Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Εννοείς ότι θα πρέπει να τους δώσουμε και συγχαρητήρια επειδή κάλυψαν το έγκλημα τους? Τι να αποδείξουμε σε Δικαστήριο είμαστε? η δίκη έρχεται στις εκλογές

Ε ναι και τι μου βάζεις λίστες δε το ξέρω? Εγώ δε τα λέω συνέχεια ότι στο Δημόσιο διορίζουν οι πάντες τους πάντες? Και επειδή το κάνουν όλοι πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν όλοι?

Τώρα τύπε με τις φορολογικές θα κρύψω κάτι αδιευκρίνιστα ποσά...και αν με ρωτήσουν γιατί θα τους πω...και να ήμουν μόνο εγώ...λες να μου τη χαρίσουν?
Πρώτα να αποδείξεις ότι υπάρχει έγκλημα
Βλέπω ότι για το Μητσοτάκη που διόρισε τον ανιψιό του στο πολιτικό γραφείο του είσαι Λαυρος και πρέπει να παραιτηθεί

Για το Τσίπρα που διόρισε τον ξάδερφό του στο πολιτικό του γραφείο αυτά γίνονται

Θα σε πιάσουν γιατί θα χουν αποδείξεις ότι έκλεψες
Όχι στο κουτουρού
Με τις αποδείξεις λοιπόν δεν θα στη χαρίσουν

Αν λοιπόν έχεις αποδείξεις για κάποιο έγκλημα και του τη χάρισαν γράψε το το
Ή στείλτο στον εισαγγελέα

Στις εκλογές ο κόσμος κρίνει πολιτικά όχι ποινικά

Και την πολιτική ευθύνη φυσικά την έχει ο πρωθυπουργός για οτιδήποτε συμβαίνει στον τόπο

Την ποινική την κρίνει η δικαιοσύνη με αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις
Όχι με υποθέσεις

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Τύπε, πιστεύεις ότι υπάρχει κόμμα που έχει "βολέψει" λιγότερους απ' όσους η ΝΔ;
Έχει κάπως λιγοστέψει το πράγμα σχετικά με παλιά που δεν υπήρχε το ΑΣΕΠ

Τώρα σε απλές θέσεις στο δημόσιο δεν διορίζεις εύκολα

Μετακλητους σε γραφεία βουλευτών και λοιπά αποτυχόντες υποψήφιους βουλευτές σαν πρόεδρους η στελέχη νοσοκομείων και λοιπά ναι

Σε Σχέση με το τι γινότανε πιο παλιά είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που βολεύονται

Και δεν μιλάω μόνο για τη Νέα Δημοκρατία μιλάω για από τότε που υπάρχει το ΑΣΕΠ

Τώρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ η η νέα δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚδιορίζει περισσότερους μετακλητούς συγγενείς η αποτυχόντες βουλευτές θα σε γελάσω και δεν θα το ήθελα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
όσο επιτείνει καταστροφικά για τη χώρα την προεκλογική περίοδο, τόσο θα φθείρεται και θα τη πληρώσει το κόμμα του, όπως συνέβη με γαπ-πασοκ για άλλους λόγους βέβαια.
Πάνω απο το εγχώριο σύστημα υπάρχουν άλλες ανώτερες δυνάμεις που θέλουν σταθερότητα στη χώρα και γι'αυτό ποντάρουμε εκ του ασφαλούς σε κυριολεκτική πανωλεθρία νδ(κούλη)
Δεν συνυπολογίζουμε καθόλου τις σίγουρες γκάφες που θα ξανακάνουν σε κανά δυο μήνες με εκτίναξη της ακρίβειας, ενέργεια, απαγορεύσεις covid κτλπ. Είναι θεόμουρλο το γουρλό που δεν κάνει χτες εκλογές:uglystupid:
Όπως σου είχα γράψει θα περιμένω το αποτέλεσμα στις δημοσκοπήσεις

Βγήκε η σήμερα η πρώτη στα νέα
Και ο καθένας μπορεί να δει ευχάριστα και δυσάρεστα για το τι πιστεύει

Το ευχάριστο για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότ η ιδιάφορα εξακολουθεί να είναι υπέρ της κατά 6,3%
Το δυσάρεστο ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας ήταν 8,9%

Κι όλα αυτά παρότι στη δημοσκόπηση ο κόσμος πιστεύει ότι ο Κούλης φταίει για τις παρακολουθήσεις

Γιατί άραγε;

Γιατί συγκρίνει με τον Τσίπρα

Σε όλες τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις το ίδιο συμβαίνει

Ακρίβεια πλημμύρες και λοιπά φταίει ο Κούλης

Αλλά τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται πολύ από το ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί γιατί γιατί

Γιατί οπότε υπάρχει ερώτηση σε δημοσκόπηση που υπήρχε πάντα στις δημοσκοπήσεις της εφημερίδας συντακτών μέχρι τον Ιούνιο που γινότανε

Πιστεύετε ότι αν υπήρχε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τα κατάφερνε καλύτερα

Το όχι ήταν 45με 25 η 40 με22 και κάτι τέτοια

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε περίπου 1%

Αλλά ο Τσίπρας στην δημοφιλια αρχηγών είναι τρίτος τονπέρασε και ο Ανδρουλάκης

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.676
Πόντοι
1.706
Όπως το λες, δεν ενδιαφέρεται. Αν ενδιαφερθεί όμως το μαθαίνει.

Επίσης φίλε μου γιατί να πρέπει η ΕΥΠ να ξέρει πότε καλώ τις βίζιτες μου και γαμάω;

Να μπορεί να μάθει η γυναίκα μου σε ποιες κάνω καμάκι, σε ποια μουνάκια την πέφτω, σε ποιο ξενοδοχείο πηδάω κτλ.
Έγραψε ένας το πραγματικό πρόβλημα των παρακολουθήσεων.
Οι βρωμοδουλειές....
Δεν θα γράψω να μην τις κάνεις, εγω σίγουρα θα συνεχίσω να τις κάνω, αλλά ξέρεις κάτι?
Πάρε τα μέτρα σου και αν δεν έχεις δις στο όνομα σου μην αγχώνεσαι, δεν τους ενδιαφέρεις.
Τα παραπάνω αν δεν τα ξέρει ένας πολιτικός που προορίζεται για ανώτατη θέση, ε μα είναι μπούφος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.383
Πόντοι
6.256
Προσπαθούμε με μονοψήφιο να ρεφάρουμε τη 2ψήφια ύφεση του κόβιντ με 2ψήφιο πληθωρισμό σε μια χώρα που το όπλο της είναι ο τουρισμός ... κοινώς κερδάμε
Το σανό των ηγετων μας πριν και του κούλη φυσικα,
Ο μουσακας και οι ξαπλωστρες ειναι ανάπτυξη,
Ο μουσακας και οι ξαπλώστρες ειναι αρπαχτή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Πρώτα να αποδείξεις ότι υπάρχει έγκλημα
Βλέπω ότι για το Μητσοτάκη που διόρισε τον ανιψιό του στο πολιτικό γραφείο του είσαι Λαυρος και πρέπει να παραιτηθεί

Για το Τσίπρα που διόρισε τον ξάδερφό του στο πολιτικό του γραφείο αυτά γίνονται

Θα σε πιάσουν γιατί θα χουν αποδείξεις ότι έκλεψες
Όχι στο κουτουρού
Με τις αποδείξεις λοιπόν δεν θα στη χαρίσουν

Αν λοιπόν έχεις αποδείξεις για κάποιο έγκλημα και του τη χάρισαν γράψε το το
Ή στείλτο στον εισαγγελέα

Στις εκλογές ο κόσμος κρίνει πολιτικά όχι ποινικά

Και την πολιτική ευθύνη φυσικά την έχει ο πρωθυπουργός για οτιδήποτε συμβαίνει στον τόπο

Την ποινική την κρίνει η δικαιοσύνη με αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις
Όχι με υποθέσεις
Πρώτων...είναι μόνιμη τακτική σου για οτιδήποτε γράφεται μεμπτό να ποστάρεις ότι τα ίδια έκανε και ο σύριζα...στο έχω ξανά πει ότι αυτό είναι το Νο.1 που σε κάνει να φαίνεσαι ότι είσαι τρόλλ. Ναι τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και όλοι τους διορίζουν τους φίλους τους. Εσύ εννοείς ότι δεν είναι μεμπτό το ότι διόρισε αυτός τον ξάδερφο του στο πολιτικό του γραφείο και μάλιστα προϊστάμενο της υπηρεσίας πληροφοριών? Δεν αγγίζει αυτό τα όρια της κατάχρησης εξουσίας? Σιγά μην απαντήσεις.

Δεύτερων....τον Άδωνη τον έπιασαν με αδιευκρίνιστα ποσά...και του τη χάρισαν...το γράφω....σιγά μην απαντήσεις :2funny:

Τρίτων σε κάθε περίπτωση ο κόσμος στις εκλογές μόνο πολιτικά δικάζει αφού για το ποινικό κομμάτι έχουν φροντίσει με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών να γλιτώσουν τα τομάρια τους....και οι 300 όχι μόνο η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση.

Τέλος τι σημαίνει ότι την πολιτική ευθύνη την έχει ο ΠΘ για ότι συμβαίνει? Ότι μπορεί να παραιτήσει όποιον θέλει?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.703
Πόντοι
5.506
Ε, μην περιμενεις να τον κληρονομησεις, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις απο τους θειους εδω να παρεις κατι
σοφον το σαφες...ο μουλος δεν δινει ουτε στον πινατ να φαει

• Λύπη
Αντιδράσεις: barock

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Πρώτων...είναι μόνιμη τακτική σου για οτιδήποτε γράφεται μεμπτό να ποστάρεις ότι τα ίδια έκανε και ο σύριζα...στο έχω ξανά πει ότι αυτό είναι το Νο.1 που σε κάνει να φαίνεσαι ότι είσαι τρόλλ. Ναι τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και όλοι τους διορίζουν τους φίλους τους. Εσύ εννοείς ότι δεν είναι μεμπτό το ότι διόρισε αυτός τον ξάδερφο του στο πολιτικό του γραφείο και μάλιστα προϊστάμενο της υπηρεσίας πληροφοριών? Δεν αγγίζει αυτό τα όρια της κατάχρησης εξουσίας? Σιγά μην απαντήσεις.

Δεύτερων....τον Άδωνη τον έπιασαν με αδιευκρίνιστα ποσά...και του τη χάρισαν...το γράφω....σιγά μην απαντήσεις :2funny:

Τρίτων σε κάθε περίπτωση ο κόσμος στις εκλογές μόνο πολιτικά δικάζει αφού για το ποινικό κομμάτι έχουν φροντίσει με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών να γλιτώσουν τα τομάρια τους....και οι 300 όχι μόνο η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση.

Τέλος τι σημαίνει ότι την πολιτική ευθύνη την έχει ο ΠΘ για ότι συμβαίνει? Ότι μπορεί να παραιτήσει όποιον θέλει?
Πρώτον και όχι πρώτων είναι μόνιμη τακτική σου σε παρόμοια πράγματα να λες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι ΚΑΙ εναντίον του Σύριζα

Αν ο Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση εξουσίας με τον ανιψιό του παρόμοια έκανε και ο Τσίπρας με τον ξάδερφό του που τον τοποθέτησε στο πολιτικό του γραφείο του υπεύθυνο οικονομικών

Κάνουν και οι δύο κατάχρηση εξουσίας;

Σιγά μην απαντήσεις

Κι αν τώρα πεις ναι γιατί έλεγες μόνο για το Μητσοτάκη και δεν έλεγες και για τον Τσίπρα

Και επαναλαμβάνουμε και δεύτερο που δεν λες για το Τσίπρα που επανειλημμένως σε έχω ρωτήσει και κουβέντα

Έχουμε διαφωνία αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε

Για τον Τσίπρα τη διαφωνία να έχουμε;

Πολλές φορές είχαν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή Γιατί δεν ήταν ο υπουργός υγείας του 15 κουρουμπλής ανάμεσα στους 10
Για το σκάνδαλο novartis

Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο Γιατί δεν έβαλα και τον κουρουμπλή μαζί με τους 10

Βρισκεις δίκαιο ο Τσίπρας να μην παραπέμπεται για αυτό;

Αν μου απαντήσεις έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πάω πάσο

Αλλά αυτό να το σκέφτεσαι για όλα

Δεύτερο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε ότι για τον Άδωνι δεν υπάρχει κάτι παράνομο

Δεν κρίνει την παρανομία ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε το ντοκουμέντο ούτε η εφσυν αλλά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Τι λέει ο ίδιος

το αν θα στραφεί νομικά εναντίον του Γ. Τσίπρα: Έχω δώσει εντολές στο δικηγόρο μου ήδη από χθες. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να λεει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας διαπράττει κακούργημα συγκαλύπτοντας αδιευκρίνιστες μίζες της Novartis. Θυμίζω ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει η κα Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα, επισήμως ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευγενικά ο κ. Πλιώτας τους έδιωξε και έκτοτε δεν ξανακάνανε και ανακοίνωση γιατί προφανώς τους εξήγησε το αυτονόητο ότι παιδιά αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πράξη αρχειοθετήσεως από την οικονομική εισαγγελία. Η οικονομική εισαγγελία τα έψαξε όλα και τα αδιευκρίνιστα και έκρινε ότι είναι διευκρινισμένα.

Τρίτον ο κόσμος τις εκλογές δεν δικάζει πολιτικά αλλά κρίνει πολιτικά
Και όσον αφορά αυτά που λες Για ατιμωρησία πολιτικών
Θυμάμαι ότι έχουν καταδικαστεί

Πέτσος τσοβόλας Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και οι δύο μαζί με μικρότερα πολιτικά στελέχη
Παπαγεωργόπουλος πολάκης
Και για τον παπαγγελόπουλο το ειδικό δικαστήριο αρχίζει το Σεπτέμβριο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Πρώτον και όχι πρώτων είναι μόνιμη τακτική σου σε παρόμοια πράγματα να λες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι ΚΑΙ εναντίον του Σύριζα

Αν ο Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση εξουσίας με τον ανιψιό του παρόμοια έκανε και ο Τσίπρας με τον ξάδερφό του που τον τοποθέτησε στο πολιτικό του γραφείο του υπεύθυνο οικονομικών

Κάνουν και οι δύο κατάχρηση εξουσίας;

Σιγά μην απαντήσεις

Κι αν τώρα πεις ναι γιατί έλεγες μόνο για το Μητσοτάκη και δεν έλεγες και για τον Τσίπρα

Και επαναλαμβάνουμε και δεύτερο που δεν λες για το Τσίπρα που επανειλημμένως σε έχω ρωτήσει και κουβέντα

Έχουμε διαφωνία αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε

Για τον Τσίπρα τη διαφωνία να έχουμε;

Πολλές φορές είχαν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή Γιατί δεν ήταν ο υπουργός υγείας του 15 κουρουμπλής ανάμεσα στους 10
Για το σκάνδαλο novartis

Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο Γιατί δεν έβαλα και τον κουρουμπλή μαζί με τους 10

Βρισκεις δίκαιο ο Τσίπρας να μην παραπέμπεται για αυτό;

Αν μου απαντήσεις έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πάω πάσο

Αλλά αυτό να το σκέφτεσαι για όλα

Δεύτερο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε ότι για τον Άδωνι δεν υπάρχει κάτι παράνομο

Δεν κρίνει την παρανομία ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε το ντοκουμέντο ούτε η εφσυν αλλά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Τι λέει ο ίδιος

το αν θα στραφεί νομικά εναντίον του Γ. Τσίπρα: Έχω δώσει εντολές στο δικηγόρο μου ήδη από χθες. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να λεει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας διαπράττει κακούργημα συγκαλύπτοντας αδιευκρίνιστες μίζες της Novartis. Θυμίζω ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει η κα Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα, επισήμως ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευγενικά ο κ. Πλιώτας τους έδιωξε και έκτοτε δεν ξανακάνανε και ανακοίνωση γιατί προφανώς τους εξήγησε το αυτονόητο ότι παιδιά αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πράξη αρχειοθετήσεως από την οικονομική εισαγγελία. Η οικονομική εισαγγελία τα έψαξε όλα και τα αδιευκρίνιστα και έκρινε ότι είναι διευκρινισμένα.

Τρίτον ο κόσμος τις εκλογές δεν δικάζει πολιτικά αλλά κρίνει πολιτικά
Και όσον αφορά αυτά που λες Για ατιμωρησία πολιτικών
Θυμάμαι ότι έχουν καταδικαστεί

Πέτσος τσοβόλας Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και οι δύο μαζί με μικρότερα πολιτικά στελέχη
Παπαγεωργόπουλος πολάκης
Και για τον παπαγγελόπουλο το ειδικό δικαστήριο αρχίζει το Σεπτέμβριο
τυπε , στον ιδιωτικο τομέα απασχολήσε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756

barock