Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.478
Πόντοι
3.656
το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι ακριβό γενικά

είναι ότι είναι ακριβό σε πολύ βασικά είδη το οποίο σημαίνει ότι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα στερούνται βασικά πράγματα.

για παράδειγμα ντομάτες έχουν πάει 3 ευρώ το κιλό...ε αν ο άλλος έχει 1 γυναίκα και 1 παιδί τι θα κάνουν? θα μοιράσουν τη ντομάτα στα 3 :confused:
Να μη φανε ντοματα!!!
Λυσσαξες με τις ντοματες!!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Να μη φανε ντοματα!!!
Λυσσαξες με τις ντοματες!!!!!
άλλοι τρώνε ταλαγάνι εγώ τρώω ντομάτες :coffee:

τι θα φάνε οι φτωχοί στο τέλος θα τους πουν να φάνε σκατά αλλά και από αυτά με άδειο στομάχι δεν παίζει :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι ακριβό γενικά

είναι ότι είναι ακριβό σε πολύ βασικά είδη το οποίο σημαίνει ότι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα στερούνται βασικά πράγματα.

για παράδειγμα ντομάτες έχουν πάει 3 ευρώ το κιλό...ε αν ο άλλος έχει 1 γυναίκα και 1 παιδί τι θα κάνουν? θα μοιράσουν τη ντομάτα στα 3 :confused:
τονα φαει ντοματα ειναι επιλογη ... οπως επιλογη του ειναι να ειναι φτωχος και να μην μπορει να αφορασει ντοματα !!!!
Δεν ειναι υποχρεωτικο να φαει ντοματα , ας μην φαει , να παρει ενα πολτο ντοματας , κανει 1 ευρω και πρεπει να ειναι 300ml , ας φαει απο ενα ο καθενας ή καλυτερα μαλλον ας τον πιουν , ας κανουν ενα μπλαντι-μαιρη :coffee::coffee::coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.478
Πόντοι
3.656
άλλοι τρώνε ταλαγάνι εγώ τρώω ντομάτες :coffee:

τι θα φάνε οι φτωχοί στο τέλος θα τους πουν να φάνε σκατά αλλά και από αυτά με άδειο στομάχι δεν παίζει :confused:
Eσυ δεν εισαι φτωχος.
Φαε ντοματες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
τονα φαει ντοματα ειναι επιλογη ... οπως επιλογη του ειναι να ειναι φτωχος και να μην μπορει να αφορασει ντοματα !!!!
Δεν ειναι υποχρεωτικο να φαει ντοματα , ας μην φαει , να παρει ενα πολτο ντοματας , κανει 1 ευρω και πρεπει να ειναι 300ml , ας φαει απο ενα ο καθενας ή καλυτερα μαλλον ας τον πιουν , ας κανουν ενα μπλαντι-μαιρη :coffee::coffee::coffee:
μου φαίνεται ότι σε λίγο θα τους λένε ότι και η ζωή είναι επιλογή και αν δεν τους αρέσει η ζωή τους να πάνε να βάλουν το δάχτυλο στην πρίζα :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.478
Πόντοι
3.656
μου φαίνεται ότι σε λίγο θα τους λένε ότι και η ζωή είναι επιλογή και αν δεν τους αρέσει η ζωή τους να πάνε να βάλουν το δάχτυλο στην πρίζα :confused:
Αν εχουν ρευμα!!!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Eπιτελους κι ενα επενδυτικο μυαλο.Ειδες πως γεννιουνται ιδεες?Η κριση δημιουργει ευκαιριες,μου μαθατε στο αραλικι και την ευκολη ζωη.:coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Κλαουντιααααααααααα.......

1726505475094.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
δεν ειναι τυχαιο οταν λενε "επελεξε να αυτοκτονησει" ...
Ολα επιλογες ειναι στην ζωη αδερφε μου
Εσυ τωρα μας ειπες για ντοματα , μετα θα μας ελεγες να μην παρει και καμιά ελια , να μην βαλει και λιγο λαδακι , και λιγο κρεμμυδάκι ; να μην κανει μια σαλατιτσα ;;λιγο φέτα ; και θα μας πας το κόστος ναπουμε στα 30 ευρω

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Μη φας ντοματες τοτε.
έχω βρει άλλο τρόπο τη στήνω στις λαικές και μόλις δω γρια με καρότσι πλησιάζω και της αρπάζω το καρότσι το φορτώνω στο αμάξι και άντε γεια

βγαίνουν έτσι 2-3 μέρες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
δεν ειναι τυχαιο οταν λενε "επελεξε να αυτοκτονησει" ...
Ολα επιλογες ειναι στην ζωη αδερφε μου
Εσυ τωρα μας ειπες για ντοματα , μετα θα μας ελεγες να μην παρει και καμιά ελια , να μην βαλει και λιγο λαδακι , και λιγο κρεμμυδάκι ; να μην κανει μια σαλατιτσα ;;λιγο φέτα ; και θα μας πας το κόστος ναπουμε στα 30 ευρω

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ
νομίζω ότι περιγράφεις σωστά την ατομική ευθύνη

ανακαλώ....ούτε πουμαρό να μην φάει :rockon:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.132
Πόντοι
6.256
Το θέμα ξέρεις ποίο είναι? Με ένα κουμπί πλέον βλέπουν τα πάντα. Προσωπικό δεν έχουν για τους ελέγχους
Κοντα στα 4 μυρια εφαγαν απ τον εοπυ και δεν πηραν χαμπάρι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
εδώ μπορεί να μην έχουν καν πρίζα θα τους έχει πάρει το σπίτι το fund :tooth:
Α μπραβο .. αρα το τελευταιο που θα τον νοιαζει ειναι η ντοματα ...

Μα δεν βλεπεις ζωντανο παραδειγμα τον Νταιμα ; που τρωει μονο βαθειάς καταψυξης :coffee:
οι 2 πρωτες μερες της εβδομαδας αναλώνονται στο να διαβασει ολα τα φυλλαδια
η 3η μερα καθεται με τον φυσικο χαρτη της ΕΛΠΑ και βγαζει διαδρομες ωστε να εχει την καλυτερη αποδοση χλμ/καταναλωσης καυσιμου
4η ημέρα γενικο ελεγχο στο αυτοκινητο , αερας στα λαστιχα , αυτοκολλητη ταινια στα παραθυρα και σε ολες τις εγκοπες του αυτοκινητου για ελλατωσει την τριβη του αερα
5η ημερα καταδρομη στα σουπερ μαρκετς
6η η μερα αναλυτικο εξελ με ολες τις αποδειξεις και ελεγχο τυπου ορκωτων λογιστων για να δει μην τυχον και τον εκλεψαν και δεν του περασαν καποια προσφορά
7η ημερα σαν τον Θεουλη και αυτος , αναπαυση :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Α μπραβο .. αρα το τελευταιο που θα τον νοιαζει ειναι η ντοματα ...

Μα δεν βλεπεις ζωντανο παραδειγμα τον Νταιμα ; που τρωει μονο βαθειάς καταψυξης :coffee:
οι 2 πρωτες μερες της εβδομαδας αναλώνονται στο να διαβασει ολα τα φυλλαδια
η 3η μερα καθεται με τον φυσικο χαρτη της ΕΛΠΑ και βγαζει διαδρομες ωστε να εχει την καλυτερη αποδοση χλμ/καταναλωσης καυσιμου
4η ημέρα γενικο ελεγχο στο αυτοκινητο , αερας στα λαστιχα , αυτοκολλητη ταινια στα παραθυρα και σε ολες τις εγκοπες του αυτοκινητου για ελλατωσει την τριβη του αερα
5η ημερα καταδρομη στα σουπερ μαρκετς
6η η μερα αναλυτικο εξελ με ολες τις αποδειξεις και ελεγχο τυπου ορκωτων λογιστων για να δει μην τυχον και τον εκλεψαν και δεν του περασαν καποια προσφορά
7η ημερα σαν τον Θεουλη και αυτος , αναπαυση :coffee:
πολύ φοβάμαι ότι μπαίνει ο ίδιος στην βαθειά κατάψυξη για να μπορεί να τρέφεται 2 φορές το μήνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom