Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Σας Ευχαριστώ κύριε μου για τις πληροφορίες. Ειστε κατατοπιστικότατος. Και αντιμετωπιζετε το θέμα με την οοβαρότητα που αξίζει σε έναν τέτοιο κίνδυνο, όχι όπωςς άλλοι... Ηξερα ότι εφαρμόστηκε στη Γαλλία το Nordic Model από το 2016 και μετά, αλλά δεν ήξερα τις λεπτομέρειες. Βρε τους Γαλλους, και μας το παίζουν και προοδευτικοί... Όπως και στην Ιρλανδία εφαρμόστηκε από το 2017 και μέτα. Στο Βέλγιο όμως από το 2021, η πορνεία αποποινηκοποιήθηκε πληρως, ΚΑΙ για τους πελάτες, ΚΑΙ για τις ιερόδουλες, και δεν διώκεται πλέον κανείς, μόνο όσοι εξαναγκαζουν ανθρώπους σ'αυτό το επάγγελμα με τη βία, όπως θα έπρεπε... Ο δε Φιλελευθερος Βέλγος Υπουργός που πέρασε το συγκεκριμμένο μέτρο, δήλωσε "η πορνεία έιναι κανονική οικονομική δραστηριότητα"... Να μια φορά που έχουν δίκιο οι Φιλελεδες... Ποιά είναι η δική σας προσωπική εκτίμηση?? Υπάρχει κίνδυνος να φερουν το Nordic Model στην Ελλάδα, όπως στη Γαλλία το 2016 και στην Ιραλνδία το 2017??? ΑΝ προσπαθουσαν να περάσουν τέτοιο νομοσχεδιο εδώ, δεν θα είχαν κοινωνικές αντιδρασεις από όλους εμας τους "συναγωνιστες", δεν θα ήταν έναν τέτοιο μέτρο αντιδημοφιλές στην Ελληνική κοινωνία??? Ή μήπως, απλά σκέφτονται να συλλαμβανεται ο πελάτης και όχι η ιερόδουλη, ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που η ιερόδουλη κάνει αυτό το επάγγελμα χωρίς την Άδεια Επαγγέλματος??? Δηλαδή, να συλλαμβανουν τους πελάτες, όχι τις ιερόδουλες όταν κάνουν έφοδο σε studio που λειτουργεί χωρίς άδεια, ΑΛΛΑ όταν ο πελάτης θα πηγαίνει σε studio με άδεια λειτουργίας, δεν θα διατρεχει κίνδυνο???
Τυπε, μήπως είσαι κλώνος του Νταιμα;:confused:

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Τυπε, μήπως είσαι κλώνος του Νταιμα;:confused:
Μπαααα... Είμαι απλά ο παλιότερος SatisfactionSeeker, ΑΛΛΑ επειδή απλά έχασα το password για το αρχικό μου προφίλ, αναγκάστηκα να φτιάξω δευτερο, αυτό εδώ το SatisfactionSeeker01, για να ανεβασω posts.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Σας Ευχαριστώ κύριε μου για τις πληροφορίες. Ειστε κατατοπιστικότατος. Και αντιμετωπιζετε το θέμα με την οοβαρότητα που αξίζει σε έναν τέτοιο κίνδυνο, όχι όπωςς άλλοι... Ηξερα ότι εφαρμόστηκε στη Γαλλία το Nordic Model από το 2016 και μετά, αλλά δεν ήξερα τις λεπτομέρειες. Βρε τους Γαλλους, και μας το παίζουν και προοδευτικοί... Όπως και στην Ιρλανδία εφαρμόστηκε από το 2017 και μέτα. Στο Βέλγιο όμως από το 2021, η πορνεία αποποινηκοποιήθηκε πληρως, ΚΑΙ για τους πελάτες, ΚΑΙ για τις ιερόδουλες, και δεν διώκεται πλέον κανείς, μόνο όσοι εξαναγκαζουν ανθρώπους σ'αυτό το επάγγελμα με τη βία, όπως θα έπρεπε... Ο δε Φιλελευθερος Βέλγος Υπουργός που πέρασε το συγκεκριμμένο μέτρο, δήλωσε "η πορνεία έιναι κανονική οικονομική δραστηριότητα"... Να μια φορά που έχουν δίκιο οι Φιλελεδες... Ποιά είναι η δική σας προσωπική εκτίμηση?? Υπάρχει κίνδυνος να φερουν το Nordic Model στην Ελλάδα, όπως στη Γαλλία το 2016 και στην Ιραλνδία το 2017??? ΑΝ προσπαθουσαν να περάσουν τέτοιο νομοσχεδιο εδώ, δεν θα είχαν κοινωνικές αντιδρασεις από όλους εμας τους "συναγωνιστες", δεν θα ήταν έναν τέτοιο μέτρο αντιδημοφιλές στην Ελληνική κοινωνία??? Ή μήπως, απλά σκέφτονται να συλλαμβανεται ο πελάτης και όχι η ιερόδουλη, ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που η ιερόδουλη κάνει αυτό το επάγγελμα χωρίς την Άδεια Επαγγέλματος??? Δηλαδή, να συλλαμβανουν τους πελάτες, όχι τις ιερόδουλες όταν κάνουν έφοδο σε studio που λειτουργεί χωρίς άδεια, ΑΛΛΑ όταν ο πελάτης θα πηγαίνει σε studio με άδεια λειτουργίας, δεν θα διατρεχει κίνδυνο???
Τύπε δες την θετική πλευρά..θα σου μένουν λεφτά για ρεύμα και πετρέλαιο :confused:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η ΝΔ πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Πιερρακάκη
Το Μέρα25 πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Κρίτωνα και
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Αντωνιόζα

Καλά τα είπε ο Κακλαμάνης... πέρασε η σκατορουφήχτρα του ΣΥΡΙΖΑ και μάζεψε ότι σκατό υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε δες την θετική πλευρά..θα σου μένουν λεφτά για ρεύμα και πετρέλαιο :confused:
Πες το ψέμματα... Εδώ που χει φτασει η ακρίβεια... Απο την άλλη, το sex είναι κι αυτο βασική ψυχολογική ανάγκη...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
ζει ο τραμουντάνα!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Θα πηγαίνουμε σε μασσατζιδικα φίλε, πού ούτως η άλλως είναι παράνομα.:confused:
Και τι?? Να διακινδυνεύουμαι να συλληφθουμε ανα πάση στιγμή έτσι και κάνει έφοδο η αστυνομία???? Άντε να απολαυσεις το sex μετά, όταν σκέφτεσαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπουκάρει η αστυνομία... Σκοπός είναι να μην διανοηθουν να φέρουν τέτοιο νομοσχέδιο στη Βουλή. ΚΙ ΑΝ κανένας ή καμία το τολμήσει, να μην ξαναβρεί ουτε την ψηφο του/της... Αν πάει να ακουστεί ότι έστω σκεφτονται τέτοιο πράγμα, πριν καν φερουν νομοσχεδιο στη Βουλή, να οργανώσουμε πορείες, να καουμε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ... μαζι με τα συνδικαλιστικά όργανα και ΜΚΟ των ιερόδουλων που δεν θέλουν να ποινικοποιηθουν οι πελάτες τους γιατί ξέρουν ότι έτσι θα χάσουν πελατεία...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Λέτε να εφαρμοστεί αυτό το μοντέλο στην Ελλαδα??? Έχετε ακουσει κάτι??? Υπάρχουν πολιτικοί της κυβερνησης που το υποστηρίζουν??? Ετσι και εφαρμοστεί αυτό το μοντέλο στην Ελλάδα, καταστραφήκαμε!!!!! Θα μας στερησουν ακομα και το sex!!!!!????
Δεν τους συμφερει να γινει.. Γιατι μετα δεν θα εχουν που να εκτονωθουν οι χιλιαδες των λ'μεταναστων και θα αρχισουν οι βιασμοι.. Μετα τους βιασμους η οργη του κοσμου, και η αλλαγη του πολιτικου σκηνικου. Ντομινο θα παει η κατασταση εαν γινει κατι τετοιο.

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Δεν τους συμφερει να γινει.. Γιατι μετα δεν θα εχουν που να εκτονωθουν οι χιλιαδες των λ'μεταναστων και θα αρχισουν οι βιασμοι.. Μετα τους βιασμους η οργη του κοσμου, και η αλλαγη του πολιτικου σκηνικου. Ντομινο θα παει η κατασταση εαν γινει κατι τετοιο.
Μακάρι να χεις δίκιο, μάστορα, και να μην το τολμήσουν.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Η ΝΔ πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Πιερρακάκη
Το Μέρα25 πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Κρίτωνα και
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από το ΠΑΣΟΚ τον Αντωνιόζα

