Αστον τώρα. Ζει το όνειρό του. Ανακάλυψε ότι υπάρχει φέτα ΠΟΠ και απλή. Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με ομάδες μετά τη συγκλονιστική αυτή ανακάλυψη.Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΗ
Τους τα λεω εγω φιλε μου , αλλα ειναι μουνόπανα και μονο τα αρνητικα σκεφτονται
Γι αυτο και εγω εγινα μελος στην ομαδα αυτη του facebook για να βλεπω καμια φωτο του ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ και να ακουω κανα καλο λογο
η Ομαδα ειναι αυτη , πρεπει να γραφτεις και εσυ
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Σε περιμενω εκει να ανταλλάξουμε θετικες αποψεις για τον Κυριακο χωρις ιχνος ειρωνείας και αρνητισμου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
με συγκινησες...βεβαια εχω αετισιο ματι και βλεπω τι μαλακιες γραφεις ..Οποιος και να τον βρίζει συνέχεια σε εμενα ερχεται μετά και πουλάει τσαμπουκα
Ισως εχει καταλαβει οτι ειμαι ο μόνος φιλος του εδω μεσα ... ηταν και ο Μπαρος .. μεχρι που δεν τον καλεσε στον γαμο του
αλλες φορες τα προσπερνω,αλλες φορες γραφω αληθειες
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 216
τα αυτακια ξεχασεςΟποιος και να τον βρίζει συνέχεια σε εμενα ερχεται μετά και πουλάει τσαμπουκα
Ισως εχει καταλαβει οτι ειμαι ο μόνος φιλος του εδω μεσα ... ηταν και ο Μπαρος .. μεχρι που δεν τον καλεσε στον γαμο του
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
Πηγα Βουλιαγμενη για φαγητο σημερα το μεσημερι , δεν σε κάλεσα γιατι θα ηξερα οτι θα ζηλευεις .. και δεν θα ειχαμε και τιποτα να σου δωσουμε , πεινουσαμε πολυεμ αφου ολη μερα σπιτι εισαι βρε μαλακα και βγαινεις εξω οταν εχεις αστικα και ποινικα δικαστηρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σωστατα αυτακια ξεχασες
Βαλε τον γάμο σε αυτακια
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 216
θα κερναγε ρε μουνεΠηγα Βουλιαγμενη για φαγητο σημερα το μεσημερι , δεν σε κάλεσα γιατι θα ηξερα οτι θα ζηλευεις .. και δεν θα ειχαμε και τιποτα να σου δωσουμε , πεινουσαμε πολυ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
ουτε να κεράσει νερό δεν θα εφταναν τα λεφτα του εκει που πηγαμε , μονο το κουβερ ηταν ισο με το μεροκαματο τουθα κερναγε ρε μουνε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.123
- Πόντοι
- 6.946
ΜΚΟ: Μπίζνα Καλά Οργανωμένη
Ξέρει το κωλόσογο από τα παραπάνω.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
στανταρακι βγηκες για φαγητο το πιστευω ακραδαντα οσο και τον Κυριο Κυριακο μαςΠηγα Βουλιαγμενη για φαγητο σημερα το μεσημερι , δεν σε κάλεσα γιατι θα ηξερα οτι θα ζηλευεις .. και δεν θα ειχαμε και τιποτα να σου δωσουμε , πεινουσαμε πολυ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Πηγα Βουλιαγμενη για φαγητο σημερα το μεσημερι , δεν σε κάλεσα γιατι θα ηξερα οτι θα ζηλευεις .. και δεν θα ειχαμε και τιποτα να σου δωσουμε , πεινουσαμε πολυ
Δεν άκουσες κάτι λάστιχα που στριγγλίζανε στα Λιμανάκια ? Ο Αθηναίος έκανε περάσματα με το Σάξο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
Οποιος γραφει εναντιον του Κου Κυριακου εδω μεσα να ξερεις τρωει αναφοραΜΚΟ: Μπίζνα Καλά Οργανωμένη
Ξέρει το κωλόσογο από τα παραπάνω.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
παιζει να εφυγε ενα και να σφηνωθηκε στον πατο σουΔεν άκουσες κάτι λάστιχα που στριγγλίζανε στα Λιμανάκια ? Ο Αθηναίος έκανε περάσματα με το Σάξο
για κοιτα μια
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 216
εχει προσωπο ρεουτε να κεράσει νερό δεν θα εφταναν τα λεφτα του εκει που πηγαμε , μονο το κουβερ ηταν ισο με το μεροκαματο του
στειλε λινκ στην ομαδα οτι τον κραζουνε να σκασουν εδωΟποιος γραφει εναντιον του Κου Κυριακου εδω μεσα να ξερεις τρωει αναφορα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
θα βρεις το πρωινο μου χεσιμο σε σακουλακι πανω στο καπο του σαξο σου αυριοστανταρακι βγηκες για φαγητο το πιστευω ακραδαντα οσο και τον Κυριο Κυριακο μας
Μπορεις να το στειλεις για αναλυση
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
παιζει να εφυγε ενα και να σφηνωθηκε στον πατο σου
για κοιτα μια
Τύπε δεν παίζει γιατί εκείνη την ώρα έκλεβα ρεύμα από το γείνοτα όχι ιντερνετ
Ρε σεις, αυτή η εισαγγελέας που έβγαλε το πόρισμα για τις παρακολουθήσεις, δεν είναι η ιδια που έλεγε στη χαροκαμμενη μάνα, οταν διαμαρτυρήθηκε για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, να τα αφήσει αυτά και να ζητήσει την παρηγοριά της εκκλησίας;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
εσυ να ερθεις να βρεις το σαξο μου λιγο δυσκολο γιατι εισαι χεστηςθα βρεις το πρωινο μου χεσιμο σε σακουλακι πανω στο καπο του σαξο σου αυριο
Μπορεις να το στειλεις για αναλυση
αν θες ομως να σου πω που ειναι το γκαραζ να ερθεις
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
εχει γινει πολυ επιθετικος , μεχρι και στον newman την επεσε .. πρεπει να εσκασε κανας λογαριασμος παλιεχει προσωπο ρε
στειλε λινκ στην ομαδα οτι τον κραζουνε να σκασουν εδω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.566
- Πόντοι
- 12.756
ρε μουνη φωναξες και μπαρο για την κολλεγια ;Τύπε δεν παίζει γιατί εκείνη την ώρα έκλεβα ρεύμα από το γείνοτα όχι ιντερνετ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.182
- Πόντοι
- 12.756
Εσυ μην λες για Μπαρο , ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥρε μουνη φωναξες και μπαρο για την κολλεγια ;
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 216
γτ ποσα σαξο εχει η γλυφαδα;εσυ να ερθεις να βρεις το σαξο μου λιγο δυσκολο γιατι εισαι χεστης
αν θες ομως να σου πω που ειναι το γκαραζ να ερθεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0