Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
το αξο μου το εχουν ασφαλισμενο για 1250 ευρω και καθε εξαμηνο δινω 268 ευρω τζενεραλι με οδικη βοηθεια μεσα και φροντιδα ατυχηματος
πολλά είναι σίγουρα υπάρχει και φτηνότερη για τις βασικές καλύψεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
ναι οντως, αυτη κανουν την κλιμακα έτους ποσοστο , πες εσυ 500 και θα το πανε εκει που θες
Αφου αμα γινει κάτι ως εκει θα σου δωσουν , μην ελπιζεις για 1250 , ουτε βιτρινα μοντελο να ηταν με 1.300 χλμ
οσα αναγραφει τοσα θα δωσουν
παλια που πληρωνες τωρα νομιζω δεν γινεται παραπανω για να σε πληρωνουν περισσοτερα ισως να μην στα εδιναν
ΥΓ σαξο μου πωλειται μινιμουμ 1500 ευρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
οσα αναγραφει τοσα θα δωσουν
παλια που πληρωνες τωρα νομιζω δεν γινεται παραπανω για να σε πληρωνουν περισσοτερα ισως να μην στα εδιναν
ΥΓ σαξο μου πωλειται μινιμουμ 1500 ευρω
το 1250 δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρεις ,.. να το ξερεις , θα παρεις οτι πουνε αυτοι , και επειδη ειναι παλιο κτλ θα σε πανε στα 500
Κανενας δεν ασφαλιστηκε και να πηρε το ποσο της αξίας , πρεπει να ειναι κουτα το αυτοκινητο
Και σε εμενα σε ενα που ηταν κουτα και εγινε σκραπ μου εφαγαν ενα ταλληρο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
το 1250 δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρεις ,.. να το ξερεις , θα παρεις οτι πουνε αυτοι , και επειδη ειναι παλιο κτλ θα σε πανε στα 500
Κανενας δεν ασφαλιστηκε και να πηρε το ποσο της αξίας , πρεπει να ειναι κουτα το αυτοκινητο
Και σε εμενα σε ενα που ηταν κουτα και εγινε σκραπ που εφαγαν ενα ταλληρο
ελα ρε δεν το ηξερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
αφου ρε καιναρι ΔΕΝ εχω βασικες καλυψεις εχω σχεδον τα παντα
ναι αλλά αν στο τέλος καταλήξεις να πληρώσεις την αξία του σαξό σε έξτρα στην ασφαλιστική? :confused:

δε σε τρολλάρω τώρα μιλάω σοβαρά.....700 σχεδόν βγαίνει το ΜΙΚΤΟ ασφαλιστήριο του λίζινγκ για καινούριο αμάξι......και σου παίρνουν εσένα 300 το εξάμηνο?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
Και σε εμενα σε ενα που ηταν κουτα και εγινε σκραπ μου εφαγαν ενα ταλληρο
εχω μπλεξει τωρα με μια βθυλγαρικη με τρακαραν και ο φαναρτζης μου λεει πληρωσε εσυ γιατι αργουνε αυτοι και παρτα εσυ απο αυτους
ενταξει του λεω..
ηρθε ο δικος τους τ ειδε καντε οτι χρειαζεται ειπε τωρα ευχομαι να μην παρω τα λεφτα μου σε κανα χρονο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
ναι αλλά αν στο τέλος καταλήξεις να πληρώσεις την αξία του σαξό σε έξτρα στην ασφαλιστική? :confused:

δε σε τρολλάρω τώρα μιλάω σοβαρά.....700 σχεδόν βγαίνει το ΜΙΚΤΟ ασφαλιστήριο του λίζινγκ για καινούριο αμάξι......και σου παίρνουν εσένα 300 το εξάμηνο?
ναι ρε , καποια πραγματα δεν πανε με την αξια του αυτοκινητου , νομικη προστασια ας πουμε δεν μπορει σε χρεωσει 5 ευρω επειδη κανει 1000 ευρω το αυτοκινητο σου , σε χρεωνει φιξ τιμη
το ιδιο και στην οδικη , δεν παει να πει επειδη ειναι χαμηλης αξιας θα ερθει πιο φθηνος γερανος να σε παρει , σε χρεωνει κανα 25αρι ευρω και πάμε ο επομενος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756

επειδη τα εχω παρει θα κοιταξω να κοψω πραγματα εξαλλου ειναι πολυ παλιο το αμαξι πλεον και να κατεβασω πολυ το ασφαλιστρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
εχω μπλεξει τωρα με μια βθυλγαρικη με τρακαραν και ο φαναρτζης μου λεει πληρωσε εσυ γιατι αργουνε αυτοι και παρτα εσυ απο αυτους
ενταξει του λεω..
ηρθε ο δικος τους τ ειδε καντε οτι χρειαζεται ειπε τωρα ευχομαι να μην παρω τα λεφτα μου σε κανα χρονο
αμα ηρθε ανθρωπος θα τα παρεις , προφανως ηρθε αυτος που συνεργαζονται ελλαδα .. θα αργησει αλλα οκ , θα τα παρεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
αμα ηρθε ανθρωπος θα τα παρεις , προφανως ηρθε αυτος που συνεργαζονται ελλαδα .. θα αργησει αλλα οκ , θα τα παρεις
ετσι ακριβως...εντωμεταξυ δεν υπαρχουν ανταλλακτικα ουτε για δειγμα...αν δεν βρει ο φαναρτζης μεχρι την αλλη βδομαδα του ειπα γαμησε τα ολα,κολησε τα ,τριφτα,βαψε τα να ξεμπερδευουμε..
ευτυχως δεν ειναι χοντρη ζημια το αμαξι κινειται κανονικα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
ναι ρε , καποια πραγματα δεν πανε με την αξια του αυτοκινητου , νομικη προστασια ας πουμε δεν μπορει σε χρεωσει 5 ευρω επειδη κανει 1000 ευρω το αυτοκινητο σου , σε χρεωνει φιξ τιμη
το ιδιο και στην οδικη , δεν παει να πει επειδη ειναι χαμηλης αξιας θα ερθει πιο φθηνος γερανος να σε παρει , σε χρεωνει κανα 25αρι ευρω και πάμε ο επομενος
δεν διαφωνώ αλλά για ένα αμάξι με αξία 1500 ευρώ να πληρώνεις 600 ευρώ το χρόνο μήπως και τύχει κάτι....είναι πολλά.
επειδη τα εχω παρει θα κοιταξω να κοψω πραγματα εξαλλου ειναι πολυ παλιο το αμαξι πλεον και να κατεβασω πολυ το ασφαλιστρο

νομίζω ότι στην ένι τάιμ για παράδειγμα μπορείς να φτάσεις μέχρι και 350 το χρόνο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
δεν διαφωνώ αλλά για ένα αμάξι με αξία 1500 ευρώ να πληρώνεις 600 ευρώ το χρόνο μήπως και τύχει κάτι....είναι πολλά.

νομίζω ότι στην ένι τάιμ για παράδειγμα μπορείς να φτάσεις μέχρι και 350 το χρόνο.
τωρα που τελειωνει ασφαλιστηριο θα το ψαξω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756

χωρις τιποτα μονο τα βασικά ναι , μπορεις να φτασεις , αλλα να ξερεις ειναι νομος , οτι βγαλεις αυτο σου τυχαινει , βγαζεις θραυση κρυσταλλων μετα απο καμια εβδομαδα βλεπεις παμπριζ με ρωγμη .. :tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
χωρις τιποτα μονο τα βασικά ναι , μπορεις να φτασεις , αλλα να ξερεις ειναι νομος , οτι βγαλεις αυτο σου τυχαινει , βγαζεις θραυση κρυσταλλων μετα απο καμια εβδομαδα βλεπεις παμπριζ με ρωγμη .. :tooth::tooth:
καλύτερα χωρίς τζάμι θα το έχεις και κάμπριο θα πάρει και αξία :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
ετσι ακριβως...εντωμεταξυ δεν υπαρχουν ανταλλακτικα ουτε για δειγμα...αν δεν βρει ο φαναρτζης μεχρι την αλλη βδομαδα του ειπα γαμησε τα ολα,κολησε τα ,τριφτα,βαψε τα να ξεμπερδευουμε..
ευτυχως δεν ειναι χοντρη ζημια το αμαξι κινειται κανονικα
εμενα ειχε ερθει ο δικος τους απο την Εθνικη και ενω εχει παρει σασι το αμαξι μου λεει στον φαναρτζη εκει , με καλυμπρα δεν ερχεται ; :tooth::tooth::tooth:
Ε τον μαλάκα ναπουμε , του λεω ξεμπερδευε μην βγαλει ζημια ο δικος μου μεγαλυτερη απο την ολικη και σας παω γαμιωντας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
εμενα ειχε ερθει ο δικος τους απο την Εθνικη και ενω εχει παρει σασι το αμαξι μου λεει στον φαναρτζη εκει , με καλυμπρα δεν ερχεται ; :tooth::tooth::tooth:
Ε τον μαλάκα ναπουμε , του λεω ξεμπερδευε μην βγαλει ζημια ο δικος μου μεγαλυτερη απο την ολικη και σας παω γαμιωντας
εισαι γνωστης και παθων
ενταξει ησυχασα τωρα οτι θα παρω τα λεφτα μου με τους μαλακες να πουμε αν και βουλγαρικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom