Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ο CLOSER είχε ηρεμήσει ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα που πλησιάζουν εκλογές επιδεινώθηκε και πάλι.

Έχουν παρανοήσει τελείως οι ζαίοι.

Σήμερα το μεσημέρι σε ταβέρνα πάω τουαλέτα κάποια στιγμή, και βγαίνοντας ένα ωραίο μουνάκι κατά τα άλλα, μου κάνει σκηνή γιατί είχα μπει στη γυναικεία λέει.

Τα σύμβολα ήταν αυτά:

Screenshot_18.jpg

Εγώ είχα μπει σε αυτή με το πρώτο αλλά η τύπισσα προσπαθούσε να με πείσει ότι η αντρική είναι με το δεύτερο σύμβολο. Το επιχείρημα ήταν ότι οι άντρες κατουράνε όρθιοι με ανοιχτά τα πόδια και αυτό δείχνει το δεύτερο σύμβολο.

Εν τω μεταξύ μπαίνει ακόμα μια κυρία και πάει κατευθείαν στην τουαλέτα με το δεύτερο σύμβολο. Βλέπω στο καθρέπτη το μουνάκι που την κοιτά με απορία.

Εγώ δεν έχω σχολιάσει τόση ώρα και καθώς έχω ολοκληρώσει το πλύσιμο των χεριών, λέω:

ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσεις σίγουρα!

Έχω γυρίσει πλέον και την κοιτώ κατάματα. Δείχνει λίγο σαστισμένη.

Έφυγα πριν συνέλθει για να απαντήσει!
Μαλακά για σενάριο επιστημονικής φαντασίας είσαι. Χαχαχα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μετά το γιαούρτωμα, ο πλεύρης πήγε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε "διάχυτη υπεραιμία, οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού".

Από το γιαούρτι.
Ποιος; Ο Πλεύρης
Ο ειδικοδυναμίτης κομάντο, το λιοντάρι, το τσιτάχ, ο κροκόδειλος, ο Πλεύρης που θέλει να πάει να πάρει την Πόλη, να παρει την Αγιά Σοφιά, κι όταν έχει χρόνο και την Περσία.

20230430_222407.jpg
Δηλαδή εάν αντί για γιαούρτια έτρωγε φαπες όπως ο Βαρουφάκης...θα πήγαινε εντατική??

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ο τακα τακα του τικ τοκ τι μας λεει; Προθεξτε τα λεφτα σας θτις τραπεζες μη χαθουν αν ερθουν οι αλλοι θτην εξουχια. Δηλαδη τα δικα του που τα εχει φυγαδευσει και δεν φοβαται.. Στο εξωτερικο ; :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
εφαγε γιαουρτι ο Πλευρης με τη γυναικα του και τα 2 παιδια του απο αριστεριστες. και αυτοι κυνηγανε τα δεξια κομματα.
σε λιγο απο τους αριστεριστες και τους αναρχικους που αλωνιζουν, θα ξεπεταχτει καμια νεα 17Ν και θα τρεχουμε ολοι.
3ος νομος του Νευτωνα. Δραση-Αντιδραση :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ετσι μουνοπανα κομμουνοσυμμοριτες, θα χαιρεστε και θα επιβραβευετε τα πεσιματα και τους τραμπουκους. ΚΟΤΑΡΕΣ.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μετά το γιαούρτωμα, ο Θάνος πήγε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε "διάχυτη υπεραιμία, οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού".
Ομως μετα το συμβαν ο τζ. τραβολτα απ τα lidl, δεν εμφανιστηκε με δεμενο ματι. Γιατι λογικα θα πονουσε αφου η διαγνωση ηταν τετοια. Και θα επρεπε να παραμεινει κλειστο (το ματι του) μερικα 24ωρα μεχρι να αναρρωσει :confused:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Επενδύσεις (;)... Κι ό,τι νά'ναι;

"Ο Μητσοτάκης χρηματοδότησε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων με εκατοντάδες εκατομμύρια!
Προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού ο Τούρκος ιδιοκτήτης!
"

Τί από αυτά Ισχύει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Επενδύσεις (;)... Κι ό,τι νά'ναι;

"Ο Μητσοτάκης χρηματοδότησε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων με εκατοντάδες εκατομμύρια!
Προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού ο Τούρκος ιδιοκτήτης!
"

Τί από αυτά Ισχύει;
Τιποτα.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
  • Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Σκάσε ρε χουντοσπερμα
Θύμισε μου ένα άρθρο που έχεις γράψει εναντίον της χούντας;
Και εναντίον του Κασιδιάρη
Για τους με τους χουντικούς και τους οπαδούς του Κασιδιάρη όλο like ανταλλάσσετε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εγώ είμαι κατά του γιαιουρτοματος μπροστά στα παιδιά του αλλά υπέρ του κοφοντινα με εξαίρεση την επιθεση στην οδο Καραγιώργη σερβιας
Αν ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία για οποιοδήποτε λόγο
Με αυτή τη λογική που έχεις ντρέπομαι για μερικούς απο τους ψηφοφόρους μας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.911
Πόντοι
19.795
Θύμισε μου ένα άρθρο που έχεις γράψει εναντίον της χούντας;
Και εναντίον του Κασιδιάρη
Για τους με τους χουντικούς και τους οπαδούς του Κασιδιάρη όλο like ανταλλάσσετε
Φιλε Νταιμα, ο Κουτσουμπας τι λεει για τον Κασιδιαρη; σας εχει δωσει γραμμη το κομμα;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φιλε Νταιμα, ο Κουτσουμπας τι λεει για τον Κασιδιαρη; σας εχει δωσει γραμμη το κομμα;
Δεν είμαι σε κανένα κόμμα πόσο μάλλον το ΚΚΕ
Ότι διαφωνώ με το κκε δεν σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο θέμα η πολιτική του δεν είναι σωστή εναντίον του Κασιδιάρη
Βέβαια δεν σημαίνει ότι οι υπερβολές του έχουν λογική
Όταν ο κουτσούμπας σε συνέντευξή του λέει για τον αζοφ που είχε έρθει μαζί με τον ζελενσκι στη Βουλή ναζί ενώ έχει πεθάνει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.911
Πόντοι
19.795
Δεν είμαι σε κανένα κόμμα πόσο μάλλον το ΚΚΕ
Ότι διαφωνώ με το κκε δεν σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο θέμα η πολιτική του δεν είναι σωστή εναντίον του Κασιδιάρη
Βέβαια δεν σημαίνει ότι οι υπερβολές του έχουν λογική
Όταν ο κουτσούμπας σε συνέντευξή του λέει για τον αζοφ που είχε έρθει μαζί με τον ζελενσκι στη Βουλή ναζί ενώ έχει πεθάνει
Κατσε, με μπερδεψες τωρα. Τον εφερε πεθαμενο στην Βουλη ο Ζελενσκι;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom