Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.323
Πόντοι
6.056
δηλαδη πρωτος συριζα;το αποκλειω και βαζουμε στοιχημα ενα λουκουλειο γευμα μελι-λαδι και ο χαμενος πληρωνει και κερναει
πάει το στοίχημα , βάζω και ένα αρνί σούβλας δικό μου όποια και να είναι η έκβαση
Τα λεφτά είναι στο τσίπρα , όχι στο σύριζα. Τον εμπιστεύονται ότι θα κάνει δουλειά χωρίς τους αιφνιδιασμούς που βαρέθηκαν απο τον κούλη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.360
Πόντοι
12.756
πάει το στοίχημα , βάζω και ένα αρνί σούβλας δικό μου όποια και να είναι η έκβαση
Τα λεφτά είναι στο τσίπρα , όχι στο σύριζα. Τον εμπιστεύονται ότι θα κάνει δουλειά χωρίς τους αιφνιδιασμούς που βαρέθηκαν απο τον κούλη
ενταξει αγαπητε μεσα το στοιχημα..το σιγουρο ειναι οτι θα φαμε και θα πιουμε του σκασμου:tooth:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.649
Πόντοι
12.756
ενταξει αγαπητε μεσα το στοιχημα..το σιγουρο ειναι οτι θα φαμε και θα πιουμε του σκασμου:tooth:
θα φας και αρνι μουνακι οταν θα βγει αρχηγος ο Αλεξης....
Ο κουλης μονο κουπονια σου εδινε , τωρα θα λιγδωσει και το αντερακι σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.360
Πόντοι
12.756
θα φας και αρνι μουνακι οταν θα βγει αρχηγος ο Αλεξης....
Ο κουλης μονο κουπονια σου εδινε , τωρα θα λιγδωσει και το αντερακι σου
αν βγει Αλεξης μαλακα θα πω στον νανο να με βαλει στα καραβια σαν συναδελφο του Μουτσο δεν γαμιεται αρκει να γλυτωσω:undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.649
Πόντοι
12.756

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Αν ήμουνα μισθοφόρος φίλε δεν θα γραφα και αρνητικά η ουδέτερα γιατί θα είχα απολυθεί
Τι σχέση έχουν αυτά με το μοντέλο;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Γτ δεν το παίζεις να πάρεις 12 φορές τα λεφτά σου( γτ τόσο θα ναι) στο στοίχημα και το παίζεις 50/50 με αθηναίο..
υγ.με τοση αβάντα που έχουν απ'το σύστημα είναι απίθανο σενάριο να χάσουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Τυπε το όνειρο σου ειναι να γίνεις μαλλον ΔΥ

Για αυτο βριζεις
Για να απολυθούν οι ΔΥ και να διορίσουν εσένα , βρωμο κομματοσκυλο
Τι λες ρε τύπε τι είμαι εγώ κάνας φτωχομπινές να βαράω κάρτα για 900 ευρώ και να γλείφω τη χοντρή κυρία Σούλα την προισταμένη για να πάρω καλή βδομάδα άδεια τον Αύγουστο και να κολλήσω κάνα πσκ λες και είμαστε στο στρατό?

Το νου σου από Δευτέρα ξεκινάει η υπηρεσία ξανά έχει πολλά έγγραφα να παραδώσεις στα γύρω γραφεία με το καροτσάκι στη βάρδια σου :confused::confused::confused::confused:

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
9E182E50-56C8-4009-B99A-2AAE33E9812E.png

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο δεν ξέρω αν το ξέρεις

Σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ο διοικητής έχει τη γιορτή του

Φωνάζει λοιπόν 3 μελλοθάνατους ένα Γάλλο έναν πολωνό και έναν εβραίο

Λέει όποιος η οποιοι μου απαντήσει σωστά σε μία ερώτηση θα του χαρίσω τη ζωή

Ρωτάει τον Γάλλο πόσοι πέθαναν σε αυτή τη μάχη στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο
Του λέει ο Γάλλος 3000
Ζεις
Ρωτάει τον πολωνό πόσοι τραυματίζει υπήρχαν
12000
Ζεις
Και στον εβραίο
Ονόματα και διευθύνσεις

Αλίμονο να μην έχει ψάξει ο Μητσοτάκης 40.000 ονόματα

Συνολικά 15.475 εισαγγελικές διατάξεις άρσης απορρήτου για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, εκδόθηκαν το 2021, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών. Οι "αόρατες" παρακολουθήσεις, αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με το 2020 (13.751) και 33% σε σχέση με το 2019 (11.680).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795

Του λέει ο Γάλλος 3000
Ζεις
12000
Ζεις
Και στον εβραίο
Ονόματα και διευθύνσεις

Συνολικά 15.475 εισαγγελικές διατάξεις άρσης απορρήτου για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, εκδόθηκαν το 2021, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών. Οι "αόρατες" παρακολουθήσεις, αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με το 2020 (13.751) και 33% σε σχέση με το 2019 (11.680).
Τυπε, ο Ανδρουλακης δεν ηταν ενας απο τους χιλιαδες. Ηταν ο υποψηφιος προεδρος του τριτου κομματος στη βουλη και ο πιθανοτερος συνεργατης σε μελλοντικη κυβερνηση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656

Του λέει ο Γάλλος 3000
Ζεις
12000
Ζεις
Και στον εβραίο
Ονόματα και διευθύνσεις

Ναι γιατί η λογική σου δεν αντιστρέφεται ε? Δε μπορεί μέσα στα 15.475 άρσεις να έγιναν και 2-3 με προτροπή του γραφείου του προθυπουργού ε? Το ότι η ΕΥΠ ήταν στην αρμοδιότητα του προθυπουργικου γραφείου και ότι ο αρχιγαμιάς του γραφείου ήταν ο ανηψιος του προθυπουργου (που από μόνο του θα έπρεπε να είναι λόγος για παραίτηση..να διορίσει τον ανήψια του ε...αυτό που λέμε έχω μπάρμπα στη κορώνη...)...δεν λένε τίποτα αυτά...προπαγάνδα για 15Κ παρακολουθήσεις...

Ααααα ρε τι βλέπουν τα μάτια μας και δεν στραβωνόμαστε.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.315
Πόντοι
3.556
Ναι γιατί η λογική σου δεν αντιστρέφεται ε? Δε μπορεί μέσα στα 15.475 άρσεις να έγιναν και 2-3 με προτροπή του γραφείου του προθυπουργού ε? Το ότι η ΕΥΠ ήταν στην αρμοδιότητα του προθυπουργικου γραφείου και ότι ο αρχιγαμιάς του γραφείου ήταν ο ανηψιος του προθυπουργου (που από μόνο του θα έπρεπε να είναι λόγος για παραίτηση..να διορίσει τον ανήψια του ε...αυτό που λέμε έχω μπάρμπα στη κορώνη...)...δεν λένε τίποτα αυτά...προπαγάνδα για 15Κ παρακολουθήσεις...

Ααααα ρε τι βλέπουν τα μάτια μας και δεν στραβωνόμαστε.
Όλα τα έκανε ο ανεψιός ... ο ΠΘ δεν ήξερε τίποτα :confused:

Ανδρουλ: Γιατί παρακολουθείτε το τηλ μου ?
Μητσοτ: 1000 συγγνώμη κε Ανδρουλάκη, αλλά ντάξει πως κάνετε έτσι .. και το δικό μου παρακολουθούν αλλά δεν το ξερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Όλα τα έκανε ο ανεψιός ... ο ΠΘ δεν ήξερε τίποτα :confused:

Ανδρουλ: Γιατί παρακολουθείτε το τηλ μου ?
Μητσοτ: 1000 συγγνώμη κε Ανδρουλάκη, αλλά ντάξει πως κάνετε έτσι .. και το δικό μου παρακολουθούν αλλά δεν το ξερα
Τύπε κάποιος κάποτε είχε γράψει ένα τραγούδι που λέει ''στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων''

ταιριάζει γάντι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.995
Πόντοι
5.506
Τυπε το όνειρο σου ειναι να γίνεις μαλλον ΔΥ

Για αυτο βριζεις
Για να απολυθούν οι ΔΥ και να διορίσουν εσένα , βρωμο κομματοσκυλο
Βουλομενο γραμμα διαβαζεις νεε μου

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Αν ήμουνα μισθοφόρος φίλε δεν θα γραφα και αρνητικά η ουδέτερα γιατί θα είχα απολυθεί
Τι σχέση έχουν αυτά με το μοντέλο;
Δαλάι.. το καλύτερο κάρφωμα είναι το ξεκαρφωμα..
:confused: :confused: :confused:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Αν πρωθυπουργοί παρακολουθούνται τόσο εύκολα και σε τέτοια έκταση, ρωτάω εγώ τώρα....

Πόσο πιθανόν είναι κάποιοι να ξέρουν και τι χρώμα βρακί φοράμε και εν τέλει αξίζει για την πιθανότητα να πιαστεί ένας εγκληματίας πχ. να παρακολουθούμαστε σε τέτοιο βαθμό που καταπατούνται οι βασικές μας ελευθερίες;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Αν πρωθυπουργοί παρακολουθούνται τόσο εύκολα και σε τέτοια έκταση, ρωτάω εγώ τώρα....

Πόσο πιθανόν είναι κάποιοι να ξέρουν και τι χρώμα βρακί φοράμε και εν τέλει αξίζει για την πιθανότητα να πιαστεί ένας εγκληματίας πχ. να παρακολουθούμαστε σε τέτοιο βαθμό που καταπατούνται οι βασικές μας ελευθερίες;
Τύπε εκτός του ότι εννοείται ότι παρακολουθείται ακόμα και ο θεός ο ίδιος αν θέλει η υπηρεσία...μη κοιτάς στην Ελλάδα που η εν λόγω υπηρεσία φαίνεται να είναι τσιφλίκι του κάθε προθυπουργου...στην μαμά Αμερική ο κάθε προθυπουργος είναι τσιφλίκι της υπηρεσίας...

Από την άλλη μη φοβάσαι...κανένας δεν ενδιαφέρατε τι βρακί φοράς...άλλωστε έχουμε φροντίσει να δώσουμε μόνοι μας όλες αυτές τις πληροφορίες όταν ανεβάζουμε στα σοσιαλ που πάμε, τι τρώμε, τι κινητό έχουμε, το ψηφίζουμε, τι δεν ψηφίζουμε, ποια προϊόντα αγοράζουμε....ποια κλικαρουμε αλλά δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε...τι να λέμε τώρα?

Νομίζεις χρειάζεται παρακολούθηση? Ότι πληροφορία αξίζει και είναι εμπορικά και κοινωνικά (πολιτικά) εκμεταλευσιμη την έχεις δώσει ήδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom