pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Για εκεί τον βλέπω...
Φροντίζει ήδη ο 41τακατο παντεσπάνι για όλους
Για εκεί τον βλέπω...
Ο τύπος είναι πανιβλακας... Διάβασε τι μαλακιες γράφει και στο νήμα για τον ολυμπιακό... Τον έχουν πάρει όλοι στο ψιλό...
Σε πονεσα πολύ όταν σου γαμησα τη ψυχούλα νταβατζη της συμφοράς;Ο τύπος είναι πανιβλακας... Διάβασε τι μαλακιες γράφει και στο νήμα για τον ολυμπιακό... Τον έχουν πάρει όλοι στο ψιλό...
Και ο ηγέτης γαυρος ειναι ρε μουνόπανο...Α είναι και γαύρος ? Τώρα παίρνω τηλ τον Ηγέτη να του κόψει το pass
Και ο ηγέτης γαυρος ειναι ρε μουνόπανο...
Εχεις καταλάβει ότι σε δουλεύουνε οι πάντες πλέον και γελάνε μαζί σου έτσι....Σε πονεσα πολύ όταν σου γαμησα τη ψυχούλα νταβατζη της συμφοράς;
Σκάσε αναρχοαπλυτε!Ο ηγέτης δεν λέει ποτέ ψέμματα!Κάλυψη απόκρυψη είναι ρε μαλάκα για να νομίζεται ότι είναι κοντά στο λαουτζίκο και να παίρνει 41τακατο κάθε φορά
Έχω καταλάβει από την αρχή ότι είσαι ηλιθιος τυπε και δεν καταλαβαίνεις Χριστό τι γίνεται εδώ μέσα...Εχεις καταλάβει ότι σε δουλεύουνε οι πάντες πλέον και γελάνε μαζί σου έτσι....
Σκάσε αναρχοαπλυτε!Ο ηγέτης δεν λέει ποτέ ψέμματα!
Σε αφήνω στη μιζέρια σου δικέ μου... Θα σε κάνω ρόμπα και άλλη φορά μη σκας....ξέρεις τώρα έχεις συνηθίσει...Έχω καταλάβει από την αρχή ότι είσαι ηλιθιος τυπε και δεν καταλαβαίνεις Χριστό τι γίνεται εδώ μέσα...
Θα πας να κλαφτεις δικέ μου σε καμία πουτανα πάλι; Να της πεις δικέ μου να σου βάλει τη καποτα να μην κλαις σαν μουνακι πάλι...Σε αφήνω στη μιζέρια σου δικέ μου... Θα σε κάνω ρόμπα και άλλη φορά μη σκας....ξέρεις τώρα έχεις συνηθίσει...
Εννοείται αυτό... Από το να κάτσω και να κάνω τον γαμαω... Καλύτερα να γαμησω... Περαστικά σου...Θα πας να κλαφτεις δικέ μου σε καμία πουτανα πάλι; Να της πεις δικέ μου να σου βάλει τη καποτα να μην κλαις σαν μουνακι πάλι...
ρε μουνοπανα μονο εγω ειμαι ο ψυχραιμος εδω μεσα στις μαλακιες που διαβαζω
Πρωτη φορα κυβερνηση να εχει 10 πλασιάσει τα φορολογικα έσοδα και ο κόσμος να φυτοζωει για ρευμα, θέρμανση, φαγητό, διακοπες. Και να δουλεύει και 6ημερα
Πρωτη φορα κυβερνηση να εχει 10 πλασιάσει τα φορολογικα έσοδα και ο κόσμος να φυτοζωει για ρευμα, θέρμανση, φαγητό, διακοπες. Και να δουλεύει και 6ημερα
Το νερό ειναι φθηνοΠρωτη φορα κυβερνηση να εχει 10 πλασιάσει τα φορολογικα έσοδα και ο κόσμος να φυτοζωει για ρευμα, θέρμανση, φαγητό, διακοπες. Και να δουλεύει και 6ημερα