Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όχι τύπε, αυτό λέω. Για να ψηφίσεις για αρχηγό πρέπει να γραφτείς. Και δεν θέλω να γραφτώ σε ένα κόμμα που ντρέπεται να πει ότι είναι συντηρητικό και αντί γι' αυτό λέει ότι είναι φιλελεύθερο.
τυπε πικερ εχω κι εγω τον ιδιο προβληματισμο
δεν εχω γραφτει ποτε σε κανενα κομμα και ουτε θελω να γραφτω
αλλα απο την αλλη ΠΡΕΠΕΙ να ψηφισω αδωνι μπας και δει καμια ασπρη μερα αυτος ο ρημαδης ο τοπος
ισως κανω καποια παραχωρηση στις αρχες μου προκειμενου να στηριξω αδωνι

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε πικερ εχω κι εγω τον ιδιο προβληματισμο
δεν εχω γραφτει ποτε σε κανενα κομμα και ουτε θελω να γραφτω
αλλα απο την αλλη ΠΡΕΠΕΙ να ψηφισω αδωνι μπας και δει καμια ασπρη μερα αυτος ο ρημαδης ο τοπος
ισως κανω καποια παραχωρηση στις αρχες μου προκειμενου να στηριξω αδωνι

Τύπε, συμφωνώ ότι πρόκειται ικανό άτομο.

Αλλά ακόμα και αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα τον ψηφίσουν για πρωθυπουργό, ούτε αυτόν ούτε τον Μητσοτάκη.

Εδώ ο άλλος θα επαναφέρει τον πυρσό για να τους θυμήσει τις παλιές καλές εποχές, όχι να τους αξιολογήσει και να κάνει μεταρρυθμίσεις στην χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη συντήρησης στην χώρα αυτήν την στιγμή,

και οι λοιποί πιστεύουν λανθασμένα ότι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται πλειοδότες στο παλιό και όχι στο καινούργιο.

Είμαστε καταδικασμένοι, σε αντίθεση με τους Κύπριους που έκαναν άλμα μπροστά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο τσιπρας θα φτασει τη χωρα στο ναδιρ και θα πεσει πεινα και των γονεων
τοτε ο κοσμος θα τον πουλησει στεγνα, δε θα διστασει ουτε στιγμη
το ιδιο εκανε και με το ΠΑΣΟΚ που στηριζε 30 χρονια, οταν κοπηκε το χαρτζηλικι
τοτε για να λυσει τα προβληματα του και να ανανηψει θα χρειαστει ενα σοκ
πολιτικο, οικονομικο, πολιτισμικο, αναπτυξιακο
οι μονοι εν δυναμει αρχηγοι σε οποιοδηποτε πολιτικο κομμα που ειναι καπως ικανοι να το πετυχουν ειναι ο αδωνις και ο μητσοτακης (υπαρχουν κι αλλοι αλλα δεν ειναι εν δυναμει προεδροι κανενος κομματος)
ομως ο αδωνις πλεονεκτει του μητσοτακη στο οτι θα σπασει και την ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας που μας ταλαιπωρει 40 χρονια
πραγμα απαραιτητο για να προοδευσει καπως η τελευταια ευρωπαικη σοβιετικη οικονομια
γι αυτο θα παραβω τις αρχες μου και θα γραφτω για πρωτη φορα σε κομμα μονο και μονο για να ψηφισω αδωνι
ειναι η τελευταια μας ελπιδα πριν την ανεξελεγκτη πτωχευση και την ολοκληρωτικη καταστροφη
μειμαρακης λιγος, τζιτζικωστας αστεια περιπτωση

Επισκέπτης
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη συντήρησης στην χώρα αυτήν την στιγμή,

Πρόσεχε τι λέξεις χρησιμοποιείς. Σε αυτό αναφερόταν το άρθρο που παρέθεσα πριν. Η συντήρηση δεν είναι κακό πράγμα. Εσύ εννοείς προφανώς τη συντήρηση στον κρατισμό. Καλύτερα να πεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη κρατισμού. Εγώ βασικά θέλω ο Άδωνις να βγει και να πει ότι είναι συντηρητικός. Αντί "δεξιός" να πει τη λέξη "συντηρητικός". Τότε μπορεί και να πάω να τον ψηφίσω.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πρόσεχε τι λέξεις χρησιμοποιείς. Σε αυτό αναφερόταν το άρθρο που παρέθεσα πριν. Η συντήρηση δεν είναι κακό πράγμα. Εσύ εννοείς προφανώς τη συντήρηση στον κρατισμό. Καλύτερα να πεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη δύναμη κρατισμού. Εγώ βασικά θέλω ο Άδωνις να βγει και να πει ότι είναι συντηρητικός. Αντί "δεξιός" να πει τη λέξη "συντηρητικός". Τότε μπορεί και να πάω να τον ψηφίσω.

