pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
ρε μουνη φωναξες και μπαρο για την κολλεγια ;
Μπάρος έχει πάει διακοπές στο κατώι στη Μύκονο που έχει
ρε μουνη φωναξες και μπαρο για την κολλεγια ;
οι γυναικες εχουν την περιοδο ο ατενεζος εχει τη δεηεχει γινει πολυ επιθετικος , μεχρι και στον newman την επεσε .. πρεπει να εσκασε κανας λογαριασμος παλι
οχι ρε δουλευειΜπάρος έχει πάει διακοπές στο κατώι στη Μύκονο που έχει
πολλα εχω μετρησει 6 παρκαρισμενα κοντα σε μεναγτ ποσα σαξο εχει η γλυφαδα;
Ενα στην ΑΝΩ Γλυφαδα , στην ΑΝΩ , και ενα στα κεντρικα της Σιτροεν στην Γαλλιαγτ ποσα σαξο εχει η γλυφαδα;
οχι ρε δουλευει
εσενα σίγουρα .. μας το ξεκαθαρισεςοχι ρε δουλευει
περαστικα θα ηταν για τπτ δουλειες αποκλειεται να μεναν εκειπολλα εχω μετρησει 6 παρκαρισμενα κοντα σε μενα
ειχαν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συναντηση , 6 σε ολο το κοσμο , δεν τα λες και λιγαπεραστικα θα ηταν για τπτ δουλειες αποκλειεται να μεναν εκει
περαστικα θα ηταν για τπτ δουλειες αποκλειεται να μεναν εκει
καλα το λεω οτι εισαι λιγο μαλακας...εκει που μενεις δεν μπορω μα εκφερω γνωμη μην πας να κανεις και καλα εξυπναδουλα οταν λεω κατι που ισχυειπεραστικα θα ηταν για τπτ δουλειες αποκλειεται να μεναν εκει
γτ εχεις νευρα;καλα το λεω οτι εισαι λιγο μαλακας...εκει που μενεις δεν μπορω μα εκφερω γνωμη μην πας να κανεις και καλα εξυπναδουλα οταν λεω κατι που ισχυει
καθολου...απλα οταν αμφισβητεις κατι που ισχυει και το εχω γραψει αρκετες φορες ε γινεσαι μαλακας ολιγον τιγτ εχεις νευρα;
ρε μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα αλλο η αφισβητηση αλλο το πειραγμα προφανως θα υπαρχουν τετοια αμαξια και στη γλυφαδα και στο κατω κατω τι ειναι η γλυφαδα;καθολου...απλα οταν αμφισβητεις κατι που ισχυει και το εχω γραψει αρκετες φορες ε γινεσαι μαλακας ολιγον τι
σε αυτακια το ολιγον
ολοι τα εχουν τα σαξακια για δευτερα και τριτα αυτοκινητα τι σου φαινεται περιεργο που ειδα 6 και υπαρχουν αλλα τοσα
θα κανεις μπαρμπεκιου αυριο?Εσκασε ο φιλος του .. σε αυτακια το φιλος
φτιαχνει το ''γκαζον'' στον ''κηπο'' του δεν μπορει...θα κανεις μπαρμπεκιου αυριο?
δεν αρπαζομαι ρε μπεσα...ρε μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα αλλο η αφισβητηση αλλο το πειραγμα προφανως θα υπαρχουν τετοια αμαξια και στη γλυφαδα και στο κατω κατω τι ειναι η γλυφαδα;
και καλα κανεις τα γουστα πληρωνονται...δεν αρπαζομαι ρε μπεσα...
απλα θα πω κατι σοβαρο τωρα και το εχω πει πολλες φορες...εχω 3 αυτοκινητα μαζι με κυρα το ενα εταιρικο 45000 ευρω
ε στην πουτσα μου ρε φιλε με το σαξο κανω τα περισσοτερα χιλιομετρα το αγαπαω ειμαι συναισθηματικα δεμενος με αυτο και οταν τα φτυσει τελειως τοτε θα παει πρεσσα
τα τελευταια 4 χρονια εχω χαλασει για επισκευες 3500 ευρω
πουτσα μου ειχα τα εδωσα σαξο κυκλοφορει,τσιλικο τελος
η μονη μαλακια δεν υπαρχει κρεμαγιερα και εχω κανει ηδη 2 ανακατασκευες..αν παει πρεσσα μαλλον απο αυτο θα ειναι γιατι και συνεχεια ανακατασκευη δεν γινεταικαι καλα κανεις τα γουστα πληρωνονται...