Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.963
Πόντοι
3.656
Λογικά θα έχουν κάνει ότι προσφυγή υπάρχει.

Απολύτως σεβαστό, να μην ψηφίσεις ΝΔ αν δεν θέλεις.
Τι σκατά να γράψουμε όμως για κάποια από τις επιλογές σου που χρειάζεται μια κάποια βοήθεια.
Εξειδικευμένη....
Για προτείνετε άλλον, της προκοπής όμως, για να δεις πότε εξαφανίζεται και ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοι του που παριστάνουν τους δεξιούς
Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρούσα τον τζήμερο μια λογική πρόταση τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

και την λατινοπούλου θα ψήφιζα αν δεν ήξερα ποιος την σπρώχνει και ήμουν λίγο πιο ευκολόπιστος

και την κωσταντοπούλου -αν και όχι ιδιαίτερα ικανή- την θεωρώ τίμια...

και τον βαρουφάκη θα τον ψήφιζα αν δεν ήταν τόσο μακαλοκαύλης όταν φλεξάρει μαλακίες.

Τι νόημα έχει όμως εσείς βλέπετε μόνο κυριάκο και σταθερότητα στο ότι έχετε να το κρατήσετε. Ακόμα και αν αυτό που κρατάτε κάθε λίγο και λιγάκι λιγοστεύει και στο τέλος θα βρεθείτε να κρατάτε κάτι που δεν το περιμένατε...και ο κυριάκος θα έχει πετάξει ήδη για αλλού :confused:

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.681
Πόντοι
201
Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο.
Α ρε Τσιπρα, έκανες σίγουρα κάτι καλό τότε

Μακάρι στα συσσίτια

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.000
Πόντοι
8.346
Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρούσα τον τζήμερο μια λογική πρόταση τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

και την λατινοπούλου θα ψήφιζα αν δεν ήξερα ποιος την σπρώχνει και ήμουν λίγο πιο ευκολόπιστος

και τον βαρουφάκη θα τον ψήφιζα αν δεν ήταν τόσο μακαλοκαύλης όταν φλεξάρει μαλακίες.

Τι νόημα έχει όμως εσείς βλέπετε μόνο κυριάκο και σταθερότητα στο ότι έχετε να το κρατήσετε. Ακόμα και αν αυτό που κρατάτε κάθε λίγο και λιγάκι λιγοστεύει και στο τέλος θα βρεθείτε να κρατάτε κάτι που δεν το περιμένατε...και ο κυριάκος θα έχει πετάξει ήδη για αλλού :confused:
Μιλάς με τύπους που παρακαλανε να πεθάνει η κατσίκα του δίπλα και να ζει η δικιά τους. Αυτά που λες τους φαίνονται κινέζικα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.213
Πόντοι
25.186
Μην τυχόν και ξυριστεί κανείς.Και όσοι μαυρίσατε,να ξεμαυρίσετε.

Κυριάκος προς υπουργούς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.963
Πόντοι
3.656
Μιλάς με τύπους που παρακαλανε να πεθάνει η κατσίκα του δίπλα και να ζει η δικιά τους. Αυτά που λες τους φαίνονται κινέζικα
φοβάμαι ότι με την πείνα που έρχεται πολλοί θα κλέβουν την κατσίκα του γείτονα για να τη φάνε και στο τέλος θα τρώνε και τον ίδιο το γείτονα :confused:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.213
Πόντοι
25.186
Φανταστείτε να ειχαμε τετοιες φωτιές και κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.422
Πόντοι
1.706

Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά που δεν θέλεις να την καταλάβεις.
Ο Κούλης ναι μεν είναι ηγέτης της ΝΔ αλλά έχει απο πίσω του ολόκληρο κόμμα.
Όλοι οι άλλοι που έγραψες είναι τόσο νάρκισσοι που δεν αφήνουν κανένα από το επιτέλειο τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) να εκφράσει μια άποψη.
Ότι πει ο ηγέτης, τρανό παράδειγμα η θεόμουρλη όταν ήθελε να παραιτηθεί βουλευτής της για να πάει η έδρα εκεί που αυτή ήθελε.
Πραγματικά να μου λείπουν τέτοιες επιλογές.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.213
Πόντοι
25.186
Το εγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
20% κατωτατο(που μας ζαλισε)