Και δεν βαρέθηκες να τα αγοράζεις όλα δίπλα στον Χριστοφοράκο??Εχω 42 ακινητα και άλλα τόσα οι αδερφές μου και η γυναίκα μου και κανένα δεν κινδυνευει να καεί.
ΜΑΘΕΤΕ μπαλιτσα απο τον αρχοντα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Θα στο θεσω αλλιως, ποδοσφαιρικα. Οταν πηγαινουμε στο γηπεδο θελουμε να δουμε 2 ομαδες να παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο και ας μην κερδισει η ομαδα μας; Εχουμε αυτο το επιπεδο; Η, θελουμε να παιζει ο αντιπαλος χαλια, να κερδιζει η ομαδα μας και ας μην δουμε καλο ποδοσφαιρο;Οχι..καθε αλλο...
Θεωρω οτι εχει πολυ ικανοτερα στελεχη..
Συζηταμε για διαδοχη κατασταση στη νδ ή για διαδοχη κατασταση στην κυβερνηση?
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Στην Τηνο διπλα στον Χριστοφοράκο δεν θα πιάσει ποτέ φωτιά.Ουτε στα Ζαγοροχώρια.Και δεν βαρέθηκες να τα αγοράζεις όλα δίπλα στον Χριστοφοράκο??
Κυριάκος Μητσοτάκης.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
όχι είναι εναλλακτική η μαφία με τους πραγματικά επαγγελματίες απατεώνες που έχει αποδεδειγμένα και με αποδείξεις καταντήσει τη χώρα στα πρόθυρα της διάλυσης.Τι δε μπορω να καταλαβω ρε, οτι ανεφερες μια επισημα θεομουρλη και εναν επαγγελματια απατεωνα και ψευτολαμογιο; Αυτες ειναι οι εναλλακτικες, απο τσιπρα δε βαλατε δραμι μυαλο;
εσύ επειδή φοράς κομματικές παρωπίδες έχεις μείνει στον τσίπρα...ο αιώνιος εχθρός σου...άλλο αν έχει να κυβερνήσει 7 χρόνια και έχει φύγει και από το προσκήνιο εσύ έχεις μείνει εκεί
έχει ανέβει το χρέος της χώρας χ2 σε λίγο θα καεί και η ακρόπολη και εσένα σου φταίει ο τσίπρας ακόμα. Αλλά μέχρι εκεί βλέπεις.
Πιο έντιμο θα είναι να πεις ''εμένα αυτό με συμφέρει" και να αφήσεις τις κρίσεις στην άκρη.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Τελικα με το ξενοδοχειο του Κοκο-ματ που μας ειχαν σκοτισει τ αρχιδια με το γκρεμισμα του οροφου που εκρυβε την ακροπολη το γινεται ;;Εχω 42 ακινητα και άλλα τόσα οι αδερφές μου και η γυναίκα μου και κανένα δεν κινδυνευει να καεί.
ΜΑΘΕΤΕ μπαλιτσα απο τον αρχοντα.
Καλά, στην Τήνο μια ξεραΐλα είναι ούτως ή άλλως, τι να καεί???Στην Τηνο διπλα στον Χριστοφοράκο δεν θα πιάσει ποτέ φωτιά.Ουτε στα Ζαγοροχώρια.
Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στα Ζαγοροσώρια τώρα, εντάξει αφού το είπε ο κύριος Κυριάκος δεν κινδυνεύεις......
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
ανήλικος ξε ανήλικος εγώ τους αποδεδειγμένους κλέφτες και συνένοχους στην δολοφονία 60 παιδιών δεν θα τους ψηφίσωΉταν ανήλικος επί Τσίπρα.
Ακόμα είναι
ιδιαίτερα με αντάλαγμα φραγκοδίφραγκα και διευκολύνσεις.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Αυριο θα ανακοινωσω ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ αποζημιωσεις για τους πληγεντες.
Οσοι ειχαν σπιτια 400.000 ευρω θα πάρουν σε δοσεις....45.000,αφου καταθεσουν καμια 100 δικαιολογητικά.
Ειπαμε,εκλεχτηκα για την μεσαια ταξη.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Οσοι ειχαν σπιτια 400.000 ευρω θα πάρουν σε δοσεις....45.000,αφου καταθεσουν καμια 100 δικαιολογητικά.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.207
- Πόντοι
- 5.506
Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Και ερχεται ο καθε μαλακας να μου γραψει για τον μπινε που ετρεμε το φυλοκαρδι μας ποτε θα τα τιναξει ολα στον αερα και ευτυχως τουλαχιστον πηγαμε πεντε-δεκα βηματα πισω μονο.όχι είναι εναλλακτική η μαφία με τους πραγματικά επαγγελματίες απατεώνες που έχει αποδεδειγμένα και με αποδείξεις καταντήσει τη χώρα στα πρόθυρα της διάλυσης.
εσύ επειδή φοράς κομματικές παρωπίδες έχεις μείνει στον τσίπρα...ο αιώνιος εχθρός σου...άλλο αν έχει να κυβερνήσει 7 χρόνια και έχει φύγει και από το προσκήνιο εσύ έχεις μείνει εκεί
έχει ανέβει το χρέος της χώρας χ2 σε λίγο θα καεί και η ακρόπολη και εσένα σου φταίει ο τσίπρας ακόμα. Αλλά μέχρι εκεί βλέπεις.
Πιο έντιμο θα είναι να πεις ''εμένα αυτό με συμφέρει" και να αφήσεις τις κρίσεις στην άκρη.
Οχι, ευχαριστω, δε θελω αλλους τσιπρες. Και, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο λιγοτερο ανικανος και αυτος που ξαναεφερε μια σχετικη ηρεμια στην αγορα ειναι αυτος, αν εμφανιστει καποιος αλλος, καποτε, συζηταμε. Μεχρι στιγμης εμφανιστηκε Ανδρουλακης, Κασελακης, Βελοπουλος. Χαος.
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Μεθαύριο πρόεδρε, να είναι τριών ημερών τα γενιά. Να φαίνεσαι κουρασμένος από την υπερπροσπαθεια. Όπως πέρυσι. Και πρόπερσιΑυριο θα ανακοινωσω ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ αποζημιωσεις για τους πληγεντες.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
το κόλπο είναι να εκταμιεύσεις μόνο την πρώτη δόση όσο είναι το θέμα φρέσκο και θα το δείξουν τα κανάλιαΑυριο θα ανακοινωσω ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ αποζημιωσεις για τους πληγεντες.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
και να ρίξεις πιστόλι δίχως αύριο στις επόμενες
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.207
- Πόντοι
- 5.506
Ετοιμασου να σου ευχηθει ψοφους καμια αδερφαρα εδω μεσα.ανήλικος ξε ανήλικος εγώ τους αποδεδειγμένους κλέφτες και συνένοχους στην δολοφονία 60 παιδιών δεν θα τους ψηφίσω
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Αξιοπρέπεια το Σόι;αν εχει την στοιχειωδη αξιοπρεπεια μολις τελειωσει ολο αυτο πρεπει να παραιτηθει και να ξεκουμπιστει απ τη χωρα.
Λογικά θα έχουν κάνει ότι προσφυγή υπάρχει.Τελικα με το ξενοδοχειο του Κοκο-ματ που μας ειχαν σκοτισει τ αρχιδια με το γκρεμισμα του οροφου που εκρυβε την ακροπολη το γινεται ;;
Απολύτως σεβαστό, να μην ψηφίσεις ΝΔ αν δεν θέλεις.ανήλικος ξε ανήλικος εγώ τους αποδεδειγμένους κλέφτες και συνένοχους στην δολοφονία 60 παιδιών δεν θα τους ψηφίσω
Τι σκατά να γράψουμε όμως για κάποια από τις επιλογές σου που χρειάζεται μια κάποια βοήθεια.
Εξειδικευμένη....
Για προτείνετε άλλον, της προκοπής όμως, για να δεις πότε εξαφανίζεται και ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοι του που παριστάνουν τους δεξιούς
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Τώρα πως να στο πω πιο ήρεμα......Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Και ερχεται ο καθε μαλακας να μου γραψει για τον μπινε που ετρεμε το φυλοκαρδι μας ποτε θα τα τιναξει ολα στον αερα και ευτυχως τουλαχιστον πηγαμε πεντε-δεκα βηματα πισω μονο.
Οχι, ευχαριστω, δε θελω αλλους τσιπρες. Και, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο λιγοτερο ανικανος και αυτος που ξαναεφερε μια σχετικη ηρεμια στην αγορα ειναι αυτος, αν εμφανιστει καποιος αλλος, καποτε, συζηταμε. Μεχρι στιγμης εμφανιστηκε Ανδρουλακης, Κασελακης, Βελοπουλος. Χαος.
στα @@ μας (και σας) για το τι συμφέρει τον καθένα οικονομικά...κατάλαβες πως λειτουργεί? Άλλος μπορεί να έχει κονέ με το ΚΚΕ και να τον συμφέρει να βγει ο κουτσούμπας....άλλος μπορεί να είναι ξάδερφος του δούκα και να παίρνει αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων
Εδώ δε μιλάμε για το τι είναι καλύτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ...γιαυτό σου λέω...καλύτερα άσε τις κρίσεις και παρακολούθα όταν η συζήτηση δεν σηκώνει κομματικές παρωπίδες
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
δε σε κατάλαβαΕτοιμασου να σου ευχηθει ψοφους καμια αδερφαρα εδω μεσα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.664
- Πόντοι
- 8.346
Ο Σαούλ ειναι καλό παιδί. Εσυ να πεθανεις μονο, φτάνει. Μας καλύπτειΕτοιμασου να σου ευχηθει ψοφους καμια αδερφαρα εδω μεσα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Να βάλουν και στρατιωτική στολή σαν τον καραγκιόζη τον Ζελεζνι.Αυριο θα ανακοινωσω ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ αποζημιωσεις για τους πληγεντες.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις