Πρώτων...είναι μόνιμη τακτική σου για οτιδήποτε γράφεται μεμπτό να ποστάρεις ότι τα ίδια έκανε και ο σύριζα...στο έχω ξανά πει ότι αυτό είναι το Νο.1 που σε κάνει να φαίνεσαι ότι είσαι τρόλλ. Ναι τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και όλοι τους διορίζουν τους φίλους τους. Εσύ εννοείς ότι δεν είναι μεμπτό το ότι διόρισε αυτός τον ξάδερφο του στο πολιτικό του γραφείο και μάλιστα προϊστάμενο της υπηρεσίας πληροφοριών? Δεν αγγίζει αυτό τα όρια της κατάχρησης εξουσίας? Σιγά μην απαντήσεις.
Δεύτερων....τον Άδωνη τον έπιασαν με αδιευκρίνιστα ποσά...και του τη χάρισαν...το γράφω....σιγά μην απαντήσεις
Τρίτων σε κάθε περίπτωση ο κόσμος στις εκλογές μόνο πολιτικά δικάζει αφού για το ποινικό κομμάτι έχουν φροντίσει με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών να γλιτώσουν τα τομάρια τους....και οι 300 όχι μόνο η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση.
Τέλος τι σημαίνει ότι την πολιτική ευθύνη την έχει ο ΠΘ για ότι συμβαίνει? Ότι μπορεί να παραιτήσει όποιον θέλει?
Πρώτον και όχι πρώτων είναι μόνιμη τακτική σου σε παρόμοια πράγματα να λες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι ΚΑΙ εναντίον του Σύριζα
Αν ο Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση εξουσίας με τον ανιψιό του παρόμοια έκανε και ο Τσίπρας με τον ξάδερφό του που τον τοποθέτησε στο πολιτικό του γραφείο του υπεύθυνο οικονομικών
Κάνουν και οι δύο κατάχρηση εξουσίας;
Σιγά μην απαντήσεις
Κι αν τώρα πεις ναι γιατί έλεγες μόνο για το Μητσοτάκη και δεν έλεγες και για τον Τσίπρα
Και επαναλαμβάνουμε και δεύτερο που δεν λες για το Τσίπρα που επανειλημμένως σε έχω ρωτήσει και κουβέντα
Έχουμε διαφωνία αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε
Για τον Τσίπρα τη διαφωνία να έχουμε;
Πολλές φορές είχαν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή Γιατί δεν ήταν ο υπουργός υγείας του 15 κουρουμπλής ανάμεσα στους 10
Για το σκάνδαλο novartis
Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο Γιατί δεν έβαλα και τον κουρουμπλή μαζί με τους 10
Βρισκεις δίκαιο ο Τσίπρας να μην παραπέμπεται για αυτό;
Αν μου απαντήσεις έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πάω πάσο
Αλλά αυτό να το σκέφτεσαι για όλα
Δεύτερο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε ότι για τον Άδωνι δεν υπάρχει κάτι παράνομο
Δεν κρίνει την παρανομία ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε το ντοκουμέντο ούτε η εφσυν αλλά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη
Τι λέει ο ίδιος
το αν θα στραφεί νομικά εναντίον του Γ. Τσίπρα: Έχω δώσει εντολές στο δικηγόρο μου ήδη από χθες. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να λεει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας διαπράττει κακούργημα συγκαλύπτοντας αδιευκρίνιστες μίζες της Novartis. Θυμίζω ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει η κα Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα, επισήμως ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευγενικά ο κ. Πλιώτας τους έδιωξε και έκτοτε δεν ξανακάνανε και ανακοίνωση γιατί προφανώς τους εξήγησε το αυτονόητο ότι παιδιά αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πράξη αρχειοθετήσεως από την οικονομική εισαγγελία. Η οικονομική εισαγγελία τα έψαξε όλα και τα αδιευκρίνιστα και έκρινε ότι είναι διευκρινισμένα.
Τρίτον ο κόσμος τις εκλογές δεν δικάζει πολιτικά αλλά κρίνει πολιτικά
Και όσον αφορά αυτά που λες Για ατιμωρησία πολιτικών
Θυμάμαι ότι έχουν καταδικαστεί
Πέτσος τσοβόλας Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και οι δύο μαζί με μικρότερα πολιτικά στελέχη
Παπαγεωργόπουλος πολάκης
Και για τον παπαγγελόπουλο το ειδικό δικαστήριο αρχίζει το Σεπτέμβριο