poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.171
- Πόντοι
- 216
λειπει ο μουνης ο @celebre για να επανελεθει η ταξη...για να σε δω
λειπει ο μουνης ο @celebre για να επανελεθει η ταξη...για να σε δω
με αυτην πρεπει να την παιζει ο Αλεξ , ειδικα οταν λεει αυτες τις μαλακιες για την ΝΔ
Τσίρκοβούλτεψη, ο πολακαινα της νδ
με αυτην πρεπει να την παιζει ο Αλεξ , ειδικα οταν λεει αυτες τις μαλακιες για την ΝΔ
Ο Πολάκης είναι μια κατηγορία μόνος του,δεν νομίζω να τον περάσει ποτέ κανέναςΤσίρκοβούλτεψη, ο πολακαινα της νδ
Avatar και nick ''δεξιοφέρνουν'',ή μου φαίνεται?Αυτα ρε δεν ελεγες στον αλβα οτι τα έχεις διακοσμητικα?
πολυ φοβαμαι οτι θα δουλευε μεχρι τωρα...τι επαθε αυτος ;; δεν πιστευω να επιασε καμιά δουλεια μεροκάματο
και ο @RETRO εχει χαθει λες να επιασε καμια δουλεια σεζον;τι επαθε αυτος ;; δεν πιστευω να επιασε καμιά δουλεια μεροκάματο
Σίγουρα,Ο Πολάκης είναι μια κατηγορία μόνος του,δεν νομίζω να τον περάσει ποτέ κανένας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζευει ροδακινα;και ο @RETRO εχει χαθει λες να επιασε καμια δουλεια σεζον;
Πιπα γεννηθηκα o μλκς, απο τοτε που με πετανε εξω απο τα τσοντο σινεμα η ζωη μου ειναι εφιαλτης.
Κουραζεις ρε ηλιθιε, πιο βλακας κι απο βανταμ εχεις καταντησει.
Μεχρι τα 12 εχουμε καιροΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΞΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΤΩΝ.....
Κουραζεις ρε
Μια που σου αρεσουν τα γνησια τα αυθεντικα-κι οχι τα πανεράι απ το πανερι του πακι. Παρε ενα οριτζιναλ δειγμα- ετσι σινεφιλ;
Ο άτιμος.Μεχρι τα 12 εχουμε καιρο