Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
αν και τον ειχα παρει πρεφα απο την αρχη περι τινος προκειται, τελικα με διεψευσε προς τα κατω
τραγικος ο τζιτζι σημερα στο χατζηνικολαου, εχει πεσει το θαψιμο του αιωνα στο τουιτερ
αχρωμος, αοσμος, ατσαλακωτος, μιλαει 3 ωρες και ουσιαστικα δεν εχει πει τιποτα
χειροτερος απο τον αβραμοπουλο
γι αυτο και εχει πολλες ελπιδες να εκλεγει απο ενα εκλογικο σωμα που αφησε εξω τη νικη τζαβελλα και τον κωνσταντινο χολεβα και εξελεξε ευρωβουλευτες το ζαγορακη και τη μαρια σπυρακη

Αδερφε πουλι για αυτο θα παμε στις 22 του μηνος να ψηφισουμε Αδωνι...Για να ξεκαθαρισει η ηρα απο το σταρι να ξεπεραστουν τα συνδρομα φοβικοτητας των μαλακωμπουκωμενων της ΝΔ..Να ξαναγινει το κομμα σκληρο και Δεξιο. Για να ξεβρωμισει η παραταξη απο τους "δεξιους" κρατιστες που ειναι αριστεροι στην πραγματικοτητα...Για να φτασει η πουτσα στο στομαχι στους Καραμανληδοαντωναρους του Πακηδες τους Βαρβιτσιωτοπαναγιωτοπουλους τους Ψωμιαδοψεκασμενους και λοιπους φελλους ανικανους μπουχεσες που καναν την Δεξια παραταξη μπλε Πασοκ και μπλε Συριζα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πτηνό, θεωρείς απίθανο να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Τζιτζι ;

Πιστεύεις ότι ο Βαγγέλης θα πάρει > 50% ,από την πρώτη Κυριακή ;
αν ο ελληνικος λαος (και ως υποσυνολο του οι νεοδημοκρατες) ειχαν βασικη μορφωση και λογικη επιπεδου τουλαχιστον ενος 18χρονου δυτικοευρωπαιου τα αποτελεσματα θα ειχαν ως εξης:
1) αδωνις 60%
2) μητσοτακης 30%
3) μειμαρακης 9%
4) τζιτζικοστας 1%

επειδη ομως ειμαστε αυτοι που ειμαστε δηλαδη ορθια ζωα προβλεπω
1) μειμαρακης 45%
2) τζιτζικωστας 25%
3) αδωνις 15%
4) μητσοτακης 15%
τελικος νικητης μαλλον τζιτζι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686

Φίλε ,πουλι,

σέβομαι τη γνώμη σου,αλλά γιατί ο stoiximan

δίνει για τις εκλογές προέδρου της ΝΔ

Μείμαράκη απόδοση 1.40 ,  Τζιτζι 3.00

Μητσοτάκης 15.00                    Αδωνις 19.00

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο αδωνις την πρωτη ωρα της αντιστοιχης δικης του εκπομπης ειχε μοιρασει 4-5 ταπες στο χατζηνικο, ειχε κοκκινησει το σβερκο του κοττακη και ειχε ακουμπησει το μπουτσο του στα χειλακια της ποπαρας τσαπανιδου
για το κοινο δεν το συζητω, τσο και λο σε καθε απαντηση
ο τζιτζι δε μπορουσε να πει πιπερι σημερα
μας μιλαγε 3 ωρες για αγαπη, μερακι, αλλαγη, δουλεια, κεφι, μπριο, ενθουσιασμος και απο ουσια μηδεν
Τι λες ρε τυπε σε άλλον γαλαξία ζεις. :idiot:  :uglystupid:  Δες στο κομμάτι που μιλάει το κοινό, σε κάποια φάση παίρνει τον λόγο ο Χατζηνικολάου και ο παρλαπίπας Αδωνις που πετάει 100 λέξεις το δευτερόλεπτο γίνετε μουγγός, του τα χώνει ο Χατζηνικολάου και ο Αδωνις μοιάζει σαν να του χώσανε ρόπαλο στον κώλο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι λες ρε τυπε σε άλλον γαλαξία ζεις. :idiot:  :uglystupid:  Δες στο κομμάτι που μιλάει το κοινό, σε κάποια φάση παίρνει τον λόγο ο Χατζηνικολάου και ο παρλαπίπας Αδωνις που πετάει 100 λέξεις το δευτερόλεπτο γίνετε μουγγός, του τα χώνει ο Χατζηνικολάου και ο Αδωνις μοιάζει σαν να του χώσανε ρόπαλο στον κώλο.
αλλη εκπομπη βλεπεις ρε τυπε
στο αποσπασμα που μου εστειλες μεχρι το 10ο λεπτο του εχει ριξει 3 ταπες (μια για το μνημονιο, μια για τη μειωση της φορολογιας και μια για το μειλ χαρδουβελη)

Επισκέπτης
στο αποσπασμα που μου εστειλες μεχρι το 10ο λεπτο του εχει ριξει 3 ταπες (μια για το μνημονιο, μια για τη μειωση της φορολογιας και μια για το μειλ χαρδουβελη)

Φίλε λέει πολλές μαλακίες και ο Άδωνις. Είναι όλοι τους μέτριοι αλλά και όλοι καλύτεροι από τον Τσίπρα.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Καλά εσύ μείνε στις τάπες, εγώ σου παράθεσα το nok out του παρλαπίπα.  :s&m_1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φίλε λέει πολλές μαλακίες και ο Άδωνις. Είναι όλοι τους μέτριοι αλλά και όλοι καλύτεροι από τον Τσίπρα.
ο αδωνις ειναι ιδεα
τους γαμαει ολους ασαλιωτα
μεχρι και το κορινακι μπορει να πεισει να σε δεχτει πισω

Επισκέπτης
ο αδωνις ειναι ιδεα

Πολλή θρησκοληψία τύπε και με χαλάει. Θα μείνω ουδέτερος τώρα αλλά στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω αναγκαστικά πάλι ΝΔ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
ο αδωνις ειναι ιδεα

Χτύπημα κάτω από τη μέση...

Can-a-Boxer-be-Disqualified-for-a-Foul-.jpg

Ντισκαλιφιέ ...                  :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πολλή θρησκοληψία τύπε και με χαλάει. Θα μείνω ουδέτερος τώρα αλλά στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω αναγκαστικά πάλι ΝΔ.
ριξε αδωνι τυπε, τον θες συντηρητικο αλλα οχι θρησκοληπτο,
δε ξερεις τι θες μου φαινεται

Επισκέπτης
ριξε αδωνι τυπε, τον θες συντηρητικο αλλα οχι θρησκοληπτο,
δε ξερεις τι θες μου φαινεται

Τύπε αυτό που ονειρεύομαι εγώ δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Μπορείς κάλλιστα να είσαι συντηρητικός και μάλιστα να το λες με υπερηφάνεια χωρίς όμως να μιλάς καθόλου για θρησκεία. Έτσι ακριβώς είναι οι συντηρητικοί στην Αγγλία και στη Γαλλία.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Τύπε αυτό που ονειρεύομαι εγώ δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Μπορείς κάλλιστα να είσαι συντηρητικός και μάλιστα να το λες με υπερηφάνεια χωρίς όμως να μιλάς καθόλου για θρησκεία. Έτσι ακριβώς είναι οι συντηρητικοί στην Αγγλία και στη Γαλλία.

Έχεις ζήσει στην Αγγλία ή/και τη Γαλλία ; ΟΧΙ !

Πως έβγαλες τα πιο πάνω   συμπεράσματα ;
Στις χώρες αυτές η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο.

Στην Ελβετία υπάρχουν συντηρητικοί, που ΔΕΝ μιλάνε
για θρησκεία , αν θέλεις να φέρεις παράδειγμα τέτοιο.

Επισκέπτης
Έχεις ζήσει στην Αγγλία ή/και τη Γαλλία ; ΟΧΙ !

Πως έβγαλες τα πιο πάνω  συμπεράσματα ;
Στις χώρες αυτές η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο.

Στην Ελβετία υπάρχουν συντηρητικοί, που ΔΕΝ μιλάνε
για θρησκεία , αν θέλεις να φέρεις παράδειγμα τέτοιο.

Έχω ζήσει στην Αγγλία για ένα χρόνο, αν και δεν έχει σημασία. Φίλε έχεις μεσάνυχτα. Κανείς δεν ασχολείται με τη θρησκεία στην Αγγλία και στη Γαλλία. Είναι κοσμικά κράτη. Τα έθνη αυτά έχουν αφήσει πίσω τους τη θρησκεία από την εποχή του Διαφωτισμού.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Έχω ζήσει στην Αγγλία για ένα χρόνο, αν και δεν έχει σημασία. Φίλε έχεις μεσάνυχτα. Κανείς δεν ασχολείται με τη θρησκεία στην Αγγλία και στη Γαλλία. Είναι κοσμικά κράτη. Τα έθνη αυτά έχουν αφήσει πίσω τους τη θρησκεία από την εποχή του Διαφωτισμού.

Μάλλον εσύ, έχεις μεσάνυχτα.
Μήπως αναφέρεσαι στους μετανάστες στη Γαλλία και την Αγγλία ;

Η Αγγλικανική εκκλησία έχει πολύ μεγάλη δύναμη στην Αγγλία
καθώς και ο πάπας έχει πολύ μεγάλη επιρροή στη Γαλλία .

Επισκέπτης
Μάλλον εσύ, έχεις μεσάνυχτα.
Μήπως αναφέρεσαι στους μετανάστες στη Γαλλία και την Αγγλία ;

Η Αγγλικανική εκκλησία έχει πολύ μεγάλη δύναμη στην Αγγλία
καθώς και ο πάπας έχει πολύ μεγάλη επιρροή στη Γαλλία .

Δεν ξέρεις τι λες, έχεις μεσάνυχτα. Σου ξαναλέω ότι κανείς δεν ασχολείται με τη θρησκεία στις χώρες αυτές. Οι κοινωνίες τους ονομάζονται post-Christian, δηλαδή μετα-χριστιανικές. Οι συντηρητικοί έχουν κρατήσει τις ηθικές αρχές του Χριστιανισμού αλλά σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πλέον πραγματικά στη θρησκεία. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα ο Μεσαίωνας.

Επισκέπτης
Προσωπικά είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, κεντρώος προς κεντροδεξιός. Περισσότερο από όλους με εκφράζει ο Τζήμερος αλλά αναγκαστικά ψηφίζω ΝΔ γιατί ο Τζήμερος δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη Βουλή. Θα μου άρεσε περισσότερο η ΝΔ αν έλεγε την αλήθεια για την ιδεολογία της, δηλαδή αν έλεγε ότι είναι συντηρητική - και όχι φιλελεύθερη που λέει τώρα. Τότε μπορεί και να γραφόμουν στο κόμμα και να ψήφιζα για αρχηγό. Δεν μπορώ όμως να γίνω μέλος σε ένα κόμμα που λέει ψέματα για την ιδεολογία του, δηλαδή ότι είναι φιλελεύθερο ενώ είναι βασικά συντηρητικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom