You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.963
- Πόντοι
- 3.656
Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρούσα τον τζήμερο μια λογική πρόταση τουλάχιστον έτσι φαινόταν.Λογικά θα έχουν κάνει ότι προσφυγή υπάρχει.
Απολύτως σεβαστό, να μην ψηφίσεις ΝΔ αν δεν θέλεις.
Τι σκατά να γράψουμε όμως για κάποια από τις επιλογές σου που χρειάζεται μια κάποια βοήθεια.
Εξειδικευμένη....
Για προτείνετε άλλον, της προκοπής όμως, για να δεις πότε εξαφανίζεται και ο Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοι του που παριστάνουν τους δεξιούς
και την λατινοπούλου θα ψήφιζα αν δεν ήξερα ποιος την σπρώχνει και ήμουν λίγο πιο ευκολόπιστος
και την κωσταντοπούλου -αν και όχι ιδιαίτερα ικανή- την θεωρώ τίμια...
και τον βαρουφάκη θα τον ψήφιζα αν δεν ήταν τόσο μακαλοκαύλης όταν φλεξάρει μαλακίες.
Τι νόημα έχει όμως εσείς βλέπετε μόνο κυριάκο και σταθερότητα στο ότι έχετε να το κρατήσετε. Ακόμα και αν αυτό που κρατάτε κάθε λίγο και λιγάκι λιγοστεύει και στο τέλος θα βρεθείτε να κρατάτε κάτι που δεν το περιμένατε...και ο κυριάκος θα έχει πετάξει ήδη για αλλού
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.681
- Πόντοι
- 201
Α ρε Τσιπρα, έκανες σίγουρα κάτι καλό τότεΦυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο.
Μακάρι στα συσσίτια
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 8.346
Μιλάς με τύπους που παρακαλανε να πεθάνει η κατσίκα του δίπλα και να ζει η δικιά τους. Αυτά που λες τους φαίνονται κινέζικαΈχω πει πολλές φορές ότι θεωρούσα τον τζήμερο μια λογική πρόταση τουλάχιστον έτσι φαινόταν.
και την λατινοπούλου θα ψήφιζα αν δεν ήξερα ποιος την σπρώχνει και ήμουν λίγο πιο ευκολόπιστος
και τον βαρουφάκη θα τον ψήφιζα αν δεν ήταν τόσο μακαλοκαύλης όταν φλεξάρει μαλακίες.
Τι νόημα έχει όμως εσείς βλέπετε μόνο κυριάκο και σταθερότητα στο ότι έχετε να το κρατήσετε. Ακόμα και αν αυτό που κρατάτε κάθε λίγο και λιγάκι λιγοστεύει και στο τέλος θα βρεθείτε να κρατάτε κάτι που δεν το περιμένατε...και ο κυριάκος θα έχει πετάξει ήδη για αλλού![]()
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.963
- Πόντοι
- 3.656
φοβάμαι ότι με την πείνα που έρχεται πολλοί θα κλέβουν την κατσίκα του γείτονα για να τη φάνε και στο τέλος θα τρώνε και τον ίδιο το γείτοναΜιλάς με τύπους που παρακαλανε να πεθάνει η κατσίκα του δίπλα και να ζει η δικιά τους. Αυτά που λες τους φαίνονται κινέζικα
Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά που δεν θέλεις να την καταλάβεις.Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρούσα τον τζήμερο μια λογική πρόταση τουλάχιστον έτσι φαινόταν.
Τι νόημα έχει όμως εσείς βλέπετε μόνο κυριάκο και σταθερότητα στο ότι έχετε να το κρατήσετε. Ακόμα και αν αυτό που κρατάτε κάθε λίγο και λιγάκι λιγοστεύει και στο τέλος θα βρεθείτε να κρατάτε κάτι που δεν το περιμένατε...και ο κυριάκος θα έχει πετάξει ήδη για αλλού![]()
Ο Κούλης ναι μεν είναι ηγέτης της ΝΔ αλλά έχει απο πίσω του ολόκληρο κόμμα.
Όλοι οι άλλοι που έγραψες είναι τόσο νάρκισσοι που δεν αφήνουν κανένα από το επιτέλειο τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) να εκφράσει μια άποψη.
Ότι πει ο ηγέτης, τρανό παράδειγμα η θεόμουρλη όταν ήθελε να παραιτηθεί βουλευτής της για να πάει η έδρα εκεί που αυτή ήθελε.
Πραγματικά να μου λείπουν τέτοιες επιλογές.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 25.186
Σε ποιον αναφερεσαι;ο αλλος ιδιωτικος υπαλληλος και βαραει και λαικ ρε μαλακα ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.672
- Πόντοι
- 12.756
ξερει η νυφιτσα για ποιον λεωΣε ποιον αναφερεσαι;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.362
- Πόντοι
- 12.756
ελα εχουμε κανα θεμα μπινεδακο μου;ξερει η νυφιτσα για ποιον λεω
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 25.186
Το 80% παίρνει 850 στο χέρι καθαρά.Ασχημα ειναι;Σε 800 χρόνια ενα σπιτι Βολταιρου το παίρνουνε.ξερει η νυφιτσα για ποιον λεω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.362
- Πόντοι
- 12.756
σε μενα το λεει θελει να του γαμησω ζωντανα και πεθαμενα μεχρι να φυγωαπο Α.ΓλυφαδαΣε ποιον αναφερεσαι;
Στο έτερο του ήμισυ που πάτησε λαικ στο πιο πάνω πόστ μουΣε ποιον αναφερεσαι;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.362
- Πόντοι
- 12.756
ναι και τι;Το 80% παίρνει 850 στο χέρι καθαρά.Ασχημα ειναι;Σε 800 χρόνια ενα σπιτι Βολταιρου το παίρνουνε.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 25.186
Τιποτα,ναι και τι;
Μια θέση ιπποκομου στις επαύλεις του Μητσοτάκη σε περιμένει.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 8.346
Εκεί δεν ήρθε η φωτιά ακόμα?σε μενα το λεει θελει να του γαμησω ζωντανα και πεθαμενα μεχρι να φυγωαπο Α.Γλυφαδα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.362
- Πόντοι
- 12.756
θα σε παρω βοηθο μου να καθαριζεις τα σκαταΤιποτα,
Μια θέση ιπποκομου στις επαύλεις του Μητσοτάκη σε περιμένει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις