Εγώ που δεν έχω συγγενή αλλά έχω πάει δεν την βλέπω και τόσο προς αποφυγή με τα δικά μου μάτια
Αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό ? Εφαρμόζουν ακριβώς το ρητό ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται και πρέπει να το πάρεις μόνος σου ... αλλιώς κάτσε σαν τεμπελόσκυλο να ψευτοεπιβιώνεις ... προτιμάς Ελλάδα να γαμιέσαι και πάλι απλά να επιβιώνεις ?
Άρα υπάρχει αξιολόγηση μου λες ! όχι ελληνικό πουταναριό
Όσο κοινωνικό κράτος δεν έχει στην Αμερική άλλο τόσο έχει εδώ κατ' ευφημισμό και έχουμε φτάσει να πληρώνουμε τα πάντα τα του κοινωνικού
Τέλεια αφού είσαι εκεί την επόμενη φορά που θα σε ελέγξουν οι μπάτσοι πριν δείξεις τα χαρτιά σου ρώτα τους "Τί έγινε ρε παιδιά έκανα κάτι;" Ίσως να ζήσεις επειδή είσαι λευκός
Δεύτερον η κοινωνία που δεν προστατεύει τα πιο αδύναμα μέλη της δεν χαρακτηρίζεται από κανένα είδος ανθρωπισμού, δηλαδή απλά είναι απάνθρωπη. Με το να αφήνεις χιλιάδες ανθρώπους να ζεσταίνονται σε τενεκέδες και να αργοπεθαίνουν στην άκρη σε τι διαφέρεις από τα προγράμματα ευγονίας του Χίτλερ;
Στη μία περίπτωση αφήνεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της (δηλαδή να ψοφήσει τον αδύναμο για χάρη της εξέλιξης) και με τη χιτλερική μέθοδο απλά την επιταχύνεις. Πρόσφατα είπε πάλι ο Μασκ ότι ζούμε πολύ. Δεν πάει άλλο αυτό πρέπει να αδειάζει και λίγο ο τόπος.
Τέλος δεν είπα ότι υπάρχει αξιολόγηση. Είπα ότι στην Αμερική μετράει το χρήμα. Βγάζεις τόσα, άρα έχεις αξία.
Εδώ τουλάχιστον ό,τι και να είσαι άμα μπεις σε ένα δημόσιο νοσοκομείο θα σου δώσουν και έναν ορό και μια καρέκλα να πεθάνεις με αξιοπρέπεια.