Καλά τα είπε ο Κακλαμάνης... πέρασε η σκατορουφήχτρα του ΣΥΡΙΖΑ και μάζεψε ότι σκατό υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ
Δηλαδή ο Κακλαμάνης είπε ότι τό ΠΑΣΟΚ είναι ο βόθρος καί τά υπόλοιπα κόμματα ελλείψει λυμάτων,πήραν βοθρολύματα γιά νά μην βρωμά μονο το ΠΑΣΟΚ .Νά βρωμούν ολοι μαζί.Ο Κακλαμάνης,τόσα χρόνια στό ΠΑΣΟΚ δέν ηξερε τίποτα.Τωρα που ενηλικιώθηκε,κατάλαβε τί συμβαίνει στήν πολιτική ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδή ο Κακλαμάνης είπε ότι τό ΠΑΣΟΚ είναι ο βόθρος καί τά υπόλοιπα κόμματα ελλείψει λυμάτων,πήραν βοθρολύματα γιά νά μην βρωμά μονο το ΠΑΣΟΚ .Νά βρωμούν ολοι μαζί.Ο Κακλαμάνης,τόσα χρόνια στό ΠΑΣΟΚ δέν ηξερε τίποτα.Τωρα που ενηλικιώθηκε,κατάλαβε τί συμβαίνει στήν πολιτική ...
δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Κακλαμάνης για το ΠΑΣΟΚ.. με ενδιαφέρει αυτό που είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Κακλαμάνης για το ΠΑΣΟΚ.. με ενδιαφέρει αυτό που είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ
Το μεγάλο πρόβλημα δηλαδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Ολοι οι υπόλοιποι είναι μιά χαρά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακριβως αυτός είναι καί ο λόγος που η χώρα καταστράφηκε καί δέν πρόκειται νά ανακάμψει.
Ανάκαμψη σαν και αυτή που προβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ακροδεξιά γκρουπούσκουλα να μου λείπει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε τζίφος για εμένα....εγώ με κάθε κυβέρνηση θα έχω...γιατί δεν είμαι ούτε διορισμένος ούτε κομματογλύφτης...αλίμονο σε κάτι κομματόσκυλα που περιμένουν το κόμμα να τους βγάλει κανέναν μεροκάματο η να τους προωθήσει σε κάποια θέση. Αυτοί χέζουν τα παντελόνια τους με κάθε νέο σκάνδαλο όχι εγώ...

Σε ποιον θες να κάνουμε κρητική ρε επιστήμονα? στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση θα κάνουμε. Έχω πει πολλές φορές επίσης ότι το πασοκ κατέστρεψε την χώρα και μάλιστα με σχέδιο. Ε και? Τι σχέση έχει το ξοφλημένο πασοκ με το σήμερα? Σήμερα κυβερνά ο μίστερ διαπλοκή και κάνει αντιπολίτευση ο μίστερ μαλάκας.

Γιατί εσύ τι ιδεολογία εκφράζεις? Αν οι θέσεις της νέας δημοκρατίας είναι η ιδεολογία σου σε λυπάμαι. Αλλά αφού είσαι ''πονηρος'' να σου απαντήσω και σοβαρά. Εγώ δεν εκφράζω υποστήριξη σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Ιδεολογία όπως εκφράζω συνεχώς :

Ιδεολογία δεν είναι να είσαι εναντίων του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος? Να μην σου αρέσει να αθωώνουν εγκληματίες? να μην σου αρέσει η αστυνομοκρατία (επί κόβιντ), να μιλάς όταν βλέπεις να κάνουν πάρτυ με το δημόσιο χρήμα? να διορίζουν και τα αγέννητα εγκόνια τους? Να διαλύουν το σύστημα υγειας? Να καταστρέφουν οικονομικά την κοινωνία για λογαριασμό 5-10 επιχειρηματιών?

Εγώ κομματικέ τύπε εκφράζω μόνο ιδεολογία με τα ποστ μου...εσύ είσαι εδώ για να υποστηρίζεις τις θέσεις της νεας δημοκρατίας και να ανταλλάσεις επιχειρήματα με όποιον γράφει κάτι κακό για το κόμμα σου. Για να ξέρουμε τι λέμε.
Ιδεολογία δεν έχεις Αν είσαι εναντίον κάτι αλλά αν είσαι υπέρ κάτι
Εύκολο είναι να λέω είναι κατά εκείνου κατά εκείνου κατά εκείνου και να κάνω κριτική

Και να μην μπορούν να μου κάνουν κριτική γιατί δεν λέω Σε τι είμαι υπέρ

Θα μπορούσες να ήσουνα κομμουνιστής και να τα λες αυτά
Θα μπορούσες να σου φασίστας και τα λες αυτά
Θα μπορούσες να μην πιστεύεις στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία και να πιστεύεις στη δικτατορία και να τα λες αυτά

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτά που θα πίστευες θα ήταν χειρότερα από αυτά που κατακρίνεις

Αλλά πώς να ξέρουμε αν αυτά που πιστεύεις είναι καλύτερα ή χειρότερα αφού δεν λες σε τι πιστεύεις

Όχι σε τι δεν σου αρέσει όχι σε τι δεν πιστεύεις όχι τι κατακρίνεις

Το όχι δεν είναι θέση

Πριν τις εκλογές του 19 ποια ήταν η λογική του ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτά που λες εσύ τώρα

Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ

Θα ψηφίσετε αυτούς που μας κατέστρεψαν
Θα ψηφίσετε αυτούς που διορίζουν συνέχεια τους δικούς τους
Θα ψηφίσετε τους φίλους των βιαστών
Θα ψηφίσετε αυτούς που είναι με το κεφάλαιο

Και ο κόσμος τους έγραψε κανονικά αυτούς που λέγαν αυτά μεταξύ των οποίων πιστεύω ότι θα ήσουν και εσύ, και ψήφισε Νέα Δημοκρατία

Γιατί όπως έγραψες Οι ψηφοφόροι είναι βλάκες και ηλίθιοι
Και μόνο εσύ και μία μειοψηφία που τα φωνάζει αυτά είσαστε έξυπνοι

Αυτά έλεγαν και οι κομμουνιστές
Το κακό κεφάλαιο
οι κακοι κεφαλαιοκράτες ο κακός καπιταλισμός
Ζήτω η εργατική τάξη και δικτατορία του προλεταριάτου

Ο καπιταλισμός επικρατήσε ο κομμουνισμός κατέρρευσε τι να κάνουμε;

Προτιμώ να υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και γενικώς τα φιλελεύθερα κόμματα με όλα τα ελαττώματά τους
Πάρα να υποστηρίζω κομμουνισμό φασισμό και δικτατορία

Το παραμύθι ότι ο κομμουνισμός και ο φασισμός και δικτατορία είναι με τους πολλους τους εργάτες και με τον πολύ λαό
Και ο καπιταλισμός με την ελεύθερη οικονομία είναι με τους λίγους και το κεφάλαιο έχει παρέλθει

Βρείτε άλλο παραμύθι

Γιατί σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια πλην μνημονίων έχουν αναπτυχθεί απίστευτα με την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό

Κι αυτή η ανάπτυξη είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία των λαων

Σε άλλες χώρες περισσότερο
Και σε άλλες λιγότερο

Θα μπορούσα να συζητήσω την κριτική αν στην Ελλάδα γίνεται λιγότερο και σε άλλες χώρες περισσότερο
Πάντα στα πλαίσια του καπιταλισμού και της ελεύθερης οικονομίας

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εννοείς αυτον εδώ?

FB_IMG_1667125114995.jpg
Έχω λίγο μπερδευτεί
Πριν είχες δημοσιεύσει φωτογραφία από το 2018
Από το πασοκ που έλεγε επί της υποδοχής ο Αντώνης

Επίσης δημοσίευσες το ανωτερω
Που αφού περιέχει και ΠΑΣΟΚ και κίνημα αλλαγής είναι φετινό

Όμως τον Αντώνιόζα τον διέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ

Και ήταν υποψήφιο μέλος για την κεντρική επιτροπή φέτος

ΑΤΤΙΚΗ
1. STOYANOY RADOSTIN (ΧΑΡΗΣ)
2. ΑΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥΛΙΜΕΤΣΗ ΟΛΓΑ
3. ΑΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
4. ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΚΛΕΙΩ
5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
6. ΑΘΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑ
7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
8. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
9. ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
10. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
11. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
12. ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
13. ΑΜΠΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
14. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
15. ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
16. ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δηλαδή ήταν υποψήφιος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε ότι ήτανε επίσημο μέλος του δικτύου αυτού του ΠΑΣΟΚ;
Και ούτε το ΠΑΣΟΚ ήξερε ότι ήτανε υποψήφιος για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν σου φαίνεται απίθανο να συμβαίνουν και τα δύο;

Και από κει και πέρα λέμε ότι ο Μητσοτάκης τα ήξερε όλα
Για τα πάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom