Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν ο ίδιος δηλώνεις συντηρητικός και υποστηρίζεις Μεϊμαράκη ως κεντρώο (αρχίδια κεντρώος είναι) είναι προφανές πως δεν ξέρεις κι εσύ τι λες.
Ο Τζήμερος επίσης ΔΕΝ είναι συντηρητικός.
Η μη συντηρητικοί είναι ο Τζήμερος, ο Σκυλακάκης και ο Κυριάκος.
Συντηρητικοί είναι ο Άδωνης, ο Τζιτζιτρόμπας και ο Μεϊμαράκης.

Εγώ δήλωσα συντηρητικός; Εγώ είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, κεντρώος προς κεντροδεξιός. Όχι συντηρητικός.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
νδ

κομμα εκτος τοπου και χρονου διαχρονικα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
εδω ο τοπος χανεται και η νουδου χτενιζεται

το ιδιο παραμυθι με το 2009
Ξεχάσαμε ρε...
Έχουμε και την Φωφώκα ως εναλλακτική.

tumblr_nsbponHu291u1tpbco1_400.gif

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ο Άδωνις αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του. Πιστεύω ότι δε θα μπορέσει να ενώσει τον κεντροδεξιό χώρο, όχι γιατί δεν είναι ικανός, αλλά διότι ο μεσαίος χώρος θέλει κάποιον περισσότερο μετριοπαθή. Σε αυτό προσέθεσε και το κόμπλεξ που έχουμε ως κοινωνία για την "επάρατη  δεξιά" και θα καταλάβεις ότι ο Άδωνις δεν κάνει για πρώτο βιολί. Τον εμπιστεύομαι, αλλά....

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εγώ δήλωσα συντηρητικός; Εγώ είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, κεντρώος προς κεντροδεξιός. Όχι συντηρητικός.
Επειδή βαριέμαι πάλι να ψάχνω και αν δεν κάνω λάθος... σε μερικά κοινωνικά ζητήματα (όχι θρησκείας) έχεις δηλώσει ολίγον συντηρητικός.
Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
φιλελευθεροι,συντηριτικοι,δεξιοι,κεντρωοι,σκατιαδες και λοιπα πρεπει να πανε στον καλαθο των αχρηστων :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πασοκοκομματοσκυλο βγηκες απο την τρυπα σου
4στα4 και σας εχουμε στα 4
αντε γεια και συ γραφικοβλακα :headbang: :headbang: :orchestra: :erection:

Επισκέπτης
Επειδή βαριέμαι πάλι να ψάχνω και αν δεν κάνω λάθος... σε μερικά κοινωνικά ζητήματα (όχι θρησκείας) έχεις δηλώσει ολίγον συντηρητικός.
Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά...

Είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, όχι συντηρητικός. Σε μια κλίμακα 1=αριστερά, 10=δεξιά εγώ είμαι στο 6, ενώ η ΝΔ είναι στο 7-8. Είμαι πιο κοντά στη Δημιουργία Ξανά. Έχω πει βασικά ότι θα ήθελα η ΝΔ να δηλώνει συντηρητική και όχι φιλελεύθερη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ενω ο μουστακιας εεε;

δινει ρεσιταλ κουτσαβακισμου
Ποιος μίλησε για τον μουστάκια;
To ίδιο άχρηστος με την Φωφώκα είναι.
Άσε δε που όποιος δηλώνει είναι σοσιαλιστής είναι εξ' ορισμού άχρηστος και επικίνδυνος.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ζούμε στο 2015. Όποιος θυμάται πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων του 1950 και δαιμονοποιεί τη δεξιά καλύτερα να μην ασχολείται. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει η αντιπαράθεση σε μια παρελθοντολογία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ως λαός είμαστε ηλίθιοι. Ψηφίσαμε ένα κόμμα, δηλ ΣΥΡΙΖΑ, διότι πιστεύανε ότι το διαφορετικό θα είναι και καλύτερο. Ας μου πει κανείς ένα θετικό της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι. Τώρα αν θέλουμε να είμαστε γατάκια και να πιστεύουμε την κρατική προπαγάνδα οκ. Anyway, εκτιμώ ότι η νουδουλα πάλι θα εγκλωβιστεί και αφού δεν μπορεί να λύσει τα εσωτερικά της, τότε μάλλον είναι απίθανο να λύσει και το πρόβλημα της χώρας. 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μαστορα η δεξια δεν αλλαζει

και αν γινει καποια αλλαγη θα ειναι προς το χειροτερο

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
έλα μωρέ τώρα και εσύ!!! Άσε τα στερεότυπα περί ανάλγητης δεξιάς και λοιπές π@π@ριες..Δηλαδή πόσο κοινωνικά ευαίσθητοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα? Και επαναλαμβάνω, ας αφήσουμε την προπαγάνδα της αριστεράς, η οποία διαδηλώνει εναντίον των μέτρων που η ίδια παίρνει και από την άλλη κατηγορεί την αντιπολίτευση. Άστο το έχουμε χάσει ως λαός. Καλύτερα να τα πω σε άλλο θρεντ για να μην είμαι και off topic.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεξια και τσυριζαιοι διαγωνιζονται στην κοινωνικη αναλγησια απο το 10-11 οταν χερακι χερακι κατεβαιναν στο συνταγμα και το παιζαν αντιμνημονιακοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom