Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Εχω 42 ακινητα και άλλα τόσα οι αδερφές μου και η γυναίκα μου και κανένα δεν κινδυνευει να καεί.
ΜΑΘΕΤΕ μπαλιτσα απο τον αρχοντα.
Και δεν βαρέθηκες να τα αγοράζεις όλα δίπλα στον Χριστοφοράκο??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Οχι..καθε αλλο...
Θεωρω οτι εχει πολυ ικανοτερα στελεχη..
Συζηταμε για διαδοχη κατασταση στη νδ ή για διαδοχη κατασταση στην κυβερνηση?
Θα στο θεσω αλλιως, ποδοσφαιρικα. Οταν πηγαινουμε στο γηπεδο θελουμε να δουμε 2 ομαδες να παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο και ας μην κερδισει η ομαδα μας; Εχουμε αυτο το επιπεδο; Η, θελουμε να παιζει ο αντιπαλος χαλια, να κερδιζει η ομαδα μας και ας μην δουμε καλο ποδοσφαιρο;

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Και δεν βαρέθηκες να τα αγοράζεις όλα δίπλα στον Χριστοφοράκο??
Στην Τηνο διπλα στον Χριστοφοράκο δεν θα πιάσει ποτέ φωτιά.Ουτε στα Ζαγοροχώρια.
Κυριάκος Μητσοτάκης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τι δε μπορω να καταλαβω ρε, οτι ανεφερες μια επισημα θεομουρλη και εναν επαγγελματια απατεωνα και ψευτολαμογιο; Αυτες ειναι οι εναλλακτικες, απο τσιπρα δε βαλατε δραμι μυαλο;
όχι είναι εναλλακτική η μαφία με τους πραγματικά επαγγελματίες απατεώνες που έχει αποδεδειγμένα και με αποδείξεις καταντήσει τη χώρα στα πρόθυρα της διάλυσης.

εσύ επειδή φοράς κομματικές παρωπίδες έχεις μείνει στον τσίπρα...ο αιώνιος εχθρός σου...άλλο αν έχει να κυβερνήσει 7 χρόνια και έχει φύγει και από το προσκήνιο εσύ έχεις μείνει εκεί

έχει ανέβει το χρέος της χώρας χ2 σε λίγο θα καεί και η ακρόπολη και εσένα σου φταίει ο τσίπρας ακόμα. Αλλά μέχρι εκεί βλέπεις.

Πιο έντιμο θα είναι να πεις ''εμένα αυτό με συμφέρει" και να αφήσεις τις κρίσεις στην άκρη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Εχω 42 ακινητα και άλλα τόσα οι αδερφές μου και η γυναίκα μου και κανένα δεν κινδυνευει να καεί.
ΜΑΘΕΤΕ μπαλιτσα απο τον αρχοντα.
Τελικα με το ξενοδοχειο του Κοκο-ματ που μας ειχαν σκοτισει τ αρχιδια με το γκρεμισμα του οροφου που εκρυβε την ακροπολη το γινεται ;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Στην Τηνο διπλα στον Χριστοφοράκο δεν θα πιάσει ποτέ φωτιά.Ουτε στα Ζαγοροχώρια.
Κυριάκος Μητσοτάκης.
Καλά, στην Τήνο μια ξεραΐλα είναι ούτως ή άλλως, τι να καεί???
Στα Ζαγοροσώρια τώρα, εντάξει αφού το είπε ο κύριος Κυριάκος δεν κινδυνεύεις......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ήταν ανήλικος επί Τσίπρα.
Ακόμα είναι :coffee:
ανήλικος ξε ανήλικος εγώ τους αποδεδειγμένους κλέφτες και συνένοχους στην δολοφονία 60 παιδιών δεν θα τους ψηφίσω

ιδιαίτερα με αντάλαγμα φραγκοδίφραγκα και διευκολύνσεις.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Αυριο θα ανακοινωσω ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ αποζημιωσεις για τους πληγεντες.
Οσοι ειχαν σπιτια 400.000 ευρω θα πάρουν σε δοσεις....45.000,αφου καταθεσουν καμια 100 δικαιολογητικά.
Ειπαμε,εκλεχτηκα για την μεσαια ταξη.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
όχι είναι εναλλακτική η μαφία με τους πραγματικά επαγγελματίες απατεώνες που έχει αποδεδειγμένα και με αποδείξεις καταντήσει τη χώρα στα πρόθυρα της διάλυσης.

εσύ επειδή φοράς κομματικές παρωπίδες έχεις μείνει στον τσίπρα...ο αιώνιος εχθρός σου...άλλο αν έχει να κυβερνήσει 7 χρόνια και έχει φύγει και από το προσκήνιο εσύ έχεις μείνει εκεί

έχει ανέβει το χρέος της χώρας χ2 σε λίγο θα καεί και η ακρόπολη και εσένα σου φταίει ο τσίπρας ακόμα. Αλλά μέχρι εκεί βλέπεις.

Πιο έντιμο θα είναι να πεις ''εμένα αυτό με συμφέρει" και να αφήσεις τις κρίσεις στην άκρη.
Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Και ερχεται ο καθε μαλακας να μου γραψει για τον μπινε που ετρεμε το φυλοκαρδι μας ποτε θα τα τιναξει ολα στον αερα και ευτυχως τουλαχιστον πηγαμε πεντε-δεκα βηματα πισω μονο.

Οχι, ευχαριστω, δε θελω αλλους τσιπρες. Και, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο λιγοτερο ανικανος και αυτος που ξαναεφερε μια σχετικη ηρεμια στην αγορα ειναι αυτος, αν εμφανιστει καποιος αλλος, καποτε, συζηταμε. Μεχρι στιγμης εμφανιστηκε Ανδρουλακης, Κασελακης, Βελοπουλος. Χαος.

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Οσοι ειχαν σπιτια 400.000 ευρω θα πάρουν σε δοσεις....45.000,αφου καταθεσουν καμια 100 δικαιολογητικά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μεθαύριο πρόεδρε, να είναι τριών ημερών τα γενιά. Να φαίνεσαι κουρασμένος από την υπερπροσπαθεια. Όπως πέρυσι. Και πρόπερσι

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Δεν ειμαι μαλάκας που αγόρασα σπίτια μπροστα στη θάλασσα ουτε στο στο κέντρο του Παρισιού η γυναίκα μου απο το κομπόδεμά της.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
το κόλπο είναι να εκταμιεύσεις μόνο την πρώτη δόση όσο είναι το θέμα φρέσκο και θα το δείξουν τα κανάλια

και να ρίξεις πιστόλι δίχως αύριο στις επόμενες :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
ανήλικος ξε ανήλικος εγώ τους αποδεδειγμένους κλέφτες και συνένοχους στην δολοφονία 60 παιδιών δεν θα τους ψηφίσω

Ετοιμασου να σου ευχηθει ψοφους καμια αδερφαρα εδω μεσα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Τελικα με το ξενοδοχειο του Κοκο-ματ που μας ειχαν σκοτισει τ αρχιδια με το γκρεμισμα του οροφου που εκρυβε την ακροπολη το γινεται ;;
Λογικά θα έχουν κάνει ότι προσφυγή υπάρχει.

Απολύτως σεβαστό, να μην ψηφίσεις ΝΔ αν δεν θέλεις.
Τι σκατά να γράψουμε όμως για κάποια από τις επιλογές σου που χρειάζεται μια κάποια βοήθεια.
Εξειδικευμένη....
Για προτείνετε άλλον, της προκοπής όμως, για να δεις πότε εξαφανίζεται και ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοι του που παριστάνουν τους δεξιούς

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Και ερχεται ο καθε μαλακας να μου γραψει για τον μπινε που ετρεμε το φυλοκαρδι μας ποτε θα τα τιναξει ολα στον αερα και ευτυχως τουλαχιστον πηγαμε πεντε-δεκα βηματα πισω μονο.

Οχι, ευχαριστω, δε θελω αλλους τσιπρες. Και, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο λιγοτερο ανικανος και αυτος που ξαναεφερε μια σχετικη ηρεμια στην αγορα ειναι αυτος, αν εμφανιστει καποιος αλλος, καποτε, συζηταμε. Μεχρι στιγμης εμφανιστηκε Ανδρουλακης, Κασελακης, Βελοπουλος. Χαος.
Τώρα πως να στο πω πιο ήρεμα......

στα @@ μας (και σας) για το τι συμφέρει τον καθένα οικονομικά...κατάλαβες πως λειτουργεί? Άλλος μπορεί να έχει κονέ με το ΚΚΕ και να τον συμφέρει να βγει ο κουτσούμπας....άλλος μπορεί να είναι ξάδερφος του δούκα και να παίρνει αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων

Εδώ δε μιλάμε για το τι είναι καλύτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ...γιαυτό σου λέω...καλύτερα άσε τις κρίσεις και παρακολούθα όταν η συζήτηση δεν σηκώνει κομματικές παρωπίδες

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Για να δείτε πόσο στενοχωρηθηκαμε,ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ δεν θα γαμήσει για 4 μερες.Και θα βγαινει με ασπρους λεκέδες στη μασχάλη απο το αποσμητικό.
Εγω ετσι κι αλλιως δεν γαμάω.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Να βάλουν και στρατιωτική στολή σαν τον καραγκιόζη τον Ζελεζνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom