ως επισκέπτες από το 12.....μην είσαι απόλυτος...Λιάγκας προς εργαζόμενους παρουσία Άδωνι.
"Θυμάστε παιδιά τι τραβήξαμε το '15 με κλείστες τράπεζες και με τα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες μας και τις αποζημειώσεις "
Εν τω μεταξύ η NOS INSURANCE SERVICES ιδρύθηκε το 2021
Απλά γελοίοι
Μα πώς δεν το σκέφτηκα. Έχεις δίκιο.Ναι ρε τυπε... ιδρύθηκε το 21,αλλά μπορεί να έμπαιναν ως επισκέπτες από το 12.....μην είσαι απόλυτος...
Να στείλουμε βιογραφικό με υποσημείωση ότι ψηφίζουμε ΆδωνηΜα πώς δεν το σκέφτηκα. Έχεις δίκιο.
Μάθαμε και το όνομα τις εταιρίας.
Το ηθικό και το νόμιμο συζητάμε παρουσία πολιτικού προσώπου εν όψει εκλογών. Και το 15 τα ίδια γινόντουσαν απλά ήταν απλά καταγγελίες και όχι οπτικό υλικό.μου κάνει εντύπωση που ασχολείσθε με την επιχείρηση,
ο εργοδότης φυσικά έγλυφε τον άδωνι
και επιπλέον είπε το αυτονόητο: "εδώ τρώτε ψωμί, αν βουλιάξει η κρατικοδίαιτη επιχείρηση μου, χάνετε τη δουλειά σας"...
δεν είναι παράξενο.
Το παράξενο είναι ότι οι εργοδότης είπε επί λέξη ''εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός...αν κάποιοι θέλετε να επαναστατήσετε πρέπει να το συζητήσουμε''μου κάνει εντύπωση που ασχολείσθε με την επιχείρηση,
ο εργοδότης φυσικά έγλυφε τον άδωνι
και επιπλέον είπε το αυτονόητο: "εδώ τρώτε ψωμί, αν βουλιάξει η κρατικοδίαιτη επιχείρηση μου, χάνετε τη δουλειά σας"...
δεν είναι παράξενο.
Ε ναι τυπε. Θα συζητήσουν το μέλλον τους στην εργασία τους. Πρόσεξε τις εκφράσεις όσων βρίσκονται εκεί. Ο μπουμπουκος έχει την έκφραση ωχ θα γίνει χαμός στο tweeter και οι εργαζόμενοι ανέκφραστοι εντελώς.Το παράξενο είναι ότι οι εργοδότης είπε επί λέξη ''εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός...αν κάποιοι θέλετε να επαναστατήσετε πρέπει να το συζητήσουμε''
Σκασε επιτελους μωρη μπουστρα.Ε ναι τυπε. Θα συζητήσουν το μέλλον τους στην εργασία τους. Πρόσεξε τις εκφράσεις όσων βρίσκονται εκεί. Ο μπουμπουκος έχει την έκφραση ωχ θα γίνει χαμός στο tweeter και οι εργαζόμενοι ανέκφραστοι εντελώς.
Δεν εννοώ αυτό. Προφανώς ο καθένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα ψηφίσει ο άλλος πραγματικά. Μπορεί να ψηφίσουν όλοι κκε και να του πουν ότι ψήφισαν νδ.Ε ναι τυπε. Θα συζητήσουν το μέλλον τους στην εργασία τους. Πρόσεξε τις εκφράσεις όσων βρίσκονται εκεί. Ο μπουμπουκος έχει την έκφραση ωχ θα γίνει χαμός στο tweeter και οι εργαζόμενοι ανέκφραστοι εντελώς.