Γαμιστερότατη παρατήρηση, και σωστή.  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το εχει πει αρκετες φορες οτι ειναι δεξιος φιλελευθερος στα οικονομικα και υποστηρικτης της ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ συγκροτησης της κοινωνιας (δηλ. συντηρητικος) απλα το λεει με αλλες λεξεις

Επισκέπτης
το εχει πει αρκετες φορες οτι ειναι δεξιος φιλελευθερος στα οικονομικα και υποστηρικτης της ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ συγκροτησης της κοινωνιας (δηλ. συντηρητικος) απλα το λεει με αλλες λεξεις

Είδες φίλε; Αυτό είναι η πουστιά, ότι κανείς δεξιός στην Ελλάδα δεν τολμάει να πει τη λέξη "συντηρητικός". Σε όλο τον κόσμο τα δεξιά κόμματα λέγονται συντηρητικά, μόνο στην Ελλάδα τα λέμε φιλελεύθερα. Το να λες ότι είσαι δεξιός είναι εύκολο. Η μαγκιά είναι να βγεις και να πεις ότι είσαι συντηρητικός, ότι η ΝΔ δεν είναι η φιλελεύθερη παράταξη αλλά η συντηρητική παράταξη. Τολμάει να βγει και να το πει αυτό κανείς; Να πει την αλήθεια δηλαδή; Όχι!

Επισκέπτης
Λοιπόν, βρήκα λαβράκι. Χθεσινή συνέντευξη Άδωνι:

Ερώτηση 15: Πόσο διατεθειμένος είστε να στραφείτε σε φιλελεύθερες πολιτικές (κοινωνικές και οικονομικές);

Α.Γ.: Στις οικονομικές είμαι φουλ φιλελεύθερος. Στις κοινωνικές είμαι δεξιός συντηρητικός.
  :sunglasses:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τι λένε οι αποδόσεις για την κούρσα? Άλλαξε τίποτα?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Λοιπόν, βρήκα λαβράκι. Χθεσινή συνέντευξη Άδωνι:

Ερώτηση 15: Πόσο διατεθειμένος είστε να στραφείτε σε φιλελεύθερες πολιτικές (κοινωνικές και οικονομικές);

Α.Γ.: Στις οικονομικές είμαι φουλ φιλελεύθερος. Στις κοινωνικές είμαι δεξιός συντηρητικός.
  :sunglasses:
το λαβρακι που ειναι δε καταλαβα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αντε ψηφιστε τον αδωνη να ενωσει την δεξια κ να αγκαλιασει την χρυση αυγη

επιτελους ενας καθαρος δεξιος αρχηγος μετα τον μιχαλολιακο

αντε να δουμε

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Στο ότι αναφέρει τη λέξη "συντηρητικός".
δε μου λες οι κοινωνιες των ΗΠΑ, της Αυστραλιας του Καναδα,..; τι ειναι; ντρεπονται αυτοι να το πουν; γιατι να ντρεπεται ο αδωνις και ο καθε αδωνις; δε καταλαβα; επειδη το επιβαλει η βρωμοαριστερα της ελλαδος;

Επισκέπτης
δε μου λες οι κοινωνιες των ΗΠΑ, της Αυστραλιας του Καναδα,..; τι ειναι; ντρεπονται αυτοι να το πουν; γιατι να ντρεπεται ο αδωνις και ο καθε αδωνις; δε καταλαβα; επειδη το επιβαλει η βρωμοαριστερα της ελλαδος;

Δεν έχεις παρακολουθήσει αυτά που έγραφα πριν. Εγώ αυτό θέλω, να πει ότι είναι συντηρητικός και όχι απλά δεξιός.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν έχεις παρακολουθήσει αυτά που έγραφα πριν. Εγώ αυτό θέλω, να πει ότι είναι συντηρητικός και όχι απλά δεξιός.
μα το λεει, παντα το ελεγε, οτι δε πιστευει στο διαχωρισμο κρατους εκκλησιας, οτι πιστευει στη παραδοσιακη συγκροτηση της κοινωνιας κτλ... τα λεει απο παλια...

Επισκέπτης
μα το λεει, παντα το ελεγε, οτι δε πιστευει στο διαχωρισμο κρατους εκκλησιας, οτι πιστευει στη παραδοσιακη συγκροτηση της κοινωνιας κτλ... τα λεει απο παλια...

Ναι αλλά δεν έλεγε τόσο ξεκάθαρα τη λέξη "συντηρητικός". Πιο πολύ έλεγε ότι είναι δεξιός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom