Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Επειδή είσαι της μεσαίας τάξης, άρα φορτωμένος, 350Κ ... τσάμπα πράγμα...δεν μου εχεις εμπιστοσυνη βλεπω
ας ειναι αν και με πληγωνεις θα παρω δανειο...ποσα θες;
Επειδή είσαι της μεσαίας τάξης, άρα φορτωμένος, 350Κ ... τσάμπα πράγμα...δεν μου εχεις εμπιστοσυνη βλεπω
ας ειναι αν και με πληγωνεις θα παρω δανειο...ποσα θες;
Ουτε μαντροτοιχος σκετος στην Βαρκιζα δεν κανει 350ΚΕπειδή είσαι της μεσαίας τάξης, άρα φορτωμένος, 350Κ ... τσάμπα πράγμα...
σβησε το 3 μπροστα και ειμαστε οκΕπειδή είσαι της μεσαίας τάξης, άρα φορτωμένος, 350Κ ... τσάμπα πράγμα...
και εγω νομιζω οτι ειναι λαθος το 3 μπροστα , 5 ηθελε να βαλεισβησε το 3 μπροστα και ειμαστε οκ
εμενα μου ειπε μπατσος οτι η ταυτοτητα μου δεν κανει για ταυτοπροσωπια
Και ποιος ειμαι του λέω τότε ; δεν ειμαι αυτος που γραφει η ταυτοτητα ;
παιρνω μια γκαρσονιερα με 60κ;τοσα μπορω να παρω δανειοκαι εγω νομιζω οτι ειναι λαθος το 3 μπροστα , 5 ηθελε να βαλει
Γκαρσονιερα χτισμένη λιγο μετα τον εμφύλιο ;παιρνω μια γκαρσονιερα με 60κ;τοσα μπορω να παρω δανειο
υποψην Γλυφαδα η Βουλα η Βαρκιζα
δε με πειραζει ας ειναι και παμπαλαια αρκει να ειναι κατοικησιμη και σωστα συντηρημενηΓκαρσονιερα χτισμένη λιγο μετα τον εμφύλιο ;
Καλά αμα ειναι να συνδιαστουν γαμησε τα , σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλον και δεν μιλανε μεταξυ τους , εσυ πρεπει να μιλας μια με τον εναν μια με τον αλλον
Το ξερεις οτι ληξιαρχική πραξη θανάτου η εφορία δεν δεχεται αν εχει εκδοθει πάνω απο 3 μηνο ;; και θελει καινουργια ;
Δηλαδη δινουν στον νεκρο 3 μηνες γιατι μετα μπορει να αναστηθει , οποτε σου λεει ας εχω μια φρεσκια να μυρίζει νεκροταφείο
Γαμω το μουνι που τους πεταγε
Μια αγορά έκανα αλλά δεν το βιάζομαι γιατί θα το κρατήσω.
Στο Κορωπί με γαμησανε γιατί θέλω να πουλήσω αυτό που πήρα Βάρκιζα και πρέπει να περιμένω 1 χρόνο ακόμα.
Φιλική τιμή, θα ρίξει άλλα 130 για ανακαίνιση και θα γίνει κουκλί...Ουτε μαντροτοιχος σκετος στην Βαρκιζα δεν κανει 350Κ
Τι θα του πουλησεις τυπε μου ; αυτα τα τσιγκινα που βαζει ο Σκρουτζ για να βαζουν τα δεματα μέσα ;
Με 60Κ στην καλύτερη πλατεία Αττικής μεσοτοιχία με καμιά 25αρια Πακιστανούς...μπηκα σπιτογατο και χρυση ευκαιρια για πλακα με φίλτρο βαρκιζα αγορα μαξ 60 χιλιαρικα. και δεν εβγαλε ουτε ενα αποτελεσμα. ουτε ενα. ποια γκαρσονιέρα να πουμε. στην καλυτερη το σπιτακι του πλούτο που ελεγε και ο καραμανης για τον ουρλαουμπερ
με 60 παίρνεις πορσικό του 15 όμωςμπηκα σπιτογατο και χρυση ευκαιρια για πλακα με φίλτρο βαρκιζα αγορα μαξ 60 χιλιαρικα. και δεν εβγαλε ουτε ενα αποτελεσμα. ουτε ενα. ποια γκαρσονιέρα να πουμε. στην καλυτερη το σπιτακι του πλούτο που ελεγε και ο καραμανης για τον ουρλαουμπερ
Να δουλεύει όμως καλά το αυτόματο κιβώτιο...με 60 παίρνεις πορσικό του 15 όμως
...άλλο τουτού αυτό τύπε.Να δουλεύει όμως καλά το αυτόματο κιβώτιο...
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ μην έχεις τον Ανδρουλάκη για αρχηγό του για πολύ καιρό ακόμα.τύποι σοβαρά τώρα, να μου απαντήσει όμως κάποιος...
η νδ τα έκανε σκατά τη δευτερη τετραετία (τη δεύτερη επαναλαμβάνω - αλλά η πρώτη τετραετία δεν είναι το θέμα μας έτσι κι αλλιώς).
συμφωνούμε σε αυτό, στα σκατά, για να μην αναλωνόμαστε.
το ζητούμενο είναι ποιος να κυβερνήσει. θέλετε δε θέλετε ένα από τα υπάρχοντα κόμματα θα κάνει κουμάντο.
οπότε ρωτάω ποιον θέλετε αντί του κυριάκου και πιστεύετε θα είναι καλύτερος...
κασελά, ανδρουλά, βελό, κουτσού...ή ποιος από τους υπάρχοντες?
γιατί στην κάλπη αυτό αποφασίζεις τελικά, όχι το τι θα ήθελες κλπ κλπ...
γι αυτό και με τα τωρινά δεδομένα όχι 41, 50% θα ξαναπάρει ο κυριάκος....
καλώς? όχι, να τιμωρηθούν θα έπρεπε με την πορεία τα τελευταια 2 χρόνια.
αλλά πως να γίνει αυτό όταν οι από πίσω δεν είναι χειρότεροι απλά, οχετός είναι....
Ερώτηση: έχουν θράσσος οι καριόληδες ή ψηφίζουν υπερβολικά πολλοί πνευματικά καθυστερημένοι;Κοιτα να δεις που ο Κυριακος θα κανει κανά μαγικό και θα τους πει αν δεν το ειχατε καθαρίσει δεν θα παρετε φραγκο , και μην σας πω θα τους βαλει και κανα προστιμο
Μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη σύσκεψη έγιναν γνωστά τα συμπεράσματα από τις δηλώσεις καθαρισμού των οικοπέδων.
Στη σχετική έκθεση αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Εκεί όπου είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων οικοπέδων, σε πολλές περιπτώσεις η φωτιά σταμάτησε στα όρια των οικοπέδων, ενώ προχώρησε εκεί όπου δεν είχαμε δηλώσεις καθαρισμένων». Οκτώ στις δέκα κατοικίες που κρίθηκαν ακατάλληλες δεν είχαν δηλωθεί ως καθαρισμένες
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