Αυτό είναι το άγχος σου τύπε? Μη και πείσω κανέναν να μαυρίσει τα γαλάζια αφεντικά???
Θα πω από μόνος μου εναντίων του ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση και με τις νομοθετησεις του αλλάζει προς το χειρότερο τη ζωή μου. Αλλιώς τώρα τι με νοιάζει πως κάνει αντιπολίτευση? Η αντιπολίτευση είναι εύκολη...τι να κάτσω να πω? Όταν ήταν κυβέρνηση μια χαρά εγκλήματα έκαναν και οι ζαίοι...θα ευχαριστηθείς αν κάτσω να τα πω?
Σου έχω πει ότι δεν στηρίζω κανένα κόμμα και ότι προτιμώ να την πολυφωνία στην Βουλή...θεωρώ ότι υπάρχουν βουλευτές που δεν θα έπρεπε να μπουν ναι....όχι μόνο από την νδ αλλά και από το πάσοκ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή από τα κόμματα που κυβέρνησαν.....όπως είναι ο Βορίδης, ο Αδωνης, Ο Μητσοτάκης, Ο Τσίπρας, ο Πολάκης, Ο Παπάς, ο άλλος ο μλκς που δε θυμάμαι το όνομα του που έκοψε τις συντάξεις επί ΣΥΡΙΖΑ με τα περίεργα παιγιον... και άλλοι πολλοί. Θα έπρεπε ο λαός να τους τιμωρήσει και να μην τους ψηφίσει. Αυτή είναι η θέση μου κρίνε την.
Αυτή είναι η διαφορά μας τύπε...ότι εγώ εκφράζω τη γνώμη μου και εσύ εκφράζεις την κομματική γραμμή. Ωραίο πράγμα η πλειοψηφία όμως ε? Ακόμα και αν δεν σε έκρινε ένοχο το δικαστήριο...μπορεί να σε στείλει σπίτι σου..
Σημείωση : Έχω ρίξει τόσο χεσιμο στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ στα φορουμς που περισσότερη τύχη θα είχες να πείσεις κανέναν ότι είμαι χρυσαυγιτης η κουμουνιστης παρά κατσαπλιάς.
Το δεν θέλω αυτούς είναι αντίθεση όχι θέση ποιους θέλεις τι πιστεύεις ιδεολογικά κουβέντα
Μία εφημερίδα που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εφημερίδα συντακτών
Η τελευταία δημοσκόπηση που έκανε ήταν τον Ιούνιο
Σε κάθε δημοσκόπηση ρωτάει όλα τα θέματα της επικαιρότητας και την πρόθεση ψήφου
Αλλά έχει και την ερώτηση
Αν ο Σύριζα ήταν κυβέρνηση πιστεύετε ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα
Σε όλες τις ερωτήσεις όποια και να ναι η χρονική περίοδος ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τη Νέα Δημοκρατία
Στην ερώτηση όμως που προανέφερα με συντριπτική πλειοψηφία όχι
Ο κόσμος δεν κρίνει μόνο την κυβέρνηση αλλά συγκρίνει και σκέφτεται αν ήτανε η προηγούμενη κυβέρνηση θα ήταν καλύτερα σήμερα ή όχι
Με σένα λοιπόν υπάρχει το εξής πρόβλημα
Κρίνεις στην κυβέρνηση και καλά κάνεις
Όμως δεν λες την εναλλακτική
Αν ας πούμε έλεγες εγώ πιστεύω ότι θέσεις του ΚΚΕ
Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τις θέσεις της κυβέρνησης με τις θέσεις του ΚΚΕ
Το ίδιο οποιοδήποτε κόμμα και αν υποστήριζες
Τώρα κάνεις κριτική αλλά δεν λες τη θέση σου
Όσον αφορά για τις δικές μου θέσεις
Είναι τις περισσότερες φορές θετικές προς την κυβέρνηση
Μερικές φορές ουδέτερες και λιγότερες αρνητικές
Παραδείγματος χάρη στο θέμα των παρακολουθήσεων
Είπα ότι δεν θα μάθουμε την αλήθεια λόγω των μυστικών υπηρεσιών και της εχεμύθειας που απαιτείται ναι
Και είπα από την αρχή ότι δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε ντομάτες
Αυτό δεν είναι κομματική γραμμή
Να κοιτάξεις άλλους που ποτέ δεν λένε ουδέτερα οι εναντίον του κόμματος που υποστηρίζουν
Πολλές φορές βάζω ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με κομματική προπαγάνδα
Θυμάμαι τις δύο τελευταίες
Να καταργηθεί ή όχι η προσωπική διαφορά λέγοντας τα υπέρ και τα κατά
Γεια όσους κάνουν το μήνα μέχρι 900 χιλιόμετρα συμφέρει η επιδότηση των 80 ευρώ
Για αυτούς που κάνουν παραπάνω συμφέρει η μείωση του Έφκ κατά 40 λεπτά
Σε αυτά τα δύο θέματα δεν έχει καμία σχέση κομματική προπαγάνδα έχει επιλογή και κανένας σας δεν απαντάει
Περιμένετε να κάνει στο πρώτο ειδικά θέμα η κυβέρνηση κάτι για να πείτε το αντίθετο