Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
εισαι γνωστης και παθων
ενταξει ησυχασα τωρα οτι θα παρω τα λεφτα μου με τους μαλακες να πουμε αν και βουλγαρικη
και εγω ειχα ηρεμησει ναπουμε , με τα λεφτα πληρωσα την χρηματοδοτηση , γλυτωσα τοκους , και πηρα και τα φραγκα που ειχα δωσει μεχρι τότε :coffee:
Και μου εμεινε και η γκομενα, αν και στο τελος δεν βολεψε αυτο :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
και εγω ειχα ηρεμησει ναπουμε , με τα λεφτα πληρωσα την χρηματοδοτηση , γλυτωσα τοκους , και πηρα και τα φραγκα που ειχα δωσει μεχρι τότε :coffee:
Και μου εμεινε και η γκομενα, αν και στο τελος δεν βολεψε αυτο :confused:
εγω μεχρι να τα παρω δεν θα ηρεμησω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
επιταγουλα θα ειναι ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι χρονο ρε συ πας καλα;εγω ελεγα μαξ 2-3 μηνες να κανουν ειναι δυνατον;
στο 6μηνο θα εχεις ξεμπερδεψει , πια ασφαλιστικη σου ηρθε στην Ελλαδα ; με ποια συνεργαζονται ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
επιταγουλα θα ειναι ..

στο 6μηνο θα εχεις ξεμπερδεψει , πια ασφαλιστικη σου ηρθε στην Ελλαδα ; με ποια συνεργαζονται ;
με την αριστον συνεργαζεται ..ειναια σφαλιστικη εταιρεια μιας κατασκευαστικης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
με την αριστον συνεργαζεται ..ειναια σφαλιστικη εταιρεια μιας κατασκευαστικης

ω να σου γαμησω :confused::confused::confused::confused:
Τι δουλεια εχει ο μπετατζης με τις ασφαλειες ρε τυπε ;;

Τουλαχιστον δεν θα βαρεσει κανονι , εισαι καλυμμένος , θα αφησεις να περάσει κανα 2 μηνο , και αν δεν εχεις παρει τα φραγκα θα παιρνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τηλ να τους πρηζεις τ αρχιδια και να ρωτας σε ποιο σημείο ειναι ο φακελος σου :coffee:
Μετα απο πρηξιμο καμιας εβδομαδας θα στα δωσουν τα λεφτα
Φανταζομαι δεν ειναι και πολλα.
Δεν θα λες οτι εφτιαξες το αυτοκινητο , θα κλαις οτι εισαι με τα ποδια

Εγω εδω και περιμένα 3 μηνες γιατι καθε εβδομαδα εστελναν και αλλον εμπειρογνωμονα , λες και ξερω εγω οι αλλοι δεν ηξεραν.. με εσωσε οτι υπαρχαν ελαχιστα συνεργεια για το δικό μου οποτε δεν ειχαν αλλη αποψη κοστους κτλ , και ανταλλακτικά
οταν ειχαν ζητησει κοστοι απο τον δικο μου ειδαν τι φαρμακειο ειναι και εδωσαν το οκ για ολικη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
κατασκευαστικές στις πληρωμές είναι μπετόν αρμέ.....

από αυτό το καλό που έφτιαξαν το σκέπαστρο του καλατράβα :badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
ω να σου γαμησω :confused::confused::confused::confused:
Τι δουλεια εχει ο μπετατζης με τις ασφαλειες ρε τυπε ;;

Τουλαχιστον δεν θα βαρεσει κανονι , εισαι καλυμμένος , θα αφησεις να περάσει κανα 2 μηνο , και αν δεν εχεις παρει τα φραγκα θα παιρνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τηλ να τους πρηζεις τ αρχιδια και να ρωτας σε ποιο σημείο ειναι ο φακελος σου :coffee:
Μετα απο πρηξιμο καμιας εβδομαδας θα στα δωσουν τα λεφτα
Φανταζομαι δεν ειναι και πολλα.
Δεν θα λες οτι εφτιαξες το αυτοκινητο , θα κλαις οτι εισαι με τα ποδια

Εγω εδω και περιμένα 3 μηνες γιατι καθε εβδομαδα εστελναν και αλλον εμπειρογνωμονα , λες και ξερω εγω οι αλλοι δεν ηξεραν.. με εσωσε οτι υπαρχαν ελαχιστα συνεργεια για το δικό μου οποτε δεν ειχαν αλλη αποψη κοστους κτλ , και ανταλλακτικά
οταν ειχαν ζητησει κοστοι απο τον δικο μου ειδαν τι φαρμακειο ειναι και εδωσαν το οκ για ολικη
αριστον καβερ λεγονται νταλμπονγκ ειναι η βουλγαρικη ασφαλιστικη...
ετσι ακριβως σκοπευω να κανω...πιστευω σε κανα διμηνο να τα παρω τα λεφτα μου..
ο εμπειρογνωμονας ειπε ολα οκ,εκανε την εκθεση,τωρα περιμενουν να φτιαχτει,να ερθει να το ξαναδει,να δωσει το τελικο οκ,να στειλω τα τιμολογια και να περιμενω να πληρωθω

υγ η κατασκευαστικη ειναι μεγαλη και ανοιξε και κλαδο ασφαλισης και ειναι εδω συνεργατης της νταλμπονγκ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
κατασκευαστικές στις πληρωμές είναι μπετόν αρμέ.....

από αυτό το καλό που έφτιαξαν το σκέπαστρο του καλατράβα :badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:
Τωρα κατασκευαστικη μην νομιζεις και εσυ κανας Ακτωρ
Πιο πολυ για Ρουσουνέλος που εχει χτισει το κερατσινι μου κανει , που ελεγε με το νοικι παιρνει σπιτι
5 πολυκατοικιες εχει χτισει απ οτι βλεπω και αυτες χάλια ναπουμε , και ενα μικρο εμπορικο στην Κηφισια .. απο κανα διαγωνισμο θα εχτισε εκει , γιατι Κοκκινιωτης και να χτιζει Κηφισια κιολας , αποκλειεται

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Πιο πολυ για Ρουσουνέλος που εχει χτισει το κερατσινι μου κανει , που ελεγε με το νοικι παιρνει σπιτι
5 πολυκατοικιες εχει χτισει απ οτι βλεπω και αυτες χάλια ναπουμε , και ενα μικρο εμπορικο στην Κηφισια .. απο κανα διαγωνισμο θα εχτισε εκει , γιατι Κοκκινιωτης και να χτιζει Κηφισια κιολας , αποκλειεται
οι μικρές κατασκευαστικές είναι κινούμενη άμμος όχι μπετόν..

και οι μεγάλες στις πληρωμές δεν είναι καλύτερες...εκτός αν παίξεις μπάλα με κάνα δημόσιο έργο που πρέπει να δείξουν τιμολόγια σου κτλπ

δεν λέω ότι τα χάνεις ίσα ίσα .....αλλά για αυτές (τις δυνατές) δεν υπάρχει τιμολόγιο να το θεωρούν μεγάλο - αφού το έχουν εγκρίνει- αλλά δεν υπάρχει και πίστωση που να την θεωρούν μεγάλη επίσης :confused:

τώρα θα μου πεις και ο vovos μπετόν αρμέ θεωρούταν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
ρε συ η νταλμπονγκ πληρωνει..οι ελληνες εδω συνεργαζονται μαζι τους,στελνουν τα τιμολογια Βουλγαρια και ερχονται τα λεφτα
υγ εχουν κανονικα γραφεια οι της νταλμπονγκ εδω

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
Είναι σαφές
Τα φασολάκια το 2023
Καναν ένα 45 το 2023σήμερα 1,79 διαφορά 0.34

Και ο αρακάς
Το 2023
1,55 σήμερα 2 .0 5 διαφορά 0,5

Πού έχεις διαφωνία;
Screenshot_2024-09-14-02-24-11-938_com.google.android.youtube.jpg
Screenshot_2024-09-14-02-25-18-766_com.android.chrome.jpg
Είναι σαφές ότι όντως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Στο ίδιο super market έχει φασολάκια και αρακά άλλης εταιρίας 1.5€ /kg πιο ακριβά από αυτά που μας παρουσιάζεις ως παράδειγμα πτώσης των τιμών.
Αν θεωρείς ότι το ξεσκαρτάρισμα της σαβούρας αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης προφανώς έχεις σοβαρό θέμα αντίληψης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
ρε συ η νταλμπονγκ πληρωνει..οι ελληνες εδω συνεργαζονται μαζι τους,στελνουν τα τιμολογια Βουλγαρια και ερχονται τα λεφτα
υγ εχουν κανονικα γραφεια οι της νταλμπονγκ εδω
κανονικά γραφεία ή όταν παίρνεις παίρνεις έχει ηχογραφημένο μήνυμα σε σπαστά αγγλικά που λέει ότι κέρδισες 600 ευρώ στο διαγωνισμό και πάτα το #2 για να βάλεις τα στοιχεία σου να πάρεις τα λεφτά? :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
Είναι σαφές ότι όντως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Στο ίδιο super market έχει φασολάκια και αρακά άλλης εταιρίας 1.5€ /kg πιο ακριβά από αυτά που μας παρουσιάζεις ως παράδειγμα πτώσης των τιμών.
Αν θεωρείς ότι το ξεσκαρτάρισμα της σαβούρας αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης προφανώς έχεις σοβαρό θέμα αντίληψης.
συγκρινει μονο καλαθια νοικοκυριου , δεν τον νοιαζουν τα άλλα , δηλαδη αν δεν ειναι στο καλαθι δεν τρωει
αν βγουν σαμπουαν απο το καλαθι η καθαριστικα θα τον πανε στην σπιναλογκα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
κανονικά γραφεία ή όταν παίρνεις παίρνεις έχει ηχογραφημένο μήνυμα σε σπαστά αγγλικά που λέει ότι κέρδισες 600 ευρώ στο διαγωνισμό και πάτα το #2 για να βάλεις τα στοιχεία σου να πάρεις τα λεφτά? :coffee:
Φαινεσαι γνωστης.Μηπως εχεις καμια τετοια εταιρια με τιποτα Ινδους στα γραφεια?Εναν πριγκηπα απο το Ζαϊρ τον εχεις ακουστα?Ειστε τιποτα μακρινοι συγγενεις?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Φαινεσαι γνωστης.Μηπως εχεις καμια τετοια εταιρια με τιποτα Ινδους στα γραφεια?Εναν πριγκηπα απο το Ζαϊρ τον εχεις ακουστα?Ειστε τιποτα μακρυνοι συγγενεις?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
όχι έχω συνεργαστεί έχω στείλει λεφτά στον πρίγκηπα του μπαχρέιν και περιμένω το μέρισμα όταν πάρει την περιουσία του

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.498
Πόντοι
506
Ας βάλει κάποιος να διαβάσει ... τα άρθρα κάθε μέρα για το ... ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ...

Όλο διαβάζει για τα "υπερόπλα της ΑΑΔΕ" που θα βρουν κρυμμένα εισοδήματα ....
για να βάλουν κι άλλους φόρους ....
και να ξεσκίσουν κι άλλο την αγορά στα πρόστιμα ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ...

Δεν αξίζει λοιπόν να υπάρχει αυτή η χώρα.
Στα τσακίδια.
Στο διάολο .
Ρεκόρ φοροεισπραξεων
Ρεκορ αναθεσεων
Τυχαίο?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.688
Πόντοι
5.946
Προωθεί το μπόλιασμα η Κουλα , Ελον μην στεναχωριεσαι .Τι να λεμε παει η Ελλαδα καλως ηρθε το Ελλαδισταν .Κριμα σε λιγο θα κανουμε και το μνημόσυνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom