Επισκέπτης
τελοσπαντων, δε μπορω να καταλαβω που το πας, τι θες να πεις;
Τίποτα. Διάβασε το άρθρο που έχω παραθέσει στη σελίδα 119 και θα καταλάβεις.
τελοσπαντων, δε μπορω να καταλαβω που το πας, τι θες να πεις;
Δεν έχεις παρακολουθήσει αυτά που έγραφα πριν. Εγώ αυτό θέλω, να πει ότι είναι συντηρητικός και όχι απλά δεξιός.
από πότε δεξιός και συντηρητικός είναι ταυτόσημα πράγματα πολιτικά ??
για παράδειγμα ήταν ο Μπρέζνιεφ προοδευτικός ??
Δεξιά = συντηρητισμός παντού σε όλο τον κόσμο. Ο συντηρητισμός είναι πολιτική ιδεολογία όπως ο σοσιαλισμός (αριστερά) και ο φιλελευθερισμός (κέντρο). Μόνο στην Ελλάδα είναι παρεξηγημένος και σημαίνει κάτι κακό.
δεν απάντησες στην ερώτηση μου... ήταν ο Μπρέζνιεφ προοδευτικός ??
και πολυ προοδευτικος μαλισταδεν απάντησες στην ερώτηση μου... ήταν ο Μπρέζνιεφ προοδευτικός ??
καθηστε γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τις ορολογιες. προφανως μιλας μονο για κοινωνικα θεματα...γιατι για τα οικονομικα δεν ισχυει αυτοΣτην Αμερική ειδικά αν σε ένα Ρεπουμπλικάνο πεις ότι είναι φιλελεύθερος θα νιώσει ότι τον προσβάλλεις. Θα σου απαντήσει αμέσως: "Όχι, δεν είμαι φιλελεύθερος. Είμαι συντηρητικός". Είναι ντροπή να πεις σε έναν Αμερικανό δεξιό ότι είναι φιλελεύθερος.
καθηστε γιατι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τις ορολογιες. προφανως μιλας μονο για κοινωνικα θεματα...γιατι για τα οικονομικα δεν ισχυει αυτο
η χρυση αυγη δεν ειναι δεξια. ειναι εθνικοσοσιαλισμος, παρακλαδι της αριστεραςΝαι, οι συντηρητικοί (δεξιοί) είναι συνήθως φιλελεύθεροι (κεντρώοι) στα οικονομικά, δηλαδή είναι κεντροδεξιοί. Οι ακραία συντηρητικοί όμως δεν είναι φιλελεύθεροι στα οικονομικά αλλά κρατιστές (βλ. Χρυσή Αυγή).
.......η χρυση αυγη δεν ειναι δεξια. ειναι εθνικοσοσιαλισμος, παρακλαδι της αριστερας
και κατι τελευταιο για τους ρεπουμπλικανους, το τεξας που ειναι αντρο των ρεπουμπλικανων με νεοφιλελευθερη οικονομικη πολιτικη ουτε καν φιλελευθερη, ειναι στις πρωτες θεσεις των ταχυτερα αναπτυσομενων οικονομιων
η χρυση αυγη δεν ειναι δεξια. ειναι εθνικοσοσιαλισμος, παρακλαδι της αριστερας
και κατι τελευταιο για τους ρεπουμπλικανους, το τεξας που ειναι αντρο των ρεπουμπλικανων με νεοφιλελευθερη οικονομικη πολιτικη ουτε καν φιλελευθερη, ειναι στις πρωτες θεσεις των ταχυτερα αναπτυσομενων οικονομιων
δηλαδη οι αμερικανοι, οι αγγλοι, οι αυστραλοι, οι καναδοι ειναι κεντροοι;Άσε τις μαλακίες που λέει ο Άδωνις. Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά ακροδεξιά: εθνικιστές και κρατιστές.
Ο "νεοφιλελευθερισμός" δεν είναι δεξιά ιδεολογία αλλά κεντρώα. Δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά. Βασικά οι φιλελεύθεροι δεν αποδέχονται καν τον όρο "νεοφιλελευθερισμός", μιλάνε απλά για φιλελευθερισμό. Το ίδιο και ο Κων. Μητσοτάκης που ήταν κεντρώος και (νεο)φιλελεύθερος, έχει πει ότι δεν υφίσταται η έννοια "νεοφιλελευθερισμός". Ο "νεοφιλελευθερισμός" είναι ένας όρος-εφεύρεση των ακροαριστερών για να περιγράψουν τις φιλελεύθερες (κεντρώες) πολιτικές. Ποια κόμματα θεωρούνται κατεξοχήν "νεοφιλελεύθερα" στην Ελλάδα; Η Δράση και η Δημιουργία Ξανά, δηλαδή τα κόμματα του κέντρου και όχι της κεντροδεξιάς!
δηλαδη οι αμερικανοι, οι αγγλοι, οι αυστραλοι, οι καναδοι ειναι κεντροοι;
εσυ λες μαλακιες, ο χιτλερ ηταν δεξιος; για απαντα να δω τι θα απαντησεις ειμαι περιεργος;
καλα καλά τράβα να διαβασεις ιστορία παλληκαρι ελα να σου βαλω ενα τεστάκι και μετα τα ξαναλέμε. εγω φταίω που καθομαι και συζητω μαζι σου...αλλα ειπαμε ελλαδα η χωρα των ξερολωνΦυσικά είναι κεντρώοι ρε μεγάλε. Όσο φιλελεύθεροι στα οικονομικά είναι οι κεντροδεξιοί στις χώρες αυτές, άλλο τόσο φιλελεύθεροι είναι οι κεντροαριστεροί. Ακολουθούν φιλελεύθερη (κεντρώα) πολιτική ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Η διαφωνία μεταξύ κεντροαριστερών και κεντροδεξιών είναι κυρίως στα κοινωνικά ζητήματα και όχι στα οικονομικά.
Ο Χίτλερ φυσικά ήταν ακροδεξιός. Να μην έχεις καμία περιέργεια. Τα έχεις μπερδεμένα αλλά δεν φταις εσύ. Φταίνε οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταφέρει στη χώρα μας να θεωρούνται οι αριστεροί δημοκράτες και οι δεξιοί φιλελεύθεροι!
καλα καλά τράβα να διαβασεις ιστορία παλληκαρι ελα να σου βαλω ενα τεστάκι και μετα τα ξαναλέμε. εγω φταίω που καθομαι και συζητω μαζι σου...αλλα ειπαμε ελλαδα η χωρα των ξερολων
για την ιστορία ο χιτλερ ήταν αρχηγος του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP)
ο τζιτζιτιποτας τωρα στον σταρ στο χατζηβλακα