Τύπε τζίφος για εμένα....εγώ με κάθε κυβέρνηση θα έχω...γιατί δεν είμαι ούτε διορισμένος ούτε κομματογλύφτης...αλίμονο σε κάτι κομματόσκυλα που περιμένουν το κόμμα να τους βγάλει κανέναν μεροκάματο η να τους προωθήσει σε κάποια θέση. Αυτοί χέζουν τα παντελόνια τους με κάθε νέο σκάνδαλο όχι εγώ...
Σε ποιον θες να κάνουμε κρητική ρε επιστήμονα? στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση θα κάνουμε. Έχω πει πολλές φορές επίσης ότι το πασοκ κατέστρεψε την χώρα και μάλιστα με σχέδιο. Ε και? Τι σχέση έχει το ξοφλημένο πασοκ με το σήμερα? Σήμερα κυβερνά ο μίστερ διαπλοκή και κάνει αντιπολίτευση ο μίστερ μαλάκας.
Γιατί εσύ τι ιδεολογία εκφράζεις? Αν οι θέσεις της νέας δημοκρατίας είναι η ιδεολογία σου σε λυπάμαι. Αλλά αφού είσαι ''πονηρος'' να σου απαντήσω και σοβαρά. Εγώ δεν εκφράζω υποστήριξη σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Ιδεολογία όπως εκφράζω συνεχώς :
Ιδεολογία δεν είναι να είσαι εναντίων του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος? Να μην σου αρέσει να αθωώνουν εγκληματίες? να μην σου αρέσει η αστυνομοκρατία (επί κόβιντ), να μιλάς όταν βλέπεις να κάνουν πάρτυ με το δημόσιο χρήμα? να διορίζουν και τα αγέννητα εγκόνια τους? Να διαλύουν το σύστημα υγειας? Να καταστρέφουν οικονομικά την κοινωνία για λογαριασμό 5-10 επιχειρηματιών?
Εγώ κομματικέ τύπε εκφράζω μόνο ιδεολογία με τα ποστ μου...εσύ είσαι εδώ για να υποστηρίζεις τις θέσεις της νεας δημοκρατίας και να ανταλλάσεις επιχειρήματα με όποιον γράφει κάτι κακό για το κόμμα σου. Για να ξέρουμε τι λέμε.
Ιδεολογία δεν έχεις Αν είσαι εναντίον κάτι αλλά αν είσαι υπέρ κάτι
Εύκολο είναι να λέω είναι κατά εκείνου κατά εκείνου κατά εκείνου και να κάνω κριτική
Και να μην μπορούν να μου κάνουν κριτική γιατί δεν λέω Σε τι είμαι υπέρ
Θα μπορούσες να ήσουνα κομμουνιστής και να τα λες αυτά
Θα μπορούσες να σου φασίστας και τα λες αυτά
Θα μπορούσες να μην πιστεύεις στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία και να πιστεύεις στη δικτατορία και να τα λες αυτά
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτά που θα πίστευες θα ήταν χειρότερα από αυτά που κατακρίνεις
Αλλά πώς να ξέρουμε αν αυτά που πιστεύεις είναι καλύτερα ή χειρότερα αφού δεν λες σε τι πιστεύεις
Όχι σε τι δεν σου αρέσει όχι σε τι δεν πιστεύεις όχι τι κατακρίνεις
Το όχι δεν είναι θέση
Πριν τις εκλογές του 19 ποια ήταν η λογική του ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτά που λες εσύ τώρα
Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ
Θα ψηφίσετε αυτούς που μας κατέστρεψαν
Θα ψηφίσετε αυτούς που διορίζουν συνέχεια τους δικούς τους
Θα ψηφίσετε τους φίλους των βιαστών
Θα ψηφίσετε αυτούς που είναι με το κεφάλαιο
Και ο κόσμος τους έγραψε κανονικά αυτούς που λέγαν αυτά μεταξύ των οποίων πιστεύω ότι θα ήσουν και εσύ, και ψήφισε Νέα Δημοκρατία
Γιατί όπως έγραψες Οι ψηφοφόροι είναι βλάκες και ηλίθιοι
Και μόνο εσύ και μία μειοψηφία που τα φωνάζει αυτά είσαστε έξυπνοι
Αυτά έλεγαν και οι κομμουνιστές
Το κακό κεφάλαιο
οι κακοι κεφαλαιοκράτες ο κακός καπιταλισμός
Ζήτω η εργατική τάξη και δικτατορία του προλεταριάτου
Ο καπιταλισμός επικρατήσε ο κομμουνισμός κατέρρευσε τι να κάνουμε;
Προτιμώ να υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και γενικώς τα φιλελεύθερα κόμματα με όλα τα ελαττώματά τους
Πάρα να υποστηρίζω κομμουνισμό φασισμό και δικτατορία
Το παραμύθι ότι ο κομμουνισμός και ο φασισμός και δικτατορία είναι με τους πολλους τους εργάτες και με τον πολύ λαό
Και ο καπιταλισμός με την ελεύθερη οικονομία είναι με τους λίγους και το κεφάλαιο έχει παρέλθει
Βρείτε άλλο παραμύθι
Γιατί σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια πλην μνημονίων έχουν αναπτυχθεί απίστευτα με την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό
Κι αυτή η ανάπτυξη είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία των λαων
Σε άλλες χώρες περισσότερο
Και σε άλλες λιγότερο
Θα μπορούσα να συζητήσω την κριτική αν στην Ελλάδα γίνεται λιγότερο και σε άλλες χώρες περισσότερο
Πάντα στα πλαίσια του καπιταλισμού και της ελεύθερης οικονομίας