Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatfight :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
οταν παρεις το επιδομα βενζινης ελα κατω να μου κλασεις τ αρχιδια
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ρε παχυσαρκε μπινε
εδω φοβασαι να βγεις στο πεζοδρομιο σου πουστρακι
επιδοματα και αρχιδια μουνοπανο ενω ξερεις οτι δουλευω ομορφα και ωραια απο πιτσιρικας και τιμια και δεν εχω παρει ουτε ενα επιδομα αρχιδακο ακομα και οταν ειχα αναπηρη την μητερα μου
συρε και γαμησου τωρα σκουλικι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά που δεν θέλεις να την καταλάβεις.
Ο Κούλης ναι μεν είναι ηγέτης της ΝΔ αλλά έχει απο πίσω του ολόκληρο κόμμα.
Όλοι οι άλλοι που έγραψες είναι τόσο νάρκισσοι που δεν αφήνουν κανένα από το επιτέλειο τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) να εκφράσει μια άποψη.
Ότι πει ο ηγέτης, τρανό παράδειγμα η θεόμουρλη όταν ήθελε να παραιτηθεί βουλευτής της για να πάει η έδρα εκεί που αυτή ήθελε.
Πραγματικά να μου λείπουν τέτοιες επιλογές.
ότι και να έχουν κάνει ο κούλης και το κόμμα του έχουν εγκληματίσει.

με ποια λογική ο αποδεδειγμένα εγκληματίας είναι καλύτεος από έναν νάρκισο?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756

ρε ΣΑΟΥΛ πολλοι ψηφισαν Κυριακο που δεν ηταν δεξιοι για να γλυτωσουν την λαιλαπα συριζα ξεκολλα
αλλο που τα εκανε σκατα και αυτος σχεδον παντου και το εχω γραψει τοσες φορες που ειμαι δεξιος απο κουνια να πουμε
και εσυ μας λες να ξαναγυρισουμε στον εσμο του συριζα;
ειναι ντροπη για το πολιτικο συστημα της χωρας να μην υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ρε ΣΑΟΥΛ πολλοι ψηφισαν Κυριακο που δεν ηταν δεξιοι για να γλυτωσουν την λαιλαπα συριζα ξεκολλα
αλλο που τα εκανε σκατα και αυτος σχεδον παντου και το εχω γραψει τοσες φορες που ειμαι δεξιος απο κουνια να πουμε
και εσυ μας λες να ξαναγυρισουμε στον εσμο του συριζα;
ειναι ντροπη για το πολιτικο συστημα της χωρας να μην υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη
έγραψα επί λέξη πιο πάνω

πασόκ νδ σύριζα όποιος έχει μια στάλα αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξανά ψηφίσει ποτέ.

τώρα αν έχει οικονομικό συμφέρον ας το πάρει ας πάει σπίτι του και ας κάνει μόκο και ας ψηφίσει ότι θέλει. αλλά να μη προσπαθεί να περάσει τα σκουλίκια τους γαλάζιους για τους σωτήρες της χώρας...γιατί μέχρι στιγμής μας καταστρέφουν....και τα 10 δίφραγκα στην τσέπη που γλυκαίνουν τον κάθε μυρωδιά για να μην αντιδρά...δεν αλλάζουν την κατρακύλα που έχει ξεκινήσει....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ρε παχυσαρκε μπινε
εδω φοβασαι να βγεις στο πεζοδρομιο σου πουστρακι
επιδοματα και αρχιδια μουνοπανο ενω ξερεις οτι δουλευω ομορφα και ωραια απο πιτσιρικας και τιμια και δεν εχω παρει ουτε ενα επιδομα αρχιδακο ακομα και οταν ειχα αναπηρη την μητερα μου
συρε και γαμησου τωρα σκουλικι
μην μπλεκεις την μανα σου βρε μαλάκα , ασε απ εξω αυτα
απο εκει και μετα αν πηρες η δεν πηρες επιδοματα επειδη μου εκανες τον εγωιστη οτι θα την φας την πουτσα ορθιος δεν σου φταιει κανεις.
Δεν λεμε για την τιμιοτητα σου ουτε αν εισαι εργατικος , εκει εσενα εχει κολλησει το μυαλο σου μαλάκα , σαν γραμμόφωνο.
Ετσι οπως παει σε λιγο θα σε πιασουν και εσενα τα επιδοματα , μην εισαι μαλάκας και δεν τα παρεις , απο ηρωες μαλάκες χορτάσαμε.
Το να παραδεχετε κάποιος προσδιδει σεβασμο, με τον μαλακά που επιμένει γελανε ολοι , κοιτα τον φιλο σου τον Μπαροκ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Καλά, στην Τήνο μια ξεραΐλα είναι ούτως ή άλλως, τι να καεί???
Στα Ζαγοροσώρια τώρα, εντάξει αφού το είπε ο κύριος Κυριάκος δεν κινδυνεύεις......
Μη γράφεις ασυναρτησίες...εκεί που έχει την βίλα ο πουστης μια χαρά φωτιές είχαν μπει παλαιότερα...μετά γέμισε βιλαρες η πλαγιά ,λίγο πιο κάτω έβαλαν και ανεμογεννήτριες....στην Τζια τα ίδια... έχουν βάλει στον μήνα έξι φωτιές στο ίδιο σημείο....και καπάκι σκάνε μέγκα πρότζεκτ υπερπολυτελών κατοικιών από όρμο σε όρμο ..άσε τις αρλουμπες ,μια χαρά φουντώνουν και οι Κυκλάδες εκεί που πρέπει όταν πρέπει....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
μην μπλεκεις την μανα σου βρε μαλάκα , ασε απ εξω αυτα
απο εκει και μετα αν πηρες η δεν πηρες επιδοματα επειδη μου εκανες τον εγωιστη οτι θα την φας την πουτσα ορθιος δεν σου φταιει κανεις.
Δεν λεμε για την τιμιοτητα σου ουτε αν εισαι εργατικος , εκει εσενα εχει κολλησει το μυαλο σου μαλάκα , σαν γραμμόφωνο.
Ετσι οπως παει σε λιγο θα σε πιασουν και εσενα τα επιδοματα , μην εισαι μαλάκας και δεν τα παρεις , απο ηρωες μαλάκες χορτάσαμε.
Το να παραδεχετε κάποιος προσδιδει σεβασμο, με τον μαλακά που επιμένει γελανε ολοι , κοιτα τον φιλο σου τον Μπαροκ.
πες ου ρε μαλακα 1 φορα που ειπα ψεμματα εσυ τα ξερεις η το επαιξα κατι που δεν ειμαι ακομα και στα γραπτα μου,,
ΜΠΕΣΑ ομως πες..
δεν εχω παραδεχτει εγω ας πουμε τις μαλακιες του Κυριακου;πες αν δεν ειμαι καπου σωστος

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Αποδεδειγμένα???
Λάθος κάνεις, τους κατηγορείτε για τα πάντα (στο συγκεκριμένο ατύχημα των Τεμπών) ενώ δεν φταίνε για όλα τα χάλια των σιδηροδρόμων.
Αν τώρα είσαταν πιο συγκεκριμένοι στις κατηγορίες ίσως και να καταφέρνατε κάτι.
Θα προτιμήσω πάντως αυτόν που θεωρείς εγκληματία γιατί ο νάρκισσος μόνο τη φωνή του ακούει.
Ξεφορτωθήκαμε βασιλεία :piss::piss::piss::piss::piss::piss:και θα επιστρέψουμε σε κάτι παρόμοιο??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Μεθαύριο πρόεδρε, να είναι τριών ημερών τα γενιά. Να φαίνεσαι κουρασμένος από την υπερπροσπαθεια. Όπως πέρυσι. Και πρόπερσι
Τώρα δένουν το χέρι τους με νάρθηκα....πάνε οι αξουριές....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.440
Πόντοι
12.756
πες ου ρε μαλακα 1 φορα που ειπα ψεμματα εσυ τα ξερεις η το επαιξα κατι που δεν ειμαι ακομα και στα γραπτα μου,,
ΜΠΕΣΑ ομως πες..
δεν εχω παραδεχτει εγω ας πουμε τις μαλακιες του Κυριακου;πες αν δεν ειμαι καπου σωστος
Ειπα εγω ρε μαλάκα πουθενα οτι ειπες ψέματα ;;
Ειπα εγω οτι το επαιξες κάτι άλλο ;
Που τα διαβαζεις αυτα βρε μαλάκα ; εχεις θολωσει απο τα νευρα σου και βλεπεις μηνυματα μου που δεν εχω γραψει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Αποδεδειγμένα???
Λάθος κάνεις, τους κατηγορείτε για τα πάντα (στο συγκεκριμένο ατύχημα των Τεμπών) ενώ δεν φταίνε για όλα τα χάλια των σιδηροδρόμων.
Αν τώρα είσαταν πιο συγκεκριμένοι στις κατηγορίες ίσως και να καταφέρνατε κάτι.
Θα προτιμήσω πάντως αυτόν που θεωρείς εγκληματία γιατί ο νάρκισσος μόνο τη φωνή του ακούει.
Ξεφορτωθήκαμε βασιλεία :piss::piss::piss::piss::piss::piss:και θα επιστρέψουμε σε κάτι παρόμοιο??
ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ χρειαζεται

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Ειπα εγω ρε μαλάκα πουθενα οτι ειπες ψέματα ;;
Ειπα εγω οτι το επαιξες κάτι άλλο ;
Που τα διαβαζεις αυτα βρε μαλάκα ; εχεις θολωσει απο τα νευρα σου και βλεπεις μηνυματα μου που δεν εχω γραψει.
σε μερσω τοτες:hi:
υγ πως να μην εχω νευρα ρε μαλακα με αυτα που γινονται...ουτε εξοχικο δεν μπορω να παω σφιγγεται η καρδια μου

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Σταμάτα διουρητικέ τύπε :piss::piss::piss::piss::piss::piss:
ενα εχω να σου πω....
παιζεται δουλεια μου,περιμενω χαρτια απο μπατσαρια και ακομα τιποτα,πυρκαγιες,λαιλαπες,

ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom