CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
Δώσε λογαριασμό και αφμ τότε να κάνουμε δουλίτσα,με έπεισες!αυτα ειναι σπέκουλες που κυκλοφορουν για το προσωπο μου που δεν εχουν καμία βάση
Δώσε λογαριασμό και αφμ τότε να κάνουμε δουλίτσα,με έπεισες!αυτα ειναι σπέκουλες που κυκλοφορουν για το προσωπο μου που δεν εχουν καμία βάση
Νομίζω πως πρέπει να καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις αν δεν βρούμε γκαφρα για λύτρα... στέλνουμε βανταμα και Λάκη να τον φέρουν πίσω δια της βίας....να τσακίσουν τα καρτέλ μια για πάντα...
Έκλαψαο μονος τροπος να συνεισφέρω ειναι να μου δωσεις κανα paypal απο κανα μαφιοζο εκει να του στειλω λεφτα για να κανει τον Αλεξ δωρητη οργάνων
εδώ είσαι άδικος.Τον ψαχνουν οι Ιαπωνες να τους σωσει και αυτους
Καλυτερα να ψαξουν τον Αθηναιο44 , πιο πολυ θα τους βοηθησει που για να αλλαξει αβαταρ εδω μεσα καναμε καινουργιο συκωτι
Συμπληρώνω για το μπουρδέλο που ζούμε...
Κτηματολόγιο Κορωπίου αναμονή 2 χρόνια για ολοκλήρωση μεταγραφής.
Κτηματολόγιο Γλυφάδας έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα περιμένω
το θεμα ειναι στο δια ζωσης η αν χρειαστει να συνδυαστουν και τα 2...σου λεω ταλαιπωρουμαι 1,5 μηνα ηδη και ακομα περιμενωεδώ είσαι άδικος.
έκανε δουλειά σε αυτόν τον τομέα. ουσιαστική δουλειά
δεν αντιλεγω , εκανε , και οτι εκανε τα γαμησαν ολα , τωρα οπου και να πας σου λενε μπες στο gov , εμεις δεν κανουμε τιποτα , και σου ζητανε τα διπλα χαρτιάεδώ είσαι άδικος.
έκανε δουλειά σε αυτόν τον τομέα. ουσιαστική δουλειά
Καλά αμα ειναι να συνδιαστουν γαμησε τα , σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλον και δεν μιλανε μεταξυ τους , εσυ πρεπει να μιλας μια με τον εναν μια με τον αλλοντο θεμα ειναι στο δια ζωσης η αν χρειαστει να συνδυαστουν και τα 2...σου λεω ταλαιπωρουμαι 1,5 μηνα ηδη και ακομα περιμενω
Μια αγορά έκανα αλλά δεν το βιάζομαι γιατί θα το κρατήσω.Απο το Κτηματολόγιο Γλυφαδας τί πράξη θες ;
σου ειπα στο πρωτο τα τραβαω στο δευτερο ευτυχως δεν την πατησα με την μανουλα μουΚαλά αμα ειναι να συνδιαστουν γαμησε τα , σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλον και δεν μιλανε μεταξυ τους , εσυ πρεπει να μιλας μια με τον εναν μια με τον αλλον
Το ξερεις οτι ληξιαρχική πραξη θανάτου η εφορία δεν δεχεται αν εχει εκδοθει πάνω απο 3 μηνο ;; και θελει καινουργια ;
Δηλαδη δινουν στον νεκρο 3 μηνες γιατι μετα μπορει να αναστηθει , οποτε σου λεει ας εχω μια φρεσκια να μυρίζει νεκροταφείο
Γαμω το μουνι που τους πεταγε
ισχύει ενίοτε, αλλά υπερβάλεις κιόλας.δεν αντιλεγω , εκανε , και οτι εκανε τα γαμησαν ολα , τωρα οπου και να πας σου λενε μπες στο gov , εμεις δεν κανουμε τιποτα , και σου ζητανε τα διπλα χαρτιά
απ οτι θα σου ζητουσαν παλαιοτερα ..
σωστό. τι τους έχουν κάνει δεν ξέρω, πιθανότατα - ελληνικό δημόσιο - ξύνουν τα αρχίδια τους κάπουΑφου κανω εγω την δουλεια τους και εγω γινει το πουτανακι του gov , ολοι αυτοι οι υπαλληλοι που τα εκαναν αυτα και τωρα εχουν γινει ηλεκτρονικα ας μας πει καποιος τι κανουν ή που ειναι ,
γιατι πας εφορια ή σε αλλες δημοσιες υπηρεσίες , και εκτος οτι ειναι με ραντεβου λες και εχουμε ακομα Κοβιντ , βλεπεις σε κατι 8οροφα κτιρια να ειναι μεσα 15 υπαλληλοι το πολυ
έχει ξεκινήσει και αυτό. πχ φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες σε πολλές περιπτώσεις δεν ζητούνται πλέον και αντλούνται από τις υπηρεσίες. αλλά συμφωνώ θέλει άπειρη δουλειά.Δουλεια θα γινει οταν το κρατος αντλει μόνο του στοιχεια με την διασυνδεση , οχι να σου λεει ο ΕΦΚΑ φερε μου απο gov/atlas/efka βεβαιωση ενσημων , ο ΕΦΚΑ ρε μαλακα , που τα εχει αυτος !!!
Εχεις κανει ποτέ ηλεκτρονικο αιτημα σε εφορία να δεις χρόνους απαντησης ;
στο αγοραζω εγω ....Μια αγορά έκανα αλλά δεν το βιάζομαι γιατί θα το κρατήσω.
Στο Κορωπί με γαμησανε γιατί θέλω να πουλήσω αυτό που πήρα Βάρκιζα και πρέπει να περιμένω 1 χρόνο ακόμα.
Περιεργο για Γλυφαδα παντως , συνήθως ειναι γρηγοροι σαν υπηρεσίεςΜια αγορά έκανα αλλά δεν το βιάζομαι γιατί θα το κρατήσω.
Στο Κορωπί με γαμησανε γιατί θέλω να πουλήσω αυτό που πήρα Βάρκιζα και πρέπει να περιμένω 1 χρόνο ακόμα.
φίλε εμενα μου έχει ζητήσει υπάλληλος υπουργείου χαρτί από το μητρώο του δήμου ότι δεν έχω πεθάνει, τι μου λες τώρα...Καλά αμα ειναι να συνδιαστουν γαμησε τα , σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλον και δεν μιλανε μεταξυ τους , εσυ πρεπει να μιλας μια με τον εναν μια με τον αλλον
Το ξερεις οτι ληξιαρχική πραξη θανάτου η εφορία δεν δεχεται αν εχει εκδοθει πάνω απο 3 μηνο ;; και θελει καινουργια ;
Δηλαδη δινουν στον νεκρο 3 μηνες γιατι μετα μπορει να αναστηθει , οποτε σου λεει ας εχω μια φρεσκια να μυρίζει νεκροταφείο
Γαμω το μουνι που τους πεταγε
Να πας στη τράπεζα να πάρεις δάνειο...στο αγοραζω εγω ....
θα βαλουμε δοσεις 25 χρονια θα εχεις να λαμβανεις καθε μηνα..Βαρκιζα ακινητο θελω
έπρεπε να του απαντήσεις ''που τι ξέρεις είμαι εγώ''φίλε εμενα μου έχει ζητήσει υπάλληλος υπουργείου χαρτί από το μητρώο του δήμου ότι δεν έχω πεθάνει, τι μου λες τώρα...
(face to face η συζήτηση με την ταυτότητά μου)
δεν υπερβαλω καθόλου , ενημερωτητες μπορουν να δουν και μονοι τους, και η εφορία δεν ειναι μονο οι ενημερωτητες , δεν γινεται για οτι θελω με την εφορία να μου λεει βαλε και ενημερότητα , τι να βαλω βρε μαλάκα , αφου απο εσενα την βγαζω.ισχύει ενίοτε, αλλά υπερβάλεις κιόλας.
και μόνο οι υπεύθυνες δηλώσεις, ασφαλιστικές ενημερότητες, φορολογικές ενημερότητες κλπ, μας έχουν γλυτώσει από άπειρο τρέξιμο.
Ακριβως , και οι μισοι δεν ξερουν ουτε υπολογιστη , ειναι της παλια γενιας , που εμπαινες εφορία και μονο ενας ηξερε και ειχε υπολογιστη , ολοι οι αλλοι υπεγραφαν μονο και σφαγιζαν , αυτα τα μουνοπανα που πηγαν ;;σωστό. τι τους έχουν κάνει δεν ξέρω, πιθανότατα - ελληνικό δημόσιο - ξύνουν τα αρχίδια τους κάπου
Γιατι αμα εισαι απο το Χαρβαρντ κανει ροτεισιονεγώ δεν καταλαβαινω γιατί τον έβγαλε από κάπου που ήξερε και έκανε δουλειά...μεγάλη μαλακία
δεν μου εχεις εμπιστοσυνη βλεπωΝα πας στη τράπεζα να πάρεις δάνειο...
Πες τους ότι είσαι δεξιός, θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα...
εμενα μου ειπε μπατσος οτι η ταυτοτητα μου δεν κανει για ταυτοπροσωπιαφίλε εμενα μου έχει ζητήσει υπάλληλος υπουργείου χαρτί από το μητρώο του δήμου ότι δεν έχω πεθάνει, τι μου λες τώρα...
(face to face η συζήτηση με την ταυτότητά μου)