stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Βρε πες εσυ κι ασε τι βαζω εγω
Υπάρχει άμεση συσχέτιση των διαγραφών δανείων με τις ανακεφαλαιοποιήσεις.
Τέλος.
Βρε πες εσυ κι ασε τι βαζω εγω
Εδώ δες κάφρε:
Ο Μητσοτάκης βέβαια λυπάται πολύ για τα λεφτά που έφαγε το κόμμα του.
Τα δάνεια έμειναν απλήρωτα μια 8ετία και τελικά... ξεχάστηκαν.
Τον ισολογισμό τί μας τον μοστράρεις ρε βλήμα;
Για να μας πεις ότι το '12 η ΝΔ χρώσταγε 146 μύρια και το '13 160;
Δηλαδή πώς αποπληρώνει το χρέος της;
Τρόμπα ε τρόμπα!
Οταν μου πειτε ποια ειναι η λυση, θα συμφωνησω. Λυση για την ωρα ΔΕΝ υπαρχει.
Ρε συ Αλεξ, αν οι τράπεζες αρχίσουν να χαρίζουν δάνεια, ποιος μαλάκας θα συνεχίσει να πληρώνει το δικό του?
Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πιστολιάσω κατευθείαν το καταναλωτικό και τις κάρτες που έχω. Αφού τις φουσκώσω τέρμα
.......
Ο αδωνις προσφέρει γέλιο !
Τότε παυει να υπάρχει η τραπεζική πίστη τυπε, δηλαδή το κλίμα εμπιστοσύνης και συνεπειας που πρέπει να διέπει τις οικονομικές συναλλαγές μας.
Εδώ δες κάφρε:
Ο Μητσοτάκης βέβαια λυπάται πολύ για τα λεφτά που έφαγε το κόμμα του.
Τα δάνεια έμειναν απλήρωτα μια 8ετία και τελικά... ξεχάστηκαν.
Τον ισολογισμό τί μας τον μοστράρεις ρε βλήμα;
Για να μας πεις ότι το '12 η ΝΔ χρώσταγε 146 μύρια και το '13 160;
Δηλαδή πώς αποπληρώνει το χρέος της;
Τρόμπα ε τρόμπα!
μπορείς να μας φέρεις ένα στοιχείο για το πόσα χρωστούσε και πόσα χρωστάει ο ΣΥΡΙΖΑ ????
δεν μπορείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ δημοσιεύει ισολογισμό (για ευνόητους λόγους φυσικά)...
αει σύρε και γαμίσου... το ότι πληρώνεις δόσεις δανείων δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξαναδανειστείς ηλίθιε ...
Πάντως αυτό είναι απλά ντροπή να μην δημοσιευουν τα κόμματα ισολογισμούς ή έστω έσοδα - έξοδα - δάνεια κλπ.
να το πείς στους ΣΥΡΙΖΑιους και στους ΚΚΕδες αυτό... τα αστικά κόμματα ανελλιπώς από την ισχύ του νόμου και μετά δημοσιεύουν κάθε χρόνο ισολογισμούς ...
δεν μπορώ να αποφανθώ για το περιεχόμενο και την ακρίβεια τους βέβαια αλλά τουλάχιστον είναι κάτι...
τα βρωμόσκυλα της αδιαφανούς αριστεράς τι κάνουνε ??
μπορείς να μας φέρεις ένα στοιχείο για το πόσα χρωστούσε και πόσα χρωστάει ο ΣΥΡΙΖΑ ????
δεν μπορείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ δημοσιεύει ισολογισμό (για ευνόητους λόγους φυσικά)...
αει σύρε και γαμίσου... το ότι πληρώνεις δόσεις δανείων δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξαναδανειστείς ηλίθιε ...
τυπε θα πας να ψηφισεις για αρχηγο;Ένα πολύ ωραίο άρθρο σχετικά με το ιδεολογικό μπουρδέλο που λέγεται ΝΔ και εξηγεί ακριβώς το λόγο που δεν θέλω να γραφτώ στο κόμμα παρόλο που - αναγκαστικά - το ψηφίζω:
τυπε θα πας να ψηφισεις για αρχηγο;
αν ναι, ποιον θα ψηφισεις;