Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.506
Πόντοι
266
Μια χαρά ΑΣΕΠ είχαμε επί Καραμανλή αλλά η ΝΔ κατάφερε και βόλεψε χιλιάδες ψηφοφόρους σε θέσεις με συμβάσεις οι οποίοι αργότερα μονιμοποιήθηκαν ή θα μονιμοποιηθούνε.
Τα ίδια και ο Σαμαράς αργότερα (όλως τυχαίως, όλοι οι υπάλληλοι του μουσείου της Ακρόπολης κατάγονται από Μεσσηνία).

Να ξανακάνω την ερώτηση όμως γιατί δεν απάντησες: Υπάρχει κόμμα που έχει βολέψει λιγότερους απ' όσους η ΝΔ;
Πράγματι υπήρχε μία περίοδος και όχι αναγκαστικά μόνο του Καραμανλή που γίνονταν εκμετάλλευση του θεσμού των συμβασιούχων

Οι υπηρετούντες στο Δημόσιο έφτασαν τους 511.913 το 2009 από 447.520 το 2004

Ο Καραμανλής ισχυρίζεται ότι μέρος από αυτούς είναι συμβασιούχοι των προηγούμενων κυβερνήσεων που αν δεν τους μονιμοποιουσε θα είχε πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόστιμα

Δεν έχω όλα τα στοιχεία

Η αίσθησή μου ειναι ότι έπι των 2
πρωτων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ πολύ έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.966
Πόντοι
3.656
Πρώτον και όχι πρώτων είναι μόνιμη τακτική σου σε παρόμοια πράγματα να λες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι ΚΑΙ εναντίον του Σύριζα

Αν ο Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση εξουσίας με τον ανιψιό του παρόμοια έκανε και ο Τσίπρας με τον ξάδερφό του που τον τοποθέτησε στο πολιτικό του γραφείο του υπεύθυνο οικονομικών

Κάνουν και οι δύο κατάχρηση εξουσίας;

Σιγά μην απαντήσεις

Κι αν τώρα πεις ναι γιατί έλεγες μόνο για το Μητσοτάκη και δεν έλεγες και για τον Τσίπρα

Και επαναλαμβάνουμε και δεύτερο που δεν λες για το Τσίπρα που επανειλημμένως σε έχω ρωτήσει και κουβέντα

Έχουμε διαφωνία αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε

Για τον Τσίπρα τη διαφωνία να έχουμε;

Πολλές φορές είχαν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή Γιατί δεν ήταν ο υπουργός υγείας του 15 κουρουμπλής ανάμεσα στους 10
Για το σκάνδαλο novartis

Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο Γιατί δεν έβαλα και τον κουρουμπλή μαζί με τους 10

Βρισκεις δίκαιο ο Τσίπρας να μην παραπέμπεται για αυτό;

Αν μου απαντήσεις έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πάω πάσο

Αλλά αυτό να το σκέφτεσαι για όλα

Δεύτερο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε ότι για τον Άδωνι δεν υπάρχει κάτι παράνομο

Δεν κρίνει την παρανομία ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε το ντοκουμέντο ούτε η εφσυν αλλά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Τι λέει ο ίδιος

το αν θα στραφεί νομικά εναντίον του Γ. Τσίπρα: Έχω δώσει εντολές στο δικηγόρο μου ήδη από χθες. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να λεει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας διαπράττει κακούργημα συγκαλύπτοντας αδιευκρίνιστες μίζες της Novartis. Θυμίζω ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει η κα Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα, επισήμως ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευγενικά ο κ. Πλιώτας τους έδιωξε και έκτοτε δεν ξανακάνανε και ανακοίνωση γιατί προφανώς τους εξήγησε το αυτονόητο ότι παιδιά αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πράξη αρχειοθετήσεως από την οικονομική εισαγγελία. Η οικονομική εισαγγελία τα έψαξε όλα και τα αδιευκρίνιστα και έκρινε ότι είναι διευκρινισμένα.

Τρίτον ο κόσμος τις εκλογές δεν δικάζει πολιτικά αλλά κρίνει πολιτικά
Και όσον αφορά αυτά που λες Για ατιμωρησία πολιτικών
Θυμάμαι ότι έχουν καταδικαστεί

Πέτσος τσοβόλας Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και οι δύο μαζί με μικρότερα πολιτικά στελέχη
Παπαγεωργόπουλος πολάκης
Και για τον παπαγγελόπουλο το ειδικό δικαστήριο αρχίζει το Σεπτέμβριο
Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης έκαναν ΚΑΤΑΦΩΡΗ κατάχρηση εξουσίας τοποθετώντας τους δικούς τους ανθρώπους σε δημόσια αξιώματα. Πέραν αυτού ο Τσίπρας έκανε ακόμα μεγαλύτερη κατάχρηση εξουσίας όταν το όχι του λαού το έκανε ναι γιατί τον εξυπηρετούσε. Τα έχουμε ξανά πει αυτά θες να ψάξω να βρω το post σου από προηγούμενη συζήτηση μας όταν έγραψες ότι δεν θα με ξανά πεις Συριζαίο??? Πάλι την ίδια κουβέντα θα κάνουμε? Όταν δεν έχεις επιχειρήματα προσπαθείς να με βγάλεις Συριζαίο αυτή ειναιη τακτική σου. Ναι κάνουν και οι 2 κατάχρηση εξουσίας. Όταν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνω αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως οφείλει ο καθένας μας.

Μακάρι να παραπέμπανε και τον Τσίπρα και όλα τα λαμόγια για όλες τις απαταιωνιές τους.....έχω πει 100 φορές ότι κατουράω ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη...σιγά μην απαντήσεις. Κανείς προπαγάνδα προφανώς...αφού όσες φορές με έχεις ρωτήσει για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σου έχω πει ότι γαμιούνται αλλά εσύ επιλέγεις να τα παρουσιάζεις αλλιώς. Σιγά μην απαντήσεις.

Ο Άδωνης έλεγε ότι στον λογαριασμό του του έβαζαν την αμοιβή της ευγένειας για το dancing with the stars. Οποιος γνωριζει πως λειτουργει το οτιδηποτε (οχι εσυ προφανως) ξερει οτι οι Εταιρειες και μαλιστα τοσο μεγαλες για τα συμφεροντα τα δικα της και του εργαζομενου την μισθωδοσια την κανουν αποκλειστικα σε δηλωμενο λογαριασμο μισθωδοσιας και οχι στου άντρα τους που τυχαινει να ειναι και βουλευτης...να τους κατηγωρησουν και για δοροδοκια μετα. Το λογιστηριο μιας μεγαλης ΑΕ δεν θα εκανε ποτε τετοια μαλακια. Σιγά μην απαντήσεις.

Ο κόσμος στις εκλογές δικάζει (και μαυρίζει) όποιον θεωρήσει εκείνη τη στιγμή..και επειδή τα τομάρια δεν προβείτε να δουν ποτέ μια πραγματική δίκη...η μόνη τους τιμωρία είναι να μην μπουν στη Βουλή.

Ναι ρε...μετά από 35 χρόνια σκάνδαλα, μίζες, χαμένα δις...τον εμετό τον ίδιο...έδωσαν και 5 άτομα στο λαό να χαίρεται....και το φέρνεις εσύ τώρα ως επιχείρημα.

Ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να πείσεις με αυτά τα επιχειρήματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.966
Πόντοι
3.656
στπ δημόσιο ποσα χρόνια ;
έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα εννοεί τον διορισμό του σε κάποια μκο που διαχειρίζεται την προπαγάνδα και τα σοσιαλ...όπως έχουν οι Ινδοί τηλεφωνικά κέντρα για να παίρνουν gift cards της google play απο γιαγιαδες...γιαυτο γραφει με μικροφωνο :2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.246
Πόντοι
12.756
έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα εννοεί τον διορισμό του σε κάποια μκο που διαχειρίζεται την προπαγάνδα και τα σοσιαλ...όπως έχουν οι Ινδοί τηλεφωνικά κέντρα για να παίρνουν gift cards της google play απο γιαγιαδες...γιαυτο γραφει με μικροφωνο :2funny::2funny::2funny:
μπηκε δημοσιο και βγηκε , μιλαμε για συμβασιουχο το λιγοτερο ...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.966
Πόντοι
3.656
μπηκε δημοσιο και βγηκε , μιλαμε για συμβασιουχο το λιγοτερο ...
Δε ξέρω τύπε..σεντόνια με copy paste απο κυβερνητικα κειμενα...γραφει με μικροφωνο...ειναι λιγο creepy η φαση...ποιος ξερει απο πιο σκοτεινο υπογειο στην αχαρνων μαζι με αλλους σκοτεινους τυπους γραφουν με μικροφωνο την γαλαζια προπαγανδα :confused::confused::confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης έκαναν ΚΑΤΑΦΩΡΗ κατάχρηση εξουσίας τοποθετώντας τους δικούς τους ανθρώπους σε δημόσια αξιώματα. Πέραν αυτού ο Τσίπρας έκανε ακόμα μεγαλύτερη κατάχρηση εξουσίας όταν το όχι του λαού το έκανε ναι γιατί τον εξυπηρετούσε. Τα έχουμε ξανά πει αυτά θες να ψάξω να βρω το post σου από προηγούμενη συζήτηση μας όταν έγραψες ότι δεν θα με ξανά πεις Συριζαίο??? Πάλι την ίδια κουβέντα θα κάνουμε? Όταν δεν έχεις επιχειρήματα προσπαθείς να με βγάλεις Συριζαίο αυτή ειναιη τακτική σου. Ναι κάνουν και οι 2 κατάχρηση εξουσίας. Όταν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνω αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως οφείλει ο καθένας μας.

Μακάρι να παραπέμπανε και τον Τσίπρα και όλα τα λαμόγια για όλες τις απαταιωνιές τους.....έχω πει 100 φορές ότι κατουράω ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη...σιγά μην απαντήσεις. Κανείς προπαγάνδα προφανώς...αφού όσες φορές με έχεις ρωτήσει για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σου έχω πει ότι γαμιούνται αλλά εσύ επιλέγεις να τα παρουσιάζεις αλλιώς. Σιγά μην απαντήσεις.

Ο Άδωνης έλεγε ότι στον λογαριασμό του του έβαζαν την αμοιβή της ευγένειας για το dancing with the stars. Οποιος γνωριζει πως λειτουργει το οτιδηποτε (οχι εσυ προφανως) ξερει οτι οι Εταιρειες και μαλιστα τοσο μεγαλες για τα συμφεροντα τα δικα της και του εργαζομενου την μισθωδοσια την κανουν αποκλειστικα σε δηλωμενο λογαριασμο μισθωδοσιας και οχι στου άντρα τους που τυχαινει να ειναι και βουλευτης...να τους κατηγωρησουν και για δοροδοκια μετα. Το λογιστηριο μιας μεγαλης ΑΕ δεν θα εκανε ποτε τετοια μαλακια. Σιγά μην απαντήσεις.

Ο κόσμος στις εκλογές δικάζει (και μαυρίζει) όποιον θεωρήσει εκείνη τη στιγμή..και επειδή τα τομάρια δεν προβείτε να δουν ποτέ μια πραγματική δίκη...η μόνη τους τιμωρία είναι να μην μπουν στη Βουλή.

Ναι ρε...μετά από 35 χρόνια σκάνδαλα, μίζες, χαμένα δις...τον εμετό τον ίδιο...έδωσαν και 5 άτομα στο λαό να χαίρεται....και το φέρνεις εσύ τώρα ως επιχείρημα.

:hi:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.506
Πόντοι
266

Εσύ πάντως δεν μπορείς να ππείσεις την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που για 35 χρόνια ψηφίζει αυτούς κατά τη γνώμη σου δεν πρέπει να ψηφίζει για τις αιτίες που λες

Τι να κάνουμε
Δυστυχώς για σένα η πλειοψηφία κερδίζει
Και όχι η μειοψηφία είτε οργανωμένη είτε όχι

Όταν στριμώχνεσαι λες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνος σου ποτέ

Να αρχίσεις ας πούμε ένα post και να λες κοίτα τι λάθος που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολιτευτική του τακτική

Ποιοι να μην μπουν στη Βουλή αυτός που κατηγορείς δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και προφανώς ΠΑΣΟΚ

Επιστημονική φαντασία

Ποιοι να μπουν μόνο
το μέρα25 η Ελληνική λύση το κκε και διάφορα άλλα κομματίδια ανταρσυα και λοιπά;

Δυστυχώς έχουμε μόνο την αντίθεση σου και δεν έχουμε ποτέ τη θέση σου τι ψηφίζεις;

Είναι ωραίο να κάνεις κριτική και να μην μπορούν να σου κάνουν κριτική

Το τι νομίζεις εσύ η εγώ ή οποιοσδήποτε ότι είναι έγκλημα
και το τι νομίζεις ότι είναι απάτη δεν έχει καμία σημασία

Σημασία έχει τι αποφασίζουν τα δικαστήρια

Όχι τα λαϊκά δικαστήρια

Έτσι λοιπόν εσύ νομίζεις αυτά για τον Άδωνη εγώ δεν το νομίζω

Ποιος θα κρίνει τη διαφορά μας ;

τα δικαστήρια δεν κρίνεις εσύ κατάλαβε το

Τα επιχειρήματά σου σε θέματα που έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη δεν έχουν καμία αξία
ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ούτε ποιος είναι ένοχος ούτε ποιος είναι αθώος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.966
Πόντοι
3.656
Εσύ πάντως δεν μπορείς να ππείσεις την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που για 35 χρόνια ψηφίζει αυτούς κατά τη γνώμη σου δεν πρέπει να ψηφίζει για τις αιτίες που λες

Τι να κάνουμε
Δυστυχώς για σένα η πλειοψηφία κερδίζει
Και όχι η μειοψηφία είτε οργανωμένη είτε όχι

Όταν στριμώχνεσαι λες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνος σου ποτέ

Να αρχίσεις ας πούμε ένα post και να λες κοίτα τι λάθος που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολιτευτική του τακτική

Ποιοι να μην μπουν στη Βουλή αυτός που κατηγορείς δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και προφανώς ΠΑΣΟΚ

Επιστημονική φαντασία

Ποιοι να μπουν μόνο
το μέρα25 η Ελληνική λύση το κκε και διάφορα άλλα κομματίδια ανταρσυα και λοιπά;

Δυστυχώς έχουμε μόνο την αντίθεση σου και δεν έχουμε ποτέ τη θέση σου τι ψηφίζεις;

Είναι ωραίο να κάνεις κριτική και να μην μπορούν να σου κάνουν κριτική

Το τι νομίζεις εσύ η εγώ ή οποιοσδήποτε ότι είναι έγκλημα
και το τι νομίζεις ότι είναι απάτη δεν έχει καμία σημασία

Σημασία έχει τι αποφασίζουν τα δικαστήρια

Όχι τα λαϊκά δικαστήρια

Έτσι λοιπόν εσύ νομίζεις αυτά για τον Άδωνη εγώ δεν το νομίζω

Ποιος θα κρίνει τη διαφορά μας ;

τα δικαστήρια δεν κρίνεις εσύ κατάλαβε το

Τα επιχειρήματά σου σε θέματα που έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη δεν έχουν καμία αξία
ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ούτε ποιος είναι ένοχος ούτε ποιος είναι αθώος
Αυτό είναι το άγχος σου τύπε? Μη και πείσω κανέναν να μαυρίσει τα γαλάζια αφεντικά???

Θα πω από μόνος μου εναντίων του ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση και με τις νομοθετησεις του αλλάζει προς το χειρότερο τη ζωή μου. Αλλιώς τώρα τι με νοιάζει πως κάνει αντιπολίτευση? Η αντιπολίτευση είναι εύκολη...τι να κάτσω να πω? Όταν ήταν κυβέρνηση μια χαρά εγκλήματα έκαναν και οι ζαίοι...θα ευχαριστηθείς αν κάτσω να τα πω?

Σου έχω πει ότι δεν στηρίζω κανένα κόμμα και ότι προτιμώ να την πολυφωνία στην Βουλή...θεωρώ ότι υπάρχουν βουλευτές που δεν θα έπρεπε να μπουν ναι....όχι μόνο από την νδ αλλά και από το πάσοκ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή από τα κόμματα που κυβέρνησαν.....όπως είναι ο Βορίδης, ο Αδωνης, Ο Μητσοτάκης, Ο Τσίπρας, ο Πολάκης, Ο Παπάς, ο άλλος ο μλκς που δε θυμάμαι το όνομα του που έκοψε τις συντάξεις επί ΣΥΡΙΖΑ με τα περίεργα παιγιον... και άλλοι πολλοί. Θα έπρεπε ο λαός να τους τιμωρήσει και να μην τους ψηφίσει. Αυτή είναι η θέση μου κρίνε την.

Αυτή είναι η διαφορά μας τύπε...ότι εγώ εκφράζω τη γνώμη μου και εσύ εκφράζεις την κομματική γραμμή. Ωραίο πράγμα η πλειοψηφία όμως ε? Ακόμα και αν δεν σε έκρινε ένοχο το δικαστήριο...μπορεί να σε στείλει σπίτι σου..

Σημείωση : Έχω ρίξει τόσο χεσιμο στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ στα φορουμς που περισσότερη τύχη θα είχες να πείσεις κανέναν ότι είμαι χρυσαυγιτης η κουμουνιστης παρά κατσαπλιάς.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Πρώτον και όχι πρώτων είναι μόνιμη τακτική σου σε παρόμοια πράγματα να λες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι ΚΑΙ εναντίον του Σύριζα

Αν ο Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση εξουσίας με τον ανιψιό του παρόμοια έκανε και ο Τσίπρας με τον ξάδερφό του που τον τοποθέτησε στο πολιτικό του γραφείο του υπεύθυνο οικονομικών

Κάνουν και οι δύο κατάχρηση εξουσίας;

Σιγά μην απαντήσεις

Κι αν τώρα πεις ναι γιατί έλεγες μόνο για το Μητσοτάκη και δεν έλεγες και για τον Τσίπρα

Και επαναλαμβάνουμε και δεύτερο που δεν λες για το Τσίπρα που επανειλημμένως σε έχω ρωτήσει και κουβέντα

Έχουμε διαφωνία αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε

Για τον Τσίπρα τη διαφωνία να έχουμε;

Πολλές φορές είχαν γίνει ερωτήσεις στη Βουλή Γιατί δεν ήταν ο υπουργός υγείας του 15 κουρουμπλής ανάμεσα στους 10
Για το σκάνδαλο novartis

Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο Γιατί δεν έβαλα και τον κουρουμπλή μαζί με τους 10

Βρισκεις δίκαιο ο Τσίπρας να μην παραπέμπεται για αυτό;

Αν μου απαντήσεις έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη πάω πάσο

Αλλά αυτό να το σκέφτεσαι για όλα

Δεύτερο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε ότι για τον Άδωνι δεν υπάρχει κάτι παράνομο

Δεν κρίνει την παρανομία ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε το ντοκουμέντο ούτε η εφσυν αλλά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Τι λέει ο ίδιος

το αν θα στραφεί νομικά εναντίον του Γ. Τσίπρα: Έχω δώσει εντολές στο δικηγόρο μου ήδη από χθες. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να λεει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας διαπράττει κακούργημα συγκαλύπτοντας αδιευκρίνιστες μίζες της Novartis. Θυμίζω ότι για το θέμα αυτό είχε πάρει η κα Γεροβασίλη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα, επισήμως ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ευγενικά ο κ. Πλιώτας τους έδιωξε και έκτοτε δεν ξανακάνανε και ανακοίνωση γιατί προφανώς τους εξήγησε το αυτονόητο ότι παιδιά αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι η πράξη αρχειοθετήσεως από την οικονομική εισαγγελία. Η οικονομική εισαγγελία τα έψαξε όλα και τα αδιευκρίνιστα και έκρινε ότι είναι διευκρινισμένα.

Τρίτον ο κόσμος τις εκλογές δεν δικάζει πολιτικά αλλά κρίνει πολιτικά
Και όσον αφορά αυτά που λες Για ατιμωρησία πολιτικών
Θυμάμαι ότι έχουν καταδικαστεί

Πέτσος τσοβόλας Τσοχατζόπουλος Παπαντωνίου και οι δύο μαζί με μικρότερα πολιτικά στελέχη
Παπαγεωργόπουλος πολάκης
Και για τον παπαγγελόπουλο το ειδικό δικαστήριο αρχίζει το Σεπτέμβριο
Έχεις ψηφίσει ποτέ άλλο κομμαεκτος από ΝΔ?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.486
Πόντοι
456

Ακόμα και το κίνημα ΕΛΛΑΔΑ του Παπανικόλα να κατέβαινε ξανά στις εκλογές, ναι αυτό που έμβλημα του είναι ο Σωκράτης, όλο και από κάποια τάση της ΝΔ θα έκοβε ψήφους.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Ο τυπος @barock κοιταει να πιαστεί απο καπου ωστε να πεισει τον εαυτο του πως δεν ειναι το μοναδικο ναυάγιο που ζει με τη μαμα του ,σ αυτη τη ζωη
Ρε τυπε, μαγος εισαι;; Που το μυριστηκες ρε τσακαλι;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Ο Τσίπρας με τα επιδόματα κυβερνάει η ΝΔ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom