Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.289
- Πόντοι
- 12.756
για πες ...τα αρχιδια μου κουνιουνται ,δε θελω να γινω καρφωμα αλλιως θα γραφα και παραπανω βλημα!
για πες ...τα αρχιδια μου κουνιουνται ,δε θελω να γινω καρφωμα αλλιως θα γραφα και παραπανω βλημα!
ολα καλα ,οι δουλειες πανε σφαιρα φετογια πες ...
Ο μπαροκ ειναι μεσα σκ?τα αρχιδια μου κουνιουνται ,δε θελω να γινω καρφωμα αλλιως θα γραφα και παραπανω βλημα!
Τελικα τυπε ταβερνα εχεις ή στολο ταξι;τα αρχιδια μου κουνιουνται ,δε θελω να γινω καρφωμα αλλιως θα γραφα και παραπανω βλημα!
απορος,δεν εχω μια ,σε κουτα απο ινβερτερ 24αρι μενω...δροσερο και αντεχει!Τελικα τυπε ταβερνα εχεις ή στολο ταξι;
Αρχοντας εισαι, δε δινεις λογαριασμο δεν παιρνεις λογαριασμο.απορος,δεν εχω μια ,σε κουτα απο ινβερτερ 24αρι μενω...δροσερο και αντεχει!
μιλαω με το φεγγαρι χαιδευω την αυγη μωρη λουλου!Αρχοντας εισαι, δε δινεις λογαριασμο δεν παιρνεις λογαριασμο.
ποτε τελειωνει το ολιγολεπτο διαλειμμα σου ειπες?ΡΕ μουνοπανα ο παραδεισος των ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΩΝ ειναι το σαι μας
εχω ρεπο ΣΚποτε τελειωνει το ολιγολεπτο διαλειμμα σου ειπες?
αρχοντας!!εχω ρεπο ΣΚ
Θα πας πουθενά σκ ?εχω ρεπο ΣΚ
οχι αραλικι αντε για κανα κεφαδακι η ποτακι με κυραΘα πας πουθενά σκ ?
Να πάτε εκκλησία να παντρευτείτε .....μην κάνεις τα χαζά του άθεου κατά τακτά δεξιού ισκεντεροχι αραλικι αντε για κανα κεφαδακι η ποτακι με κυρα
Και....οχι αραλικι αντε για κανα κεφαδακι η ποτακι με κυρα
βραδυ αργα με κλιμα και ουισκυ παρεαΚαι....
?????
κατω Γλυφαδα λογικαΝα πάτε εκκλησία να παντρευτείτε .....μην κάνεις τα χαζά του άθεου κατά τακτά δεξιού ισκεντερ
Πρόταση γάμου κ στέφανα σε εκκλησία ,,εσύ είσαι γνάθος δεξιός
Για που θα πας καφέ
Έβερεστ?κατω Γλυφαδα λογικα
Εγώ Δευτέρα πίνω καφέ στο νησί του Άλεξ με τα σόγια τουκατω Γλυφαδα λογικα
Τέτοια εποχή ουίσκι ρε μλκ?βραδυ αργα με κλιμα και ουισκυ παρεα