Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.226
- Πόντοι
- 3.656
αν όλα πάνε όπως προβλέπετε καλύτερα θα περνάω εγώ μέσα από ότι εσείς έξωθα σου μειωσουν την ποινη
αν όλα πάνε όπως προβλέπετε καλύτερα θα περνάω εγώ μέσα από ότι εσείς έξωθα σου μειωσουν την ποινη
Για δωσε παραδειγμα,τι περιλαμβανει η εξτρα ασφαλεια και ποσο κοστιζει παραπανω?το κανω χρονια....
ξεκίνα να ψαχνεις γιατι ηδη η κατασταση σου ειναι επιβαρυμένηθα προσλάβω κανέναν που είναι γάτα και στο τέλος θα του πάρω και το τελευταίο μόριο σκόνης που υπάρχει στο ανάκτορο του
φυσικες καταστροφες-για χαλαζι πληρωνεις εξτρα να ξερεις και εχει και απαλλαγη τα πρωτα ευρω δεν θυμαμαι ποσοΓια δωσε παραδειγμα,τι περιλαμβανει η εξτρα ασφαλεια και ποσο κοστιζει παραπανω?![]()
Και όσοι τα έχουμε σε επτασφράγιστες γκαραζάρες ;Υποχρεωτικη ασφαλιση ιχ για φυσικες καταστροφες απο αρχες του 25 ανακοινωσε ο Χατζη
https://www.neakriti.gr/oikonomia/2...nitoy-gia-fysikes-katastrofes-apo-pote-ishyei
Καλως ηρθατε ΤΙΜΙΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ.το κανω χρονια....
μου την έχει στημένη καιρό με περιμένει να στραβοπατήσω αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμαξεκίνα να ψαχνεις γιατι ηδη η κατασταση σου ειναι επιβαρυμένη![]()
Γνωστος στην Γερμανια πηρε κατι χιλιαρικα αποζημιωση απο χαλαζιφυσικες καταστροφες-για χαλαζι πληρωνεις εξτρα να ξερεις και εχει και απαλλαγη τα πρωτα ευρω δεν θυμαμαι ποσο
λιγα ειναι ρε ουτε 10 ευρω
εκει που ειναι η μεγαλη απατη αν και συνεχιζω να την εχω ειναι ασφαλιση για τρομοκρατικες ενεργειεςΓια δωσε παραδειγμα,τι περιλαμβανει η εξτρα ασφαλεια και ποσο κοστιζει παραπανω?![]()
Μην βαζεις δυσκολα,ακομα δεν λυσαμε το θεμα με τις ντοματεςΚαι όσοι τα έχουμε σε επτασφράγιστες γκαραζάρες ;
Θα πληρώνουμε το ίδιο με την πλέμπα τους νοικάρηδες ;;;
που τα έχουν αραγμένα στα κωλοστενά της φιλοθέης
σε πληρωνουν εκτος την απαλλαγη που εχουν δε θυμαμαι ποσοΓνωστος στην Γερμανια πηρε κατι χιλιαρικα αποζημιωση απο χαλαζι![]()
Δηλαδη ποσα δινεις το χρονο για ασφαλεια με ολα αυτα μεσα?εκει που ειναι η μεγαλη απατη αν και συνεχιζω να την εχω ειναι ασφαλιση για τρομοκρατικες ενεργειες
πρακτικα δεν θα σε πληρωσουν ποτε με τις προδιαγραφες που εχουν
Εσυ να χεις το νου σου μην εισαι μεσαεγω των τρομοκρατικων ενεργειων τις καλυπτω όλες τις προδιαγραφες![]()
έχω 2 θέσεις στο υπόγειο γκαράζπου τα έχουν αραγμένα στα κωλοστενά της φιλοθέης
το αξο μου το εχουν ασφαλισμενο για 1250 ευρω και καθε εξαμηνο δινω 268 ευρω τζενεραλι με οδικη βοηθεια μεσα και φροντιδα ατυχηματοςΔηλαδη ποσα δινεις το χρονο για ασφαλεια με ολα αυτα μεσα?![]()
1250 ευρω ;;;το αξο μου το εχουν ασφαλισμενο για 1250 ευρω και καθε εξαμηνο δινω 268 ευρω τζενεραλι με οδικη βοηθεια μεσα και φροντιδα ατυχηματος
Πολλα μου φαινονταιτο αξο μου το εχουν ασφαλισμενο για 1250 ευρω και καθε εξαμηνο δινω 268 ευρω τζενεραλι με οδικη βοηθεια μεσα και φροντιδα ατυχηματος
καθε χρονο το μειωνουν μονοι τους1250 ευρω ;;;
πες να στο πανε 500 , νομιζω ειναι εκει το ελαχιστο, ουτως η αλλως αν γινει κατι τοσο θα σου πουν οτι κάνει
ειναι ναι...Πολλα μου φαινονται![]()
ναι οντως, αυτοι κανουν την κλιμακα έτους ποσοστο , πες εσυ 500 και θα το πανε εκει που θεςκαθε χρονο το μειωνουν μονοι τους![]()
φροντιδα ειναι η νομικη προστασία σε αυτους ;το αξο μου το εχουν ασφαλισμενο για 1250 ευρω και καθε εξαμηνο δινω 268 ευρω τζενεραλι με οδικη βοηθεια μεσα και φροντιδα ατυχηματος