Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Να δω που θα τρως τώρα που θα κλείσει και ο Άλλος Άνθρωπος...αφου ε
θα πεσει φωτια να σε καψει ΚΥΡΙΕ Μπιρλα
και οι νεκροι Δικαστες θα σε δικασουν
Να δω που θα τρως τώρα που θα κλείσει και ο Άλλος Άνθρωπος...αφου ε
θα πεσει φωτια να σε καψει ΚΥΡΙΕ Μπιρλα
και οι νεκροι Δικαστες θα σε δικασουν
Να δω που θα τρως τώρα που θα κλείσει και ο Άλλος Άνθρωπος...
Με ανοιχτές αγκάλες τον περιμένουμε στο Μαξίμου ποι ξεπλενης από ποτέ να αναλάβει τη θεσούλα του στο πλάι του μεγάλου αυτιστικού μας.Πηγαν τα μουνόπανα να κατηγορησουν τον ανηψιο του ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ... ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΙΛΑΜΕ
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
κλωνε ελα να σε ταισω στο δικο μου σπιτι πουτσες να ισιωσειςΝα δω που θα τρως τώρα που θα κλείσει και ο Άλλος Άνθρωπος...
Να τις βάλεις σαλαμούρα για τις δύσκολές μέρες που θα περάσεις...κλωνε ελα να σε ταισω στο δικο μου σπιτι πουτσες να ισιωσεις
Με ανοιχτές αγκάλες τον περιμένουμε στο Μαξίμου ποι ξεπλενης από ποτέ να αναλάβει τη θεσούλα του στο πλάι του μεγάλου αυτισκού μας.
Περιμένουμε από τους υπέροχους ξεπουλημενους δικασταρες μας να αρχειοθετησουν και τα Τέμπη όσον αφορά τους πολιτικούς μας και να τα φορτώσουν όλα σε κανένα σταθμάρχη.
41% μουνοπανα θα φτυσετε το γάλα της μάνας σας!!!
δυσκολες μερες θα περασεις εσυ γιατι θα σε γαμησω με περιοδο...σου ηρθαν κλωνε η οχι ακομα;Να τις βάλεις σαλαμούρα για τις δύσκολές μέρες που θα περάσεις...
ΕτσιιιιιΝα τις βάλεις σαλαμούρα για τις δύσκολές μέρες που θα περάσεις...
Πολλά νεύρα διακρίνω...με αθώωση Μαξίμου και νίκη Ισπανίας δεν θα έπρεπε...δυσκολες μερες θα περασεις εσυ γιατι θα σε γαμησω με περιοδο...σου ηρθαν κλωνε η οχι ακομα;
δυσκολες μερες θα περασεις εσυ γιατι θα σε γαμησω με περιοδο...σου ηρθαν κλωνε η οχι ακομα;
εχω θεμα με τα αγνωστα κλωναριαΠολλά νεύρα διακρίνω...με αθώωση Μαξίμου και νίκη Ισπανίας δεν θα έπρεπε...
Στο φιλάω για έκπληξη τη μέρα που θα σε νεκροφιλήσω...εχω θεμα με τα αγνωστα κλωναρια
αν ειχες ανδρικα γεννητικα οργανα θα ελεγες ποιος ησουν και θα βλεπαμε πως θα κυλουσαν τα ποστς
θα αργησει αυτο...μαλλον θες να με πουτσοφιλησειςΣτο φιλάω για έκπληξη την μέρα που θα σε νεκροφιλήσω...
Έτσι όπως το πάει ο αρχηγός σου σε βλέπω πολύ σύντομα να πεθαίνεις από την πείνα...θα αργησει αυτο...μαλλον θες να με πουτσοφιλησεις
ειμαι μνηστευμενος ρε μουνοπανο και επισης δεν γαμαω κιναιδους
Για εκεί τον βλέπω...Παίδες μην τσακώνεστε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας
Ε κι αν είπατε και κανα "Μητσοτάκη γαμιέσαι" παραπάνω ... νταξει ψωμί κι αλάτι
εγω σε βλεπω αλλου παντως...Για εκεί τον βλέπω...
Ο τύπος είναι πανιβλακας... Διάβασε τι μαλακιες γράφει και στο νήμα για τον ολυμπιακό... Τον έχουν πάρει όλοι στο ψιλό...Πες του τα του μαλάκα ... εδώ κάνει αντιπολίτευση μέχρι και ο Πορτοσάλτε πλέον