You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
νομιζεις τυχαία βγηκε το - " Ταπι και ψυχραιμος "
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
Tης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ δικαιοσυνης!!!!!!!Βγηκαν ολοι οι βλαμμενοι να αμφισβητησουν τις αποφασεις της δικαιοσυνης ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.596
- Πόντοι
- 506
ΤελειώνειΤο νερό ειναι φθηνο
Εχει μειωθεί πολυ η σταθμη στο Μαραθώνια. 41%
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τελειώνει
Εχει μειωθεί πολυ η σταθμη στο Μαραθώνια. 41%
Τύπε είναι αλήθεια βγήκαν και είπαν ότι ο Μαραθώνας κρατάει για 2 χρόνια μόνο ?
Μετά θα ακριβύνουν το νερό και θα ξανά χουμε ?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.901
- Πόντοι
- 6.256
Βρε δεν πα να γαμηθεις και εσύ μωρή τσουτσου...Μαλάκες με τα "δικέ μου - δικέ σου" μην πλακωθείτε σε τίποτα γλωσσόφιλα
πετάω ένα μαχαίρι ε΄δω να βρίσκεται εύκαιρο να μυρίσει αίμα το θρεντ
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.596
- Πόντοι
- 506
Mπορει να αρχισουν να πληρώνουν οι δημόσιοι οργανισμοί. Που αφηνουν απληρωτη την ευδαπ 2-3 χρονιαΤύπε είναι αλήθεια βγήκαν και είπαν ότι ο Μαραθώνας κρατάει για 2 χρόνια μόνο ?
Μετά θα ακριβύνουν το νερό και θα ξανά χουμε ?
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Mπορει να αρχισουν να πληρώνουν οι δημόσιοι οργανισμοί. Που αφηνουν απληρωτη την ευδαπ 2-3 χρονια
Κούλης θα τα παραγράψει γιατί οι Δ.Ο. επιτελούν κοινωνικό έργο και με την ελάφρυνση θα boostαρουν ανάπτυξη
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Βρε δεν πα να γαμηθεις και εσύ μωρή τσουτσου...
Hell επηρεασμένος από την απόφαση για παρακολουθήσεις ... μη σκας όμως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
και αυτη η Μαρεβα σαν κλ@μενο μουνι ειναι.Τι μούτρα ειναι αυτά ρε φίλε
Λες και βγήκε απο Cartoon!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.493
- Πόντοι
- 12.756
ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ
Δεν μπορει να υπαρχει αυτο , πρεπει να ειναι ψέμματα, παραίσθηση, καποιος τρολλαρει πραγματικα
Σελιδα στο facebook με ονομα
ΦΊΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΝΔ
Ενα τυχαιο μηνυμα απο τυπισσα που την ακολουθει
Καλημέρα είμαι μία ψηφοφόρος της νέας δημοκρατίας αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω γιατί ψήφισα μου ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος για 31 μέρες 188€. Έλεος χρέωση προμήθειας δεη 115 ρυθμιζόμενες χρεώσεις 46 δήμου δεη 17 φπα 9,, όλα αυτά θα τα ξαναπληρώσουμε τον επόμενο μήνα άλλες 31 μέρες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται τιμολόγιο μου είναι πράσινο και είναι δεη δεν έχω αλλάξει περιμένω μία απάντηση όποιος μπορεί να μου απαντήσει μήπως θα πρέπει να αλλάξω και κόμμα δεν γίνεται για ένα μήνα πληρώνουμε 200€
Μαλάκες μου , σαν να διαβάζω τον Αθηναιο ειναι
Απαντηση στο παραπανω μηνυμα της τυπισσας τυπου Αλεξ απο φιλο της σελιδας
Εγώ πλήρωσα 35€. Αν καίς το κλιματιστικό 24 ώρες , έχεις όλα τα φώτα αναμμένα το βράδυ και μαγειρεύεις κάθε μέρα στον φούρνο και λίγο σου ήρθε.
Λιγο να κοιταξεις την σελιδα βρισκεις 100 Αλεξ 71 , καμια 20αρια Αθηναιους , 5-6 Νταιαμηδες κτλ ...
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΤΙ ΟΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
@athinaios44 πες ρε μουνι με ποιο ονομα εισαι γραμμενος εκει
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.
www.facebook.com
Δεν μπορει να υπαρχει αυτο , πρεπει να ειναι ψέμματα, παραίσθηση, καποιος τρολλαρει πραγματικα
Σελιδα στο facebook με ονομα
ΦΊΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΝΔ
Ενα τυχαιο μηνυμα απο τυπισσα που την ακολουθει
Καλημέρα είμαι μία ψηφοφόρος της νέας δημοκρατίας αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω γιατί ψήφισα μου ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος για 31 μέρες 188€. Έλεος χρέωση προμήθειας δεη 115 ρυθμιζόμενες χρεώσεις 46 δήμου δεη 17 φπα 9,, όλα αυτά θα τα ξαναπληρώσουμε τον επόμενο μήνα άλλες 31 μέρες μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται τιμολόγιο μου είναι πράσινο και είναι δεη δεν έχω αλλάξει περιμένω μία απάντηση όποιος μπορεί να μου απαντήσει μήπως θα πρέπει να αλλάξω και κόμμα δεν γίνεται για ένα μήνα πληρώνουμε 200€
Μαλάκες μου , σαν να διαβάζω τον Αθηναιο ειναι
Απαντηση στο παραπανω μηνυμα της τυπισσας τυπου Αλεξ απο φιλο της σελιδας
Εγώ πλήρωσα 35€. Αν καίς το κλιματιστικό 24 ώρες , έχεις όλα τα φώτα αναμμένα το βράδυ και μαγειρεύεις κάθε μέρα στον φούρνο και λίγο σου ήρθε.
Λιγο να κοιταξεις την σελιδα βρισκεις 100 Αλεξ 71 , καμια 20αρια Αθηναιους , 5-6 Νταιαμηδες κτλ ...
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΤΙ ΟΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
@athinaios44 πες ρε μουνι με ποιο ονομα εισαι γραμμενος εκει
Πριν από καιρό έλεγε ο συριζα για τονμητσοτάκη ότι η φέτα δεν κάνει 6,3 ευρώ το κιλό αλλά το μισό κιλόεχει μειωσει φορους η Κυβερνηση αυτη .. εχει δικιο μετα ο @daima703 να λεει οτι δεν εχετε ενα θετικο να πειτε για την ΝΔ
Αν θες να μαθεις ποιους φόρους μπορει να απαντησει ο νομικος του σαιτ
Ενω στη βουλή άσχετα με το γραπτό μήνυμα ο μητσοτάκης είχε αφήσει να εννοηθεί κακως για κιλό
Κοντεύουμε να φτάσουμε στο κιλο την φέτα 2 μήνες μετα
Ψάχνετε βέβαια και βρίσκεται ό,τι σας βολεύει
Πχ Για την τιμή της βενζίνης που πέρσι τον αύγουστο έκανε 2.40 και τώρα 1.90 δεν μιλάτε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.493
- Πόντοι
- 12.756
Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΠριν από καιρό έλεγε ο συριζα για τονμητσοτάκη ότι η φέτα δεν κάνει 6,3 ευρώ το κιλό αλλά το μισό κιλό
Ενω στη βουλή άσχετα με το γραπτό μήνυμα ο μητσοτάκης είχε αφήσει να εννοηθεί κακως για κιλό
Πχ Για την τιμή της βενζίνης που πέρσι τον αύγουστο έκανε 2.40 και τώρα 1.90 δεν μιλάτε
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΗ
Τους τα λεω εγω φιλε μου , αλλα ειναι μουνόπανα και μονο τα αρνητικα σκεφτονται
Γι αυτο και εγω εγινα μελος στην ομαδα αυτη του facebook για να βλεπω καμια φωτο του ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ και να ακουω κανα καλο λογο
η Ομαδα ειναι αυτη , πρεπει να γραφτεις και εσυ
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.
www.facebook.com
Σε περιμενω εκει να ανταλλάξουμε θετικες αποψεις για τον Κυριακο χωρις ιχνος ειρωνείας και αρνητισμου
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.901
- Πόντοι
- 6.256
Ακόμα εσύ να πεθάνεις και να φάνε το κουφάρι σου τα σκουλήκια;Πριν από καιρό έλεγε ο συριζα για τονμητσοτάκη ότι η φέτα δεν κάνει 6,3 ευρώ το κιλό αλλά το μισό κιλό
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.493
- Πόντοι
- 12.756
Τον κραταει ζωντανο ο Κος Κυριακος με την κοινωνικη του πολιτικηΑκόμα εσύ να πεθάνεις και να φάνε το κουφάρι σου τα σκουλήκια;
Αν ηταν ο Συριζα τωρα στην εξουσια θα ειχε πεθάνει και θα χάναμε εναν ΚΥΡΙΟ απο εδω μεσα
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Πριν από καιρό έλεγε ο συριζα για τονμητσοτάκη ότι η φέτα δεν κάνει 6,3 ευρώ το κιλό αλλά το μισό κιλό
Κυριάκος έφτιαξε την ποιότητα ζωής μας
Γνώμη σου για την Ελληνική Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
Δεν ξερω τυπε, οποτε τους βολευει ειναι ανεξαρτητη, οποτε δεν τους βολευει ειναι κατευθυνομενη απο τον κυριο Κυριακο. Γεμισαμε ταξιτζηδες εδω μεσα.Tης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ δικαιοσυνης!!!!!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.493
- Πόντοι
- 12.756
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΑΞΗ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΚυριάκος έφτιαξε την ποιότητα ζωής μας
Γνώμη σου για την Ελληνική Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Είμαι ο Αλέξανδρος και εγκρίνω αυτό το ποστ!ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΑΞΗ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΑΞΗ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εγώ πάντα υποστηρίζω Ελληνική Δικαιοσύνη στα σκάνδαλα ... Κοσκωτά, Siemens, Παπαντωνίου, Βατοπαίδι, Novartis, Τηλεοπτικές άδειες, Τέμπη, PredatorGate ... ιδίως το τελευταίο ήταν το απαύγασμα, το κύκνειο άσμα της Δικαιοσύνης, η μεγαλύτερη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.
Πέρα από το λίκνο του πολιτισμού, πλέον πήραμε και τα σκήπτρα του Δικαίου, αφήνοντας τους Ρωμαίους στη γωνία να κλαίνε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις