Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Ρε Πίκερ , ελληνικά καταλαβαίνεις ;

Οι συντηρητικοί   στην Αγγλία και τη Γαλλία
έχουν μεγάλη σχέση με τη θρησκεία .

Οι μετανάστες όχι .

Η εκκλησία στη Γαλλία και την Αγγλία έχει
δύναμη και επηρεάζει την πολιτική ,κρυφά και φανερά .

Εγινες και αναλυτής της Γαλλίας , χωρίς να έχεις πάει !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Προσωπικά είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, κεντρώος προς κεντροδεξιός. Περισσότερο από όλους με εκφράζει ο Τζήμερος αλλά αναγκαστικά ψηφίζω ΝΔ γιατί ο Τζήμερος δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη Βουλή. Θα μου άρεσε περισσότερο η ΝΔ αν έλεγε την αλήθεια για την ιδεολογία της, δηλαδή αν έλεγε ότι είναι συντηρητική - και όχι φιλελεύθερη που λέει τώρα. Τότε μπορεί και να γραφόμουν στο κόμμα και να ψήφιζα για αρχηγό. Δεν μπορώ όμως να γίνω μέλος σε ένα κόμμα που λέει ψέματα για την ιδεολογία του, δηλαδή ότι είναι φιλελεύθερο ενώ είναι βασικά συντηρητικό.

Ο Τζήμερος έχει διοικήσει ποτέ ; ΠΟΤΕ .

Πολιτικός δεν είναι αυτός που γράφει κείμενα
που δημιουργούν φασαρία για το όνομά του,
αλλά αυτός που ξέρει διοίκηση .

Επισκέπτης
Ρε Πίκερ , ελληνικά καταλαβαίνεις ;

Οι συντηρητικοί  στην Αγγλία και τη Γαλλία
έχουν μεγάλη σχέση με τη θρησκεία .

Οι μετανάστες όχι .

Η εκκλησία στη Γαλλία και την Αγγλία έχει
δύναμη και επηρεάζει την πολιτική ,κρυφά και φανερά .

Εγινες και αναλυτής της Γαλλίας , χωρίς να έχεις πάει !

Σου μεταφέρω από τη Wikipedia για να μαθαίνεις:

"Whilst a majority of citizens identify as Christians, when asked "Are you religious?" in the National Census 2011; 29 per cent responded Yes vs 65 per cent No, 6 per cent did not know. Trends are showing that fewer individuals are viewing religion positively, with 79 per cent of people agreeing that religion is a cause of much misery and conflict in the world today."

"According to the Eurobarometer Poll conducted in 2010, 27% of French citizens responded that "they believe there is a God", 33% answered that "they believe there is some sort of spirit or life force", and 40% answered that "they do not believe there is any sort of spirit, God, or life force". This makes France one of the more secular countries in the world."

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Και ποιός σου είπε ότι κυβερνάει η πλειοψηφία ;

Η Εκκλησία ακόμα είναι στα κυκλώματα εξουσίας
παρότι η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν είναι " πιστοί " .

Εξάλλου , το ερώτημα ήταν για τους συντηρητικούς

ΟΧΙ για την πλειοψηφία !

Οι συντηρητικοί στην Αγγλία και τη Γαλλία
έχουν δεσμούς με την εκκλησία .

Επισκέπτης

Πολύ τυπικούς δεσμούς. Υπάρχει διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας. Οι περισσότεροι Άγγλοι και Γάλλοι δεν είναι καν βαφτισμένοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και ποιός σου είπε ότι κυβερνάει η πλειοψηφία ;

Η Εκκλησία ακόμα είναι στα κυκλώματα εξουσίας
παρότι η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν είναι " πιστοί " .

Εξάλλου , το ερώτημα ήταν για τους συντηρητικούς

ΟΧΙ για την πλειοψηφία !

ρε βλάκα λαδάκη αφού στην ζωή σου το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις κάνει είναι στις Κουκουβάουνες και αυτό ημερήσια εκδρομή.... τι σκατά θέλεις και χώνεσαι παντού...??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ρε βλάκα λαδάκη αφού στην ζωή σου το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις κάνει είναι στις Κουκουβάουνες και αυτό ημερήσια εκδρομή.... τι σκατά θέλεις και χώνεσαι παντού...??

Τι λες ρε Τραμούλα χοντρούλα 59χρονη λούγκρα ;  :2funny: :2funny:

Από τον εαυτό σου κρίνεις, που μένεις στο βλαχο-Σέφιλντ
εσύ που είσαι βλαχούλα από τον Εβρο ;  :2funny: :2funny:

Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για τουρισμό.  
Έχω μείνει 2 καλοκαίρια στην Αγγλία, σαν μαθητής Λυκείου
και 1 καλοκαίρι στην Ελβετία , για βελτίωση των Αγγλικών
και των Γαλλικών αντίστοιχα.
Εχω κάνει απειρα ταξιδια στο εξωτερικό ,σε αντίθεση με σένα που είσαι
μια τσιγγούνα λούγκρα που μένεις στη βλαχιά, για  να κάνεις
κομπόδεμα ! :2funny: :2funny: :2funny:

Το μόνο που σε ενδιαφέρει χοντρή λούγκρα είναι πως
θα μαζέψεις κανένε φράγκο να το βλέπεις, αφού δεν ξοδεύεις
χρήματα ούτε για καφέ.
Μέρα νύχτα πληκτρολογείς στο μπου.κομ που είναι τζάμπα ! :2funny: :2funny:

Τα 270 εκ. που χρωστούν τα πολιτικά κόμματα είναι πολύ σοβαρό θέμα .
Αυτό μας απασχολεί, όχι τι κάνει μια μεθυσμένη χοντρούλα
59χρονη βλάχα λουγκρίτσα !

Και η εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ ,έχει μεγάλη σημασία
και σχετίζεται με το ζήτημα αυτό .

Αλλά , όποιον και να θέλετε, ο Μεϊμαράκης θα βγει πρόεδρος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
κατακαημενα δεξιουλια βρηκατε υποψηφιους για αρχηγο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μια χαρα

εσεις οι τσυριζαιοι τα εχετε χαμενα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
δε ξερεις τι θες μου φαινεται
Μην το ξαναπείς.

Επειδή κι εγώ είμαι άθρησκος με χαλάει η χριστιανοπληξία, τόσο που δεν αντέχω να την καταπιώ. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Έτσι απορρίπτω Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα και προτιμώ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη. [size=20pt]Δεν θα πάω μάλλον να ψηφίσω[/size] αν και συνήθως ψηφίζω ΝΔ. Όλοι τους πάντως είναι πολύ καλύτεροι από τον Τσίπρα.
[size=20pt]Αν πήγαινα θα ψήφιζα Μεϊμαράκη[/size], κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο μάγκας. Οι άλλοι είναι βουτυρομπεμπέδες, δεν ξέρουν από πουτάνες. Εγώ θέλω αρχηγό που να έχει περπατήσει στην πιάτσα, να μη φοβάται να πει ότι έχει γαμήσει σε μπουρδέλο. Δεν θα πάω μάλλον όμως γιατί δεν θέλω να κομματικοποιηθώ. Δεν είμαι άλλωστε κλασικός νεοδημοκράτης, ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το λιγότερο κακό.
Αυτός δεν έκανε τέτοια δήλωση γιατί δεν ρωτήθηκε. Δεν κώλωσε πάντως κάποτε να πάει στο Ερωτοδικείο της Μιχαλονάκου. Αντίθετα [size=20pt]ο Άδωνις[/size] ρωτήθηκε πρόσφατα από τον Μεταξουργιώτη (γέννημα-θρέμμα) Τράγκα αν έχει πάει ποτέ σε μπουρδέλο και ο μπουμπούκος απάντησε "όχι, γιατί είχε πάντα επιτυχία στις γυναίκες". Και μόνο γι' αυτό [size=20pt]από μένα τρώει άκυρο.[/size]
[size=20pt]Τελικά λέω να πάω και να ψηφίσω Μεϊμαράκη.[/size] Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος αλλαγής προέδρου. Η κυβέρνηση σε λίγους μήνες θα έχει πέσει, είναι πραγματικά τραγική.
[size=20pt]Λέω να πάω να ψηφίσω Μεϊμαράκη που δηλώνει κεντρώος.[/size]

Από ομιλία του Ιουλίου: «Η ΝΔ ακολουθεί τον μεσαίο δρόμο, του κοινωνικού και μεταρρυθμιστικού κέντρου, της μετριοπάθειας, της λογικής, της σύνθεσης δυνάμεων. Πρέπει να αθροίζουμε δυνάμεις. Θέλουμε όλους τους σοβαρούς και λογικούς ανθρώπους να έρθουν στη ΝΔ να συνδιαμορφώσουμε το νέο πρόγραμμα. Τους απλώνουμε το χέρι να προχωρήσουμε όλοι μαζί.»

Δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα αυτοκαταστραφεί.
Λοιπόν, πήρα την οριστική μου απόφαση. [size=20pt]Δεν θα πάω να ψηφίσω[/size] γιατί θέλω να μείνω ακομμάτιστος. Κανένα κόμμα δεν με εκφράζει απόλυτα. Στις επόμενες εκλογές πάντως θα ψηφίσω πάλι ΝΔ, όποιος κι αν είναι ο αρχηγός της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά τραγικός.
Κωλόπαιδα με τουμπάρατε. [size=20pt]Θα πάω και θα ψηφίσω Γεωργιάδη.[/size] Μου την έχει σπάσει ο άτιμος με τους παπάδες αλλά θα τον ψηφίσω.
[size=20pt]Μεϊμαράκη δαγκωτό στις 22 Νοεμβρίου.[/size] Να βγει από τον πρώτο γύρο και σύντομα να πάρει τη ρεβάνς από τον Τσίπρα.
[size=20pt]Αποφάσισα τελικά να μην πάω να ψηφίσω.[/size] Παρόλο που ειδικά στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ψηφίζω ΝΔ σαν το λιγότερο κακό, το κόμμα αυτό είναι μούφα μέχρι και στην ιδεολογία του. Δείτε εδώ τι λέει το επίσημο site της ΝΔ σχετικά με την ιδεολογία της:

Αν η κεντρική ιδεολογία της ΝΔ είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός, τότε εγώ δεν είμαι φιλελεύθερος αλλά κομμουνιστής. Τα άτομα ούτε καν ξέρουν ποια είναι η ιδεολογία της κεντροδεξιάς. Τι να πας να γραφτείς σε ένα κόμμα που δηλώνει κεντροδεξιό αλλά δεν αναφέρει ποτέ έστω σαν μέρος της ιδεολογίας του τον συντηρητισμό; Είναι άσχετοι οι άνθρωποι. Μακριά κι αγαπημένοι καλύτερα!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
11040596_10208103729368657_7577474178627780061_n.jpg

Επισκέπτης

Είμαι μπερδεμένος γιατί και οι ίδιοι είναι τελείως μπερδεμένοι. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν καν τι ιδεολογία πρεσβεύουν. Κανείς τους δεν έχει αναφερθεί στην πραγματική ιδεολογία του κόμματος που είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός. Το πιο πιθανό είναι να μην πάω καθόλου να ψηφίσω. Δεν με εκφράζει τόσο η ΝΔ για να γίνω μέλος της, αναγκαστικά την ψηφίζω σαν το λιγότερο κακό. Ακόμα και η ιδρυτική της διακήρυξη είναι γελοία και μούφα. Διαβάστε απλά τι αόριστες μαλακίες λέει:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Από τους 4 υποψηφίους, ο μόνος που μπορεί να εκφράσει αντιπολιτευτικό λόγο την πρώτη φορά αριστερά, είναι ο Κυριάκος. Φιλελεύθερος, με έργο στο υπουργείο που υπηρέτησε, προώθησε την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα και έστειλε στον εισαγγελέα δημάρχους που αρνήθηκαν να αξιολογήσουν το προσωπικό τους. Η νουδούλα όμως ελέγχεται από φατρίες, βαρωνίες και κομιτάτα. Μην ξεχνάμε ότι όταν στην κούρσα διαδοχής μεταξύ του Έβερτ - Σουφλιά, το κόμμα επέλεξε όχι τον κατά τεκμήριο σοβαρό, αλλά τον συγχωρεμένο τον Έβερτ (οι πιο παλιοί θυμόμαστε τα Περιστέρια στον ώμο του, τις ιαχές "ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ" κλπ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Πάνω και πριν από όλα μπαίνει ο έλεγχος του κόμματος και τον έλεγχο τον έχουν οι καραμνλικοί. Αντιπολίτευση στον αριστερό φασισμό που βιώνουμε δεν υπάρχει και όπως πάει το πράγμα, θα αργήσουμε να έχουμε!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Είμαι μπερδεμένος γιατί και οι ίδιοι είναι τελείως μπερδεμένοι. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν καν τι ιδεολογία πρεσβεύουν. Κανείς τους δεν έχει αναφερθεί στην πραγματική ιδεολογία του κόμματος που είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός. Το πιο πιθανό είναι να μην πάω καθόλου να ψηφίσω. Δεν με εκφράζει τόσο η ΝΔ για να γίνω μέλος της, αναγκαστικά την ψηφίζω σαν το λιγότερο κακό. Ακόμα και η ιδρυτική της διακήρυξη είναι γελοία και μούφα. Διαβάστε απλά τι αόριστες μαλακίες λέει:

Όταν ο ίδιος δηλώνεις συντηρητικός και υποστηρίζεις Μεϊμαράκη ως κεντρώο (αρχίδια κεντρώος είναι) είναι προφανές πως δεν ξέρεις κι εσύ τι λες.
Ο Τζήμερος επίσης ΔΕΝ είναι συντηρητικός.
Η μη συντηρητικοί είναι ο Τζήμερος, ο Σκυλακάκης και ο Κυριάκος.
Συντηρητικοί είναι ο Άδωνης, ο Τζιτζιτρόμπας και ο Μεϊμαράκης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εδω ο τοπος χανεται και η νουδου χτενιζεται

το ιδιο παραμυθι με το 2009

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Από τους 4 υποψηφίους, ο μόνος που μπορεί να εκφράσει αντιπολιτευτικό λόγο την πρώτη φορά αριστερά, είναι ο Κυριάκος. Φιλελεύθερος, με έργο στο υπουργείο που υπηρέτησε, προώθησε την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα και έστειλε στον εισαγγελέα δημάρχους που αρνήθηκαν να αξιολογήσουν το προσωπικό τους. Η νουδούλα όμως ελέγχεται από φατρίες, βαρωνίες και κομιτάτα. Μην ξεχνάμε ότι όταν στην κούρσα διαδοχής μεταξύ του Έβερτ - Σουφλιά, το κόμμα επέλεξε όχι τον κατά τεκμήριο σοβαρό, αλλά τον συγχωρεμένο τον Έβερτ (οι πιο παλιοί θυμόμαστε τα Περιστέρια στον ώμο του, τις ιαχές "ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ" κλπ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Πάνω και πριν από όλα μπαίνει ο έλεγχος του κόμματος και τον έλεγχο τον έχουν οι καραμνλικοί. Αντιπολίτευση στον αριστερό φασισμό που βιώνουμε δεν υπάρχει και όπως πάει το πράγμα, θα αργήσουμε να έχουμε!!!
Σωστά όσα λες αλλά αδικείς τον Άδωνη.
Αν δεν πάρει την Προεδρία ένας από τους δυο (Κυριάκος - Άδωνης) η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι η Δημιουργία ξανά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom