Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
το συστημα δεν ειναι αμετακινητο στην Αμερικη,εχει μεταλλαχθει πληρως εξ ου και η παρακμη αυτης της υπερδυναμης η οποια επιταχυνεται,το να ζησεις δεν ειναι κατορθωμα ουτε θελει καμμια ιδαιτερη τυχη,τη μερα καταφερνουν και τη βγαζουν ενα σωρο τριτοκοσμικες χωρες αν κοιταξεις στο χαρτη
Αν η baseline σου είναι το πως επιβιώνουν οι τριτοκοσμικές χώρες και η Αμερική σου φαίνεται ότι παρακμάζει, μπορείς να μου εξηγήσεις πως είναι υπερδύναμη, αν όχι η πρώτη και γιατί όλες οι χώρες προσπαθούν να την αντιγράψουν σε κάθε δομή της ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
το βαθυ κρατος ειναι αυτοι που στη πραγματικοτητα κατεχουν το κεφαλαιο αλλα βαζουν αλλους να φαινονται σαν ιδιοκτητες και διαχειριστες αυτού
Και ποιοι είναι αυτοί τους γνωρίζεις?

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.200
Πόντοι
206
Τι λες ρε τύπε τι είμαι εγώ κάνας φτωχομπινές να βαράω κάρτα για 900 ευρώ και να γλείφω τη χοντρή κυρία Σούλα την προισταμένη για να πάρω καλή βδομάδα άδεια τον Αύγουστο και να κολλήσω κάνα πσκ λες και είμαστε στο στρατό?

Το νου σου από Δευτέρα ξεκινάει η υπηρεσία ξανά έχει πολλά έγγραφα να παραδώσεις στα γύρω γραφεία με το καροτσάκι στη βάρδια σου :confused::confused::confused::confused:
Δεν ειμαι ΔΥ, αλλα κατι τυποι που εχουν τις απόψεις τις δικές σου , γλείφουν χεσμενες ποδιές για να γίνουν ΔΥ
ΕΣΥ εισαι ενα απο αυτα τα τρισάθλια κομματοσκυλα κ μαλιστα ξεφτίλας εντελώς

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μπορείς να μου εξηγήσεις πως είναι υπερδύναμη, αν όχι η πρώτη και γιατί όλες οι χώρες προσπαθούν να την αντιγράψουν σε κάθε δομή της ?
δεν ισχυει οτι ολες οι χωρες θελουν να την αντιγραψουν σε καθε δομη της για αυτο και δεν μπορω να σου εξηγησω κατι που δεν ισχυει
Και ποιοι είναι αυτοί τους γνωρίζεις?
και εγω και πολλοι αλλοι τους γνωριζουν οπως και οτι ο Ακης εκλεβε το ξεραν πολλοι αλλα οποιος το ελεγε μεχρι και πεντε λεπτα πριν βγει το ενταλμα και παει μπουζου τον αποκαλουσαν συκοφαντη

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
δεν ισχυει οτι ολες οι χωρες θελουν να την αντιγραψουν σε καθε δομη της για αυτο και δεν μπορω να σου εξηγησω κατι που δεν ισχυει
Μιας και είσαι μονίμως στην άρνηση χωρίς να το βασίζεις κάπου, θα δεχτώ έστω αν μου πεις 3-4 χώρες που δεν θέλουν να την αντιγράψουν

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Αν η baseline σου είναι το πως επιβιώνουν οι τριτοκοσμικές χώρες και η Αμερική σου φαίνεται ότι παρακμάζει, μπορείς να μου εξηγήσεις πως είναι υπερδύναμη, αν όχι η πρώτη και γιατί όλες οι χώρες προσπαθούν να την αντιγράψουν σε κάθε δομή της ?

Ώπα τύπε σόρρυ που πετάγομαι αλλά η Αμερική είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι έχουμε έναν συγγενή εκεί και έχουμε ακούσει κάποιες ιστορίες.

Πρόκειται για την απόλυτη ζούγκλα όπου λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού επιβιώνουν μόνο οι πιο δυνατοί, οι υπόλοιποι απλά εξαφανίζονται από προσώπου γης και η χώρα τους πάει μπροστά επειδή έχουν πιο "γυμνασμένα" μέλη στην κοινωνία τους.

Είναι ακριβώς αυτό που είπα και πιο πάνω. Ζούγκλα! Σε μια ζούγκλα λοιπόν που κυνηγάνε τα πιο δυνατά αρπακτικά θα έχεις και πιο γυμνασμένα θηράματα για να κρατιέται σε ισορροπία η τροφική αλυσίδα.

Κοινωνικό κράτος υπό του μηδενός (δεν δουλεύεις εκεί σημαίνει περιμένεις στη γωνία να πεθάνεις), τα πάντα αξιολογούνται με βάση το "πόσα κάνεις" και ουσιαστικά παύεις να υπάρχει από τη στιγμή που σταματάς να είσαι χρήσιμος για την παραγωγή.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μιας και είσαι μονίμως στην άρνηση χωρίς να το βασίζεις κάπου, θα δεχτώ έστω αν μου πεις 3-4 χώρες που δεν θέλουν να την αντιγράψουν
δεν ειναι 3-4 αλλα πολλές χωρες,το να πεις πχ στους brics οτι θελουν να αντιγραψουν την σημερινη αμερικη σε καθε της δομη μαλλον θα το παιρναν για χοντρη βρισια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Δεν ειμαι ΔΥ, αλλα κατι τυποι που εχουν τις απόψεις τις δικές σου , γλείφουν χεσμενες ποδιές για να γίνουν ΔΥ
ΕΣΥ εισαι ενα απο αυτα τα τρισάθλια κομματοσκυλα κ μαλιστα ξεφτίλας εντελώς
Τύπε ένα πράγμα θα σου πω....12(+2) μισθοί σου να πηγαίνεις καφέδες και αλληλογραφία στα γραφεία της υπηρεσίας τα χαλάω το καλοκαίρι 2 μήνες που πάω διακοπές....δε ξες με ποιον μιλάς :confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εγω και πολλοι αλλοι τους γνωριζουν οπως και οτι ο Ακης εκλεβε το ξεραν πολλοι αλλα οποιος το ελεγε μεχρι και πεντε λεπτα πριν βγει το ενταλμα και παει μπουζου τον αποκαλουσαν συκοφαντη
Ε πες μας ποιοι είναι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
δεν ειναι 3-4 αλλα πολλές χωρες,το να πεις πχ στους brics οτι θελουν να αντιγραψουν την σημερινη αμερικη σε καθε της δομη μαλλον θα το παιρναν για χοντρη βρισια
Έχεις πάει σε καμία από αυτές τις τις χώρες να δεις οι υποδομές στα κέντρα πως είναι και που παραπέμπουν ? μην μπερδεύεσαι με το πως ζει η χαμηλή τάξη αναλογικά ίδια είναι .... συν ότι οι οικονομίες τους είναι σκληρές, σε καπιταλιστική βάση και ανταγωνιστικές ακριβώς όπως η Αμερική .. άρα σε τι δεν την αντιγράφουν ?

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.200
Πόντοι
206
Τύπε ένα πράγμα θα σου πω....12(+2) μισθοί σου να πηγαίνεις καφέδες και αλληλογραφία στα γραφεία της υπηρεσίας τα χαλάω το καλοκαίρι 2 μήνες που πάω διακοπές....δε ξες με ποιον μιλάς :confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε πες μας ποιοι είναι

Οτι πεις παραμυθά
Ελα να σου δώσω ενα δεκάρικο να γαμησεις μια σάπια στο μετάξι
Πρεσβευτή της μαλακιαΣ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Οτι πεις παραμυθά
Ελα να σου δώσω ενα δεκάρικο να γαμησεις μια σάπια στο μετάξι
Πρεσβευτή της μαλακιαΣ
Τύπε πρόσεχε γιατί τη Δευτέρα θα πας και από κλητήρας θα έχεις υποβαθμιστεί σε 6μηνο συμβασιούχο στα σκουπιδαρικα του Δήμου Λιοσίων :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
Ώπα τύπε σόρρυ που πετάγομαι αλλά η Αμερική είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι έχουμε έναν συγγενή εκεί και έχουμε ακούσει κάποιες ιστορίες.
Εγώ που δεν έχω συγγενή αλλά έχω πάει δεν την βλέπω και τόσο προς αποφυγή με τα δικά μου μάτια
Πρόκειται για την απόλυτη ζούγκλα όπου λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού επιβιώνουν μόνο οι πιο δυνατοί, οι υπόλοιποι απλά εξαφανίζονται από προσώπου γης και η χώρα τους πάει μπροστά επειδή έχουν πιο "γυμνασμένα" μέλη στην κοινωνία τους.

Είναι ακριβώς αυτό που είπα και πιο πάνω. Ζούγκλα! Σε μια ζούγκλα λοιπόν που κυνηγάνε τα πιο δυνατά αρπακτικά θα έχεις και πιο γυμνασμένα θηράματα για να κρατιέται σε ισορροπία η τροφική αλυσίδα.
Αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό ? Εφαρμόζουν ακριβώς το ρητό ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται και πρέπει να το πάρεις μόνος σου ... αλλιώς κάτσε σαν τεμπελόσκυλο να ψευτοεπιβιώνεις ... προτιμάς Ελλάδα να γαμιέσαι και πάλι απλά να επιβιώνεις ?
Κοινωνικό κράτος υπό του μηδενός (δεν δουλεύεις εκεί σημαίνει περιμένεις στη γωνία να πεθάνεις), τα πάντα αξιολογούνται με βάση το "πόσα κάνεις" και ουσιαστικά παύεις να υπάρχει από τη στιγμή που σταματάς να είσαι χρήσιμος για την παραγωγή.
Άρα υπάρχει αξιολόγηση μου λες ! όχι ελληνικό πουταναριό
Όσο κοινωνικό κράτος δεν έχει στην Αμερική άλλο τόσο έχει εδώ κατ' ευφημισμό και έχουμε φτάσει να πληρώνουμε τα πάντα τα του κοινωνικού

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Έχεις πάει σε καμία από αυτές τις τις χώρες να δεις οι υποδομές στα κέντρα πως είναι και που παραπέμπουν ? μην μπερδεύεσαι με το πως ζει η χαμηλή τάξη αναλογικά ίδια είναι .... συν ότι οι οικονομίες τους είναι σκληρές, σε καπιταλιστική βάση και ανταγωνιστικές ακριβώς όπως η Αμερική .. άρα σε τι δεν την αντιγράφουν ?
τυπε μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει,στις χωρες που αναφερεσαι τα κεντρα λάμπουν διδοντας μια ψευτικη εικονα σε αντιθεση με την αμερικη που τα κεντρα βρωμανε ,αντιθετα κατεβαινοντας πιο χαμηλα ειναι που επικρατει η αμερικη γιατι φτωχος σιγουρα περνας καλυτερα εκει, δεν την αντιγραφουν στο μοντελο εσωτερικης διακυβερνησης που ειναι καταστροφικο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
τυπε μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει,στις χωρες που αναφερεσαι τα κεντρα λάμπουν διδοντας μια ψευτικη εικονα σε αντιθεση με την αμερικη που τα κεντρα βρωμανε ,αντιθετα κατεβαινοντας πιο χαμηλα ειναι που επικρατει η αμερικη γιατι φτωχος σιγουρα περνας καλυτερα εκει, δεν την αντιγραφουν στο μοντελο εσωτερικης διακυβερνησης που ειναι καταστροφικο
LSD ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κατέταξέ μου εσύ τις BRICs, φτωχός που περνάει κανείς καλύτερα σε σχέση με την Αμερική
τυπε αν και το εγραψα απλα μαλλον δεν το καταλαβες,φτωχος περνας συγκριτικα καλυτερα στην Αμερικη,ελπιζω τωρα να σου εγινε κατανοητο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
τυπε αν και το εγραψα απλα μαλλον δεν το καταλαβες,φτωχος περνας συγκριτικα καλυτερα στην Αμερικη,ελπιζω τωρα να σου εγινε κατανοητο
Γενικά δεν είσαι και πολύ κατανοητός γιατί είναι πολλές χώρες κατ εσένα που δεν θέλουν να αντιγράψουν την Αμερική που είναι σε παρακμή και τελικά καταλήγεις ότι αν είναι να είσαι κάπου φτωχός τότε καλύτερα στην Αμερική

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Γενικά δεν είσαι και πολύ κατανοητός γιατί είναι πολλές χώρες κατ εσένα που δεν θέλουν να αντιγράψουν την Αμερική που είναι σε παρακμή και τελικά καταλήγεις ότι αν είναι να είσαι κάπου φτωχός τότε καλύτερα στην Αμερική
νταξει δε χρειαζεται να κατανοησεις πολλα ενα πράμα βασικα,ειναι πολλες οι χωρες που δε θελουν αλλα η σημερινη αμερικη τις απειλει με το ζορι να την αντιγραψουν

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Εγώ που δεν έχω συγγενή αλλά έχω πάει δεν την βλέπω και τόσο προς αποφυγή με τα δικά μου μάτια

Αυτό δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό ? Εφαρμόζουν ακριβώς το ρητό ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται και πρέπει να το πάρεις μόνος σου ... αλλιώς κάτσε σαν τεμπελόσκυλο να ψευτοεπιβιώνεις ... προτιμάς Ελλάδα να γαμιέσαι και πάλι απλά να επιβιώνεις ?

Άρα υπάρχει αξιολόγηση μου λες ! όχι ελληνικό πουταναριό
Όσο κοινωνικό κράτος δεν έχει στην Αμερική άλλο τόσο έχει εδώ κατ' ευφημισμό και έχουμε φτάσει να πληρώνουμε τα πάντα τα του κοινωνικού

Τέλεια αφού είσαι εκεί την επόμενη φορά που θα σε ελέγξουν οι μπάτσοι πριν δείξεις τα χαρτιά σου ρώτα τους "Τί έγινε ρε παιδιά έκανα κάτι;" Ίσως να ζήσεις επειδή είσαι λευκός

Δεύτερον η κοινωνία που δεν προστατεύει τα πιο αδύναμα μέλη της δεν χαρακτηρίζεται από κανένα είδος ανθρωπισμού, δηλαδή απλά είναι απάνθρωπη. Με το να αφήνεις χιλιάδες ανθρώπους να ζεσταίνονται σε τενεκέδες και να αργοπεθαίνουν στην άκρη σε τι διαφέρεις από τα προγράμματα ευγονίας του Χίτλερ;

Στη μία περίπτωση αφήνεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της (δηλαδή να ψοφήσει τον αδύναμο για χάρη της εξέλιξης) και με τη χιτλερική μέθοδο απλά την επιταχύνεις. Πρόσφατα είπε πάλι ο Μασκ ότι ζούμε πολύ. Δεν πάει άλλο αυτό πρέπει να αδειάζει και λίγο ο τόπος.

Τέλος δεν είπα ότι υπάρχει αξιολόγηση. Είπα ότι στην Αμερική μετράει το χρήμα. Βγάζεις τόσα, άρα έχεις αξία.

Εδώ τουλάχιστον ό,τι και να είσαι άμα μπεις σε ένα δημόσιο νοσοκομείο θα σου δώσουν και έναν ορό και μια καρέκλα να πεθάνεις με αξιοπρέπεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom