Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Άρα τύπε μου ο Floyd πνίγηκε μόνος του ε; I can't breath έλεγε για το κουκούτσι που του στάθηκε στο λαιμό.

Adapt or die bro μου να το πω στη μύγα ή στο κουνούπι οκ. Στη μάνα μου τι της πω; You can't teach an old dog new tricks άρα ψόφα;
Ρε τύπε....έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου...ο μπάσταρδος μπάτσος που δολοφόνησε τον Floyd δικάστηκε από το σύστημα και φυλακίστηκε αν δεν κάνω λάθος.

Το ότι ένας μπάτσος ήταν ψυχανομαλος δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία χωρίς αστυνομία. Το κακό είναι όταν η αστυνομία κάνει κατάχρηση εξουσίας η όταν οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την αστυνομία για να καταστείλουν την οργή του κόσμου όταν αυτή είναι δικαιολογημένη.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Ρε τύπε....έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου...ο μπάσταρδος μπάτσος που δολοφόνησε τον Floyd δικάστηκε από το σύστημα και φυλακίστηκε αν δεν κάνω λάθος.

Το ότι ένας μπάτσος ήταν ψυχανομαλος δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία χωρίς αστυνομία. Το κακό είναι όταν η αστυνομία κάνει κατάχρηση εξουσίας η όταν οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την αστυνομία για να καταστείλουν την οργή του κόσμου όταν αυτή είναι δικαιολογημένη.

Την τελευταία επταετία 600+ καταγεγραμμένοι πυροβολισμοί σε πολίτες στην Αμερική δεν είναι ένας ψυχανόμαλος.

Κοινωνία χωρίς αστυνομία δεν γίνεται αλλά και αστυνομία με ελάχιστη βία γίνεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
Γιατί εδώ τι κάνεις? Πόσα παίρνει αυτός που ξεραινεται στον ύπνο στην Γερμανία κ πόσα εδώ?
Η ποιότητα ζωής δεν είναι μονον λεφτά αλλά και αν έχεις ελεύθερο χρόνο...το συγκεκριμένο άτομο τρώει από 8-10 ώρες στην δουλειά που μπορεί να πάει και παραπανω,ενώ έχει και δύο ώρες οδήγηση πάνε -ελα.
Αν θα πάει κάνα-δυο ταξίδια τον χρόνο( αυτό είναι καλό βέβαια).Ουτε γήπεδο,ούτε θέατρο ,ούτε κινηματογράφο...τίποτα...και γαμω την ποιοτική ζωή.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.333
Πόντοι
3.936
Me 25% πρωθυπουργος ο Αλεξης δεν ξαναγινεται
Ερχεται τωρα το πακετο Κουλη στη ΔΕΘ και κατι αυξησουλες σε συνταξεις και ΔΥ.
Και ραντεβου το 2027.
Νομιζουν καποιοι οτι εχει συγκλονισθει ο κοσμος με τις παρακολουθησεις, ούτε ενας στους δεκα δεν ασχολειται με το ζητημα
Το μνημόνιο πότε έρχεται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εξαρτάται τον εργαζόμενο...άλλος κάνει τηλέφωνα και στέλνει μειλ 8 ώρες και νομίζει ότι δουλεύει οικοδομή και άλλος φοτωνει νταλίκες και μετά βγαίνει για καφέ.
Δεν μου απάντησες όμως...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.333
Πόντοι
3.936
Την προκαταβολή φόρου θα την καταργήσει? Το τέλος επιτηδεύματος (ληστεία) θα το καταργήσει? Το ΦΠΑ στα βασικά αγαθά θα το πάει 6%? Ή θα μοιράσει πάλι τα λεφτά μας στους ολιγάρχες και τον κομματικό στρατό από τα κοπρόσκυλα?
Δεν υπάρχει δημοσιονομικος χώρος για τέτοια πράγματα. 3 δις στους παροχους και έχουμε ακόμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.951
Πόντοι
12.756
Me 25% πρωθυπουργος ο Αλεξης δεν ξαναγινεται
Ερχεται τωρα το πακετο Κουλη στη ΔΕΘ και κατι αυξησουλες σε συνταξεις και ΔΥ.
Και ραντεβου το 2027.
Νομιζουν καποιοι οτι εχει συγκλονισθει ο κοσμος με τις παρακολουθησεις, ούτε ενας στους δεκα δεν ασχολειται με το ζητημα
αν γινει της ποθτανας με ρευμα,ακριβεια δεν φτανουν αυτα Αλεξ θα ειναι σαν χαντρες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
αν βγει Αλεξης μαλακα θα πω στον νανο να με βαλει στα καραβια σαν συναδελφο του Μουτσο δεν γαμιεται αρκει να γλυτωσω:undecided:
Ούτε για μούτσο δε σε παίρνουν εσένα ρε άχρηστε, εκεί πρέπει να δουλεύεις, όχι να κάθεσαι ακίνητος με ένα κινητό στο χέρι, το μόνο που ξέρεις δηλαδή!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.951
Πόντοι
12.756
Ούτε για μούτσο δε σε παίρνουν εσένα ρε άχρηστε, εκεί πρέπει να δουλεύεις, όχι να κάθεσαι ακίνητος με ένα κινητό στο χέρι, το μόνο που ξέρεις δηλαδή!
βρε βρε καλως τον..τι εγινε σου θιξαμε το επαγγελμα φιλε-κερατα;εγω για καλο το ειπα ρε ψυχασθενη μπετα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
βρε βρε καλως τον..τι εγινε σου θιξαμε το επαγγελμα φιλε-κερατα;εγω για καλο το ειπα ρε ψυχασθενη μπετα
Χαμηλομισθε χαμάλη μην το παίζεις έξυπνος, ούτε στο ελάχιστο δεν πλησιάζουν στην πραγματικότητα οι κασέτες που λες.
Αυτές οι μαλακίες που έχεις κάνει εδώ μέσα μόνο ένας άνθρωπος με μηδενικη αντίληψη θα τις έκανε. Το ότι άλλαξες νικ δε σημαίνει ότι ξεγραφτηκαν
Το ότι σε πείραζαν και σε πειράζουν πράγματα που γράφονται σε φορουμ και παρακαλαγες για μπαν γιατί δεν αντεχες να τα διαβαζεις (τότε με τον nick07), κι όχι μόνο αυτό αλλα έβγαινες σε δρόμους να δείρεις κόσμο λέει πολλα (χτες έλεγες να με πατήσεις με το αμάξι)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.951
Πόντοι
12.756
Χαμηλομισθε χαμάλη μην το παίζεις έξυπνος, ούτε στο ελάχιστο δεν πλησιάζουν στην πραγματικότητα οι κασέτες που λες.
Αυτές οι μαλακίες που έχεις κάνει εδώ μέσα μόνο ένας άνθρωπος με μηδενικη αντίληψη θα τις έκανε. Το ότι άλλαξες νικ δε σημαίνει ότι ξεγραφτηκαν
Το ότι σε πείραζαν και σε πειράζουν πράγματα που γράφονται σε φορουμ και παρακαλαγες για μπαν γιατί δεν αντέχεις να τα διαβαζεις (τότε με τον nick07), κι όχι μόνο αυτό αλλα έβγαινες σε δρόμους να δείξεις κόσμο λέει πολλα (χτες έλεγες να με πατήσεις με το αμάξι)
τυπε μπετα -κερατα...θα ηθελες να ειμαι χαμηλομισθος αλλα αν δεν ησουν μειωμενης αντιληψης και μουτσος σε καραβι με φιλιπινεζους και μπαγκλαντεσιανους δεν θα εγραφες μαλακα τη πλακα που κανουμε εδω για σοβαρα...ξερουν πολλοι τι δουλεια κανω,αν εχω γυναικα και πως ειμαι εμφανισιακα..
τωρα εσυ ρε τελειωμενε βρηκες μια γυναικα στην ζωη σου πριν 7 χρονια,εφυγες και εριξες μαυρη πετρα πισω σου και αφου σε παρατησε και σε κερατωσε η πρωην μελλουσα γυναικα σουν μπηκες παλι εδω που εσυ ο ιδιος οταν ξαναμπηκες μας εβριζες που γραφουμε ωρες εδω μεσα..
Λοιπον κερατουκλη δυσμορφε και αλλοι εφαγαν κερατο και αλλοι χωρισαν αλλα μαλακες σαν και σενα δεν καταντησαν..
δεν ντρεπεσαι ρε αμφιλιλοφιλε να λες για κατοσταευρα στα τραβελονηματα;καλα το εκρυβες οσο πιστευες οτι ησουν φυσιολογικος με γυναικα αλλα μολις σε παρατησε βγηκαν ολα τα ψυχωτικα σου στην φορα..
+1:sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Πάλι την κασέτα :headbang:, συνέχισε μόνος σου στοκε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.951
Πόντοι
12.756
Το ότι σε πείραζαν και σε πειράζουν πράγματα που γράφονται σε φορουμ και παρακαλαγες για μπαν γιατί δεν αντεχες να τα διαβαζεις (τότε με τον nick07), κι όχι μόνο αυτό αλλα έβγαινες σε δρόμους να δείρεις κόσμο λέει πολλα (χτες έλεγες να με πατήσεις με το αμάξι)
σε εχω καλεσει πολλες φορες να ερθεις απο κοντα αλλα εισια αντρας τσεπης δυστυχως και γυναικωτος...
ελα παρε κανα τηλεφωνο την πρωην σου να της κλαφτεις να σε δεχθει παλι πισω κερατουκλη..κοιτα μονο μην αποτρελαθεις και της ριξεις κανα βιτριολι ξεφτυλα και σε δουμε ειδησεις Τατιανα
+2:sunglasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.951
Πόντοι
12.756
Πάλι την κασέτα :headbang:, συνέχισε μόνος σου στοκε
ελα κερατα ναι κασετα,,πες ρε αναρχιδε γυναικωτε παλι για σεκιουριτιλικια,αλκοολισμους ελα...
πες για την γυανικα μου που φανηκε σε φωτο που εβαλα και επειδη δεν προκειται ποτε να εχεις σχεση στην ζωη σου αρχισες τις μαλακιες..
ελα ξεφτυλα μου γραψε..καθε μερα οπου σε βρισκω δυσμορφε νανε κερατα θα σε ξεφτυλιζω..
δεν σου αρεσε που πιστευαμε οτι εισαι ο παλιος λαιον-ο οταν ξαναμπηκες ηθελες ψυχωτικες μαλακιες κομπλεξικε κοντοστουπη...
ΤΩΡΑ εχει πουτσα κλαψομουνη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ελα κερατα ναι κασετα,,πες ρε αναρχιδε γυναικωτε παλι για σεκιουριτιλικια,αλκοολισμους ελα...
πες για την γυανικα μου που φανηκε σε φωτο που εβαλα και επειδη δεν προκειται ποτε να εχεις σχεση στην ζωη σου αρχισες τις μαλακιες..
ελα ξεφτυλα μου γραψε..καθε μερα οπου σε βρισκω δυσμορφε νανε κερατα θα σε ξεφτυλιζω..
δεν σου αρεσε που πιστευαμε οτι εισαι ο παλιος λαιον-ο οταν ξαναμπηκες ηθελες ψυχωτικες μαλακιες κομπλεξικε κοντοστουπη...
ΤΩΡΑ εχει πουτσα κλαψομουνη
Το κεφάλι μου με έπιασε, σκάσε υστερικέ

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Ρε μαλάκες με το να τσακώνεστε μεταξύ σας τι καταλαβαίνετε;

Το μόνο που πετυχαίνουμε σα λαός έτσι είναι ο ένας να προσπαθεί να φάει τον άλλον και μετά να βρίσκεται ο κάθε Κούλης να μας γαμάει από όπου έχουμε τρύπα.

Φτάνει πια!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
Γιατί εδώ τι κάνεις? Πόσα παίρνει αυτός που ξεραινεται στον ύπνο στην Γερμανία κ πόσα εδώ?
το κατώτερο επίδομα για να κάθεσαι εκεί είναι μεγαλύτερο απο τον βασικό μισθό εδώ συν την τσάμπα ποιότητα ζωής σχολεία,υγεία που παρέχει η γερμανία
μέχρι στον τελευταίο τούρκο αφγανό πολίτη,περίπου τα ίδια ισχύουν στο Βέλγιο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.310
Πόντοι
6.056
Γτ δεν το παίζεις να πάρεις 12 φορές τα λεφτά σου( γτ τόσο θα ναι) στο στοίχημα και το παίζεις 50/50 με αθηναίο..
υγ.με τοση αβάντα που έχουν απ'το σύστημα είναι απίθανο σενάριο να χάσουν.
όσο επιτείνει καταστροφικά για τη χώρα την προεκλογική περίοδο, τόσο θα φθείρεται και θα τη πληρώσει το κόμμα του, όπως συνέβη με γαπ-πασοκ για άλλους λόγους βέβαια.
Πάνω απο το εγχώριο σύστημα υπάρχουν άλλες ανώτερες δυνάμεις που θέλουν σταθερότητα στη χώρα και γι'αυτό ποντάρουμε εκ του ασφαλούς σε κυριολεκτική πανωλεθρία νδ(κούλη)
Δεν συνυπολογίζουμε καθόλου τις σίγουρες γκάφες που θα ξανακάνουν σε κανά δυο μήνες με εκτίναξη της ακρίβειας, ενέργεια, απαγορεύσεις covid κτλπ. Είναι θεόμουρλο το γουρλό που δεν κάνει χτες εκλογές:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom