Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Κάνα νέο με τις τιμές του ρεύματος έχουμε τώρα με τις φωτιές??
ειμαι μαθημενος ρε μαλακα εγω απο τα μικρατα μου δεν παιρνω χαμπαριΣε λίγο θα σφίξει και άλλο το ζωνάρι...
ασε αυριο αυτα μην με νευριαζεις αλλο ειναι το ευαισθητο σημειο μουΚάνα νέο με τις τιμές του ρεύματος έχουμε τώρα με τις φωτιές??
Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το:ενα εχω να σου πω....
παιζεται δουλεια μου,περιμενω χαρτια απο μπατσαρια και ακομα τιποτα,πυρκαγιες,λαιλαπες,
ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ
Θα κάνει δηλώσεις αύριο ο κυριάκος, αξύριστος και περίλυπος, λες??σε μερσω τοτες
υγ πως να μην εχω νευρα ρε μαλακα με αυτα που γινονται...ουτε εξοχικο δεν μπορω να παω σφιγγεται η καρδια μου
Μην υπερβάλεις τώρα. Αν είχες πρόβλημα υγείας σου εύχομαι να μην σου ξανατυχει. Αλλά όσον αφορά τη δουλειά, είμαστε από τους ευνοημένους όσοι ασχολούμαστε με τον τουρισμό, ούτε το 12 με την κρίση μας επηρέασε, ούτε το 15 έως το 19, το 18 ήταν χρονιά ρεκόρ αν θυμάμαι καλά, ούτε καν με τον κορονοιο, ίσως ελάχιστα. Φέτος μόνο ίσως είναι η χειρότερη χρονιά, αλλά κλάιν μάιν, ας έχουμε και μια χρονιά λίγη χασουρα, άλλοι με τον κορονοιο, ειδικά όσοι άνοιξαν εκείνη την χρονιά και την προηγούμενη, πήγαν ακλαφτοι.Φυσικα εμενα αυτο με συμφερει ρε, να πηγαινουν καλα οι δουλειες μου και να εχω την υγεια μου. Ε, με τον τσιπρα δεν ειχα τιποτα απο τα δυο. Και ερχεται ο καθε μαλακας να μου γραψει για τον μπινε που ετρεμε το φυλοκαρδι μας ποτε θα τα τιναξει ολα στον αερα και ευτυχως τουλαχιστον πηγαμε πεντε-δεκα βηματα πισω μονο.
Οχι, ευχαριστω, δε θελω αλλους τσιπρες. Και, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ο λιγοτερο ανικανος και αυτος που ξαναεφερε μια σχετικη ηρεμια στην αγορα ειναι αυτος, αν εμφανιστει καποιος αλλος, καποτε, συζηταμε. Μεχρι στιγμης εμφανιστηκε Ανδρουλακης, Κασελακης, Βελοπουλος. Χαος.
Εσύ νομίζεις ότι όταν μιλάω για νέα δημοκρατία πασοκ και συριζα μιλάω για τα κόμματα του σήμερα?Αποδεδειγμένα???
Λάθος κάνεις, τους κατηγορείτε για τα πάντα (στο συγκεκριμένο ατύχημα των Τεμπών) ενώ δεν φταίνε για όλα τα χάλια των σιδηροδρόμων.
Αν τώρα είσαταν πιο συγκεκριμένοι στις κατηγορίες ίσως και να καταφέρνατε κάτι.
Θα προτιμήσω πάντως αυτόν που θεωρείς εγκληματία γιατί ο νάρκισσος μόνο τη φωνή του ακούει.
Ξεφορτωθήκαμε βασιλεία και θα επιστρέψουμε σε κάτι παρόμοιο??
Καλά φέτος έχουμε χασουρα? Αφού μας έχουν ζαλίσει γ ρεκόρ κ ρεκόρΜην υπερβάλεις τώρα. Αν είχες πρόβλημα υγείας σου εύχομαι να μην σου ξανατυχει. Αλλά όσον αφορά τη δουλειά, είμαστε από τους ευνοημένους όσοι ασχολούμαστε με τον τουρισμό, ούτε το 12 με την κρίση μας επηρέασε, ούτε το 15 έως το 19, το 18 ήταν χρονιά ρεκόρ αν θυμάμαι καλά, ούτε καν με τον κορονοιο, ίσως ελάχιστα. Φέτος μόνο ίσως είναι η χειρότερη χρονιά, αλλά κλάιν μάιν, ας έχουμε και μια χρονιά λίγη χασουρα, άλλοι με τον κορονοιο, ειδικά όσοι άνοιξαν εκείνη την χρονιά και την προηγούμενη, πήγαν ακλαφτοι.
Φέτος έχει φτάσει η πουτσα αμυγδαλές....οι τζίροι είναι για κλάματα....Καλά φέτος έχουμε χασουρα? Αφού μας έχουν ζαλίσει γ ρεκόρ κ ρεκόρ
Καθολου στα @@ μας, ετσι κι αλλιως αυτο ψηφιζει ο καθενας, το ατομικο του συμφερον. Αν συμπιπτει με το γενικοτερο συμφερον της χωρας ακομα καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι αυτονοητο. Δε μπορει λογου χαρη ο δημοσιος υπαλληλος που ψηφιζει αυτον που τον βολεψε ή θα τον βολεψει να ενισχυει το συνολικο καλο του τοπου τη στιγμη που προσπαθει απλα να ξεζουμισει τα δημοσια ταμεια με αμφιβολου ποιοτητας και ποσοτητας υπηρεσια. Οποιος ομως κινειται στην ελευθερη αγορα και παραγει και ενισχυει και προσφερει. Και επειδη ο ελευθερος επαγγελματιας/αυτοαπασχολουμενος ακομα και ο μισθωτος του ιδιωτικου αν σκασει η φουσκα χανεται προφανως και συμβαδιζει η πορεια του και η επιλογες του με την προοδο, τη δικη του, της τσεπης του, της αυξημενης παραγωγικοτητας και της ευημεριας γενικοτερα.Τώρα πως να στο πω πιο ήρεμα......
στα @@ μας (και σας) για το τι συμφέρει τον καθένα οικονομικά...κατάλαβες πως λειτουργεί? Άλλος μπορεί να έχει κονέ με το ΚΚΕ και να τον συμφέρει να βγει ο κουτσούμπας....άλλος μπορεί να είναι ξάδερφος του δούκα και να παίρνει αναθέσεις από τον Δήμο Αθηναίων
Εδώ δε μιλάμε για το τι είναι καλύτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ...γιαυτό σου λέω...καλύτερα άσε τις κρίσεις και παρακολούθα όταν η συζήτηση δεν σηκώνει κομματικές παρωπίδες
Tι είπες ρε Πρόεδρε του Εδεσσαικού τωρα;;Καθολου στα @@ μας, ετσι κι αλλιως αυτο ψηφιζει ο καθενας, το ατομικο του συμφερον. Αν συμπιπτει με το γενικοτερο συμφερον της χωρας ακομα καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι αυτονοητο. Δε μπορει λογου χαρη ο δημοσιος υπαλληλος που ψηφιζει αυτον που τον βολεψε ή θα τον βολεψει να ενισχυει το συνολικο καλο του τοπου τη στιγμη που προσπαθει απλα να ξεζουμισει τα δημοσια ταμεια με αμφιβολου ποιοτητας και ποσοτητας υπηρεσια. Οποιος ομως κινειται στην ελευθερη αγορα και παραγει και ενισχυει και προσφερει. Και επειδη ο ελευθερος επαγγελματιας/αυτοαπασχολουμενος ακομα και ο μισθωτος του ιδιωτικου αν σκασει η φουσκα χανεται προφανως και συμβαδιζει η πορεια του και η επιλογες του με την προοδο, τη δικη του, της τσεπης του, της αυξημενης παραγωγικοτητας και της ευημεριας γενικοτερα.
Καποιο ξεσκισμενο μουνοπανο απο τους κωλογλυφτες του φυλακοβιου μου ευχηθηκε να ψοφησω αυριο επειδη αναφερθηκα στους νεκρους στο Ματι, πιθανως να ειναι ευαισθητουλης οταν αναφερομαστε σε τετοια γεγονοτα. Εκτος αν η ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα αυτη εχει ευαισθησια αλα καρτ.δε σε κατάλαβα
Δεν εχει μισο αρχιδι να γραψει.Σε ποιον αναφερεσαι;
ΠαραδεχετΑΙ μαλακα χοντρουλη.μην μπλεκεις την μανα σου βρε μαλάκα , ασε απ εξω αυτα
απο εκει και μετα αν πηρες η δεν πηρες επιδοματα επειδη μου εκανες τον εγωιστη οτι θα την φας την πουτσα ορθιος δεν σου φταιει κανεις.
Δεν λεμε για την τιμιοτητα σου ουτε αν εισαι εργατικος , εκει εσενα εχει κολλησει το μυαλο σου μαλάκα , σαν γραμμόφωνο.
Ετσι οπως παει σε λιγο θα σε πιασουν και εσενα τα επιδοματα , μην εισαι μαλάκας και δεν τα παρεις , απο ηρωες μαλάκες χορτάσαμε.
Το να παραδεχετε κάποιος προσδιδει σεβασμο, με τον μαλακά που επιμένει γελανε ολοι , κοιτα τον φιλο σου τον Μπαροκ.
Τι μαλακίες κάθεσαι κ αραδιαζεις... Εκτός πραγματικότητας είσαι??? Η αγοραστική δύναμη του μισθου του ιδιωτικού υπαλλήλου κ γενικά του οποιουδήποτε εχει συρρικνωθεί. Τι μαλακίες κάθεσαι κ γράφεις? Από το φεγγάρι μας ήρθες ρε γαμημενε ή γράφεις από άλλη χώρα??Καθολου στα @@ μας, ετσι κι αλλιως αυτο ψηφιζει ο καθενας, το ατομικο του συμφερον. Αν συμπιπτει με το γενικοτερο συμφερον της χωρας ακομα καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι αυτονοητο. Δε μπορει λογου χαρη ο δημοσιος υπαλληλος που ψηφιζει αυτον που τον βολεψε ή θα τον βολεψει να ενισχυει το συνολικο καλο του τοπου τη στιγμη που προσπαθει απλα να ξεζουμισει τα δημοσια ταμεια με αμφιβολου ποιοτητας και ποσοτητας υπηρεσια. Οποιος ομως κινειται στην ελευθερη αγορα και παραγει και ενισχυει και προσφερει. Και επειδη ο ελευθερος επαγγελματιας/αυτοαπασχολουμενος ακομα και ο μισθωτος του ιδιωτικου αν σκασει η φουσκα χανεται προφανως και συμβαδιζει η πορεια του και η επιλογες του με την προοδο, τη δικη του, της τσεπης του, της αυξημενης παραγωγικοτητας και της ευημεριας γενικοτερα.
Αυτο δεν καταλαβαινουν οι βλαμμενοι, πως καποιοι εχουμε κανει μια πορεια και εχουμε φτασει οπου εχει φτασει ο καθενας μας. Χωρις να εξαρτομαστε απο κανεναν πουστη και με τις δυναμεις μας. Και οποτε καθεται η οποιαδηποτε στραβη βρισκουμε την ακρη και προχωραμε. Δεν καθομαστε να κλαιγομαστε στα φορα σα μυξοπαρθενες και να τα ριχνουμε δεξια αριστερα τα αναθεμα. Εδω αντεξαμε τσιπρες και κουστωδιες.ειμαι μαθημενος ρε μαλακα εγω απο τα μικρατα μου δεν παιρνω χαμπαρι
ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται
ρε μαλακα καθε χρονο στραβες εχω μην την ψαχνειςΑυτο δεν καταλαβαινουν οι βλαμμενοι, πως καποιοι εχουμε κανει μια πορεια και εχουμε φτασει οπου εχει φτασει ο καθενας μας. Χωρις να εξαρτομαστε απο κανεναν πουστη και με τις δυναμεις μας. Και οποτε καθεται η οποιαδηποτε στραβη βρισκουμε την ακρη και προχωραμε. Δεν καθομαστε να κλαιγομαστε στα φορα σα μυξοπαρθενες και να τα ριχνουμε δεξια αριστερα τα αναθεμα. Εδω αντεξαμε τσιπρες και κουστωδιες.
ναι ωραίες γενικότητες και θεωρίες είναι αυτάΚαθολου στα @@ μας, ετσι κι αλλιως αυτο ψηφιζει ο καθενας, το ατομικο του συμφερον. Αν συμπιπτει με το γενικοτερο συμφερον της χωρας ακομα καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι αυτονοητο. Δε μπορει λογου χαρη ο δημοσιος υπαλληλος που ψηφιζει αυτον που τον βολεψε ή θα τον βολεψει να ενισχυει το συνολικο καλο του τοπου τη στιγμη που προσπαθει απλα να ξεζουμισει τα δημοσια ταμεια με αμφιβολου ποιοτητας και ποσοτητας υπηρεσια. Οποιος ομως κινειται στην ελευθερη αγορα και παραγει και ενισχυει και προσφερει. Και επειδη ο ελευθερος επαγγελματιας/αυτοαπασχολουμενος ακομα και ο μισθωτος του ιδιωτικου αν σκασει η φουσκα χανεται προφανως και συμβαδιζει η πορεια του και η επιλογες του με την προοδο, τη δικη του, της τσεπης του, της αυξημενης παραγωγικοτητας και της ευημεριας γενικοτερα.
Υγεια εννοω το αγχος και η στεναχωρια που τραβαγαμε ολοι βλεποντας το μαλακα να παιζει κορωνα γραμματα οτι φτιαξαμε, οτι ειχαμε και οτι προσδοκουσαμε γιατι ετσι του την καυλωσε να κανει τον επαναστατη χωρις αιτια. Φυσικα επειδη εχω ζησει πολλα πανω και αρκετα κατω, εννοειται πως οποιος ασχολειται και κινειται γυρω απο τον τουρισμο ειναι κερδισμενος, αρκει να μπορει να το καταλαβει και να βλεπει τι γινεται τριγυρω του.Μην υπερβάλεις τώρα. Αν είχες πρόβλημα υγείας σου εύχομαι να μην σου ξανατυχει. Αλλά όσον αφορά τη δουλειά, είμαστε από τους ευνοημένους όσοι ασχολούμαστε με τον τουρισμό, ούτε το 12 με την κρίση μας επηρέασε, ούτε το 15 έως το 19, το 18 ήταν χρονιά ρεκόρ αν θυμάμαι καλά, ούτε καν με τον κορονοιο, ίσως ελάχιστα. Φέτος μόνο ίσως είναι η χειρότερη χρονιά, αλλά κλάιν μάιν, ας έχουμε και μια χρονιά λίγη χασουρα, άλλοι με τον κορονοιο, ειδικά όσοι άνοιξαν εκείνη την χρονιά και την προηγούμενη, πήγαν ακλαφτοι.
αν μεινω απο δουλεια ετοιμασε μια θεση για μενα μουνη..Υγεια εννοω το αγχος και η στεναχωρια που τραβαγαμε ολοι βλεποντας το μαλακα να παιζει κορωνα γραμματα οτι φτιαξαμε, οτι ειχαμε και οτι προσδοκουσαμε γιατι ετσι του την καυλωσε να κανει τον επαναστατη χωρις αιτια. Φυσικα επειδη εχω ζησει πολλα πανω και αρκετα κατω, εννοειται πως οποιος ασχολειται και κινειται γυρω απο τον τουρισμο ειναι κερδισμενος, αρκει να μπορει να το καταλαβει και να βλεπει τι γινεται τριγυρω του.