athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
οχι εχουμε ψεκαστικα...Εκεί δεν ήρθε η φωτιά ακόμα?
οχι εχουμε ψεκαστικα...Εκεί δεν ήρθε η φωτιά ακόμα?
ελα εχουμε κανα θεμα μπινεδακο μου;
χοντρουλη κατε καλα θα σε πνιξω με το λιπος σουΚαι θα μου το λυσεις εσυ που πνιγεσαι με το σάλιο σου ;
οταν παρεις το επιδομα βενζινης ελα κατω να μου κλασεις τ αρχιδιαχοντρουλη κατε καλα θα σε πνιξω με το λιπος σου
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ρε παχυσαρκε μπινεοταν παρεις το επιδομα βενζινης ελα κατω να μου κλασεις τ αρχιδια
ότι και να έχουν κάνει ο κούλης και το κόμμα του έχουν εγκληματίσει.Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά που δεν θέλεις να την καταλάβεις.
Ο Κούλης ναι μεν είναι ηγέτης της ΝΔ αλλά έχει απο πίσω του ολόκληρο κόμμα.
Όλοι οι άλλοι που έγραψες είναι τόσο νάρκισσοι που δεν αφήνουν κανένα από το επιτέλειο τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) να εκφράσει μια άποψη.
Ότι πει ο ηγέτης, τρανό παράδειγμα η θεόμουρλη όταν ήθελε να παραιτηθεί βουλευτής της για να πάει η έδρα εκεί που αυτή ήθελε.
Πραγματικά να μου λείπουν τέτοιες επιλογές.
ρε ΣΑΟΥΛ πολλοι ψηφισαν Κυριακο που δεν ηταν δεξιοι για να γλυτωσουν την λαιλαπα συριζα ξεκολλαότι και να έχουν κάνει ο κούλης και το κόμμα του έχουν εγκληματίσει.
με ποια λογική ο αποδεδειγμένα εγκληματίας είναι καλύτεος από έναν νάρκισο?
έγραψα επί λέξη πιο πάνωρε ΣΑΟΥΛ πολλοι ψηφισαν Κυριακο που δεν ηταν δεξιοι για να γλυτωσουν την λαιλαπα συριζα ξεκολλα
αλλο που τα εκανε σκατα και αυτος σχεδον παντου και το εχω γραψει τοσες φορες που ειμαι δεξιος απο κουνια να πουμε
και εσυ μας λες να ξαναγυρισουμε στον εσμο του συριζα;
ειναι ντροπη για το πολιτικο συστημα της χωρας να μην υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη
μην μπλεκεις την μανα σου βρε μαλάκα , ασε απ εξω αυταμας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ρε παχυσαρκε μπινε
εδω φοβασαι να βγεις στο πεζοδρομιο σου πουστρακι
επιδοματα και αρχιδια μουνοπανο ενω ξερεις οτι δουλευω ομορφα και ωραια απο πιτσιρικας και τιμια και δεν εχω παρει ουτε ενα επιδομα αρχιδακο ακομα και οταν ειχα αναπηρη την μητερα μου
συρε και γαμησου τωρα σκουλικι
Μη γράφεις ασυναρτησίες...εκεί που έχει την βίλα ο πουστης μια χαρά φωτιές είχαν μπει παλαιότερα...μετά γέμισε βιλαρες η πλαγιά ,λίγο πιο κάτω έβαλαν και ανεμογεννήτριες....στην Τζια τα ίδια... έχουν βάλει στον μήνα έξι φωτιές στο ίδιο σημείο....και καπάκι σκάνε μέγκα πρότζεκτ υπερπολυτελών κατοικιών από όρμο σε όρμο ..άσε τις αρλουμπες ,μια χαρά φουντώνουν και οι Κυκλάδες εκεί που πρέπει όταν πρέπει....Καλά, στην Τήνο μια ξεραΐλα είναι ούτως ή άλλως, τι να καεί???
Στα Ζαγοροσώρια τώρα, εντάξει αφού το είπε ο κύριος Κυριάκος δεν κινδυνεύεις......
πες ου ρε μαλακα 1 φορα που ειπα ψεμματα εσυ τα ξερεις η το επαιξα κατι που δεν ειμαι ακομα και στα γραπτα μου,,μην μπλεκεις την μανα σου βρε μαλάκα , ασε απ εξω αυτα
απο εκει και μετα αν πηρες η δεν πηρες επιδοματα επειδη μου εκανες τον εγωιστη οτι θα την φας την πουτσα ορθιος δεν σου φταιει κανεις.
Δεν λεμε για την τιμιοτητα σου ουτε αν εισαι εργατικος , εκει εσενα εχει κολλησει το μυαλο σου μαλάκα , σαν γραμμόφωνο.
Ετσι οπως παει σε λιγο θα σε πιασουν και εσενα τα επιδοματα , μην εισαι μαλάκας και δεν τα παρεις , απο ηρωες μαλάκες χορτάσαμε.
Το να παραδεχετε κάποιος προσδιδει σεβασμο, με τον μαλακά που επιμένει γελανε ολοι , κοιτα τον φιλο σου τον Μπαροκ.
Αποδεδειγμένα???ότι και να έχουν κάνει ο κούλης και το κόμμα του έχουν εγκληματίσει.
με ποια λογική ο αποδεδειγμένα εγκληματίας είναι καλύτεος από έναν νάρκισο?
Τώρα δένουν το χέρι τους με νάρθηκα....πάνε οι αξουριές....Μεθαύριο πρόεδρε, να είναι τριών ημερών τα γενιά. Να φαίνεσαι κουρασμένος από την υπερπροσπαθεια. Όπως πέρυσι. Και πρόπερσι
Ειπα εγω ρε μαλάκα πουθενα οτι ειπες ψέματα ;;πες ου ρε μαλακα 1 φορα που ειπα ψεμματα εσυ τα ξερεις η το επαιξα κατι που δεν ειμαι ακομα και στα γραπτα μου,,
ΜΠΕΣΑ ομως πες..
δεν εχω παραδεχτει εγω ας πουμε τις μαλακιες του Κυριακου;πες αν δεν ειμαι καπου σωστος
ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ χρειαζεταιΑποδεδειγμένα???
Λάθος κάνεις, τους κατηγορείτε για τα πάντα (στο συγκεκριμένο ατύχημα των Τεμπών) ενώ δεν φταίνε για όλα τα χάλια των σιδηροδρόμων.
Αν τώρα είσαταν πιο συγκεκριμένοι στις κατηγορίες ίσως και να καταφέρνατε κάτι.
Θα προτιμήσω πάντως αυτόν που θεωρείς εγκληματία γιατί ο νάρκισσος μόνο τη φωνή του ακούει.
Ξεφορτωθήκαμε βασιλεία και θα επιστρέψουμε σε κάτι παρόμοιο??
σε μερσω τοτεςΕιπα εγω ρε μαλάκα πουθενα οτι ειπες ψέματα ;;
Ειπα εγω οτι το επαιξες κάτι άλλο ;
Που τα διαβαζεις αυτα βρε μαλάκα ; εχεις θολωσει απο τα νευρα σου και βλεπεις μηνυματα μου που δεν εχω γραψει.
Σταμάτα διουρητικέ τύπεΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ χρειαζεται
Σε λίγο θα σφίξει και άλλο το ζωνάρι...σε μερσω τοτες
υγ πως να μην εχω νευρα ρε μαλακα με αυτα που γινονται...ουτε εξοχικο δεν μπορω να παω σφιγγεται η καρδια μου
ενα εχω να σου πω....Σταμάτα διουρητικέ τύπε